|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Milé maminky, jsem začínající snažilka a pevně věřím, že brzo se zadaří .. :-) Všechny moje kamarádky, známé i neznámé, které potkám a koukám do kočárku mají doma novo-miminka - a samé holčičky.Někdy si říkám, že se buď v plzeňském kraji rodí samé holky a nebo narážím jen já na samé holčičky.Proto se Vás ptám co máte doma za poklad Vy? Kluka nebo holku ? :-)
děkuji Daniela
Není tady
Ahoj, no já když to poslední dobou sleduju tak mám pocit, že je vždycky takový období ve kterým se rodí víc holčiček nebo naopak víc kluků. Tak například, můj ročník na ZŠ obě třídy A+B absolutní přesilovka holek, za 4 roky poté v ročníku mýho bráchy úplně naopak samý kluci a holek tam měli asi 5. A je pravda že poslední asi tak 2 roky zpátky se rodí i v mým okolí hodně holčiček. A vsadila bych se že za chvíli se to zlomí a budou zase jen samý kluci. Je to divný ale mě to tak připadá 
Není tady

Mám holčičku, u nas tady bylo pred rokem az dvema sami kluci a nyni jsou to same holky...
Není tady
Tak to já mám tři kluky,toho třetího jsem měla po deseti letech,chtěla jsem holčičku,ale nepovedlo se- ale nevadí!
Není tady
Já mám Matýska, a moc ráda bych jednou chtěla ještě jedno mimi.
Není tady

naši mají 3 holky, já po 12 ti letech od té druhé...babička a nikdo další nevěřili, že je to ZASe holka (jako já...)...taky jsem se pak jako kluk až do puberty chovala, krvavý kolena, kamarádění jen s klukama formou lezení na střechy a stromy a pouštění kočárků s panenkama holčičkám z kopce..., vlasy na ježka, do šatů a sukní mě nikdo nedostal...pak to nějako přešlo..
Není tady
Mám holku, pak kluka a teď zase holku 

Není tady
kluk 15,další kluk 12 a ted holka. Jinak u kluků v ročníku je tak nějak nastejno kluků a holek. Jen mi ted přijde, že třeba u nás na jarních batolátkách jsou převážně holčiny.
Není tady

Mám holčičku a jsem moc ráda, o rok dříve jsme mohli mít kluka. Kdyby byl na světě, tak tu dnes není Andrejka .... 
Není tady
Antaliss, tak jak? Je ze snažilky už těhulka? 
Mám chlapečka, ale v době, kdy jsem byla těhulka, bylo chlapečků málo ... pak se to nějak obrátilo a zas přišly na řadu holčičky 
Není tady

Já mám 8 měsíční holčičku.
Není tady

jedna holcicka doma druha v brise

Není tady