6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Obnovím témátko jo...
Jsem 33DC a MS nikde a // taky nikde (testováno 26DC, 31DC, 33DC)...
Normálně bych to neřešila, ale....3.-7.DC jsem prvně v tomto cyklu brala Clostil a pak byla 12DC na UTZ v CAR, kde Dr. viděl folík 20mm a sliznice byla 12mm...takže oboje pěkný... říkál že ovu bude následuící den max. tři dny...proste v tom rozmezí (čili 13 - 15DC)..
A když i k tomu nejvzdálenějšímu připočtu 14dní od ovu do MS...tak tu nějakého 29-30DC měla být...tak co to je?? Zkoušela jsem Mamatest 10, pak nějakej z lékárny Dr. Max...
Není tady
Jůůů Misho ani nevíš, jak moc bych Ti přála, aby jsi // na testu objevila ....
Takhle se špatně radí i něco dedukuje. Pokud jsi těhu, mohlo dojít k zahnízdění vája a potažmo produkci hcg hormonu o trošku později. Nezbývá než počkat den, dva a pokud nedorazí mrcha, tak zkusti testnout znovu. Nebo co CARu na krev .... to bude nejprůkaznější ..
Ale držím co mám o 106
Není tady
Jo jde o to že kdybych nebyla na tom UTZ těsně před ovu, tak to neřeším, ale takhle nějak nevím co to je.....
Uvidíme..
Není tady
Zkoušela asi prvních 5dní cyklu po MS, pak mi Dr. řekl že ovulace bude a velmi brzo a pak už jsem na to prděla.. tak já ráno zkusím...zda bude nad 37..
Není tady
Tak můj Dr. z CAR mi napsal že tu neMS může způsobit i cysta, ať testuju ještě za týden a pak přijdu na utz, případně injekci ...a prostě zjištění o co go..
Není tady
Misho, drzim moc palce!!!
Není tady
Ahojky, doufám, že nevadí, když sem sem mezi Vás vpadla... Chtěla bych se zeptat, jak je to s těhotenskými testy, měla jsem před 3 dny dostat MS (dnes je to vlastně už 4 den), ráno jsem zkoušela těhotenský test a byl negativní :-(( je ještě nějaká naděje, že bych mohlá být těhotná?Test byl uplně takovy ten obyčejný orientačni (cca 35kč). Za jak dlouho by jste testovaly znovu?Děkuju Simona
Není tady
Saiimonko, každý má trochu jiný cyklus (mohla jsi mít pozdější ovulaci) nebo můžeš mít i pomalejší nárust Hcg. Víš kolikadenní cyklus máš nebo kdy jsi měla ovulaci?
Zkus si koupit citlivější test a za pár dní testni znovu.
Není tady
Aluska: To boužel nevim:( brala jsem několik let HA, před půl rokem jsem vysadila, a MS, byla vždy přesně na den, jak měla být, teď se nedostavila (což mě vůbec nevadí), jen mě vrtá v hlavě ten negativní testík Žádné jiné změny nepociťuju, občas mám pocit na zvraceni, někdy po ránu jindy během dne, ale to nemusí asi souviset s těhotenstvím.Takže ještě týden počkám a pak zkusim znovu testík.. ale to čekání je opravdu přišerneee"
Upravil(a) saiimonka (23. 4. 2011 16:28)
Není tady