3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Nevím zda to patří do této rubriky. Někdy u nevím jak dál. U před narozením holčičky jsme se hádali. Teď je to jetě horí, připadá mi e mi dělá naschvály ale nedělá. Je takový. Chová se jak dítě a přitom je otec. Je vychováván tak e matka dělala doma ve. A já byla vychovávana tak abych se o sebe postarala sama.
Například jsme byli venku s malou v kočárku. Řekla jsem mu a ji dá napapat a já zatím zavolám bráchovi protoe byl nemocný. Řek e si ji z kočárku vytáhne a co se nestalo odřel ji noky o zábranu co má před sebou. Bobek plakala a já opět normálním hlasem mu to vyčítala. Mám strach ho nechat s ní samotnou hlavně doma. A jeho rodiče by byli nejradi kdyby ji mohli vychovávat oni. Aby manelovi pomohli a on se nemusel o nic starat. Kdy to tak píu tak napíu i dalí věc, nemám ráda u ani jeho doteky a polibky také ne. Myslíte e se to zpraví a pokud jo jak to mu mám napomoci. Děkuju předem za rady
Není tady
Milá Květinko, ty chce mít Mue a vzala sis asi CHlapce a to tě teď na něm irituje, vadí a promítá se to i do milostného ivota... Budi ti útěchou, a takových chlápků je větina, hodně z nás s tím "bojovala a bojuje"... Holt milenecká láska je vtahu a nastupuje láska manelská a tu si musí kadý časem osvojit... Chce to mnohdy trpělivost. Tvůj mu jistě není zlý, jen se musí manelem a otcem učit... Vechno se dá spravit, chce to čas a v klidu si promluvit, ne jen peskovat... Vzpomínám jak můj mu na začátku manelství neuměl nic, obrazy jsem si věela na zeď sama atd, ale je pravda, e kdy jsem byla nemocná, čaj mi uvařil a snail se, jak uměl... a teď po 20ti letech sám postavil pěknou chatu, kde maká a já se "válím"
Ale váně, přeju Ti, vám oběma, mnoho trpělivosti s druhým a hodně lásky, u jen kvůli holčičce.
Není tady
Je aký je, dospelého človeka je aké prerobi. Ale ako píe, nerobí ti to naschvál, on PROSTE JE TAKÝ. A to, e nevie s malou - daj mu ancu, on sa naučí. vagriná vyvádzala, keď sa raz neterka hrala s bratovým opaskom a prepichla si jazyk tým ostrým hrotom v spone, ale odvtedy sa zmierila s tým, e ocko je hlavne na bláznenie a hranie a rozmaznávanie(malá ho zboňuje) a ona musí by tá prísnejia. Malá ich má rada a potrebuje obidvoch. Bracho trochu dospel a vagriná sa hodne zmierila. Majú síce taliansky, ale ete stále vyrovnaný partnerský vzah.
Není tady