|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak mi ho dej k adopci a máš vyřešeno....
Není tady
Heřmanka napsal(a):
nebo mě ... budem se střídat ju ?
Není tady

konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
muzu se zeptat kolik ti je?27 a půl..
v 27 jsem byla jeste uplne jinde a ted jsem taky uplne jinde..
A jak jinde? Co má s tím co dělat můj věk? Nějak to nechápu....
Není tady
janinka_v napsal(a):
wafula napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Sorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...Janinko,
ale Konstance psala o sobě a o její situaci, o tom, jak to má a vidí ona. Nezevšeobecňovala to, takže jaksi mimo je Tvůj argument o Tvém přítelijá vím, ale jsem trošku alergická na kastování na VŠ a SŠ... každý vidíme situaci trošku jinak, ze svého pohledu, ale jen jsem psala, že ne všem vadí, když jejich partner nemá VŠ...
to jo. ale neco jinyho je, kdyz si zacnes nezavazny vztah a jak uvazujes, a neco upne jinyho je kdyz otehotnis a zacnes premyslet uplne jinak nez driv.. ja jsem nikdy nemela problemy s "kontrolou" a najednou ta kontrola selhala, tak si rikam, je to rizeni osudu nebo blbost?
Není tady
konstance, záleží na úhlu pohledu. Ten můj je takový, že teď už u tebe NENÍ o čem rozhodovat. Jsi těhotná a budeš maminkou. Prosté a jasné. Tak to vidím já, tak jsem to dvakrát ve svém životě udělala a nikdy jsem svého rozhodnutí nelitovala. A udělala bych to znovu.
wafula napsal(a):
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
tvari se ze jo. ale ja proste nevim. vzdy jsem byla opatrna a najednou po mesici bum ho.. po mesici znamosti se proste neda nic odvozovat. je hodny a starostlivy, myslim ze uplne ve stychu by nas asi nenechal.. na druhou stranu jestli bych s nim chtela stravit cely zivot to teda nevim..
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach joSorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
ale Konstance psala o sobě a o její situaci, o tom, jak to má a vidí ona. Nezevšeobecňovala to, takže jaksi mimo je Tvůj argument o Tvém příteli
jo dik, ja myslim ze kazda z nas jsme original a zevseobecnovat se neda... proste kazdy je v nejake situaci a je jen na nem jak se s tim popere. kdybych mela jasno, nebyla bych na babinetu 
Není tady
majkafa napsal(a):
konstance, záleží na úhlu pohledu. Ten můj je takový, že teď už u tebe NENÍ o čem rozhodovat. Jsi těhotná a budeš maminkou. Prosté a jasné. Tak to vidím já, tak jsem to dvakrát ve svém životě udělala a nikdy jsem svého rozhodnutí nelitovala. A udělala bych to znovu.
majkafo jsem nekonecny analityk... 
Není tady
majkafa napsal(a):
Majky tohle je poznámka spíš k tobě a
Nebyla jsi při svém rozhodování vdaná a nechtěli jste svoje děti oba? Bez psychických problémů, které k tomu má Konstance?
Mně to jen připomnělo sladkou Jiráskovou z filmu sestřičky:"Rovnou je oslovuj maminko, málokterá má pak odvahu si to nechat vzít..." 

konstance napsal(a):
wafula napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Sorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
ale Konstance psala o sobě a o její situaci, o tom, jak to má a vidí ona. Nezevšeobecňovala to, takže jaksi mimo je Tvůj argument o Tvém přítelijo dik, ja myslim ze kazda z nas jsme original a zevseobecnovat se neda... proste kazdy je v nejake situaci a je jen na nem jak se s tim popere. kdybych mela jasno, nebyla bych na babinetu
jo ... někdo je kluk a někdo je holka ...nebo jak jsi to ... hmmm
nic ve zlým ju ? Hele jediný, co bys měla, podle mě ... uvážit, kdyby to s tím přítelem nešlo dohromady, tak jestli se cejtíš bejt s mimi sama nebo ne .. to, že by ten vztah třeba vyšel, je jako bonus ..fakty je to krátká známost ...
Není tady
konstance a nemysli, že jsem se nebála. Končila jsem vejšku, partner byl teprve ve druháku, neměli jsme peníze, neměli jsme kde bydlet, měla jsem rizikové těhotenství, sama v cizím světě, protože nejsem Češka, najednou v české nemocnici na udržování. Mé dcerce je dnes 22 let, jsem tak šťastná, že ji mám. Stejně jako syna, kterému je 19 a manžel mě nutil jít na interupci, protože ještě druhé dítě nechtěl. Ale prostě se to stalo a mně to bylo jasné, buď sama nebo s ním, jednou je dítě tu a já ho vychovám. Dítě je dar z nebe. (oxi, nekomentovat, prosím
) Tak to mám já.
majkafa napsal(a):
konstance a nemysli, že jsem se nebála. Končila jsem vejšku, partner byl teprve ve druháku, neměli jsme peníze, neměli jsme kde bydlet, měla jsem rizikové těhotenství, sama v cizím světě, protože nejsem Češka, najednou v české nemocnici na udržování. Mé dcerce je dnes 22 let, jsem tak šťastná, že ji mám. Stejně jako syna, kterému je 19 a manžel mě nutil jít na interupci, protože ještě druhé dítě nechtěl. Ale prostě se to stalo a mně to bylo jasné, buď sama nebo s ním, jednou je dítě tu a já ho vychovám. Dítě je dar z nebe. (oxi, nekomentovat, prosím
) Tak to mám já.
Tak už nepotřebuju vysvětlení té sladké hlášky před tím.

Amriana napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jasně, budem se střídat
...to mimi bude mít príma tety...vždyt mamky nejsou důležité, důležití jsou lidé, co je mají rádi... 
Není tady
Život je náramně jednoduchý. Jen my si ho děláme složitý. Ať se rozhodneme jakkoliv, pokud je to rozhodnutí pravdivé vůči nám samotným, všechny okolnosti začnou našemu rozhodnutí nahrávat a pomáhat. To vím stoprocentně, životní zkušenosti. A nejen, co se děťátek týká. 
Amriana napsal(a):
konstance napsal(a):
wafula napsal(a):
Janinko,
ale Konstance psala o sobě a o její situaci, o tom, jak to má a vidí ona. Nezevšeobecňovala to, takže jaksi mimo je Tvůj argument o Tvém přítelijo dik, ja myslim ze kazda z nas jsme original a zevseobecnovat se neda... proste kazdy je v nejake situaci a je jen na nem jak se s tim popere. kdybych mela jasno, nebyla bych na babinetu
jo ... někdo je kluk a někdo je holka ...nebo jak jsi to ... hmmm
![]()
nic ve zlým ju ? Hele jediný, co bys měla, podle mě ... uvážit, kdyby to s tím přítelem nešlo dohromady, tak jestli se cejtíš bejt s mimi sama nebo ne .. to, že by ten vztah třeba vyšel, je jako bonus ..fakty je to krátká známost ...
jo amriano, mas pravdu, citila bych se i na to byt s mimi sama...ale nesmela by tu byt moje matka, ktera by to vsechno "osefovala" ach jo co mam delat, rodice proste jsou takovy jaky jsou. nekdy bych si prala zit v australii...
Není tady
Pokud se rozhodneme děťátko na svět nepřivést, když už jednou v nás je, myslím, že se NIKDY nesmíme ohlížet zpět. NIKDY píšu naprosto úmyslně v tomto případě.
Já osobně bych to nedokázala, proto je má volba vždy jednoduchá. A nejenom proto. Dítě je ten největší dar, který může žena dostat. 
Heřmanka napsal(a):
Amriana napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jasně, budem se střídat
...to mimi bude mít príma tety...vždyt mamky nejsou důležité, důležití jsou lidé, co je mají rádi...
beru vas za slovo 
Není tady
Konstance, takže za sebe:
1. považuji za blbost spát s chlapem, kterého znáš měsíc 
2. mimčo bych si ve Tvém věku nechala 
3. zaměstnala bych maminku hlídáním mimina 
Všechno zvládneš, neboj. Víš přece sama, že podruhé ta šance v životě už přijít nemusí.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pokud se rozhodneme děťátko na svět nepřivést, když už jednou v nás je, myslím, že se NIKDY nesmíme ohlížet zpět. NIKDY píšu naprosto úmyslně v tomto případě.
Já osobně bych to nedokázala, proto je má volba vždy jednoduchá. A nejenom proto. Dítě je ten největší dar, který může žena dostat.
ach jo. blebleble.. majkafo nechces byt babi?? kdokoli krome moji rodiny 
Není tady
konstance napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Amriana napsal(a):
jasně, budem se střídat
beru vas za slovo
fajn
jsme domluvené 
Není tady

Upravil(a) wafula (2. 9. 2008 6:42)
Tercila napsal(a):
KECAS
2. mimčo bych si ve Tvém věku nechala
HM
3. zaměstnala bych maminku hlídáním mimina
NIKDY
Všechno zvládneš, neboj. Víš přece sama, že podruhé ta šance v životě už přijít nemusí.
TO JE NEJVETSI DILEMA...
Není tady

konstance napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já osobně bych to nedokázala, proto je má volba vždy jednoduchá. A nejenom proto. Dítě je ten největší dar, který může žena dostat.ach jo. blebleble.. majkafo nechces byt babi?? kdokoli krome moji rodiny
vždyť to říkám - připomíná mi to buď chování mojí pubertální sestřenice nebo rozmazlenýho fakana...
Není tady
Konstance, jasně, že chci být babi, ale ještě raději bych mami, ale už je asi pozdě. Že se ptáš. Odkud jsi? 
To je taky výmluva, že nemůžu mít dítě kvůli příšernosti svojí matky. Máš už dávno věk a podle všeho i svoje vlastní zázemí na samostatný život. A před jakýmkoliv problémem se nedá utéct ani do Austrálie.
Tercila napsal(a):
já to teda za blbost nepovažuju...spala jsem i s chlapama co jsem znala pár hodin natož měsíc 
Není tady