29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Do tohoto fóra patří pouze připomínky k stránkám Babinet.cz, tedy ne k poradnám a diskusním fórům. Děkuji za pochopení.
Není tady
DObrý den, proč mi napíše program chybu: Postovat můžete až po 60s.
Stalo se mi to včera.
Není tady
Je to ochrana před spammery. Je možné poslat pouze jeden příspěvek za minutu...
Není tady
No sláva, konečně se našlo něco v čem jsem rychlá.-)
Není tady
Ahoj Jirko,
šlo by prosím upravit seznam těch, kteří jsou online v jiném pořadí ? Teď se to řadí podle abecedy. Líbilo by se mi, kdyby pořadí lidí online bylo podle času přihlášení. To znamená, že ten, který je přihlášen nejdéle, bude první a kdo se přihlášen nejkratší dobu, bude poslední. Pořadí : jak kdo přijde.
Díky
Není tady
Jirko, jak to , že je někdo nováček, průzkumník, střelec, moderátor. To nechápu, kde se to dá zadat, nebo záleží na počtu příspěvků?
Není tady
Nejsem Jirka , ale odpovím. Záleží podle počtu příspěvků.
Není tady
Tano, až budeš mít 25 příspěvků, budeš průzkumník, 100 - střelec atd. Je to až 5000 a více.
Není tady
Verča napsal(a):
Ahoj Jirko,
šlo by prosím upravit seznam těch, kteří jsou online v jiném pořadí ? Teď se to řadí podle abecedy. Líbilo by se mi, kdyby pořadí lidí online bylo podle času přihlášení. To znamená, že ten, který je přihlášen nejdéle, bude první a kdo se přihlášen nejkratší dobu, bude poslední. Pořadí : jak kdo přijde.
Díky
Verčo, to bych už musel zasahovat do systému a to se mi, upřímně řečeno, nechce. Při prvním updatu systému bychom ihned narazili na problémy...
Není tady
Dana napsal(a):
Nejsem Jirka , ale odpovím. Záleží podle počtu příspěvků.
Sice nejsi Jirka, ale Danuška, ale jsi rozhodně hezčí, vtipnější a tak, takže od tebe jsou rady stejně lepší!
Není tady
Och ty lichotníku.
Není tady
Dana napsal(a):
Och ty lichotníku.
Není tady
Dobrý den jak to tak projíždím chtěla bych se zeptat na pár věcí. Co znamená v pložce NASTAVENÍ v soukromém "povolit form e-mail" a v oblíbeném styku ve zobrazení nabídka OXYGEN ....aj. nevím jesli jsem to napsala dost jasně. Je to když si kliknu na své jméno jako uživatel a pak se mi tam objeví mé údaje. tak abych byla v obraze. Děkuji.
Není tady
Lucy napsal(a):
Dobrý den jak to tak projíždím chtěla bych se zeptat na pár věcí. Co znamená v pložce NASTAVENÍ v soukromém "povolit form e-mail" a v oblíbeném styku ve zobrazení nabídka OXYGEN ....aj. nevím jesli jsem to napsala dost jasně. Je to když si kliknu na své jméno jako uživatel a pak se mi tam objeví mé údaje. tak abych byla v obraze. Děkuji.
Form e-mail: Uživatelé ti mohou pomocí formuláře poslat zprávu přímo do tvé emailové schránky
Oxygen: To je základní vzhled těhto stránek. Pokud se ti nelíbí, můžeš zkusit jiné (z roletky). Pouze to nezapomeň odeslat (Tlačítko Poslat).
Není tady
a jsem zase tady... Ještě, prosím, jednu radu. Nevím jak se dostat na ty obrázky co jsou u jmen uživatelů vlevo. Zkoušela jsem to v nastavení u asi??? identifikace bylo tam nahrát avart??? a nešlo mi to... A jak se dávají obrázky k textům příspěvkům????? já jsem úplně tupá. Nebo je to nad těma smajlíkama?? a kam potom?? Zkoušela jsem to dala jsem si to do náhledu a objevily se mi tam jen ty položky..
Není tady
Májo jájo porad please...
Není tady
Lucy napsal(a):
a jsem zase tady... Ještě, prosím, jednu radu. Nevím jak se dostat na ty obrázky co jsou u jmen uživatelů vlevo. Zkoušela jsem to v nastavení u asi??? identifikace bylo tam nahrát avart??? a nešlo mi to... A jak se dávají obrázky k textům příspěvkům????? já jsem úplně tupá. Nebo je to nad těma smajlíkama?? a kam potom?? Zkoušela jsem to dala jsem si to do náhledu a objevily se mi tam jen ty položky..
Říká se tomu Avatar. Pošlete mi na adresu jiri.kouba@babinet.cz obrázek, který se vám líbí a já vám ho upravím na správný rozměr a umístím na místo. Návod na umístění obrázků: http://fora.babinet.cz/help.php#img.
Není tady
na tuhle stránku jsem se už taky dostala ale moc z toho chytrá nejsem. musím snad zpět do nastavení a nastavit avatar a procházet??, tamse mi pak objevují různý asi složky?? ale nějak nevím jak na to :-(((( bude to mít asi něco společnýho s tím znakem , ale nejde mi na něj kliknout.
Upravil(a) Lucy (27. 1. 2006 21:06)
Není tady
Lucy napsal(a):
na tuhle stránku jsem se už taky dostala ale moc z toho chytrá nejsem. musím snad zpět do nastavení a nastavit avatar a procházet??, tamse mi pak objevují různý asi složky?? ale nějak nevím jak na to :-(((( bude to mít asi něco společnýho s tím znakem , ale nejde mi na něj kliknout.
Lucy, pošli mi ten avatar mailem, já ti ho tam hodím...
Není tady
Ahoj Jirko tak už se mi to podařilo projela jsem si poradny a diskuse konkrétně připomínky a dotazy a tam mě to navedlo na adresu s ikonkama. Děkuji i za tvé rady jsem ráda že jste. Teď bych se ještě ráda naučila dávat obrázky pod texty tak snad mi to půjde. Hezký den přeje Lucy..
Upravil(a) Lucy (28. 1. 2006 16:13)
Není tady
nějak mi dnes blbne přihlášení.....když se přihlásím přesměruje mně to s tím,že přihlášení proběhlo úspěšně a pak jsem napřihlášená:Je to jen momentální problém?
poblinkaa napsal(a):
nějak mi dnes blbne přihlášení.....když se přihlásím přesměruje mně to s tím,že přihlášení proběhlo úspěšně a pak jsem napřihlášená:Je to jen momentální problém?
Ještě ten problém trvá? Nic takového jsem nezaznamenal...
Není tady
:(pořád to nejde,ještě to zkusím zítra z jiného počítače,ale v tom asi chyba nebude ,že?Nebo že bych měla něco špatně ve svém nastavení?Jsem registrovaná jako poblinka
tak už jsem na to přišla..přes mozillu to funguje a přes explorer ne.Je to chyba nastavení nebo to nepodporuje explorer.Můžete mi nějak poradit co s tím?Já totiž raději používám explorer.
poblinkaa napsal(a):
tak už jsem na to přišla..přes mozillu to funguje a přes explorer ne.Je to chyba nastavení nebo to nepodporuje explorer.Můžete mi nějak poradit co s tím?Já totiž raději používám explorer.
Mohlo by to bý tím, že nemáte povolené "cookies". Zkuste se podívat do Nástroje/Možnosti internetu, záložka Osobní údaje. Nastavte Střední úroveň. Funguje to nyní?
Není tady