|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Skoukla jsem fotky a hlasim, ze to teda byla mega akce. Deticky krasne, mamky taky (teda ty, co byly videt
) Prostredi jako stvorene pro deti, mozna skoda, ze se nejel ten prvni termin, kvuli pocasi, ale to nikdo nemohl vedet, ze zima prijde hupem.
Dusicka je sikulka, ze dokazala tak paradne zorganizovat velkou akci. 
K tem darkum - zatim jsem nenatrefila na nic zvlastniho, takze predbezne drevena vlackodraha a GeoBaby -
http://lego.stavebnice-hracky.cz/geomag … p-591.html
Není tady

Ali, ona má ale teplotu často bez odečtu i 38,4
takže 37,9, že ?? 
To je dost.....
Prý to může souviset s tou imunitou, na kterou jí teď dala ten Rybomunil bo jak se to píše.
Nemá v tělě zánět, krvinky v pořádku, prý má krevní obraz lepší než nás malej Honza 
Tak to tu teplotu asi fakt dělají ty protilátky. Je ale fakt, že ty teploty přetrvávají po Priorixu, před tím byl na chvilku klid. nemůže to nějak souviset ?? Asi ne, když už je to měsíc, že ?? že by jí jako to očkování nějak nabouralo imunitu ??
Není tady
Luci, co Anetka??? 

Není tady
Pinky - A jinak je Adélka v pohodě? Chová se jako nemocná?
Není tady

Nechová, právě že je normální. Jí, spí, zlobí.... prostě normálka.
Akorát teď má děsnou rýmu, tak bude asi portivnější, ale teplotu nemá, ta vyleze až večer 
Není tady

Jannis dík za tip na dárek.
Skluzavka, že mě to hned nanapadlo, malá se strašně ráda klouže.
Koupíme nějakou se skluzem okolo metru, ať ji narvem i do novýho pokojíku a až bude teplo, šoupnem ji i k bazénu nebo k písku 
Chtěli jsme nějaký výrazný dárek pod stromeček, jako aby se tam vyjímal...tak to je přesně ono 
Není tady
No jo, skluzavka je fajn, ale do baraku se zahradou - kdyz prekazi uvnitr, sup s ni ven
Ja bych skluzavkou zaplacla pul pokoje
a to nechci. Ale darek je to hezky, pod stromeckem urco vynikne.
Není tady
Sillwi,nám se pokojíček pomalu ale jistě mění v hernu. Nebude tam místo pro nic jiného než hračky. Spí s náma a tak do 15 asi i bude
. Bydlíme v paneláku,zahradu nemáme,ale máme sklon kupovat megadárky ať se vyblbne. Na narozky dostala http://www.mimishop.cz/zlatarybka/detai … amp;sel=cs a ten je fakt přes jednu celou stranu pokoje,ale nezoufám,zbývají ještě 3 strany a 2 rohy.Tak v jednom bude skluzavka
Na příští rok je vymyšlená trampolína s bočníma zábranama ať z toho nevypadne. Jo a včera Míša dotáhl od kolegy z práce tříkolu na motorek. Taky zabere kus chodby. Asi otevřu hlídání dětí,u nás by se vyblbli....
Není tady
Ten stan s tunelem je taky
nápad.
Není tady
ahoj kocky
Honzik ma rymu a teplotu kolem 37C, ja peru a peru - ze se na to nevyse.u...nejak se mi to tu nakupilo, plus co jsme privezli 
Pinky, to je dobre, ze krev je ok, urco se hodi brzy do cajku i co se rymy tyce 
Janis, dobrej napad s otevrenim materskeho centra - nicmene, po zkusenosti z Pekla....no ne ze by decka zlobily, ale nejsem sebevrah 
Vendulko, nebo hlaska: "Verunko, nedavej si ten sroubovak do oka"
Diky za tipy na darky, sama jeste nevim, nejak mi porad nedotyka, ze Vanoce tu budou opet cobydup....kazdopadne budem ale koukat po necem ne zas az tak prostorove vyraznem....uz tam jsou dve skrine, stan, komoda, motorku, nakladak, bednu hracek,....no proste haldu a to tam stale nejni jeho postylka
- no a do patnacti jako u Jannisu to fakt s Jenickem v loznici nepotahnem
Fotky krasne, nektere jsem si i stahla - bez dovoleni
... i tak dekuji
Na WEB jsem dala fotky z nasi Pekelne akce
- tak treba juknete 
Není tady
Tímto všechny letní maminky + dítka děkují DUŠIČCE za skvělé dny v Pekle, organizaci a hojnou účast,
užily jsme si to !!!
a zároveň přejeme všem marodům brzké uzdravení 
Upravil(a) Andri (18. 9. 2008 20:16)
Není tady
Andri děkuju. 
Není tady
No nic jdu k růžofce žehlit. Nějak se mi to tu nahromadilo 
Není tady
Ááááá,Ordinace začala - je tady mrtvo....
Tinuš- Adula do 15-ti a za rok máme v plánu plodit další a to bude na dalších 15 let. Takže manža už teď špekuluje,kde nechá vyrobit postel přes celý pokoj,aby jsme se vlezli
Ještě že Lerry spí u nohou a necpe se taky na zlavce.
Není tady
Janis - kluky mám o tři roky. No a prostě mladší kluk se mnou spal od roka na letišti a pak jsem si tam nastěhovala i staršího, aby mi tu nebylo líto a mario skončil v pokojíku na válendách (a docela dobrý, měli jsme soukromí) jen já jsem pořád poletovala od jednoho k druhýmu. V pokojíku začali kluci spát až ve 4 a 7 letech.
Není tady
Tinusko, fotky jsou supr! Myslis, ze bys mi taky mohla ty s Agus poslat na mail? Nejaky normos rozliseni? dikes 
Není tady
Hezký večer...
Vy už řešíte dárky?No,asi bych měla začít taky....
Dnes byla malá celkem hodná,tak zatím to musím
BYly jsem na obědě,pak s kamarádkou a její malou v kavárně s dětským koutkem....A já teď veřer zašla cvičit...JSem celá polámaná...
Fotky skouknu za chvíli,ale co jsem zatím viděla,tak jste se měly skvěle...
MArůdkům posíláme 
Není tady
Dušičko, taky ještě posíláme poděkování za Peklo
A za prima pokec na procházce...
Sári - já ani nevěděla, že s Johankou v Pekle jsi
Škoda že jsem tak trochu nekontaktní stydlín, ráda bych tě byla poznala...

Není tady

Gabrielle napsal(a):
Dušičko, taky ještě posíláme poděkování za Peklo
A za prima pokec na procházce...
Sári - já ani nevěděla, že s Johankou v Pekle jsiŠkoda že jsem tak trochu nekontaktní stydlín, ráda bych tě byla poznala...
![]()
Tak to je mazec
to ja tu vasi kocku poznala hnedle
ale proste jsme tam tak okolo sebe vsechny chodily a zadna neudelala ten prvni krok
Tak vas holky Kladenacky zvu na kafe
kdy mate cas?? Joha ma teda ted rymu, ale pristi tyden, co?? 
Není tady
Wendy, uz jsem to poslala, covece, ale moc dobrejch jsem tam nenasla
- Agus se ke mne tocila nejak zady 
Vlasti, to je dobre, ze byla dneska mala v pohode...k tem zachvatum: taky bych byla vydesena...nic jineho, nez uz tu psala Pinky me nenapada, takze bohuzel neporadim, jen drzim palce, at uz se to neopakuje - nebo opravdu jen minimalne v co nejslabsim odvaru 
Není tady
Jej, příští týden budu nejspíš celý v práci, ale ten další by to šlo. To máme čas - teda v pondělí odpo jdem na kyčle, v úterý odpo k dokotrce a ve středu v poledne na plavčo. Ale to jsou jen max. dvouhodinový záležitosti, klidně to nějak spojíme s kafem 
Není tady

Gabrielle napsal(a):
Jej, příští týden budu nejspíš celý v práci, ale ten další by to šlo. To máme čas - teda v pondělí odpo jdem na kyčle, v úterý odpo k dokotrce a ve středu v poledne na plavčo. Ale to jsou jen max. dvouhodinový záležitosti, klidně to nějak spojíme s kafem
OK, tak se jeste domluvime. ja bych od rijna taky mela jit pracovat, tak nevim jak to presne bude. to zjistim pristi tyden a pak se ozvu co jak 
Není tady
Hlásím vyžehleno
Sáro,Gábi - vy jste ale trubičky

Tinuško - to je fajn,že už ti je líp. A Jeníkovi posílám pusu na uzdravení.
Luluc - tak co, jak Anetka? Myslím na vás. 
Není tady
Duší, viď? Já jsem si nepročetla ten seznam, cos sem dávala a vůbec mi to nenapadlo, když jsem slyšela mezi dětmi volat nějakou maminku na Johanku...
No prostě mozkový buňky jdou do čůs....
Není tady