|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj holky
nejdřív k postýlkám - Luluc, Janul - jsou k dispozici za 50Kč na noc - jen s prostěradlem- takže přikrývky s sebou.
A co piju já? Mám ráda bílý, po červeným mě bolí hlava, a chutná mi na žízen pivo. Za mlada jsem měla ráda colu s rumem, rum mi moc voní. Ale nedovedu si představit pivo s colou. Ale zkusti se má všechno.
Není tady
Nazdárek mamčule,
hlásím se po návratu od našich celá nesvá
, Peklo je u nás v ohrožení!!!!!!! Mamka jak je nemohoucí po operaci se sádrou, tak se o ní v podstatě stará táta, který si něco udělal s rukou a vypadá to na zánět šlach. Pokud tomu tak bude, tak dostane sádru na 2-3 týdny a to bych musela jet k nim, protože oni by sami ani nenakoupili, brácha chodí do práce...., je mi z toho všelijak, smutno a bolí mě z toho u srdce
, když vidíte mamku, která ani sama nevstane z postele, nedojde si na záchod, neoblíkne se, čeká na tátu až dorazí z práce, má plínu, aby mohla čůrat a kadit.......... A to jí je 51!!!!!!!!!! 

Tak snad to vyjde.
Brácha dal malý takovýho zpívajícícho a tančícího kačera, tak máme o zábavu postaráno
, malá tančí o 106. Starej koupil Verunce sedačku za kolo a helmičku, tak jsme si v sobotu a neděli udělali výlet až mě z toho bolí pr... 
a nohy samozřejmě.
Od příštího čt budeme chodit plavat, dneska jsem šla nechat k dr. potvrdit přihlášku. Tak to máme povolený
. Jdu vás dočíst, neměla jsem chuť ani náladu, se přiznám. Kouknu na fotečky prťat.
Duší, já jsem koukala na ten seznam co jsi psala a já tam nejsem 1+1 napsaná
a postýlku, kolik to stojí prosím Tě? 
Není tady
Sárí, spaní závidím. Any vstávala hodně brzy a teď spí, ale už jednou bulela, tak uvidím, jak dlouho ještě vydrží 
Duší, díky za info, s placením počítám, a deku s sebou tedy vezmu 
Jo a to pivo s colou je fakt, že jsem se naučila pít od svých německých kolegů
, ale fakt zkuste ochutnat, je to prostě dobrý 
Dáší, jak už jsem Ti psala jinde, s vašima mi to je moc líto. Snad maminka bude brzy fit, a uzdraví se tak, aby mohla zase fungovat samostatně
Budeme na ní myslet. Taťkovi se to snad brzy zahojí a bude dobrý. Snad vám Peklo vyjde, bez vás by to prostě nebylo ono!!!
Dáší, jinak já budu za Tebe 1+1, a Ty budeš s Evou a Sašenkou, Any po nocích prudí, tak aby jsme nikoho nerušily :-)
Není tady
Ahoj Dasi, tak to me moc mrzi, ze je na tom mamka tak spatne a do toho se jeste pridal tatka, drzime vam moc palce a myslime na vas, at je to brzy lepsi
Není tady
ahoj pařmenky!
tak já piju pivo s kofolou nebo pivo s džusem - vše na "strčprstskrzkrk" u spolustolovníků
a jinak - kde co, když je s kým a je na to nálada 
jinak hlásím, že touto dobou mě tu teď potkáte snad už celkem pravidelně - prázdniny skončily, tak bude víc času... ale užili jsme si je maximálně, postupně napíšu víc 
Není tady
bre odpolko kocky,
Dasi, drzim moc palce, at je vasim lip
- a pak taky at muzete nakonec s Verunkou jet
Luluc, Vendy, Tino, to, co pijete, zni fakt desne, ale jak pisou touto dobrotou nepolibene - proti gustu....
Kaci, fotky jsou paradni
- skoda, ze nevysla ta skupinofka 
Jinak mamina se vratila z Honzikem venku a pry akorat zacina prset 
Upravil(a) Tinuška (1. 9. 2008 16:23)
Není tady
Ahoj mamci.
Docetla jsem, co jste naklabosily o vikendu. ja se sem ani nedostala, neb PC bylo furt obsazeno a navic doma sodoma-gomora. Z mladsiho synovce, ktery podle me spada do kategorie - rozmazleny spratek - me malem omyvali... Asi jsem na nej alergicka nebo co... Mit ho 3 dny na starost, tak uz asi visim...
Dusi, pokud to jen trosku pujde, tak do pekla jed. Maximalne si to zaslouzis, jestli se
nabidl, ze penize sezene, nech ho, at to pro Tebe udela. Je mi lito, ze Ty se snazis a on se chova takhle divne, nebudu spekulovat, co je za tim... Polozim blbou otazku, praci ve meste nebo pobliz, aby nemusel spat na ubytovne a nechavat vse na Tobe, asi nesezene, vid? Drz se 
Dasenko, mamky je mi moc lito, a tatky taky. Ja se desim, ze by nastala podobna situace. To bychom se asi museli prestehovat do stejneho mesta a to si neumim predstavit, ze by mi doma proslo. Nejak mi uniklo, co je mamce, je nejaka sance na zlepseni?
Luluc, takze ted je na rade
U nas to vzdycky nejvic schyta
, ten je na tyhle nemoc haklivy, Tomi zatim prujem nemel, ani nezvracel.
Jinak, babofky, ty vase drinky, to jsou fakt chutovky
Ja teda kdyz uz alko, tak bud sladke vino, nebo michane napoje.
A jeste se vas chci zeptat, nevim, zda to souvisi s tim, ze jsem ted vice unavena a s malym odpoledne chodi ven manzel, ale badam odklon naklonnosti a snad i zarlim... Myslite, ze je to vyvojova etapa, ze maly takhle prilnul k manzelovi? Ikdyz, treba kdyz upadne, nebo neco neni uplne ksoer doleti za mnou, ale... jsem rada, ze maji hezky vztah, jen se bojim, abychom se my dva s Tomem neodcizili, kdyz jsem ted takova kantare... Je mi to fakt dost lito, nemuzu si pomoct, asi jsem blba, ze to rikam...
Není tady
Silvi, ahoooj...naprosto chapu Tve pocity ze spratkoviteho synovce - takovy deti neustavam
... jinak co se Tvych obav a pocitu tyce, myslim, ze se nemusis o Tomika bat a je fakt super, ze si
buduje s
prima vztah, da se rici, ze konecne naucila bida Dalibora housti, maji na sebe - podle toho, co jsi vzdy psavala - daleko vice casu a to se musi preci odrazit na oboustrannosti jejich vztahu...
u nas jak ma ted
vetsi prostor, tak nejak se to ted povedlo - byl ted s Honzikem hodne venku a sam, krome vcerejsiho odpolka a musim rict, ze to bylo fakt prima, maly se na me vic tesil a s
se zase o neco vice szili, maji sva mista, kam jedou na kole, kam na vychazky a myslim, ze to je tak spravne...nejsi vubec blba, ale mozna bud spis rada, ze je to sblizilo a niceho se neboj, bo mama je preci jen jedna
a to jsi Ty!!!!
smankote to jsem se zase rozpindala
a nevim, jestli to vubec o necem je...no kdyztak to smazu... 
Upravil(a) Tinuška (1. 9. 2008 17:40)
Není tady
ahojte vsichni, tak se hlasim zpatky z chajdy uz nadobro
toz sice budu moci byt s vami v kontaktu, ale zase mne bude terorizovat vlastni dite rano v osm ze chce jit paa paa paa a taky si budu muset zvykat na Biose
toz nejak to tu zvladnem, uvidime
Jinac nic noveho, Terka keca jak o zivot, uz zacina byt nebezpecna a min. tyden ji vylezly spicaky nahore a v zavesu se prorezavaji ty dole, takze uz budem mit komplet chrup (nepocitaje druhe stolicky)
Není tady
Sillwan, mamka si zlomila nohu v kotníku tak nešťastně, že si přetrhala vazy, jenže ona je invalidní, má Duchennovu svalovou dystrofii v pokročilém stadiu, venku už se pohybovala jen na vozíku. Navíc si zlomila tu nohu, kterou měla opěrnou a trochu silnější
, tzn. prognóza, že už se zřejmě nepostaví, jak jí ty svaly ochabnou.......
Holky, moc díky, jsem z toho všelijaká, smíšené pocity, strach, beznaděj....
Není tady
Ahojik děvčata,
Dášenko, je mi to moc moc líto
Doufám, že se z toho maminka dostane 
Není tady
Dáši - taky na vás všecky myslíme!
švési - se zubama jsme na tom stejně jak vy
, s kecáním zaplaťpánbůh ještě tolik ne - valíme hlavně "houpy koupy kotata" 
Sillwi, drž se - musíme se co nejdřív srazit, pro jistotu, kdyby nás tam náhodou zápaďačky pekelné roztrhaly 
Zuzi, jak je to s tebou - mám shánět tu sedačku? jak velkou potřebujete?
Není tady
čau všem
nějak jsem tu ted s klukama vykecávala o škole, o prázdninách a tak, a tolik hodin.
Holky - povlečení sebou do postýlek.
Jinak u nás nic nového, Marky se ted špičáky zarazila, zatím má ten jeden. Moc nemluví, ale ted jí baví, pořád číst a ukazovat - a pojmenovávat tou svojí. Ale jako máma řekne třeba když jen řve, když chci, aby opakovala, tak kroutí hlavou, že nebude.
Všem přeju krásnou dobrou noc.
Tino - ta Zuzka se neozvala co?
Není tady
Sillwy - bud naopak ráda, že maj k sobě chlapi takovýhle hezký vztah. Ono je to asi i vývojem. Když byl mladší kluk mimino, byl to mamánek, ale postupem času si ho bral mario ven i se starším, a mě už tolik nepotřebovali. Ale Tinuška to napsala hezky, pořád seš máma a Tomi ví, že neutečeš, že seš tu pro něho a tak si užívá s tatkou i s tebou.
Není tady

Čauvec, tak včera jsem tady měla Áčko
Ale beztak nejsem sama 
Dáši, to je mi líto s maminkou
Budem na ni myslet a snad to dopane všechno jak to nejlíp půjde. 
Sillwi, takový spratky mám doma beztak taky 
A neboj, malej se ti neodcizí...musíš myslet hlavně na něj a ne na sebe. Co kdybys řeba musela na pár dnů do špitálu ?? Tomík to takhle všechno líp ponese.....ač se ti to líbí nebo ne, stane se z něj tátův velkej kluk
Naši kluci mě od určitýho věku skoro nepotřebují..jen na jídlo a čistý slipy 
Adéla je taky tatínkova....s ním se dělají jen blbiny, jezdí se na velké motorce, pořád v parku nebo na hřišti...no a s mámou holt je to pohorší...ta jí buď násilím krmí, přemlouvá ke spaní, oblíká, nutí na hrnec, do kočáru
, místo do parku se chodí do obchodu atd. atd.
Ale mně to nevadí...... už jsem jednoho závisláčka měla a řeknu ti, že stačilo 
Čau Švédko...... tak koukám, že naše Agnes není sama, která tak mele
Od včerejška už opakuje po klukách počty do desíti a a večer ji to už učili i anglicky
Prej ještě němčinu a dají jí pokoj 
Upravil(a) Pinky (2. 9. 2008 8:17)
Není tady
Pinky,my dvě maminy Adelajd jsme tady jediné a první... Tak aspoň můžeme první gratulovat Adulkám ke svátečku. Té vaší posíláme pusinku,té naší ji vlepím až vstane.....
Není tady
Jo a ještě jsem zapomněla napsat,že bych už hrozně ráda taky někoho z vás poznala a protože cesta do Pekla je pro nás fakt skoro na celý den,navrhuju nějakou tu moravskou napodobeninu.... Halo,Moravandy,jste pro?????
Není tady

Adelajdam prejeme vsechno nej k svatku 
Zuzi a proc nejedes?? kvuli te sedacce?? ale tu ti prave Tina nabizi 
Ostatnim preju pekny den 
Není tady
Ahoj,
Adélkám vše nejlepší k svátku.
Podle předpovědi má být hezky, ale venku se válí mlhy.
Asi už podzim.
Dášenko, s mamkou je mi to moc líto. Ať to dopadne co nejlíp.
Naše malá nekecá. Vůbec se ji nechce. Ale ono to přijde, až nám z toho půjde hlava kolem.
Dneska asi budeme muset jet nakoupit to školní harampádí.
Chjo.
Tak hezký den přejeme
Není tady
Tinuško,zmrznete... Naše malá aby nemusela ven pořád chrní v peřinách....
Není tady

Tinusko, vy jste teda aktivky
u nas je hnusne, ze bych ani palec nevystrcila. Dopijim prave kafco, pac dneska me vytahl manza z postele uz v sedm
a jeste po me neco chtel
My jdeme na plavani, tak snad se neztratime v mlze. vyrazime tak za dve hodky, tak snad se to rozezene 
Není tady