Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 9. 2008 15:05

bobulka
♥------

Máte vyzkoušenou nějakou dobrou knihu o sexu?

Máte vyzkoušenou nějakou dobrou knihu o sexu? Nemyslím takové ty, kde je sto poloh a jejich popis - mám na mysli něco hravého, nápady a zkoušení co se komu líbí a tak.. Chtěla bych nám s přítelem nějakou pořídit, ale nabídka je veliká a ráda si nechám poradit od zkušenějších smile
Tak se pochlubte, ať nešáhnu při koupi vedle stolt

Není tady

#2 3. 9. 2008 15:25

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Máte vyzkoušenou nějakou dobrou knihu o sexu?

Kamasutra ...?  číst dohromady a dělat ty blbiny co popisují wink

Není tady

#3 3. 9. 2008 15:51

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Kdysi, v začátcích s nynějším přítelem jsem mu dala jednu knžíku - je to o tom jak uspokojit ženu, ale nejen....neb jsou tam i rady a zkoušení pro oba smile (mmch neurazil se, ale trénoval a bylo to znát wink ....jen ten název....kouknu doma a zítra to tady hodím do placu smile

Upravil(a) Račice dračice (3. 9. 2008 15:51)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#4 3. 9. 2008 19:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Originál Kámásútra, potom Umění sexuální magie od Margaux Annand... a ešte niečo o Tau.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5 3. 9. 2008 21:50

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Selima napsal(a):

Originál Kámásútra, potom Umění sexuální magie od Margaux Annand... a ešte niečo o Tau.

Kamasutru jsem cetla, ale prislo mi, ze tam je tak par zakladnich pozic, zbytek jsou uz jen dalsi mirne obmenovane verze toho sameho.

42!

Není tady

#6 3. 9. 2008 22:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne sa páčili aj opisy erotického správnaia, pravidlá a určite aj ilustrácie - tie sú možno erotickejšie ako text wink

Upravil(a) Selima (3. 9. 2008 22:02)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 4. 9. 2008 9:22

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Příběh O, návrat do Roissy

Není tady

#8 4. 9. 2008 10:06

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Takže ta knížka se jmenuje: Jak promilovat celou noc (s podtextem - jak přivést ženu k šílenství) big_smile
Je to o mnohačetném mužském orgasmu, jak se k němu dopracovat..... a jsou tam i cvičení pro oba společně smile ....
No možná to není moc "hravé", ale zajímavé a intenzivní určitě, přítel se pustil do cvičení i nácviku a bylo to před a po knížce nebe a dudy big_smile big_smile
Ale problém je, že jsem cestou zapoměla autora - tuším Barbara Geddes,nebo tak nějak...ještě to upřesním, co si fakt nenapíšu, to si nazapamatuju dumbom

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#9 4. 9. 2008 10:43

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já ne, jsem spíš na tu praxi. Číst knížky o tom, jak se mám milovat, to mi přijde trochu něco jako "Začínáme s jógou". Pro mě není nad společnou vášeň, chuť a přirozené projevy

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#10 4. 9. 2008 11:33

bobulka
♥------

Děkuji všem za reakce!
Račice dračice - mohla by ses prosím podívat taky na nakladatelství, které tu knihu vydalo? nedaří se mi ji na netu najít.. Děkuji!:-)

Není tady

#11 4. 9. 2008 11:36

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

bobulka napsal(a):

Děkuji všem za reakce!
Račice dračice - mohla by ses prosím podívat taky na nakladatelství, které tu knihu vydalo? nedaří se mi ji na netu najít.. Děkuji!:-)

taky jsem se snažila přesně to jméno autorky najít na netu, když jsem to zapoměla....ale nenašla, kouknu na ní znovu večer a dám vědět i to nakladatelství.... smile

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#12 4. 9. 2008 13:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice napsal(a):

Ale problém je, že jsem cestou zapoměla autora - tuším Barbara Geddes,nebo tak nějak...ještě to upřesním, co si fakt nenapíšu, to si nazapamatuju dumbom

Barbara Bel Geddes podle mě není spisovatelka, ale herečka, která se proslavila rolí Miss Ellie v Dallasu... i když, proč by taky nemohla napsat knížku o sexu... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#13 4. 9. 2008 13:30

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Barbara Bel Geddes podle mě není spisovatelka, ale herečka, která se proslavila rolí Miss Ellie v Dallasu... i když, proč by taky nemohla napsat knížku o sexu... big_smile

Fákt big_smile no, podle vyobrazení autorky to Miss Ellie určitě není, big_smile jmenuje se určitě Barbara, ale to Geddes si vůbec nejsem jistá.....prostě to příjmení znělo tak nějak, ikdyž třeba od Geddes jsou taky fotografie, tuším... ale Miss Ellie to určo není big_smile  Jsem zvědavá, z jakého skutečného příjmení jsem to zkomolila, žá já si to nenapsala dumbom, hlava děravá dumbom

Upravil(a) Račice dračice (4. 9. 2008 13:31)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#14 4. 9. 2008 15:16

Bella76
♥------

Je to muj prvni prispevek do fora, snad nic nezvoram :-) nazev knizky je Jak se milovat celou noc, autorka Barbara Keesling - proto ti co hledali nemohli najit, me se to povedlo nahodou. Ale zda se ze knizka je vsude vyprodana :-(

Není tady

#15 4. 9. 2008 19:01

majkafa
Host

Anne Hooperová - Sexuální intimita.
Hudy Bastyra - Sexuální rozkoše.

#16 4. 9. 2008 19:21

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Bella76 napsal(a):

Je to muj prvni prispevek do fora, snad nic nezvoram :-) nazev knizky je Jak se milovat celou noc, autorka Barbara Keesling - proto ti co hledali nemohli najit, me se to povedlo nahodou. Ale zda se ze knizka je vsude vyprodana :-(

jojo, Bello76, to je vona!!  teď na ni koukám a zblba jsem i přesný název smile a to nakladatelství je AL press...
Z Keesling jsem udělala Geddes..... cool no já věděla, že tam je zdvojené písmeno a g big_smile
TAk ať se jí teda podaří sehnat, je fakt, že ji máme doma už několik let.....

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#17 5. 9. 2008 7:19

bobulka
♥------

Moc děkuju - za tipy i za slíbené info! Jdu zapátrat na netu a třeba budu mít štěstí wink stolt

Není tady

#18 5. 9. 2008 7:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Možná bys nám sem mohla pro začátek pár rad a tipů přepsat, abychom se taky něčemu přiučili big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#19 5. 9. 2008 9:45

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Tak knihu jsem viděl xxxkrát na DC++ u milionu lidí, ale v angličtině, něco jako How to make love all night and drive woman wild nebo tak něco.

Ale nečetl jsem ji.

Zato mám vyzkoušenej dobrej sex v knihovně.

Což asi nepomůže wink

Není tady

#20 5. 9. 2008 10:50

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma napsal(a):

Což asi nepomůže wink

ty jo , knihovna mě ještě nenapadla big_smile myslím veřejná..ale zato kostel...hmmmm

Upravil(a) Heřmanka (5. 9. 2008 10:55)

Není tady

#21 5. 9. 2008 10:59

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Heřmanka napsal(a):

Nedoma napsal(a):

Což asi nepomůže wink

ty jo , knihovna mě ještě nenapadla big_smile myslím veřejná..ale zato kostel...hmmmm

jako abys to měla blízko ke zpovědnici, jo? tongue smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#22 5. 9. 2008 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nedoma napsal(a):

Tak knihu jsem viděl xxxkrát na DC++ u milionu lidí, ale v angličtině, něco jako How to make love all night and drive woman wild nebo tak něco.

Ale nečetl jsem ji.

Což asi nepomůže wink

lol A pomáha to aj naliať nejako tie informácie z kníh do hlavy(alebo inam)? cool

Brita

Není tady

#23 8. 9. 2008 16:30

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Keď som pracovala v nemocnici, tak chirurgické sestričky ma poprosili, aby som im prefotika knižku: "So sexuológom v posteli". Povedala by som, že taký návod na sex a veľmi poučný. Hlavne, keď je človeku niečo cez dvadsať rokov. Hm, niekomu som ju asi požičala, lebo som ju nevedela nájsť ani u našich a ani doma. Nečítali ste ju? Určite bola vydaná aj v češtine.

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#24 9. 9. 2008 8:47

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Selima napsal(a):

Nedoma napsal(a):

Ale nečetl jsem ji.

Což asi nepomůže wink

lol A pomáha to aj naliať nejako tie informácie z kníh do hlavy(alebo inam)? cool

Čéče, na knihy jsme nějak nemysleli wink

Není tady

#25 9. 9. 2008 13:49

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Možná bys nám sem mohla pro začátek pár rad a tipů přepsat, abychom se taky něčemu přiučili big_smile

nene, jen si studuj sám tongue smile

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí