Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 9. 2008 19:42

host5698
Host

krupnuti v podbrisku

Ahojky,

nejspise budu mit trochu neobvykly dotaz..rano pri probuzeni jsem se velmi prudce posadila a najednou jsem pocitila velmi neprijemne krupnuti v podbrisku, tezko se to popisuje, ale jako kdyby vam kruplo ve chrupavce a zaroven vam ty hrany o sebe drely..po chvilce jsem nic necitila..nemela jsem zadne bolesti a ani jsem nekrvacela..chtela bych se zeptat, co by to mohlo byt..zkousela jsem hledat na netu a ve vysledku me akorat napadlo, jestli to nebyla chrupavka u stydke spony..nemate s tim nekdo zkusenost??..kdyby ano, myslite, ze by mohlo dojit k poskozeni??..vim,ze nekdy muze krupnout treba v kolene nebo vprste a nic se nestane, ale tohle se mi jeste nestalo a tak trochu se toho bojim..nachazim se v cizine a neni tu tak dobra zdravotni pece jako v cr.

dekuji za odpoved

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí