6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím Vás o radu, u delí dobu (5 let) mám neustále hleny v krku a nemohu se toho zbavit. Lékařka mi předepsala antibiotika, e tam mám zánět, ale nic nepomáhá. Nakonec mi řekla, e je to chronické. Nevím co mám dělat, ale kdy se ráno probudím, mám pocit, e se udusím a nutí mne to na zvracení. Jen podotýkám, e nekouřím.Co dělat, poraďte. Děkuji moc za kadou dobrou radu.
Jenm otázka: Pije mléko?
Není tady
Na odstranění hlenů se dětem dává Mucosolvan, prodává se navolno v lékárně a v příbalovém letáku vyčte podrobnosti. Nestojí moc.
Není tady
Helka napsal(a):
Prosím Vás o radu, u delí dobu (5 let) mám neustále hleny v krku a nemohu se toho zbavit. Lékařka mi předepsala antibiotika, e tam mám zánět, ale nic nepomáhá. Nakonec mi řekla, e je to chronické. Nevím co mám dělat, ale kdy se ráno probudím, mám pocit, e se udusím a nutí mne to na zvracení. Jen podotýkám, e nekouřím.Co dělat, poraďte. Děkuji moc za kadou dobrou radu.
Milá Helko, v kadém případě je vhodné se obrátit na jiného lékaře nebo vyhledat jinou alternativní léčbu. V ádném případě nenech nic na náhodě, aby nedolo k dalímu zhorení. Zánět v sobě má, o tom není pochyb. Přeji brzké zlepíní tvých potíí. Il.
Není tady
Pokud lékařka neví, co ze zánětem, je to patné... a stav neléčený stav přechází v chronický!!! Můj syn měl neustálé problémy se zanětem v krku, rovně lékař říkal, e to je normální, tak jsem mu vysvětlila, e to NENI normální...tak ho poslal na výtěry na uní,nosní..., výsledky katastrofální....v popředí streptokok, v pozadí stafylokok...vůbec nevěděli, co s tím, tak jsme hledali bacilonosiče, celá rodina na výtěry, vichni v pořádku, jen syn zase nemocný!!!Nejméně dva roky bral v kuse antibiotika/zničil si mikrofloru ve střevech/, jedl hodně česneku, celé stroučky, vitamíny,med,vekeré dostupné přírodní produkty....a výsledek???? Nemá zánět!!!Nenechat se odbýt!!! Zánět se můe stěhovat, sestra trpěla na zánět vaječníků , vyléčili, dostala angínu, stále dokola...pak léčili současně oba záněty a má klid....zánět vám rozhodí nejen imunitu, ale celé tělo !!!
Helka napsal(a):
Antibiotika ti nepomohou. Najdi si nekoho, kdo se zabyva alternativni medicinou, a podrob se detoxikaci organismu.
A opravdu pozor na mleko a mlecne vyrobky - silne zahlenuji.
Není tady
Zkus prestat pit mleko a jist mlecne vyrobky na nekolik tydnu. Uvidis. Opravdu hodne zahlenuje. A urcite to zvladnes. Lepsi bez mleka a hlenu nez s mlekem a hlenem! )
Není tady
Nám doma pomáhá Stopkael bylinkový sirup, obsahuje jich fakt hodně, asi proto taky zabírá, můu ho pouívat na suchý i vlhký kael, od hlenů mi zaručeně pomůe, posílí i imunitu a doma ho pouíváme vichni
Není tady
Nam zase cas od casu Tantum verde, ikdyz to nato primo asi neni
Není tady
My ho pouzivame hlavne na tu skrabavou bolest v krku, nato jsou pastylky vazne dobre
Není tady
Milá Emusko, ne se pustí do reklamy, měla bys trochu zapracovat na četině.
Ale jinak průměr má dobrej. Co příspěvek, to jedna blbá reklama na předraené pastylky k ničemu.
Není tady
No to je jetě dobrá chyba. Představ si, e by napsala "pastelky".... i kdy moulání pastelek by mělo moná stejný účinek jako těch "pastylek".
Není tady
Naděláte s pastylkama...
Jsem je nala, náááhodou... tady http://aukro.cz/kh088-nausnice-barevne- … 29761.html
Kulatý to je, pastylka pojmenovaný taky... cucat se to asi dá a účinný to bude podobně - ale stojí výrazně míň...
Není tady
No jo, cucat se to asi dá, účinky stejný, ale daleko dýl to vydrí, co je plus. Take to bude asi lepí ne do hore doporučované.
Není tady