Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 3. 9. 2008 18:46

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Chat- Dakotino energetické depo XV

Jupíííí reta

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#2 3. 9. 2008 18:49

majkafa
Host

Re: Chat- Dakotino energetické depo XV

ahůůůj, první po kapitánovi, jupíí! lol

#3 3. 9. 2008 19:02

x52658
Host

Hele, nevyplatilo by se to Depo knižně vydat? lollol

#4 3. 9. 2008 19:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zahraničie ďakuje za nové Depo... a odvďačuje sa prsením... cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 3. 9. 2008 21:05

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Ahoooj všickni. Tak jsem se konečně doplazila domu. Žlázu mám v pořádku, tak nechápu, ale je to dobře. Od cca 11 do teď jsme pobíhaly kolem sestřenice a řeknu vám, že smekám před maminkama a to jsem si říkala, že jsem si dětství (miminkovství a batolení) našich dětí užila dost a dost, kdepak, věděla jsem velký prd smile Ale stejně se těšim až budu mít časem svoje i když se člověk fakt nenaučí. Nejnovější kousek "naší malý" je budit se v noci po dvaceti minutách, no pěkné dumbomdumbomdumbom
Jdu se umýt, promasírovat nohy a zkontrolovat boty, jestli mě neopustily podrážky...
Jinak Kuki prsa nedělat, kdo by ti je nosil??? va smile

Není tady

#6 4. 9. 2008 10:17

OTZI
♥♥♥♥♥--

Zdravím všechny a zároveň se na chvíli loučím.Zítra razíme na pozdní letní dovolenou do Itáie.Moc se těšíme celá rodina. Kdybyste náhodou také  byli v Itálii a potkali rodinku.Máma,táta a 2 holky,kteří mají na nohách barevné boty do sucha i do vodičky ,každý jinou barvu.Máma modrou,manžel zelenou,a holky oranžovou a žutou ,tak to jsme my:Dbig_smilebig_smile
Tak ahojááááreta

Není tady

#7 4. 9. 2008 10:55

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo móře....hezkou cestu!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#8 4. 9. 2008 11:27

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

tady budou taky tropy. prý...

Není tady

#9 4. 9. 2008 11:36

Somaia
Host

hlavně , aby byly u Jadranu lol  Držte palce, protože jedu vyvenčit tatínka... ten bude v těch končinách poprvé a tak si přeju , aby si to moc, moc užil a měli jsme o jednu nádhernou  společnou vzpomínku víc... tak nějak mu to dlužím, za všechnu lásku... ( i pevnou ruku při  výchově  wink tongue )

Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 11:36)

#10 4. 9. 2008 13:42

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Tropy !! roll To mě zničí !!!
Vyrazím asi někam k vodě...nakonec bylo by to poprvý tohle léto ..a když mám ten volnej víkend..zatim.. jen aby to nebyly tropy s tajfůnem, jak to bejvá big_smile aby mi  neulítla deka vissla

Móře, Jadran ! stolt Jen si to všickni pěkně užívejte !! tummenupp

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#11 4. 9. 2008 13:58

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

oni už ty tropy nebudou tak tropický, ale já se v neděli ještě krásně vykoupala v Vltavě.

Není tady

#12 4. 9. 2008 14:31

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

kUKI, TADY http://www.novinky.cz/clanek/148794-zen … -muzi.html NĚCO PRO TEBE!

Upravil(a) Regina (4. 9. 2008 14:32)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#13 4. 9. 2008 14:47

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

však jsem to přeposlala příteli, on se mně ptal, jestli bych nechtěla třeba nové POLO. U toho se neslintá!!!

Není tady

#14 4. 9. 2008 15:10

x256987
Host

Protosi ty auta pořizujou chlapi, aby ženské slintaly po nich lol

Víkend prý má být opravdu letní! Tady je dneska zamračeno a docela chladno, ale včera večer bylo vysloveně horko, a to i v deset... Až to bylo divné.

#15 4. 9. 2008 23:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

storstark Moji zamestnávatelia sa ma dnes pokúsili zabiť prácou mad a skoro im to vyšlo. Ale skonštatovala som, že kým nie je môj bytík v katastri, a tým pádom dedičstvo isté, nemôžem si dovoliť exnúť. Kombinácia prepracovanosť + PMS je u mňa skoro smrtonosná. Vyliečil ma tanec spustenie MS... Bude líp. storstark Ofiko končím fňukanie a idem sa vyspať a žiť. tummenupp gloria Pekný večer a dobrú noc vospolok! pussa

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#16 4. 9. 2008 23:08

Sirius
Host

Selima napsal(a):

storstark Moji zamestnávatelia sa ma dnes pokúsili zabiť prácou mad a skoro im to vyšlo. Ale skonštatovala som, že kým nie je môj bytík v katastri, a tým pádom dedičstvo isté, nemôžem si dovoliť exnúť. Kombinácia prepracovanosť + PMS je u mňa skoro smrtonosná. Vyliečil ma tanec spustenie MS... Bude líp. storstark Ofiko končím fňukanie a idem sa vyspať a žiť. tummenupp gloria Pekný večer a dobrú noc vospolok! pussa

Seli..zaměstnavatelé jsou tací...u mne se jim to dnes málem podařilo...
Vyspi se dobře...bude líp.

#17 4. 9. 2008 23:33

x62358
Host

Seli nápodobně, potřebuju spáááááááát jako medvěd brtník, aspoň 2 dny!

#18 5. 9. 2008 0:36

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Ahoja smile
Tak jsem ráno zjistila, že jsem nechala včera peněženku v batolecí tašce, takže jsem po práci opět frčela za tetou a za malou. Malá široký úsměv jen co mě viděla, hned mi dávala pusinku, tak mě to zahřálo u srdíčka hjarta Za čtrnáct dní bych jí měla hlídat, tak to určitě všechno zvládneme-hlavně aby zvládla maminka odejít od řvoucího dítěte, protože řvát bude jistojistě, jakmile uvidí, že odchazí maminka i "tatouuuu" lol Ale určitě to zvládnem, doufám, že to opravdu dopadne, ráda bych si jí užila takhle sama smile
Jinak jsem teď přišla z firemní akce, madam nejvyšší má asi pocit, že si na mě zhojí ego, tak si místy rýpla a mě je to tááák u řiti... Kdyby to byl člověk, na kterém mi záleží, tak by to asi zamrzelo, ale takhle? Užij si, babo.
Dobrou noc a krásný pátek všem pussa

Není tady

#19 5. 9. 2008 1:10

x21365
Host

Tak to vypadá, že mě asi pustěj do druháku .....tý vole rollyikeslol , sice si převedu 2 určitě / ZK / , tři možná yikes , ni nejsem já šílená ?? Jsem, a sem na to patřičně hrdá gloriagloria

PS: Pro ty , co jsou v obraze - Si představte, že mi jedna má pomocnice na práci normálko klído zavolá, že zítra nemůže přijít , protože má plný kufr pravých hřibů a prej bude mít noční - na zpracování. TO BYXCH Fáááákt vraždila yikeslollol .
nevadí, my s kukačkou vyrazíme a to bude teprv toočo!!! tummenuppgodlike Jenom teda nechápu, proč mi někteří zde nechtějí pomoct, třebáás když volám Dakotě, jestli by do lesů než dorazíme nemohla postavit hlídky a nepouštět tam luftáky visslagloriagloria.

No nic, du to tu prolítnout, mám PMS - teda už je to lepší ale potřebuju si śchladit žáhu. Ted už všichni spíte , tak my někdo těžko poradí kde a na kom glorialollollol , i když , 2 témata mám v záloze.
Dobrou noc

Upravil(a) Misa II (5. 9. 2008 1:10)

#20 5. 9. 2008 7:54

x62358
Host

Dobré ránko depo hjarta
Míšo gut! Gratuluju. Asi bych měla taky začít něco dělat, ještě mi zbývá pár hodinek denně - třás od jedenácti do dvou až tří do rána, tak bych si tam loupla studium lol Popřemýšlým...
Jdu fachat, dneska zase forecast....uf uf.

#21 5. 9. 2008 8:13

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ffly - nechceš jet na vejlet? už vím, kde jsou dálkový...

Není tady

#22 5. 9. 2008 8:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Zdravím po dvou dnech,kdy jsem si byla odpočinout v nemocnici...
Kuki ty jsi blázen. Všechny prachy do auta, který když vyjede z autoprodejny ztratí hodnotu 50 000? Dělej si radost, jak uznáš za vhodné. Hele,já bych ten luxus nechtěla už principu. Platíš za značku, zbytečně. A hlavně ty BMV a Audi jsou stále jen nové face lifty na nových podvozcích. Fakt. Nikdo o tom nechce slyšet,ale korejci budou za 5 let dál než známé německé firmy.
Tu samou bezpčenost a výbavu seženeš ó 300 000 laciněji.
Ale zase se nad tím neslitná gloria

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#23 5. 9. 2008 8:57

x52658
Host

No právě... rollcool
Ale, Kuki, si říkám - buď tě to furt drží nebo to jsi ještě nešla spát??? lollollol
že jsi už někdy předvčírem říkala, že se z toho vyspíš...

#24 5. 9. 2008 9:12

Somaia
Host

Jako správný materialistický býk taky hlasuji za to, aby Kukačka investovala svou měnu do trvalejších hmotných statků big_smile big_smile ....tohle je strašně krátkodobé potěšení , vím to z vlastní zkušenosti.... dávám tomu  tak 2- 3 týdny a pak ti bude šumák  v čem jedeš... je to jen kus plechu a plastu  big_smile

#25 5. 9. 2008 9:36

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ó ne, mě to šumák nebude.
nechci si koupit nové. Ani moc staré, jen to, co bude o těch 300 tisíc levnější. Vím, že se z toho život neskládá, jestli mám nebo nemám auto a jaký. Momentálně jezdím, jsem na to zvyklá a už si nedovedu život bez auta představit. Zároveň nechci své obstojné, i když malé auto vyměnit za nějakou šunku. A nemíním se vydat ze všech peněz.
Mám velmi přesné představy, mimo jiné proto, že jsem hodně aut řídila (značek i kategorií). Bavoráky stály u nás doma deset let, auto i moto. Jsem v zajetí této značky, to dobrovolně přiznávám. Pokud to jen trochu půjde, tak mi bude před domem stát zas a když to nepůjde, tak se taky nepo....
Takže odpověď pro Baz - hledám a čekám, spím dobře a kupodivu se mi o autě nezdá smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí