29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
janinka_v napsal(a):
ještě tady furt nepadlo, co na to budoucí otec??? Jak reagoval, jestli to teda ví....
tvari se ze jo. ale ja proste nevim. vzdy jsem byla opatrna a najednou po mesici bum ho.. po mesici znamosti se proste neda nic odvozovat. je hodny a starostlivy, myslim ze uplne ve stychu by nas asi nenechal.. na druhou stranu jestli bych s nim chtela stravit cely zivot to teda nevim..
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach jo
Není tady
Petruša napsal(a):
konstance nečetla jsem všechny přízpěvky tady, takže předpokládám že budu někoho opakovat, ale - máš celkem vysoký věk na první dítě (to vim že už tu někdo psal), taky bych o potratu neuvažovala. Zvlášť když píšeš ž eprcka dokážeš zabezpečit. Jak jsi psala o tom psychickym - neboj to určitě přijde (je to tak u většiny, i když samozřejmě jsou vyjímky) až uvidíš UTZ nebo až bude prcek kopat, popř až se narodí. Třeba to i omůže tvým vztahům s rodinou. A co se týče tatínka prcka - někdo tady Pikole psal, že se znali s budoucím otcem měsíc jako ty, teď maj prcka a měli už i svatbu a jsou moc šťastný. držimpalce ať se rozhodneš správně pro tebe
diky
ja se jen snazim to promyslet a neudelat rozhodnuti kteryho bych litovala
Není tady
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
ještě tady furt nepadlo, co na to budoucí otec??? Jak reagoval, jestli to teda ví....
tvari se ze jo. ale ja proste nevim. vzdy jsem byla opatrna a najednou po mesici bum ho.. po mesici znamosti se proste neda nic odvozovat. je hodny a starostlivy, myslim ze uplne ve stychu by nas asi nenechal.. na druhou stranu jestli bych s nim chtela stravit cely zivot to teda nevim..
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach jo
Sorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...
Není tady
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach joSorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
klidek, kazdy jsme nejaky. Konstance to ma nastavene takhle. Je to pro ni dulezite
Není tady
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
mam vysokou skolu, on stredni, a intelektualne to proste neni to same.. ale zase ma dobre srdce a mimi by asi chtel.. ach joSorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
jenze ty jsi holka a on je kluk.. to proste neni to same....!!!!!
Není tady
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
jooo tak tomu já zas věřím jak Tě tak čtu ..
ale na sex to ušlo ne ? Ovšem perspektivní nebyl ..jak by ne ...středoškolák jeden ... divnej .... pryč s ním
doopravdy : ...jako tohle by pro mě osobně fakty mělo váhu v rozhodování o dítěti ...
Upravil(a) Amriana (1. 9. 2008 19:55)
Není tady
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...jenze ty jsi holka a on je kluk.. to proste neni to same....!!!!!
Taky trefnej objev ...no pokračuj .. co slovo to perla ...intelektuální ...
Upravil(a) Amriana (1. 9. 2008 19:56)
Není tady
Amriana napsal(a):
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
jooo tak tomu já zas věřím jak Tě tak čtu .. :lol:ale na sex to ušlo ne ? Ovšem perspektivní nebyl ..jak by ne ...středoškolák jeden ... divnej .... pryč s ním
fakty ...jako tohle by pro mě fakty mělo váhu v rozhodování o dítěti ...
hele lidi, myslim, ze ve skutecnosti to neni o vysoke skole. Proste holka citi, ze to neni ono. Asi se ji zamlouva trochu jina povaha. A co, ze se s nim vyspala? Vam se nikdy nestalo, ze prestoze se v sexu s nekym vyborne rozumite, vite, ze mimo postel by to moc neslo?
Není tady
baba.jaga napsal(a):
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...klidek, kazdy jsme nejaky. Konstance to ma nastavene takhle. Je to pro ni dulezite
babo jago nezlob se ale je. protoze jestlize ja mam myslenky na 200ruznych tematech a meho partnera bude kazdy den zajimat jen to prijit domu a pustit si NOVU a tim jeho cas vyplnen a zaplnen..tak pokud se jedna o nezavazny vztah, tak je mi to celkem jedno, ale pokud se jedna o to planovat budoucnost.. tak proste vim ze mi to asi stacit nebude. jak rikam neplanovala jsem nic a jsem v tehle situaci a proste o tom MUSIM premyslet. ted je mi s nim dobre, ale...????????????????????
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
konstance napsal(a):
jooo tak tomu já zas věřím jak Tě tak čtu .. :lol:ale na sex to ušlo ne ? Ovšem perspektivní nebyl ..jak by ne ...středoškolák jeden ... divnej .... pryč s ním
fakty ...jako tohle by pro mě fakty mělo váhu v rozhodování o dítěti ...hele lidi, myslim, ze ve skutecnosti to neni o vysoke skole. Proste holka citi, ze to neni ono. Asi se ji zamlouva trochu jina povaha. A co, ze se s nim vyspala? Vam se nikdy nestalo, ze prestoze se v sexu s nekym vyborne rozumite, vite, ze mimo postel by to moc neslo?
ne nestalo ..teda mě osobně ...ale mezi náma ... kdyby řekla nerozumím si s ním jinak než v posteli chápu ...ale snižovat něčí intelekt jen proto že nemá vysokou ...hm ... mno ....
Není tady
Na základě vlastních zkušeností bych ti doporučovala, aby ses méně koncentrovala na rozum a více vnímala různé možná i drobné ,nepatrné signály.
Cítím, že jsi hodně zmatená, jestli se chceš opravdu rozhodnout správně, tak se pokus co nejčastěji vypínat myšlení a víc se ladit na intuici.
Žádné "kdyby" totiž neexistuje.... Litovat můžeš v budoucnu ať už uděláš A nebo B... to teď stejně rozumem nevykoumáš! Jde o to, aby ses v tuto chvíli nastavila, srovnala vnitřně a přijala to co se stane jako to nejlepší řešení... Nic není dobře nebo špatně Konstance, ani A ani B... , až se rozhodneš, udělej tlustou čáru a jdi dál... jen žádné trápení a sebevýčitky...
Popřemýšlej taky PROČ se všechno událo právě takhle a komplikovaně, co tě to asi může naučit...
konstance napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
klidek, kazdy jsme nejaky. Konstance to ma nastavene takhle. Je to pro ni dulezite
babo jago nezlob se ale je. protoze jestlize ja mam myslenky na 200ruznych tematech a meho partnera bude kazdy den zajimat jen to prijit domu a pustit si NOVU a tim jeho cas vyplnen a zaplnen..tak pokud se jedna o nezavazny vztah, tak je mi to celkem jedno, ale pokud se jedna o to planovat budoucnost.. tak proste vim ze mi to asi stacit nebude. jak rikam neplanovala jsem nic a jsem v tehle situaci a proste o tom MUSIM premyslet. ted je mi s nim dobre, ale...????????????????????
Nezlobim se, jen ti ctu myslenky ;-))
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
konstance napsal(a):
fakty ...jako tohle by pro mě fakty mělo váhu v rozhodování o dítěti ...hele lidi, myslim, ze ve skutecnosti to neni o vysoke skole. Proste holka citi, ze to neni ono. Asi se ji zamlouva trochu jina povaha. A co, ze se s nim vyspala? Vam se nikdy nestalo, ze prestoze se v sexu s nekym vyborne rozumite, vite, ze mimo postel by to moc neslo?
No jasně, zopakuju co jsem napsala Pikole, když s někým š...., tak si, pokud po dítěti vyloženě netoužím, dávám bacha... a ne pak po týdnu obhajovat svoje chování (resp. zdůvodňování si, proč to dítě nemůžu mít) takovou fraškou jako já mám VŠ a on neeee... jak haranti na písku...
Není tady
konstance napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
janinka_v napsal(a):
Sorry, to mě fakt naštvalo... já mám taky střední školu, můj přítel vysokou a nemyslím si, že intelektuálně by byl mezi námi zas tak ukrutný rozdíl... resp. v určitých věcech asi jooo, ale povídat si můžeme přece o všem (to že nejsem odborník na politologii neznamená, že jsem méněcenná), o škole přece ten vztah není...
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...klidek, kazdy jsme nejaky. Konstance to ma nastavene takhle. Je to pro ni dulezite
ovšem Ty máš vysoku že ... což je patent na rozum ??? Hele znám spoustu VŠ lidí, kteří prostě holt tu školu dostudovali ale mají to podobně, jak píšeš ... Tv a klídek v práci od- do ...a znám spoustu vyučených lidí co jsou aktivní, akční a mají přehled ... buď spravedlivá ..
Není tady
Amriana napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
ne nestalo ..teda mě osobně ...ale mezi náma ... kdyby řekla nerozumím si s ním jinak než v posteli chápu ...ale snižovat něčí intelekt jen proto že nemá vysokou ...hm ... mno ....
mne se to stalo a nejednou...sexualne super, intelektualne bida...to ale neznamena, ze si kvuli tomu odepru ten sex...a zamilovat se do nekoho takoveho bych proste nedokazala.
Není tady
konstance napsal(a):
janinka_v napsal(a):
konstance napsal(a):
Promiň, ale připadáš mi se svými názory trošku mimo...jenze ty jsi holka a on je kluk.. to proste neni to same....!!!!!
A ty nejsi holka a on není kluk
Sorry
Není tady
Já myslím, že to Konstance snad nemyslela jen kvůli škole. Prostě celkově je ten kluk jinde. Podle toho, co píše, ho nejspíš prostě nemiluje, ne? Nebojíš se, že ho tím miminkem k sobě připoutáš, když ho přitom vlastně přes všechny klady, co jsi vypsala, nechceš? Možná bys mohla mít i mimčo a přitom nebýt s tímto partnerem.
Není tady
Pokud bys miminko chtěla, nic Tě nezastaví... pokud ho nechceš ...nic Tě nezastaví ... nic víc mezi tím není .... chci - nechci ... zbytek je jen alibismus ...
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
hele lidi, myslim, ze ve skutecnosti to neni o vysoke skole. Proste holka citi, ze to neni ono. Asi se ji zamlouva trochu jina povaha. A co, ze se s nim vyspala? Vam se nikdy nestalo, ze prestoze se v sexu s nekym vyborne rozumite, vite, ze mimo postel by to moc neslo?ne nestalo ..teda mě osobně ...ale mezi náma ... kdyby řekla nerozumím si s ním jinak než v posteli chápu ...ale snižovat něčí intelekt jen proto že nemá vysokou ...hm ... mno ....
mne se to stalo a nejednou...sexualne super, intelektualne bida...to ale neznamena, ze si kvuli tomu odepru ten sex...a zamilovat se do nekoho takoveho bych proste nedokazala.
Tak sis dávala bacha, abys po 1 týdnu nepřišla do jinýho stavu, že??? To je zodpovědný přístup a nééé pak stát jak jelimánek a říkat, když vono tohle...
Není tady
KONSTANCE: mne nic vysvetlovat nemusis, jedina tvoje chyba je, ze sis nedala BACHA. Zbytek je na tobe, vcetne dusledku.
Není tady
janinka_v napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
ne nestalo ..teda mě osobně ...ale mezi náma ... kdyby řekla nerozumím si s ním jinak než v posteli chápu ...ale snižovat něčí intelekt jen proto že nemá vysokou ...hm ... mno ....mne se to stalo a nejednou...sexualne super, intelektualne bida...to ale neznamena, ze si kvuli tomu odepru ten sex...a zamilovat se do nekoho takoveho bych proste nedokazala.
Tak sis dávala bacha, abys po 1 týdnu nepřišla do jinýho stavu, že??? To je zodpovědný přístup a nééé pak stát jak jelimánek a říkat, když vono tohle...
no, to hlidam extremne peclive, to jo
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
hele lidi, myslim, ze ve skutecnosti to neni o vysoke skole. Proste holka citi, ze to neni ono. Asi se ji zamlouva trochu jina povaha. A co, ze se s nim vyspala? Vam se nikdy nestalo, ze prestoze se v sexu s nekym vyborne rozumite, vite, ze mimo postel by to moc neslo?ne nestalo ..teda mě osobně ...ale mezi náma ... kdyby řekla nerozumím si s ním jinak než v posteli chápu ...ale snižovat něčí intelekt jen proto že nemá vysokou ...hm ... mno ....
Jo to se může stát ... já netvrdím že ne ... ale to, že si s ním nerozumím já neznamená, že je to člověk nekvalitní, nebo vhodnej pro jinýho ... no ... mě se ta formulace prostě nelíbila ...
Není tady
konstance napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
KONSTANCE: u tebe stejne jako u Pikoly citim tu antitouhu po diteti. Takze delej, na co se skutecne citis, at je to cokoli. Nikdo te odsuzovat nehodla. Muj nazor: mit dite ve 40 je uplne normalni, stejne tak jako nemit deti vubec.
presne tak. a vim ze podobnou "antitouhu" si prozila moje matka (podle jejiho vypraveni) ktera se me snazila samovolne potratit, i kdyz rekla ze na opravdovy potrat by nikdy nesla! ja fakt nevim je to jako dejavu, kdy si clovek rika nikdy bych nechtela byt stejna jako mama.. a najednou ma podobne pocity, ja jsem to tak nechtela a je to presne tak!
z chyb by se mel clovek poucit a ne je opakovat. ale co je chyba?? babo (jago) rad..
Konstance, znáš Stanislava Grofa a jeho prenatální matrice (viz např. zde: http://www.svetloduse.cz/metody-stanislav-grof.php)? Na mě tvé věty působí takto: protože zřejmě máš v sobě silný nevědomý zážitek vlastní nechtěnosti na tomhle světě, nejsi si ani ty jistá, jestli chceš toto své dítě...
Není tady
baba.jaga napsal(a):
janinka_v napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
mne se to stalo a nejednou...sexualne super, intelektualne bida...to ale neznamena, ze si kvuli tomu odepru ten sex...a zamilovat se do nekoho takoveho bych proste nedokazala.Tak sis dávala bacha, abys po 1 týdnu nepřišla do jinýho stavu, že??? To je zodpovědný přístup a nééé pak stát jak jelimánek a říkat, když vono tohle...
no, to hlidam extremne peclive, to jo
přesně tak, když to řeknu lidově: je jedno, kdo s kým š.u.k.á, ale musí pak nést následky svýho chování...
Není tady
Amriana napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Amriana napsal(a):
ne nestalo ..teda mě osobně ...ale mezi náma ... kdyby řekla nerozumím si s ním jinak než v posteli chápu ...ale snižovat něčí intelekt jen proto že nemá vysokou ...hm ... mno ....mne se to stalo a nejednou...sexualne super, intelektualne bida...to ale neznamena, ze si kvuli tomu odepru ten sex...a zamilovat se do nekoho takoveho bych proste nedokazala.
Jo to se může stát ... já netvrdím že ne ... ale to, že si s ním nerozumím já neznamená, že je to člověk nekvalitní, nebo vhodnej pro jinýho ... no ... mě se ta formulace prostě nelíbila ...
jste na verejnym foru, lidi, to si berete vsechno tak osobne? jasne, ze je kvalitni pro nekoho, kdo to oceni...coz neni asi konstance
Není tady