Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 1. 2006 21:56

poblinka
♥♥♥----
Místo: Olomouc

Re: Co sem patří...

Děkuji mnohokrát za radu,,funguje!!!!hurááááááá.....možná časem ještě využiju vaše poradenství...díky moc Pavla;)

Není tady

#27 2. 2. 2006 20:29

Jezinka1
Host

Ahoj Jirko...Mám prosím Tě úplně stejný problém s přihlašováním jako nějaká holčina přede mnou - zadám jméno a heslo, objeví se hláška, jste přihlášena, načte se hlavní stránka a přihlášená nejsem...Použila jsem návod s nastavením cookies, mám tam tu střední a nic... Prosím Tě, co s tím? :-)...A ještě něco - když jsem pak zkusila přihlásit se z tého strany, na které jsem, tak se mi to povedlo. Ale z "hlavní strany" for ne...Tak tomu vůbec nerozumím...Děkuju předem za radu.

#28 2. 2. 2006 20:30

Jezinka
♥♥♥----

No podívej Jirko - teď jsem provedla přihlášení na této stránce a povedlo se...To jsem z toho jelen...

http://www.gify.nou.cz/pc_linky_soubory/l35.gif

Není tady

#29 2. 2. 2006 23:41

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Jezinka napsal(a):

No podívej Jirko - teď jsem provedla přihlášení na této stránce a povedlo se...To jsem z toho jelen...

Mohl to být klidně jenom nějaký dočasný problém ze serverem. Jindy to funguje normálně?

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#30 3. 2. 2006 6:57

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Tohle sem teda zcela jistě nepatří, ale už jsem z toho zoufalá, pokud poštu do outlooku stahuju přes seznam, a jako účet odesílání mám smtp.seznam.cz, a přesto ta mrcha nefunguje, jak se zaškrtnutým nebo odškrtnutým zabezpečením, co ještě může být blbě. Prosím moc děkuju za radu:-)

Mája

Není tady

#31 3. 2. 2006 9:23

Jezinka1
Host

Jirka napsal(a):

Jezinka napsal(a):

Mohl to být klidně jenom nějaký dočasný problém ze serverem. Jindy to funguje normálně?

Fungovalo to normálně až do včerejška... Jediný, co mě ještě napadlo je, jestli by to nemohlo mít něco společné s tím, že jsem asi omylem odbouchla takovou tu nabídku Windows, že jestli chci to heslo uložit, abych ho už příště nemusela psát...Takže když napíšu Jezinka, automaticky se mi v hesle objeví to moje - ale ať ho nechám tak, jak je a nebo vymažu a napíšu ho znovu, tak se nakonec to přihlášení nepovede...Když se přihlašuju tady na této stránce, jak jsem Ti ukazovala včera, tak se to heslo automaticky nedoplní, já ho tam napíšu a ono mě to skutečně přihlásí...Nevíš, kde by se když tak v PC dalo to heslo "vyrušit", aby se tam samo nenatahovalo? Včera jsem to zkoušela najít, jenže já tomu vážně moc nerozumím. Díky za odpověď.

#32 3. 2. 2006 10:28

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Májajája napsal(a):

Tohle sem teda zcela jistě nepatří, ale už jsem z toho zoufalá, pokud poštu do outlooku stahuju přes seznam, a jako účet odesílání mám smtp.seznam.cz, a přesto ta mrcha nefunguje, jak se zaškrtnutým nebo odškrtnutým zabezpečením, co ještě může být blbě. Prosím moc děkuju za radu:-)

Aby bylo možné poštu odesílat, je nutné ještě aktivovat kontrolu uživatelského jména a hesla na SMTP.

* klikni na "Nástroje", vyber "Účty"
    * vyber svůj účet na Seznamu
    * klikni na tlačítko "Vlastnosti"
    * vyber záložku "Servery"
    * pod nadpisem "Server odesílané pošty" zaškrtni "Server vyžaduje ověření"
    * klikni na tlačítko "Nastavení..."
    * vyber "Přihlašovat se jako"
    * vyplň uživatelské jméno a heslo
    * zkontroluj, zda je zaškrtnuto pole "Zapamatovat heslo"
    * klikni na "OK"
    * klikni na "Zavřít"

Není tady

#33 3. 2. 2006 10:31

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

JOJO, jiří, tak to jsem včera udělala 60x, ale beztak, díky za radu, je tady jeden Ota a ten pi poradil, že mám starý antivir, toho by jsi si měl najmout jako technickou podporu:-)
Měl totiž pravdu:-)

Mája

Není tady

#34 3. 2. 2006 10:36

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Jezinka1 napsal(a):

Fungovalo to normálně až do včerejška... Jediný, co mě ještě napadlo je, jestli by to nemohlo mít něco společné s tím, že jsem asi omylem odbouchla takovou tu nabídku Windows, že jestli chci to heslo uložit, abych ho už příště nemusela psát...Takže když napíšu Jezinka, automaticky se mi v hesle objeví to moje - ale ať ho nechám tak, jak je a nebo vymažu a napíšu ho znovu, tak se nakonec to přihlášení nepovede...Když se přihlašuju tady na této stránce, jak jsem Ti ukazovala včera, tak se to heslo automaticky nedoplní, já ho tam napíšu a ono mě to skutečně přihlásí...Nevíš, kde by se když tak v PC dalo to heslo "vyrušit", aby se tam samo nenatahovalo? Včera jsem to zkoušela najít, jenže já tomu vážně moc nerozumím. Díky za odpověď.

Jezinko, já Internet Explorer nepoužívám, takže mu moc nerozumím, ale jedna cesta je. Problém té cesty je, že to asi vymaže všechna hesla: zvol Nástroje, pak Možnosti internetu.... Tam v záložce obecné stiskni tlačítko Vymazat soubory cookie... Mělo by to zabrat, ale opravdu pozor, smažou se tím asi opravdu všechna hesla, co si prohlížeč pamatuje.

Není tady

#35 4. 2. 2006 11:22

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jak je s těmi nováčky, průzkumníky a střelci, podle čeho se to určuje?

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#36 4. 2. 2006 12:00

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Jak je s těmi nováčky, průzkumníky a střelci, podle čeho se to určuje?

Irenko, je to podle počtu zaslaných příspěvků:

0 příspěvků: Nováček (I)
25 příspěvků: Průzkumník (II)
100 příspěvků: Střelec (III)
250 příspěvků: Koumák (IV)
500 příspěvků: Stálice (V)
1000 příspěvků: Závislák (VI)
5000 příspěvků: Babinetka (VII)

Není tady

#37 6. 2. 2006 17:29

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj nějak mi unikla novinka - změna pod jmény nováček průzkumník atd......... ty srdíčka označují toté6??????????

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#38 6. 2. 2006 17:43

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Lucy napsal(a):

Ahoj nějak mi unikla novinka - změna pod jmény nováček průzkumník atd......... ty srdíčka označují toté6??????????

Jojo, změnili jsme to kvůli neschopnosti domluvit se na definitivních názvech... wink

Není tady

#39 13. 2. 2006 9:55

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj může mi někdo poradit jak dostat podpis pod text??? Zkoušela jsem to a asi jsem to trochu popletla. Děkuji....madsadmad

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#40 13. 2. 2006 10:02

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Lucy napsal(a):

Ahoj může mi někdo poradit jak dostat podpis pod text??? Zkoušela jsem to a asi jsem to trochu popletla. Děkuji....madsadmad

Musíš si najít někde obrázek a jeho adresu vložit mezi tagy [img]a[/img].

Není tady

#41 13. 2. 2006 10:25

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Nevím jestli jsem to dobře pochopila, ale..............  najdu obrázek,  jeho adresu dám mezi ty tagy a tak se vším to napíšu do té kolonky určené pro podpis v  nastavení v identifikaci???? Jsem v tomhle trochu pozadu.... tak se, prosím, nezlobte......roll

Není tady

#42 13. 2. 2006 10:47

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Lucy napsal(a):

Nevím jestli jsem to dobře pochopila, ale..............  najdu obrázek,  jeho adresu dám mezi ty tagy a tak se vším to napíšu do té kolonky určené pro podpis v  nastavení v identifikaci???? Jsem v tomhle trochu pozadu.... tak se, prosím, nezlobte......roll

Přesně tak, Lucy.

Není tady

#43 13. 2. 2006 14:45

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Tak už se mi to povedlo.... huráááááááá big_smilebig_smile  je to fajn mít takové hezké barevné diskuse.. Ještě se musím naučit vkládat obrázky pod příspěvky a bude to O.K.  Tak já to jdu zkusit....smile  Jinak děkuji za radu.... smile

Upravil(a) Lucy (13. 2. 2006 14:46)

Není tady

#44 13. 2. 2006 15:07

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

...ZKOUŠKA.........  http://www.gify.nou.cz/lid_malirobrazu_soubory/m9.gif

Není tady

#45 13. 2. 2006 15:10

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

hmmm někde je chyba  nepovedlo se to...sadsad  Dělá se to stejně jako u podpisu?? Dala jsem to mezi tagy a tohle je výsledek... Sakra sakra sakra....sadsadsad

Upravil(a) Lucy (13. 2. 2006 15:11)

Není tady

#46 13. 2. 2006 15:23

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Lucy napsal(a):

hmmm někde je chyba  nepovedlo se to...sadsad  Dělá se to stejně jako u podpisu?? Dala jsem to mezi tagy a tohle je výsledek... Sakra sakra sakra....sadsadsad

Lucy, je to tím, že na té adrese, co jsi tam uvedla, žádný obrázek není, zkus si jí zadat do prohlížeče...

Není tady

#47 13. 2. 2006 15:44

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Tak ještě jednou...,  ježiši, až je mi to už trapný, jestli se mi to teď nepovede, tak už fakt nevim...

http://www.gify.nou.cz/lid_malirobraz_soubory/m9.gif

Není tady

#48 13. 2. 2006 15:45

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Jóóóóó   konečně.... Ani nevíš,  jakou mám radost... Děkuji děkuji děkuji...big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile  Jak málo stačí ke štěstí....

Není tady

#49 14. 2. 2006 11:16

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Tomu rozumím... big_smile

Není tady

#50 24. 2. 2006 19:55

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Dobrý večer tak mám zase dotázek..........Teď jsem zjistila, že i když jsem přihlášená a chtěla bych smazat nějaký příspěvěk (jako že jsem se asi strefila do jiný špatný diskuse) tak to už vymazat nejde a je tam jen oznámení upravit a odpovědět. Nebejvalo tam i smazat?????????????

Upravil(a) Lucy (24. 2. 2006 19:56)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí