29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Doporučuji všem -do sálu jdou životem unavené protažené kožené obličeje a z kina veselí a usměvaví diváci ochotní tancovat a všechny objímat.
Je to sice krátkodobé, ale účinné.
A mimochodem - v multiplexu sedělo asi 80procent žen.
Není tady
jojo souhlasím,bezva film,a překvapil mě taky skoro plný sál:)ten film bych mohla vidět několikrát za sebou a neomrzí
Není tady
tenhle filmík jsem taky viděla a je moc super, takovej letní oddychovej, při něj člověk hned zapomnene na starosti:-))
Není tady
šla jsem 2x
protože poprvé jsem 1/2 filmu brečela a 1/2 filmu jsem se prosmála fakt super.
P.S chtěla bych v 59 letech vypadat tak dobře
Není tady
jája-pája napsal(a):
šla jsem 2x
protože poprvé jsem 1/2 filmu brečela a 1/2 filmu jsem se prosmálafakt super.
P.S chtěla bych v 59 letech vypadat tak dobře
Taky se chystám znovu-ze stejných důvodů...
Upravil(a) Mikulenka (31. 8. 2008 18:18)
Není tady
potvrzuju - jdu minimálně ještě jednou
Není tady
kamaradka mi psala, ze jde take jeste jednou .... jak dorazim do Cech, jdu na to taky
Není tady
Taky jsem slyšela, že je skvělý . Nechcete mi někdo pohlídat potomka, abych mohla vyrazit
?
Jdeme zítra - no, jen baby....ptala jsem se syna, zda by taky nešel...a odfrknul: film pro ženský, haha, ale už se těším.....
Není tady
lvice, pohlídat potomka kdykoliv - dokud je takhle malinkej jen teda nevim jestli přece jenom nejsem trochu z ruky
jste mě tu tak nadchli, že plánuju jít o víkendu taky
Není tady
miluju je všechny, jsem naprosto vysmátá, jak jsou úžasně ulítlí a je mi jedno, jestli je to kýč, blbost nebo co jinýho
hlavně je to nekonečná nadsázka - vidět ty chlapy jako hippies na fotkách a pak na konci v kostýmech stojí za to
Není tady