|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

hrosanek napsal(a):
Škoda, že nechceš křišťálový lustr, který visel u druhé babičky v hale, je tam taky a nikdo ho nechce.
sundej cinkrlátka a rozporodávej je pro začátečníky feng-shuji po jednom 
Není tady
Kuki supééér. Sím napiš mi tvůj telefon do SZ - bo zůstalo v nebožtíkovi....telefonkovi. Není devět moc pozdě? 
Jessika napsal(a):
hrosanek napsal(a):
Škoda, že nechceš křišťálový lustr, který visel u druhé babičky v hale, je tam taky a nikdo ho nechce.
sundej cinkrlátka a rozporodávej je pro začátečníky feng-shuji po jednom
Vždycky se mi líbily bazary v amerických filmech, kdy vyndáš na zahradu krámy pro sousedy a prodáváš, co nepotřebuješ. 
Zdravím, po odmlce - zedníci a syn sedící na PC, práce. Koukám, že vyhráváte prašulky, doufám, že ne tak jako já, každého čtvrt roku asi 3 melouny. Když si to přečtu, zjistím, že si mám akorát objednat nějakou knihu 
Není tady
Kterej les jdete brakovat? Nechcete si předem zajistit odtahovku? 
Není tady
Klubko my už s tím máme zkušenosti, je potřeba jen vědět, kde je nejbližší nádraží 
No a hlavně aby zase Kuki nazačla čistit houby dle svého zvyku. To by bylo povyku (pro nic?) 
Není tady
Kuki bude odebrána rybička hned u vchodu do lesa 
ffly napsal(a):
Kuki bude odebrána rybička hned u vchodu do lesa
No aby neměla hned v druhé kapse pořádnej "švýcarák" 
Není tady
armádní nůž? to jsem ještě neobdržela, i když různé věci s logem AČR vlastním.
prosím, a kde je vchod do lesa, to jsem taky ještě neviděla
, narozdíl třeba od vchodu do ZOO.
Budu hodný řidič, to slibuju. Na Míšiny houby ani nesáhnu.
Není tady
Kuki já mám vopravdickou rybičku číbrnou.

Kukačka napsal(a):
armádní nůž? to jsem ještě neobdržela, i když různé věci s logem AČR vlastním.
prosím, a kde je vchod do lesa, to jsem taky ještě neviděla, narozdíl třeba od vchodu do ZOO.
Budu hodný řidič, to slibuju. Na Míšiny houby ani nesáhnu.
ty jsi neviděla ten film "Srdečný pozdrav ze zeměkoule" ? Lasica, Satinský, Menzel...
tam přece byl jasně vymezen vstup (výstup) do lesa... 
Upravil(a) Jessika (5. 9. 2008 14:36)
Není tady
No jo maminka mi to řiká, že musím být vždycky za hvězdu....
Bez, kdyby byla, už by byla zpeněžená 

Tak, dámy a páni, práve som konečne vrhla na galériu fotečky z poslednej akcie. Ak ešte niekto máte(Hroší určite
), prosím, hoďte tamtiež. ďakujem.
Není tady

já bych uvítala adresu galérie... třeba do SZ
jestli teda mohu 
Není tady
Jo, fotky jsou supééér 
- akorát teda začínám souhlasit s těma, co říkají, že muším něco udělat s těma vlasam . To je dost hrůza 
, ale Fly proměna prospěla , tak do toho půjdu asi taky. Ach jo, mě ostříhaj, huž to vidím 

.
Jo, dejte je tam i ostatní, pfofím ,pfofím 

Míšo neboj, to víš, že ti to fiknou, ale na tobě se vyřáděj 
Jessi galerka je jen pro zúčastnivšíse 
Hele motejle, to jako myslíš jak ??? 

Jako že chudák kosmetička bude muset odlejt masku , aby mě zkrášlila ??

...... tsssss, no jo no, hele, na mě prostě už nějaký čas volá ten hlásek jááá jsem tvoje stááří, sice jsem ho nepozvala ale znáš to . Aspon se hukážou - teda jako co dokážou 

Já ještě škemrám od Oxiho, jak se to dělá. Aby nedošlo k omylu, jak se dávají fotky na jeho web. 
Vole jsem myslela, že máš dlouhé husté krásné vlasy, né jako jiné...ehm ehm, takže než tě ostříhají a nabarví, tak tam strávíš celý den.....