|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Není to ta mateřská demence????????,
Není tady
Ahojky, malá šla spát, zabrala až teď. Jsem vyřízená
Konečně se jdu umýt, neměla jsem na sebe chvilku.
Ráno byla lepší, prvně jsme dávali lék na snížení horečky až okolo páté. Neměřila jsem jí tedy vůbec, ale brala jsem to podle přiložení ruky. Celý den spala jen hodinu a byla celý den protiva.
Najradši bych si nafackovala, že jsme nešli k dr, má nateklé mandle a teď začala tak divně kašlat a určitě jí to bolí, pláče, vypadá to dle mě na angínu. Ráno půjdeme. Manža je v práci, jsem tu s ní sama a nějak to nezvládám tak jak bych chtěla. Samotné mi není dobře, rýma jak prase, zimnice, únava a hlava třeští... Ale nejvíc mě bolí malá. Snad bude brzy dobrá.
Nemám dočteno vše.
Jen jsem si všimla, že se řeší "setkání" jarňátka a letňátka. Za sebe bych k tomu řekla, že řešit se to mělo tam a ne tady, prostě prolomit ledy a pokecat tam. Třeba ještě někdy bude příležitost to napravit...

Není tady
Luciii, to je dobre, ze ses ozvala, moc jsem na Tebe cely den myslela a nacuhovala, zda se objevis...preji at je Tobe a (promin) hlavne Anulince lepe a neni to angina....Jenda ma rymu a tak nejak divne zakaslal pred usnutim, tak doufam, ze to byla fakt jen nahoda a nebude se to nijak rozvijet...
Jsi jednicka, jak to zvladas, urco bude rano lip, posilam pusinu 
a dekuji, jak jsi to pekne napsala s tim "vztahem v Pekle"
... mluvis mi z duse... nejak sem i to tu uz nechtelo rozebirat
proste jsme vsechny trubky, no 
Není tady
Krásné ráno všem 
My máme dnes
doma.Nečekaně si vzal dovolenou...TAk snad budu mít klid na uklízení a odpoledne je pošlu někam ven...Má dojít můj taťka na oběd...Zítra slavíme narozeniny mé mamky.Má 50 let...To bude
Jen s vymýšlením dárku byly problémy,ale už je to za námi...Dnes je počasí na prd....Ach,jo....
Není tady

ahojky
Luci, taky jsem na vas myslela, jdete k dr?? Angina se nejak rozsirila u letnat, tak snad bude Any v poradku 

Dusi, ty jsi ale sikovna
ta kolaz z pekla nema chybu, neposlala bys mi ji v puvodnim rozliseni, prosim.
jdeme snidat, pak doctu zbytek 
Není tady
Ahojky, jsme zpět od dr. Noc hrozná, musela jsem si malou nastěhovat k sobě do postele, dávila se kašlem a bulela bolestí, takže se pak přitulila, sklidnila se a usla. nepije ani mlíko, nic nejí, prostě ten krk jí bolí. dr jí vyšetřila, tedy tak nějak jo a ne, Aneta si do krku nechtěla nechat podívat, ale prý i z toho mála co viděla je to jasná angína, má zarudlé mandle a okolí, zahleněná, prý tam má nějaké boláky. zda tam jsou prý čepy nemůže říct, tak daleko nevidí.
Holky, co to je prosím to CRP? Dala nám atb jen po shlédnutí krku, je to tak dobře? Nedělala žádné stěry, nic. máme Ospen, dále máme vyplachovat heřmánkem a dávat vitamín B.
Není tady
Takže první dávka Ospenu skončila z 95% na koberci, ve vlasech, na triku a tak, ale polkla toho minimum. nemáte fígl, jak to podat? Jsem z toho fakt na psychouše 
Sirupy do ní dostat je umění, má tendence i to málo co polkne vyzvrátit...
Není tady
ahoj Lucii, tak to me moc mrzi, ze jste takhle dopadly, ale zas bude lip, posilam pusinu...s vpravovanim sirupu nemam dobre zkusenosti, jediny co se nam pak u sirupu na kasel osvedcilo bylo, ze si to daval do pusy sam, bylo to asi na petkrat, ale povedlo se...moc drzim palce, at se Ti to nejak povede a hlavne, at je Anulince brzy lepe!!! 
Vlasti, tak si pekne uzijte oslavu, my jdeme zitra kamaradce na svatbu, ja dokonce za svedka, tak bude Jenicek spat u nasich - poprve bez maminky, jsem na nej i na sebe zvedava 
Není tady
Tinuška napsal(a):
dostala jsi to do anetky nakonec?
Tinuš, vzhledem k tomu, že nevím co polkla a co ne, tak do ní nevím kolik lít dál, takže holt první dávka se moc nezdařila, tak další už snad bude úspěšnější... ale nevím jak to provést, už teď při představě dalšího podávání atb je mi zle. ona u toho děsně ječí, lítá jí to ven i nosem, teče z pusy.....
nemocná nenemocná, když jí vidím v tu chvíli, tak bych jí nejradši nasekala pr..., musím vždy počítat a jít to vydýchat bokem 
Není tady

Luci, tohle vsechno mela Johany v lete
bolaky, bolavy krk. Byl to fakt mazec. Jo a taky ji nebrali CRP, tim se zjistuje, zda je zanet na ATb nebo ne (viryxbakterie - snad nekecam). Ospen je hrozne horky, vzdycky jsme ji min. dva drzeli a proste jsem ji to nalila do krku, ale boje to byly sileny. Budeme na vas myslet a drzet palce. jediny co jsem tyden do Johany nacpala byl silny vyvar s nudlema.... nic jinyho nechtela, bylo videt, ze fakt nemuze polykat
Není tady

jo a vlastne se mi pak parkrat povedlo ji trosku osalit - odmeris to mnozstvi sirupu a do zbytku odmerky natahnes stavu. jakoze jsem ji to proste osladila, asi je to prasarna, ale rvat se s ni o pulnoci jsem proste nemela silu 
Není tady
no je to mazec, Luci, drzim palce, at se dalsi davka podari lepe....s tim pocitanim a rozcilenim to znam...jsem vzdycky zpocena az na pr.deli a s nervama v kyblu
ten vyvvar, je Kaci, dobrej napad 
Není tady
Sára11 napsal(a):
jo a vlastne se mi pak parkrat povedlo ji trosku osalit - odmeris to mnozstvi sirupu a do zbytku odmerky natahnes stavu. jakoze jsem ji to proste osladila, asi je to prasarna, ale rvat se s ni o pulnoci jsem proste nemela silu
opet
- prasarna neprasarna uucel sveti prostredky 
Není tady
Sárí, díky za vaše zkušenosti. holt na další dávku už bude moci asistovat i manža, tak jí bude držet i on a třeba budeme úspěšnější. já to chutnala, zas tak hořké mi to nepřijde 
Jinak co se jídla týká, tak nejí vůbec nic. ani nepije mlíko, jen čaj... večer tedy vypila trošku Actimelu, dala jsem jí ho brčkem po vzoru Johanky
a maličko ho vysosla 
Ale bez jídla vydrží, pak to dožene. To mlíko si myslím, že už asi pít nezačne, odmítá ho taky zvedáním žaludku a úplně se jí dělá na zvracení, když ho má trošku v puse. v Pekle ještě pila. Ale je jí už dost, tak přinejhorším sekneme se Sunarem úplně a bude jíst jen jogurty a pít mlíka jogurtová a ty actimely a jiné mléčné blbinky.. Teď sedí u tv a je hodná.
nevím jak vydržíme týden jen doma
Ale musíme, zdraví je přednější.
Měla jsem jít už dneska na AJ, musím tam zavolat, že začnu až přes příští týden 
Není tady
Sára11 napsal(a):
Kaší, nemám k tomu nic na natáhnutí, jen takovou divnou jakoby lžičko-odměrku. asi pak poprosím manžu, aby zašel do lékárny pro obyč stříkačku a tou to budeme praktikovat. jinak se šťávou je to bezva nápad, děkuju 
Není tady
Luci, moc vam drzim palce
... to mliko pak nejak poresite - presne jak pises, jogurty, napoje a spol.
Honzik kouka na Macha a Šebestovou
a drzi si polstarek se slonem od Johanky 
Není tady

luluc napsal(a):
Sára11 napsal(a):
Kaší, nemám k tomu nic na natáhnutí, jen takovou divnou jakoby lžičko-odměrku. asi pak poprosím manžu, aby zašel do lékárny pro obyč stříkačku a tou to budeme praktikovat. jinak se šťávou je to bezva nápad, děkuju
Jo vidis, to jsem zapomnela, ta odmerka, co je u toho, je s prominutim uplne nah.o.v.n.o. Davkovala jsem ji to tou odmerkou od Panadolu - sirupu.
Není tady
Tinuška napsal(a):
![]()
Honzik kouka na Macha a Šebestovoua drzi si polstarek se slonem od Johanky
posíláme pusu 
Není tady

Tinuška napsal(a):
![]()
Honzik kouka na Macha a Šebestovoua drzi si polstarek se slonem od Johanky
Jeee, tak to je dobre, ze se polstarek libi 
Není tady
Sára11 napsal(a):
luluc napsal(a):
Sára11 napsal(a):
Jo vidis, to jsem zapomnela, ta odmerka, co je u toho, je s prominutim uplne nah.o.v.n.o. Davkovala jsem ji to tou odmerkou od Panadolu - sirupu.
Takže klasicky těch 5 ml co je ve lžičko-odměrce nabrat do odměrky od Panadolu a narvat až do krku
Tak takhle budeme určo úspěšnější
Je to boj, je mi jí vždy hrozně líto, vysvětlit si to zatím trdla nedají a je to prostě nutné, takže když chtějí boj, bude boj 
Není tady
polštářek máme taky takový, jen ne se sloníkem, ale s prasátkem a taky si ho Any sem tam ráda potulí
Tak si jdu udělat kafe, ať se tím trošku proberu, jsem taky jak praštěná...
Včera mi přinesla pošta pozdrav z práce : výpověď 
s manžou budeme muset asi brzy rozhodnout, zda tedy mám pokukovat po novém místě a nebo se pustíme do druhého míma...
Není tady

Luci, bobek Any......... My dávali Niki atb takou tou dávkovací stříkačkou z Nurofenu....... Mi příjde, že jsou všechny ty ATB hnusně hořké....... Niki z toho natahovalo, já na ní málem ležela a stříkala taky až do krku....
Foukáme krček a ať je jí brzy líp 
My teď měli blinkací a kakací maraton.......
Není tady
madlička napsal(a):
Luci, bobek Any......... My dávali Niki atb takou tou dávkovací stříkačkou z Nurofenu....... Mi příjde, že jsou všechny ty ATB hnusně hořké....... Niki z toho natahovalo, já na ní málem ležela a stříkala taky až do krku....
Foukáme krček a ať je jí brzy líp
My teď měli blinkací a kakací maraton.......
Madli, děkujeme 
Blinkací maraton jsme si dali nedávno, tak držíme palce, ať jste brzy fit 
Není tady