29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda tady se to rozjelo
Není tady
venuše, to, cos napsala pomněnce, od tebe není fér. Je to hnusný.
venuše napsal(a):
pomněnka napsal(a):
No vidíš kolik elánu máš do života
Chce to jen správné nasměrování
Vic k tomu nemas co dodat, srabe?
Srab je ten, kdo si vynucuje pozornost podobnou nechuťárnou. A ještě legrační ve své touze vzbudit pozornost jiným směrem.
venuše napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Vic k tomu nemas co dodat, srabe?
Nemám, vše co jsem chtěla jsem taky napsala. Vzpomeň si na to, co tě nejvíc nadzvedlo z mých slov...tak, máš to?.... zůstań v tom bodu....a teď se podívej do sebe a uvědom si proč to tak je. Na tom začni stavět. Moje slova tě možná zranily, ale věř, že proto aby ti pomohly. A tvůj útok na mojí osobu beru s nadhledem...raněný kolem sebe kope.
Není tady
Konečně se Venuše projevila jinak něž jen jako fňukna, ale stejně skutek utek
Není tady
pomněnka napsal(a):
Není tady
Tak jsem si tak všimla, že jakmile venuše vstoupí na nějaké vlákno, tak se celá diskuze odkloní od původního tématu a sklouzne k tomu, že se začne řešit venuše. A to minimálně na nějakých deseti stránkách. Před rokem to bylo to samé a většina lidí to po nějaké době vzdá. Jak na babi přicházejí noví lidé, tak se situace opakuje.
Mě to připadá, že venuše jen sosá energii a o opravdovou pomoc a radu jí stejně nejde.
Není tady
venuše napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Mě zas Venuše není líto. Přečetla jsem si jen její příspěvky a dospěla jsem k závěru, že je to sobec. Venuše ty jsi ho nikdy nemilovala, visela jsi na něm jak klíště a nedivím se tomu jeho rozhodnutí, že nechce mít za tebe odpovědnost, protože až tak samostatná (psychicky) nejsi. Nedokážeš akceptovat jeho rozhodnutí. On je samostatná myslící bytost, proč by se ti měl podřizovat? A jestli se trápíš, tak je to jenom kvůli sobě. Měla jsi očekávání, které se ti nesplnily, proto ty slzy. Dokud si to neuvědomíš, tak se v tom budeš plácat pořád.
Mila pomnenko,
uz jsem sem nechtela napsat ani carku, ale do sobcu si nadavat nenecham. Nikdo se mi podrizovat nemusi, ani on me ani ja jemu, tak si prosim nech ty urazky pro nekoho jineho.
Podle me, kdyz se maji dva lidi "radi" a je jim spolu dobre, maji-li mensi rozdily v urcitych vecech, tak se navzajem sobe podridi. Pochybuju, ze se da najit partner, ktery by 100% vyhovoval me a ja jemu. Takova dvojice neexistuje. Takze bohuzel to o castecnem podrizovani je. Ve vsem. I treba jen v koukani na televizi.
A aby bylo jasno, netrapim se jen kvuli nemu, ale i kvuli jinym vecem... on je mi uz ukradenej, muze pichat mlady holky, kdyz mu to vyhovuje a pokud bude moct, me uz se v zivote nedotkne ani na me nepromluvi. Dneska jsem si vymenila simku a je KONEC.
Rozhodne si nebudu hazet masli kvuli jednomu hajzlovi, kterymu se nepostavi a leci si svoje komplexy na mne, kdyz si to hodim, tak jen proto, ze uz me s.ere zivot.
Mej se krasne a delej to svym kamosum v aute, tak hluboko JA jsem jeste neklesla!
To tady delaji jen heroinovy devky.
Ano, .... tak teď už je nám to jasné, ....je vidět, že ho skutečně miluješ a vyrovnanost je ti vlastní. Také obdivuji kutivovaný projev dámy středního věku. Opravdu nechápu že tě mohl odmítnout.
Skoro bych tě dle slovníku tipla na mladší kousek...
Upravil(a) Wiki (10. 9. 2008 14:13)
Není tady