18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:holky mám prosbičku
kamarádka má 14-denního chlapečka a asi ho trápí prdíky..tak jsem ji řekla at si koupí baby calm a ona ho konzumuje sama,e ji v lékárně řekli,e to není pro děti...e je to blbost
radči se ptám,abych si nevyčítala,e jsme ji něco řekla blbě,já ho malé dávala často,ale a dýl.Píou tam od měsíce 10 kapek,myslíte e by ho mohla malýmu u tedka,po mení dávce????
Díky moc
PS: kámoka je fakt bez bolení
Není tady
Sab je myslím a od čtyř né? Mě víc vyhovoval ten baby calm..je přírodní
Není tady
Lucinko ahojky,
nám u kluků takté nepomáhalo nic jen rourka, ael pozor, a si na to malý zase nezvykne !!!
Kamarádce přeji, a jsou brzy bez prdíků, a to malého co nejdříve přejde !!!
Není tady
mně napsala doktorka sab simplex taky a řekla, e při problémech ho můeme dávat a u prvního jsem je taky pouívala hned a rourku jsme nepouili ani jednou - prý si na to zvyknou a pak se hůř učí prdět. A pouívali jsme to asi měsíc nebo dva, ne se naučil sám prdět. Ale kadému vyhovuje něco jiného.
Není tady
Malou to trápilo po měsíci po narození. Pouívali jsme sab simplex, masírovali bříko a pak jetě i krémem flatulin, nevím u přesně ale v lékarně by ti poradili. Jetě je skvělý fenyklový čaj nebo čaj větrníček. měla by ho vypít jen 10ml za začátku a později 20ml a pak podle masíců.
Není tady
babycalm je super, ale tak nepomáhá vem sab zase někomu způsobuje zácpu... kadopádně mamince bych radila espumisan, jetě levnějí a lepí je simethicon - to obsahuje to co sab akorát to bere maminka a jde to do mlíka.... a ten babcalm bych se nebála třeba 2 kapky... SAB dávají tady u v porodce... čaj pokud kojí NENENE,kdy tak na ličku maximálně,nebo stříkačkou, hlavně ne flaku..
Není tady
My pouíváme Baby Calm od začátku, PA mi řekla, e ho můu pouívat ji od ukončeného 3 týdne, přestoe na letáku je a od ukončeného měsíce. Udělala jsem kompromis a začala ho pouívat v polovině 4. týdne . Na prdíky moc pomáhá, ale dříve bych ho nedávala. V porodnici mi poradili také LEFAX na bradavku, ale ten moc nezabíral, mám ho stále doma.
Jinak je samozřejmě pro miminka, v lékárně jí řekli pěknou pitomost, ale to mě nepřekvapuje. Vimla jsem si, e některé magistry toho moc neví.....
baby calm miminu, espumisan mamince. Pouívali jsme oboje, Sab Simplex jsme taky dávali, ale spí jen jako oblbovák při hysteráku, kdy jsem potřebovala aby neřval, páč je sladkej. Pozor, baby calm se ředí vodou ne se začne dávkovat !!!!!! to píu jen e kámoka ho vesele dávala neředěnej Calm i Sab se můou u od novorozeněte, to, e je na letáku napsáno pozdějí věk, je jen krytí výrobce, dr mi řekla, e oboje se dá hned od týdne.....
Upravil(a) Čekanka (1. 9. 2008 21:41)
Není tady
Lucinko Matýsek trpěl na prdíky pořádně a baby calm mu nbapsali u v porodnici na neonatu, kdy mu byli dva týdny měla jsme mu to kapat do mlíčka take určo to můou i mladí mimča ne je napsáno na lahvičce, je to přírodní a na neonatu to normálně dávají malým miminkám rozhodně nepomůe kdy to bude konzumovat maminka
Není tady
Já pouívám Baby Calm a docela zabírají.
Není tady
my pouívaly vse, sab, babycalm, ja espumisan, nepomohlo nic.... bohuzel, holt se to muselo vydrzet...
Není tady
Také pouívám jak Sab Simplex, i Baby Calm.
Není tady