29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
mne se to stalo a nejednou...sexualne super, intelektualne bida...to ale neznamena, ze si kvuli tomu odepru ten sex...a zamilovat se do nekoho takoveho bych proste nedokazala.Jo to se může stát ... já netvrdím že ne ... ale to, že si s ním nerozumím já neznamená, že je to člověk nekvalitní, nebo vhodnej pro jinýho ... no ... mě se ta formulace prostě nelíbila ...
jste na verejnym foru, lidi, to si berete vsechno tak osobne? jasne, ze je kvalitni pro nekoho, kdo to oceni...coz neni asi konstance
Možná jo, ale nesnáším rozmazlený fracky, kteří myslí jen a jen na svoje dobro, jen oni jsou dokonalí - aby se do mě někdo teď neobul, že soudím jiný - takhle mi to z těch několika málo příspěvků připadalo... nemusí to být pravda...
Není tady
Ježiš, Konstance,... mozek ti jede na plné obrátky...
kdybych se před lety měla rozhodovat jako ty a koncentrovat se na to, jestli můj partner má vejšku a dokáže mě zabezpečit, tak jsem prchla okamžitě!!! 200 km daleko.... neměli jsme ani korunu a oba byli z rozbitých manželství.... bez finančních možností studovat... dneska je manažerem v jedné z nejvýznamějších firem a o tom jsem tehdy nemohla ani snít ani pomyslet ...
Jak můžeš vědět TEĎ, co s ním bude za 5- 10 15 let, proboha ???
Amriana napsal(a):
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Sorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...jenze ty jsi holka a on je kluk.. to proste neni to same....!!!!!
Taky trefnej objev ...no pokračuj .. co slovo to perla ...intelektuální ...
Ježiš, klid... prostě z nějakýho důvodu je to pro konstanci důležitý, třeba potřebuje muže jako oporu... či jako rovnocennýho partnera... a domnívá se, že je dosaženej stupeň vzdělání pro to důležitej?... hele, já jsem - víceméně shodou okolností - měla všechny partnery vysokoškoláky, i moje první láska kdysi v 15 byl VŠ student... a jsem za to ráda, je pro mě hodně důležitý si moct s někým dobře popovídat, to, že si s někým rozumím a nemusím vysvětlovat atd., je pro mě důležitější než třeba sex ... a taky potřebuju chlapa zároveň jako oporu i rovnocennýho partnera
a mám pocit, že když bude chytrej (nemusí nutně mít ten titul, jde mi spíš o to, že je chytrej a má přehled), tak mi tou oporou a rovnocenným partnerem v jedné osobě prostě bude...
Není tady
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
ještě tady furt nepadlo, co na to budoucí otec??? Jak reagoval, jestli to teda ví....
tvari se ze jo. ale ja proste nevim. vzdy jsem byla opatrna a najednou po mesici bum ho.. po mesici znamosti se proste neda nic odvozovat. je hodny a starostlivy, myslim ze uplne ve stychu by nas asi nenechal.. na druhou stranu jestli bych s nim chtela stravit cely zivot to teda nevim..
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach jo
Ještě Ti to řeknu takhle ... tohle není samozřejmost u chlapa po měsíci, že se aspoň tváří že jo ... víš kámošce v podobné situaci(selhala jí HA) řekl ten její, co je s ním už rok , že je na mimi brzo, a že se necejtí (jemu je 35, jí 33) ... tak když už pro nic, aspoň za tu reakci si ho važ ...
Samozřejmě to nemá nic společnýho s tím, jak se rozhodneš o mimi ...to je jiná věc ...jen Tvoje ...
Není tady
Teda holky já bych zase nemohla vlézt do postele,s někým, který nemá přirozenou inteligenci. Mohl by se mi líbit sebevíc a když otevře pusu ...vášeň je pryč.
Jinak k tomu vzdělání ...moje mamka má VŠ a taťka je zedník...v tom to opravdu není, jak jsem psala přirozená inteligence. Znám i vysokoškoláky a jsou to pěkný ťulpasové
Není tady
Opheliaa napsal(a):
Amriana napsal(a):
konstance napsal(a):
jenze ty jsi holka a on je kluk.. to proste neni to same....!!!!!Taky trefnej objev ...no pokračuj .. co slovo to perla ...intelektuální ...
Ježiš, klid... prostě z nějakýho důvodu je to pro konstanci důležitý, třeba potřebuje muže jako oporu... či jako rovnocennýho partnera... a domnívá se, že je dosaženej stupeň vzdělání pro to důležitej?... hele, já jsem - víceméně shodou okolností - měla všechny partnery vysokoškoláky, i moje první láska kdysi v 15 byl VŠ student... a jsem za to ráda, je pro mě hodně důležitý si moct s někým dobře popovídat, to, že si s někým rozumím a nemusím vysvětlovat atd., je pro mě důležitější než třeba sex
... a taky potřebuju chlapa zároveň jako oporu i rovnocennýho partnera
a mám pocit, že když bude chytrej (nemusí nutně mít ten titul, jde mi spíš o to, že je chytrej a má přehled), tak mi tou oporou a rovnocenným partnerem v jedné osobě prostě bude...
a tohle je podstatnej rozdíl v tom, co napsala Konstanc a ty... mám taky ráda, že si s partnerem můžu povídat, ale na to člověk nepotřebuje, aby byl VŠ - znám takovou spoustu kreténů s VŠ, který jsou úplně mimo, že....
Není tady
Já bych na interupci nešla. Zřejmě jen ve velmi výjimečném případě. Ani teď, ve 45 letech, když mám dvě děti dospělé, bych nesjpíš nešla. Skoro to tuhle vypadalo, že se budu opravdu rozhodovat, ale já vlastně nemám o čem. Dítě ANO.
Rozhodovat se dle mého názoru můžu, jestli být těhotná nebo ne. Ale jakmile jsem těhotná, není o čem. Přes to mi nejede vlak.
konstance, děťátko je pro tebe možná požehnáním, abys neopakovala zažité vzorce. Dle mého názoru bys k těhotenství a maminkovství měla zapracovat na svém vztahu k matce, dospět, aby ses nenechala svou maminkou trápit a vymezila hranice. Jde to, vím z vlastní zkušenosti.
Držím palce, ať se rozhodneš pro sebe správně, ať už to bude jakkoliv.
pomněnka napsal(a):
Teda holky já bych zase nemohla vlézt do postele,s někým, který nemá přirozenou inteligenci. Mohl by se mi líbit sebevíc a když otevře pusu ...vášeň je pryč.Jinak k tomu vzdělání ...moje mamka má VŠ a taťka je zedník...v tom to opravdu není, jak jsem psala přirozená inteligence. Znám i vysokoškoláky a jsou to pěkný ťulpasové
... prostě bys ho pořád líbala a nedovolila mu mluvit no ....
lehký
Není tady
Konstance... jak tu babinetky rozebírají, že sis nedala lepší pozor... no, stane se. Povím ti jeden příběh. Mám jednu takovou známou, co otěhotněla pravděpodobně na úplně prvním rande... předtím měla i dlouhodobé vztahy, ale prostě neotěhotněla, měla za sebou i nějakou gynekologickou operaci, myslela si, že to už nepůjde... když po čtyřech měsících vztahu začala jaksi tloustnout a měla menstruaci ještě divnější než obvykle (ano, měla po celou dobu těhotenství takové podivné špinění, které by se dalo považovat s klidem i za podivnou menstruaci), zašla si za MUDr. a buch! Jste těhotná... studovala náročnou VŠ... na případné přemýšlení nechat si dítě - nenechat bylo už pozdě, prostě mimi si tajně přišlo a bylo... přerušila na rok školu a těhotněla ... Dneska je té holčičce 3,5 a známá má s přítelem už další roční holčičku... ale je pravda, že on je takovej přepečlivej tatínek, on o ty děti pečuje snad i víc než ona , ona spíš vždycky hlásala, že bude dělat kariéru a kdepak mužskej a kdepak nějaký děti... teď je ráda, že je má :-)
Není tady
Malá poznámka, přijdu-li do jiného stavu ve čtyřiatřiceti, tak mě fakt zajímá, jestli mám přítele, s kterým si to lajsnu? Nebo je to doba, kdy už vím, jestli dítě chci nebo nechci, ať mám přítele nebo ne?
Jediné, co mi fakt přijde hodně rozvažovací je psychická situace budoucí matky, která s s antidepresivy necítí na vlastní život a brát si k tomu další přívažek nechce.
Možná jsem divná, ale mě rozebírání intelektu přítele přijde Mít nebo nemít dítě je otázka přístupu k životu. Nenalhávej si Konstance, že partner je někdo, kdo Ti tuhle odvahu napumpuje.
Nechci být ošklivá, ale nemusíš hledat útěchu k rozhoupání se k činům. Na cokoliv těžšího (a tím nemyslím potrat) je potřeba spousta odvahy a taky chtění to zvládnout.
hrosanek napsal(a):
Malá poznámka, přijdu-li do jiného stavu ve čtyřiatřiceti, tak mě fakt zajímá, jestli mám přítele, s kterým si to lajsnu? Nebo je to doba, kdy už vím, jestli dítě chci nebo nechci, ať mám přítele nebo ne?
Jediné, co mi fakt přijde hodně rozvažovací je psychická situace budoucí matky, která s s antidepresivy necítí na vlastní život a brát si k tomu další přívažek nechce.
Možná jsem divná, ale mě rozebírání intelektu přítele přijdeMít nebo nemít dítě je otázka přístupu k životu. Nenalhávej si Konstance, že partner je někdo, kdo Ti tuhle odvahu napumpuje.
Nechci být ošklivá, ale nemusíš hledat útěchu k rozhoupání se k činům. Na cokoliv těžšího (a tím nemyslím potrat) je potřeba spousta odvahy a taky chtění to zvládnout.
děkuju ... to moje chci dítě- nechci ... nic mezi tím ... žádný aliby.... jsi shrnula úžasně ...řekla jsi to mnohem hezčeji a mileji ...
Není tady
hroší...
hrosanek napsal(a):
Možná jsem divná, ale mě rozebírání intelektu přítele přijdeMít nebo nemít dítě je otázka přístupu k životu. Nenalhávej si Konstance, že partner je někdo, kdo Ti tuhle odvahu napumpuje.
intelekt asi je, ale Konstanc to dávala jako jednu z věcí, proč asi neeee... protože on má jen SŠ, kdežto ona VŠ - to se přece rozumí, že spát spolu můžou, ale žít a vychovávat dítě neeee
Není tady
pomněnka napsal(a):
Teda holky já bych zase nemohla vlézt do postele,s někým, který nemá přirozenou inteligenci. Mohl by se mi líbit sebevíc a když otevře pusu ...vášeň je pryč.
Jinak k tomu vzdělání ...moje mamka má VŠ a taťka je zedník...v tom to opravdu není, jak jsem psala přirozená inteligence. Znám i vysokoškoláky a jsou to pěkný ťulpasové
myslíš tu inteligenci od přirození ...??
pardon, omlouvám se předem za blbej fór...
Upravil(a) Somaia (1. 9. 2008 20:30)
Teda Som, že mě to nepřekvapuje .... u tebe
Není tady
janinka_v napsal(a):
hrosanek napsal(a):
intelekt asi je, ale Konstanc to dávala jako jednu z věcí, proč asi neeee... protože on má jen SŠ, kdežto ona VŠ - to se přece rozumí, že spát spolu můžou, ale žít a vychovávat dítě neeee
janinko jen bych ti prala se ocitnout "v moji kuzi"..
Není tady
hrosanek napsal(a):
odvaha je treba k tomu se rozhodnout ze jo uplne stejne jako se rozhodnout ze ne..
Není tady
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
hrosanek napsal(a):
jooo, děkuju, že jsi tak přející... to by jeden nečekal... jak říkám, když jsem spala s někým, s kým jsem si nedokázala představit mít dítě, tak jsem měla HA a kondom, se současným přítelem dítě plánujem, ne teď, tudíž beru stále HA, a naprosto upřímně - kdyby se stalo, stalo by se - však ono by se to všechno - myslím tím naše plány - nějak přeorganizovalo...
Není tady
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
jooo, děkuju, že jsi tak přející... to by jeden nečekal...
jak říkám, když jsem spala s někým, s kým jsem si nedokázala představit mít dítě, tak jsem měla HA a kondom, se současným přítelem dítě plánujem, ne teď, tudíž beru stále HA, a naprosto upřímně - kdyby se stalo, stalo by se - však ono by se to všechno - myslím tím naše plány - nějak přeorganizovalo...
muzu se zeptat kolik ti je?
Není tady
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
janinko jen bych ti prala se ocitnout "v moji kuzi"..jooo, děkuju, že jsi tak přející... to by jeden nečekal...
jak říkám, když jsem spala s někým, s kým jsem si nedokázala představit mít dítě, tak jsem měla HA a kondom, se současným přítelem dítě plánujem, ne teď, tudíž beru stále HA, a naprosto upřímně - kdyby se stalo, stalo by se - však ono by se to všechno - myslím tím naše plány - nějak přeorganizovalo...
27 a půl..
Není tady
Opravdu?
Po potratu se člověk vrací ke svému předcházejícímu životu s představou, že to smaže a bude líp (nebo aspoň stejně jako do teď).
S těhotenstvím si člověk bere závazek, že na to má vychovat někoho dalšího.
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
ještě tady furt nepadlo, co na to budoucí otec??? Jak reagoval, jestli to teda ví....
tvari se ze jo. ale ja proste nevim. vzdy jsem byla opatrna a najednou po mesici bum ho.. po mesici znamosti se proste neda nic odvozovat. je hodny a starostlivy, myslim ze uplne ve stychu by nas asi nenechal.. na druhou stranu jestli bych s nim chtela stravit cely zivot to teda nevim..
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach joSorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...
Janinko,
ale Konstance psala o sobě a o její situaci, o tom, jak to má a vidí ona. Nezevšeobecňovala to, takže jaksi mimo je Tvůj argument o Tvém příteli
hrosanek napsal(a):
Opravdu?
Po potratu se člověk vrací ke svému předcházejícímu životu s představou, že to smaže a bude líp (nebo aspoň stejně jako do teď).
S těhotenstvím si člověk bere závazek, že na to má vychovat někoho dalšího.
Mnohem mnohem víc odvahy se spotřebuje ...já bych doplnila vychovat tak , abych mu neublížila .. no ale to je fakty
Upravil(a) Amriana (1. 9. 2008 20:54)
Není tady
wafula napsal(a):
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach joSorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...Janinko,
ale Konstance psala o sobě a o její situaci, o tom, jak to má a vidí ona. Nezevšeobecňovala to, takže jaksi mimo je Tvůj argument o Tvém příteli
já vím, ale jsem trošku alergická na kastování na VŠ a SŠ... každý vidíme situaci trošku jinak, ze svého pohledu, ale jen jsem psala, že ne všem vadí, když jejich partner nemá VŠ...
Není tady
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
jooo, děkuju, že jsi tak přející... to by jeden nečekal...jak říkám, když jsem spala s někým, s kým jsem si nedokázala představit mít dítě, tak jsem měla HA a kondom, se současným přítelem dítě plánujem, ne teď, tudíž beru stále HA, a naprosto upřímně - kdyby se stalo, stalo by se - však ono by se to všechno - myslím tím naše plány - nějak přeorganizovalo...
27 a půl..
v 27 jsem byla jeste uplne jinde a ted jsem taky uplne jinde..
Není tady