|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Moc prosím o radu,omylem se mi do pračky dostalo bílé tričko s tmavě červenými okraji a bohužel mi udělalo fleky i na jimém prádle.Prosím poraďte mi čím tyto fleky odstranit!Děkuji předem všem za rady.

Není tady
Já jsem používala "Bělamin" je to malá krabka prášku a je na záclony i na omylem obarvené prádlo, ale jedním vypráním vše nezmizí.
Také se v drogériích prodávají další přípravky.
Není tady
spunte,děkuji ti moc za radu,Bělamin znám a nenapadl mě.Zkusím to.Ještě jednou moc díky!!!!!!! 
Není tady
Ahojky lidičky! Prosím o radu. Nevím, co mám dělat s prádlem, které je i po vyprání stále chlupaté. Pořád přejíždět válečkem mě to úž nebaví a taky ty řeči od manžela...!
Není tady
Petra Zárubová napsal(a):
Ahojky lidičky! Prosím o radu. Nevím, co mám dělat s prádlem, které je i po vyprání stále chlupaté. Pořád přejíždět válečkem mě to úž nebaví a taky ty řeči od manžela...!
Stále chlupaté??? To máš asi psa co??
Co myslíš tím "chlupaté"? Jako že na něm drží (např.) kočičí chlupy?
Není tady
Nemám žádné zvíře. Oblečení, hlavně tmavá trika a kalhoty, na těch je to nejvíce vidět, je jako když si sundám svetr. Samý malý chloupky! Manžel mě za to pořád peskuje, že peru trika i s ponožkama, a že je to pak samý chlup. Ale já peru trika naruby, bez chlupatých věcí i sítko v pračce je čisté. Nevím, co s tím a pěkně mě to nervuje.
Není tady