6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Olii a jak na tom jsi ,ty mas za sebou nedavno IVF,ne?Nezustali ti mrazacci ?Kdy chces zkouset dalsi?
Není tady
Zuzanko007 ano mám za sebou IVF+ICSI bohužel s 9 folikul byli 3 vajíčka a s toho jedno nedozrálé a jedno se přestalo vyvíjet zaváděli jen jedno embryko (díky bohu i za to mohlo to dopadnou i hůř bez ET) ale bohužel to nedopadlo. No a další bych chtěla asi v prosinci jen mám teď problém měním zaměstnání tak sem nemohla donést zatím ani výsledky genetiky - (díky bohu jsou v pořádku) čekám až jaké budu mít směny a podle toho se objednám a až tam donesu výsledky doktor zrovna pošle žádost o schválení akorát nevím zda na to budu mít kupujeme baráček a nevím zda nám zbude ale budu se snažit to prostě nějak udělat co by člověk neudělal aby mohl ten vlastní uzlíček štěstí jednou držet v náruči
Není tady
Olii mas toho teda naplanovaneho dost treba se tim aspon trochu zabavis takovy nakup baracku odvede dobre pozornost ...S tim IVF me to mrzi ,treba by ted zkusili jiny protokol a jine leky,mozna by bylo prcku vic .. Takze by to asi vyslo stejne az po novem roce?
My ted zacali stavet domecek,ja chtela Ket odlozit,ale nechce se mi cekat ...proste zkusime,uvidime...
Není tady
No má toho až až ale baráček už máme tchán prodává barák tak ho kupujeme my protože můj miláček si nedovede představit že by v rodném baráčku bydlel někdo cizí a ten baráček je hezký a velký je to tedy jen půl domek ale s velkou přístavbou jestli víš jak vypadají půl domky ve Zlíně a my teď máme jen čtvrt domek a ten je takový stísněný. To stěhování vidím tak na konec října a to by pak mohlo klapnout i to IVF v prosinci a doufám že by mohlo klapnout tak aby za 9 měsíců s toho něco bylo ideální by bylo kdyby to byla dvojčátka nechci toho zrovna málo co ale né budu ráda i za jedno jediné krásné a zdravé miminko. A nedivím se Ti že nechceš čekat kdybych mohla a měla na to tak jdu do IVF třeba hned i když mám hrozně velký strach s opětovného zklamání mám strach že pokud to nedopadne tak se už sesypu
Není tady
Olii nesesypes jednak uz ted nemuzes myslet na to,ze to neklapne,kdyz k tomu ani nemusi dojit(prala bych ti to) a jednak verim,ze bys to zvladla,jako vsechno doposud Ale vazne na neuspech nemysli uz ted ... ja se snazim podle toho ridit .. Predtim jsem mela porad silene strachy ,ze to bude zamlkle tehotenstvi a taky to tak dopadlo..verim,ze jsem si to nejak vlastne prihodila sama,tim jak moc jsem byla uzkostna ,takze podruhe budu vic verit,ze to vyjde...
Ja ve Zline byla jen parkrat ,ale myslim,ze si domecek dovedu predstavit,to jsou ty cihlove?Ty vypadaji moc hezky ja bych se silene tesila na stehoani a zarizovani,i kdyz penizek na nejake velke rozhazovani moc nebude ...
Není tady
jo jo jsou to ty cihlové Na stěhování se těším ale taky doufám že už se stěhujeme naposled tohle je naše 4 stěhování ale je fakt že ty 2 první byli do podnájmů takže to bylo jiné. Hlavně se těším až si uděláme bazén na zahradě to je můj sen No jinak s tím IVf se samozřejmě taky budu víc snažit věřit v úspěch protože u prvního jsem byla taková hodně skeptická a možná v tom to bylo vždyť né nadarmo se říká že víra je půlka úspěchu né takže vzhůru do dalšího boje. Držím pěsti ať se pak na konci září můžu kochat s Tvýma //
Není tady
Olii tak to bude fakt parada my se taky uz stehovali spolu dvakrat a napotreti uz chceme do OPRAVDU sveho ale to bude jeste dobre dva roky trvat ...no,planovat si zatim pokojicky muzu
Ja vim ,ze je to tezke tomu plne verit,pak mas zase strach ,ze ten drzkopad bude o to vetsi ...proste zacarovany kruh ... Ale tvoje IVF nedopadlo uplne nejhur,vajicka byly ,priste jich bude urcite vic a pak i treba hned dva na zavedeni a to uz je vetsi sance
Dekuju za pesticky ,jsi mila doufam moc ,ze to tentokrat vyjde
Není tady
Ahoj Oliii a holky, ráno jsem zkusila mamatest, opět negativní. Dnes jsem 36. den po poslední menstruaci. Nevím, co si mám o tom myslet. Včera jsem byla nakoupit a zůstalo mi tak nějak divně blbě, úplně bezvládná, na omdlení, až jsem se musela opřít o pult. Nemyslím si, že bych si něco vsugerovávala, protože popravdě já jsem se o mimi nesnažila. Ale s každým dnem zpožděné menstruace jsem více a více napjatá a stále více se vidím jako nastávající mamina. A připouštím, že by k otěhotnění mohlo dojít. Máte některá zkušenosti s TT, který ukazoval negativně a přitom jsi byla těhotná? Jsem popravdě docela zmatená. Tak se ptám zkušenějších!
A jaké máte zkušenosti s nahmatáním čípku? Já jsem to včera zkoušela dle některých rad, ale mám celou sliznici úplně zduřelou. Tak ahoj a držím všem palečky, ať jim to vyjde tak jak si každá z nás přeje. Hezký den všem
Není tady
evushko - a nevysadila jsi předtím horm. antikoncepci?
Není tady
Ahoj Annie,
já jsem právě antikoncepci brala, ale povedlo se mi, že jsem odjela na 2 dny pryč a nechala jsem ji doma. Bylo to v polovině cyklu. To vše vypadá, že to bylo asi v čase ovulky. Ale zase test je 36. den negativní, cyklus 29-30 dní. Hodně se mi motá hlava a prostě cítím, že je něco jinak. Měla bych si to pamatovat - mám už dvě děti, ale už jsem nějak zapomněla.
Není tady
evushko - a nemohly Ti to udělat ty zapomenuté prášky? Gyndrovi jsi nevolala?
Není tady
Volala, ale má dovču a bude až v pondělí, tak to vydržím. Ale moje stavy jsou přinejmenším podivné, něco je prostě jinak.
Není tady
evushka - třeba jsou to jiné stavy.
Není tady
Annie, byla by to každopádně "legrace". Na jednu stranu skvělé, na druhou stranu nejsem úplně v nejlepší situaci. A co Ty? Jak Ty si na tom?
Není tady
Olii koukala jsem,ze jsi to nakonec dostala sakra,to me mrzi ...Tak snad na ty vanoce Ukaz se nekdy
Není tady
Jo jo Zuzanko007 takové štěstí já přece mít nemůžu abych po 6 letech otěhotněla přirozeně no ale v prosinci to prostě vyjde já to vím a to mě uklidňuje jinak teď jsem tu miň protože jsem teď více méně pořád v práci mám novou tak se musím snažit. Tak zatím ahojky
Není tady
Olii to rada vidim,ze nesmutnis nebo aspon ne moc ... Snaz se v praci ,snad tam uz dlouho nebudes
Není tady
Já už nemám sílu smutnit jinak bych se asi zbláznila teď budu doufat že další IVF klapne a doufám že i mrazáčci budou ale snad už je potřebovat nebudu ale jistota je jistota že. Dneska jsem se konečně objednala do CARu abych donesla výsledky genetiky- naštěstí vše v pořádku doporučení pouze být pod kontrolou gynekologa. tak zrovna podáme žádost na IVF a v prosinci to musí klapnout aby jsme měli dáreček pod stromeček v podobě krásných // na testu akrát nebudu moc marodit protože jsem v nové práci tak to by je asi nepotěšilo že se snažím o mateřskou nemusí zaměstnavatel vědět vše že
Není tady