Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 2. 9. 2008 12:32

brela2004
♥♥♥----

krk, dekolt

Je mi 50 let a mám svraštělou povislou kůži na krku a dekoltu.  Zkoušela jsem různé "zaručené" i drahé přípravky , ale efekt žádný. Poradíte ? Maté zkušenost ?

Není tady

#2 2. 9. 2008 18:28

Kamčatka
♥♥♥♥♥♥-

Re: krk, dekolt

Jednou mi jedna paní kosmetička řekla : "Z křížaly už švestka nikdy nebude." A je to fakt, od té doby se tím řídím. big_smile O svůj krk a dekolt poctivě pečuji. Každý večer mažu tělovým krémem, nějakým hydratačním, pravidelně chodím na masáž dekoltu (cca co 3-4 týdny). Nepoužívám žádné extra drahé krémy, nejraději mám nivea body nebo avon - krémový jogurt. Mám příklad ve své mamči, která taky takhle poctivě pečuje a má dekolt fakt pěkný, i když jí už 50 bylo. smile

Není tady

#3 3. 9. 2008 9:18

Décima
♥♥♥♥♥--

Zkus mrknout na http://in-love-forever.blog.cz/0711/masky , Dobrý je taky po vyčištění pleti čistícím mlékem namazat krk i dekolt mastnějším krémem(třeba obyč. modrá Nivea) smíchaným s pupalkovým olejem,  do kelímku stačí kápnout 1-2 lžičky. Hlavně mazat a mazat a začít brzy. Když už vrásky jsou holt výraznější, pomůže asi jen plastická operace.... tillfreds

Není tady

#4 4. 9. 2008 19:18

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Se svraštělou a povislou kůží neuděláš už vůbec nic. Jen operace...

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 17. 9. 2008 9:56

brela2004
♥♥♥----

A byl už někdo z vás na takové operaci ? Co to obnáší ? A jaký je konečný efekt ?

Není tady

#6 17. 9. 2008 13:10

Décima
♥♥♥♥♥--

Podívej se třeba na stránky  http://www.perfectclinic.cz/video-galer … e-operace/ na video plastiky krku a obličeje, jak se to dělá apod.... Cenu nevím, ae zkus se zeptat na:   omlazeni.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí