Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 5. 9. 2008 10:10

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Chat- Dakotino energetické depo XV

osobně kdybych přišla zadarmo k větším penězům , tak bych si udělala takovou radost, po jaké toužím... stolt
je to sice hromada plechu a plastu, ale v bytě to zase je hromada porcelánu a dřeva, na sobě je to hromada hadrů atd...

p.s. a nechala bych si něco na krásnou výpravnou dovolenou = na hromadu zážitků smile

Upravil(a) Jessika (5. 9. 2008 10:10)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#27 5. 9. 2008 10:13

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

trefa do černého, Jess!
Otázka pro ostatní - co byste udělali, kdybyste vyhráli ve sportce mírnou sumu půl milionu? Na rozhazování to není a na škudlení taky ne.

Není tady

#28 5. 9. 2008 10:17

x52658
Host

No jéjé, já bych věděla... lollol A je to podobné jako Jess. Jenže já bych to nejdřív musela strčit do baráku. Ale pokud by to tam bylo už víceméně hotové - i když to není nikdy, tak bych klíďo šla taky do auta. tummenupp

#29 5. 9. 2008 10:20

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

představ si, že všechno máš - auto, byt, práci, velký děti.

Není tady

#30 5. 9. 2008 10:24

hrosanek
Host

Jé to je krásná otázka Kuki, já teda nevěděla, že jsi vyhrála ve sportce půl mega. smile

Jedna rodina v příbuzenstvu sázela celkem pravidelně a do krve se dokázali zhádat za co to utratí, až vyhrajou. big_smile Podotýkám naštěstí nikdy nevyhráli.

No a já bych si taky udělala radost. Jela bych na dovolenou někam na zcela opuštěnou pláž, kde bych si četla, válela se a užívala. Koupila bych si obrovskou televizi, kterou nepotřebuju, protože zase takový divák nejsem a obrovskou ledničku (dvoukřídlou, protože je tam krásné udělátko na led) a kluci už teď žerou a bude se hodit. Takže jestli je to vlastně reálná odpověď o mém životě, klíďo píďo utrácím, co mám. Naštěstí už pár let nejsem chudá a budu šetřit až jednou. smile Snad by mi zbylo ještě na nějaké krásné střevíčky a šatičky a pár přání těch, které miluju. smile

A nebo, že bych si koupila kabriolet, který mi firma asi nikdy jako služebák nekoupí? smile

Upravil(a) hrosanek (5. 9. 2008 10:24)

#31 5. 9. 2008 10:28

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

představ si, že všechno máš - auto, byt, práci, velký děti.

já bych dala půl na půl - půlku profrcala a půlku rozdělila mezi své nejbližší...

a kdybych náhodou vyhrála 50 mega, tak si koupím naší firmu a vyrazím šéfa lol

Upravil(a) Jessika (5. 9. 2008 10:28)

Není tady

#32 5. 9. 2008 10:28

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

To vím
Doplatila bych hypotéku. Něco dala na charitu, protože mám takový "naivní" dojem, že když příjdu lacino k penzům, tak je musím trochu upustit ostatním.
Pak bych našim zaplatila dovolenou. A za zbytek koupila auto cca za 100 000 max:)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#33 5. 9. 2008 10:30

Vanda
Host

Hele Hrošku, synek se zrovna potřebuje takové lednice zbavit, budou předělávat kuchyň, lacino prodá...

#34 5. 9. 2008 10:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Vando a nemá synek ještě :
- starý nohy od singrovky
- staré krásné litinové umyvadlo na zahradu na barák
- starý příborník z 20tých let
- 4 bílé tepané židle a stolek v secesním stylu na zahradu
- stará hliněná koryta na kytky na zahradu
- levnou TV, stačí 37 cm uhlopříčka
- starou underwoodku (psací stroj)

Pokud ano, koupím, odvezu:)
díky

Není tady

#35 5. 9. 2008 10:36

x52658
Host

Mě by stačil ten gramofon s troubou... gloriagloria

Ale pokud by byly velký děti, tak velký děti - velký utrácení. Vždycky se něco najde... lol

#36 5. 9. 2008 10:37

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

lacino jsem k těm penězům nepřišla, stály mě 20let života.
na charitu to není, mě taky zadarmo nikdo nic nedal, nemám jistotu, že se to dostane těm "potřebným" a tak mě takový myšlenky nepopadaj.
hypotéku nemám
proč bych měla dávat něco bližním? komu? rodičům? dětem? to jsou mý peníze...

Není tady

#37 5. 9. 2008 10:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ahojte vospolok! Míši, tebe gratulujem a vaša dnešná téma sa úžasne hodí k môjmu včerajšiemu dňu: po otrasnom pracovnom vyťažení a ešte otrasnejšom PMS som sa dozvedela, že som vyhrala 2 300 000, slovom two milliom three hudnred thousand euros v nejakej britskej online lotérii. Tak som sa zasnívala, čo by som s nimi robila, keby to bola pravda(ale to viete, že si pôjdem skontrolovať tie bezpečnostné srandy, čo mi k tomu poslali... big_smile ) a myslím, že by som si najprv zabezpečila bývanie a chatičku v prírode, potom cestovanie a autiko až niekde ku koncu. A obávam sa, že pri mojich šoférskych schopnostiach by to bolo čierne Porsche, ktoré by som akurát chodila okukávať do garáže. lol Ale zasa, niektorí si kupujú moderné obrazy, z akých ja mám husiu kožu, tak by som mala aspoň originálnu dekoráciu... A možno by som kúpila aj lietadlo, aby som to k vám mala rýchlejšie... stolt Určite nejaký riečny čln, aby bolo blízko do Viedňa...
Neviete, koľko môže malý ostrovček v Tichomorí? gloria

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 5. 9. 2008 10:47

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

...proč bych měla dávat něco bližním? komu? rodičům? dětem? to jsou mý peníze...

ty ne , ty trdlo... wink
tys k nim zadarmo nepřišla big_smile

Není tady

#39 5. 9. 2008 10:49

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Kuki,
ty jsi ale uvedla příklad, kdybychom je vyhrály. Já bych je darovala konkrétnímu člověku, ne na účet charity:)
Ano, já si taky myslím, že je nemusíš nikomu dávat. Jsou tvoje. V tom souhlásím s tebou 100%. Nalož s nimi jak ty uznáš za vhodné. Každý má jiné potřeby.
Já nematerialistický Vodnář bych nejprve zatáhla dluhy, které ty nemáš a pak určitě za zbytek někam vypadla:) Třeba konečně ten Iditarod? (= extrémní závod psích spřežění na Alijašce)

Není tady

#40 5. 9. 2008 10:53

Vanda
Host

Klubí,
my máme doma starou Minervu (šicí stroj), ale je ponořovací, nohy má vestavěné a už dlouho je zabordelená pod schody, tak si pořádně nevzpomínám, jak vypadá...a nevím, jestli by to bylo ono. A to umyvadlo, co o něm píšeš, si na zahradu naopak teď koupili...ale je to podle mě předražené, dřív to bývalo všude...nojono, dřív....

#41 5. 9. 2008 10:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Inak, pol melónu je iná pieseň... vissla Splatím dlhy, časť hypotéky, asi niečo rodičom "na horšie časy" a keby ešte niečo zostalo lol , tak pocestujem. Alebo si zaplatím lektorský kurz orientálneho tanca či letný kurz arabčiny... cool Na charitu dávam pre istotu priebežne, aj z toho mála, čo mám - ale tam, kde viem, na čo to pôjde, apsoň približne. Spolupracovala som externe s jednou uznávanou mimovládkou, a potom "mám" útulok, kde poznám každé zviera(a každý problém), takže tam.
Mne raz jedna baba na gymnáziu - z paralelnej triedy, čiže 17-ročná, povedala veľké múdro, ktorým sa riadil jej otec (pre dokreslenie: vybrali nás spolu s ďalšími na "výmennú družobnú cestu" do Moskvy za vrcholiaceho totáča): "Čo človek investuje do seba, myslené do softvéru a zážitkov, to mu nikto neukradne, nepodpáli, voda neodplaví, tornádo neodnesie... Každý máme len jeden žalúdok, jednu riť na vozenie v aute, jedno telo na nosenie handier a na bývanie... takže v konečnom dôsledku naozaj radšej investovať do toho softvéru..." stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#42 5. 9. 2008 11:01

hrosanek
Host

Vandi dík za nabídku, ale já počítám, že déle než rok už v Práglu bydlet nebudu a podaří se domeček. A s ním i nová kuchyň. smile

Klubí na nohy od Singrovky se Ti můžu zeptat u rodičů, nějaké jsou odložené dole ve skladišti. Moje babička bývala za první republiky švadlena. Naši jsou velcí skladníci. smile

#43 5. 9. 2008 11:12

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Hrošánku, ježiš, a kdyby tam byly ještě nějaké staré krabice třeba na klobouky. Nebo krejčovská panna, nebo ještě nějaký starý tabulky "Káva, cikorka atd, tak sem s tím. Jen nevím jak bych to do Twinga naložila usch

Není tady

#44 5. 9. 2008 11:22

hrosanek
Host

Škoda, že nechceš křišťálový lustr, který visel u druhé babičky v hale, je tam taky a nikdo ho nechce. smile

#45 5. 9. 2008 11:32

x62358
Host

Holky já až dostanu ten mega EUR z Holandský loterie, kde jsem je vyhrála lol tak vás všechny vezmu k moříčku lol - uděláme si babský mejdlo !

#46 5. 9. 2008 11:36

x62358
Host

Kuki kdy a kam?

#47 5. 9. 2008 11:43

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Seli - souhlas s tvým ockom!

Zítra na houby, tam co jsme byly minule....já řídím, Míša vstává

Není tady

#48 5. 9. 2008 11:45

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

Škoda, že nechceš křišťálový lustr, který visel u druhé babičky v hale, je tam taky a nikdo ho nechce. smile

Bohužel já taky nacházím u babičky všechny věci, co se nehodí nebo nelíbí a to co je na každý druhý chalupě na Vysočině, to nenajdu:(((

Není tady

#49 5. 9. 2008 11:46

x62358
Host

Kuki tak to bych teda brala - dostala jsem recept na štrůdl s houbama..... Jen mám problém s návratem....na kolik to plánujete?

#50 5. 9. 2008 11:48

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

odjezd od Míši v devět (hahaha), příjezd i s výfukem odhaduju kolem 16.00?? netuším, jak bude sběr hub probíhat, ale předpokládám, že s čelovkou už po lese pobíhat nebudeme. Prostě jen tam, na houby a zpět.
do lomu se nechystám

Upravil(a) Kukačka (5. 9. 2008 11:50)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí