|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Holky nevim jestli chodíte ještě na "starý" Babinet, tak to píšu i sem.Musim se pochlubit: našemu Dominičkovi je dneska 22 měsíců a poprvé se vyčůral do nočníku. Ještě včera (a nakonec i dneska) si na něj nechtěl ani sednout. Seděl na něm cca 40minut - a i to je zýzrak, normálně vydrží u nějaký pro něj zajímavý činnosti tak 3 minuty - a pak se vyčůral. Když jsme ho vylili, tak tam pak chtěl znova 
Není tady
Holka, nezlob se ale 40 minut??!! Tomu říkáš úspěch?? Že tam ani ne dvouletý dítě vydrží sedět??? Já tomu úspěch neříkám ale je to prohra matky.
Ale na to jednou přijdeš sama.
40 minut pozornosti nemůžeš čekat ani od dítěte o 6 let staršího.
Není tady
Mám tu zkušenost, že veškerá snaha je marná a i zbytečná, pokud títě nemá "vyvinuté" vylučovací orgány. Pakje to ze dne na nden a opravdu k tomu není potřeba 40 minut, pamatuju si, jak jsem měla nervy z toho, že za tři týdny bude mít dva roky a nic, za dva týdny dva roky a nic, dva roky, a pořád nic, a dva roky a sedum dnů se počůral naposled. Tak přeju hodně trpělivosti, jó nočník, to je jen začátek:-)))))
Není tady
Sice těch 40 min je dost, ale jinak je skvělý že zjistil na co nočníček je. Teď už to půjde samo. Držím palce ať ste do jara bez plín.
Není tady

Holky díky
Cilko, ono jde spíš o to, že si vůbec na ten nočník sedl. On ještě den před tim, když viděl nočník a třeba jsem ho jen zkusila posadit, tak měl hysterický záchvaty. Já ho k tomu nenutila, jen jsem to chtěla zkusit. A včera si tam sedl sám a seděl tak dlouho. My jsme si s manželem s nim hráli a nenutili ho tam sedět. Asi se mu tam líbilo, jinak by tam nebyl. A to vyčůrání byla spíš třešinka na dortu. Nečekám od něj 40 minut pozornosti. On je hodně aktivní, nevydrží sedět nikde ani 2minuty. Proto jsem z toho byla tak překvapená že tam byl tak dlouho
Nepochopila jsem tu prohru matky. Proč?
Pro mě je úspěch to, že si na nočník sedl, ne že tam seděl 40 minut. Asi jsem to špatně napsala
Není tady