29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte vyzkoušenou nějakou dobrou knihu o sexu? Nemyslím takové ty, kde je sto poloh a jejich popis - mám na mysli něco hravého, nápady a zkoušení co se komu líbí a tak.. Chtěla bych nám s přítelem nějakou pořídit, ale nabídka je veliká a ráda si nechám poradit od zkušenějších
Tak se pochlubte, ať nešáhnu při koupi vedle
Není tady
Kamasutra ...? číst dohromady a dělat ty blbiny co popisují
Není tady
Kdysi, v začátcích s nynějším přítelem jsem mu dala jednu knžíku - je to o tom jak uspokojit ženu, ale nejen....neb jsou tam i rady a zkoušení pro oba (mmch neurazil se, ale trénoval a bylo to znát
....jen ten název....kouknu doma a zítra to tady hodím do placu
Upravil(a) Račice dračice (3. 9. 2008 15:51)
Není tady
Originál Kámásútra, potom Umění sexuální magie od Margaux Annand... a ešte niečo o Tau.
Není tady
Selima napsal(a):
Originál Kámásútra, potom Umění sexuální magie od Margaux Annand... a ešte niečo o Tau.
Kamasutru jsem cetla, ale prislo mi, ze tam je tak par zakladnich pozic, zbytek jsou uz jen dalsi mirne obmenovane verze toho sameho.
Není tady
Mne sa páčili aj opisy erotického správnaia, pravidlá a určite aj ilustrácie - tie sú možno erotickejšie ako text
Upravil(a) Selima (3. 9. 2008 22:02)
Není tady
Příběh O, návrat do Roissy
Není tady
Takže ta knížka se jmenuje: Jak promilovat celou noc (s podtextem - jak přivést ženu k šílenství)
Je to o mnohačetném mužském orgasmu, jak se k němu dopracovat..... a jsou tam i cvičení pro oba společně ....
No možná to není moc "hravé", ale zajímavé a intenzivní určitě, přítel se pustil do cvičení i nácviku a bylo to před a po knížce nebe a dudy
Ale problém je, že jsem cestou zapoměla autora - tuším Barbara Geddes,nebo tak nějak...ještě to upřesním, co si fakt nenapíšu, to si nazapamatuju
Není tady
Já ne, jsem spíš na tu praxi. Číst knížky o tom, jak se mám milovat, to mi přijde trochu něco jako "Začínáme s jógou". Pro mě není nad společnou vášeň, chuť a přirozené projevy
Není tady
Děkuji všem za reakce!
Račice dračice - mohla by ses prosím podívat taky na nakladatelství, které tu knihu vydalo? nedaří se mi ji na netu najít.. Děkuji!:-)
Není tady
bobulka napsal(a):
Děkuji všem za reakce!
Račice dračice - mohla by ses prosím podívat taky na nakladatelství, které tu knihu vydalo? nedaří se mi ji na netu najít.. Děkuji!:-)
taky jsem se snažila přesně to jméno autorky najít na netu, když jsem to zapoměla....ale nenašla, kouknu na ní znovu večer a dám vědět i to nakladatelství....
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Ale problém je, že jsem cestou zapoměla autora - tuším Barbara Geddes,nebo tak nějak...ještě to upřesním, co si fakt nenapíšu, to si nazapamatuju
Barbara Bel Geddes podle mě není spisovatelka, ale herečka, která se proslavila rolí Miss Ellie v Dallasu... i když, proč by taky nemohla napsat knížku o sexu...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Barbara Bel Geddes podle mě není spisovatelka, ale herečka, která se proslavila rolí Miss Ellie v Dallasu... i když, proč by taky nemohla napsat knížku o sexu...
Fákt no, podle vyobrazení autorky to Miss Ellie určitě není,
jmenuje se určitě Barbara, ale to Geddes si vůbec nejsem jistá.....prostě to příjmení znělo tak nějak, ikdyž třeba od Geddes jsou taky fotografie, tuším... ale Miss Ellie to určo není
Jsem zvědavá, z jakého skutečného příjmení jsem to zkomolila, žá já si to nenapsala
, hlava děravá
Upravil(a) Račice dračice (4. 9. 2008 13:31)
Není tady
Je to muj prvni prispevek do fora, snad nic nezvoram :-) nazev knizky je Jak se milovat celou noc, autorka Barbara Keesling - proto ti co hledali nemohli najit, me se to povedlo nahodou. Ale zda se ze knizka je vsude vyprodana :-(
Není tady
Anne Hooperová - Sexuální intimita.
Hudy Bastyra - Sexuální rozkoše.
Bella76 napsal(a):
Je to muj prvni prispevek do fora, snad nic nezvoram :-) nazev knizky je Jak se milovat celou noc, autorka Barbara Keesling - proto ti co hledali nemohli najit, me se to povedlo nahodou. Ale zda se ze knizka je vsude vyprodana :-(
jojo, Bello76, to je vona!! teď na ni koukám a zblba jsem i přesný název a to nakladatelství je AL press...
Z Keesling jsem udělala Geddes..... no já věděla, že tam je zdvojené písmeno a g
TAk ať se jí teda podaří sehnat, je fakt, že ji máme doma už několik let.....
Není tady
Moc děkuju - za tipy i za slíbené info! Jdu zapátrat na netu a třeba budu mít štěstí
Není tady
Možná bys nám sem mohla pro začátek pár rad a tipů přepsat, abychom se taky něčemu přiučili
Není tady
Tak knihu jsem viděl xxxkrát na DC++ u milionu lidí, ale v angličtině, něco jako How to make love all night and drive woman wild nebo tak něco.
Ale nečetl jsem ji.
Zato mám vyzkoušenej dobrej sex v knihovně.
Což asi nepomůže
Není tady
Nedoma napsal(a):
Což asi nepomůže
ty jo , knihovna mě ještě nenapadla myslím veřejná..ale zato kostel...hmmmm
Upravil(a) Heřmanka (5. 9. 2008 10:55)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Nedoma napsal(a):
Což asi nepomůžety jo , knihovna mě ještě nenapadla
myslím veřejná..ale zato kostel...hmmmm
jako abys to měla blízko ke zpovědnici, jo?
Není tady
Nedoma napsal(a):
Tak knihu jsem viděl xxxkrát na DC++ u milionu lidí, ale v angličtině, něco jako How to make love all night and drive woman wild nebo tak něco.
Ale nečetl jsem ji.
Což asi nepomůže
A pomáha to aj naliať nejako tie informácie z kníh do hlavy(alebo inam)?
Není tady
Keď som pracovala v nemocnici, tak chirurgické sestričky ma poprosili, aby som im prefotika knižku: "So sexuológom v posteli". Povedala by som, že taký návod na sex a veľmi poučný. Hlavne, keď je človeku niečo cez dvadsať rokov. Hm, niekomu som ju asi požičala, lebo som ju nevedela nájsť ani u našich a ani doma. Nečítali ste ju? Určite bola vydaná aj v češtine.
Není tady
Selima napsal(a):
Nedoma napsal(a):
Ale nečetl jsem ji.
Což asi nepomůže
A pomáha to aj naliať nejako tie informácie z kníh do hlavy(alebo inam)?
Čéče, na knihy jsme nějak nemysleli
Není tady
Mikeš napsal(a):
Možná bys nám sem mohla pro začátek pár rad a tipů přepsat, abychom se taky něčemu přiučili
nene, jen si studuj sám
Není tady