6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte nějaké tipy na večeře? Občas bych si dala i teplou, ale nechci se na noc moc nacpat:)
Není tady
brambory s tvarohem, těstoviny s kečupem a sýrem, těstovinový salát, vaječná omeleta ....
Není tady
díky holky:)
Není tady
ivco: pustim se do nejakych receptu z tveho webu...
Není tady
obnovuji tema - kazdy den se snazim delat teplou, nbo zcasti teplou veceri.. dneska na to prdim a bude nejaka pomazanka, kterou vytvorim,ale co porad varit? obecne? vcera byl burtgulas atd... tocim to vse porad do kola mi pripada..
Není tady
Barusja napsal(a):
Máte nějaké tipy na večeře? Občas bych si dala i teplou, ale nechci se na noc moc nacpat:)
teplý párek
Není tady
Kamchinka napsal(a):
obnovuji tema - kazdy den se snazim delat teplou, nbo zcasti teplou veceri.. dneska na to prdim a bude nejaka pomazanka, kterou vytvorim,ale co porad varit? obecne? vcera byl burtgulas atd... tocim to vse porad do kola mi pripada..
Tak ti teda vřele doporučuji důsledně začít prdět na teplé večeře už od nynějška neboť si na sebe do budoucna upleteš bič veliký a po příchodu z práce budeš pak jen stát za sporákem.Vm o čem mluvím.Doma mám dnes 3 dospělé chlapy a jak si to zavedeš,tak to budeš mít.U nás teplé večeře téměř neexistují a nikdy neexistovaly,kromě párků,špaget se sýrem,pizza,topinka s něčím,amolety.A mezi námi,než ten buřtguláš je už lepší chléb namazaný s dobrým sýrem třeba,alespoň po výživové a zdravotní stránce určitě.A ještě ušetříš spoustu času a plyn či elektiku na vaření.
Není tady
Ted v zime mame casto k veceri polevky. Bramboracka, gulasova, cockova, hraskova, kureci, zeleninova,........
Není tady
U nás je to podobně jako u mipi. Nejčastější večeří jsou polévky.
Není tady
kut: to vysvetli manzelovi, dela fyzickou praci a chlebem ho potesim ke Druhe veceri,ale po prichodu domu ma prej"silenej hlad"a chce neco teplyho... jako kazdy den nedelam,ale ono i tim varenim docela usetrim vis.. a co uvarim, mam i ja k obedu(jsem na materske)...
Není tady