Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 29. 8. 2008 16:46

mamina23
♥♥-----

Čím odstranit fleky od červené barvy na tričku?

Moc prosím o radu,omylem se mi do pračky dostalo bílé tričko s tmavě červenými okraji a bohužel mi udělalo fleky i na jimém prádle.Prosím poraďte mi čím tyto fleky odstranit!Děkuji předem všem za rady.sadva

Není tady

#2 29. 8. 2008 21:23

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: Čím odstranit fleky od červené barvy na tričku?

Já jsem používala "Bělamin" je to malá krabka prášku a je na záclony i na omylem obarvené prádlo, ale jedním vypráním vše nezmizí.
Také se v drogériích prodávají další přípravky.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#3 30. 8. 2008 12:18

mamina23
♥♥-----

spunte,děkuji ti moc za radu,Bělamin znám a nenapadl mě.Zkusím to.Ještě jednou moc díky!!!!!!! smile

Není tady

#4 31. 8. 2008 21:05

Petra Zárubová
♥------

Ahojky lidičky! Prosím o radu. Nevím, co mám dělat s prádlem, které je i po vyprání stále chlupaté. Pořád přejíždět válečkem mě to úž nebaví a taky ty řeči od manžela...!dumbom

Není tady

#5 31. 8. 2008 22:47

Maya.82
Host

Petra Zárubová napsal(a):

Ahojky lidičky! Prosím o radu. Nevím, co mám dělat s prádlem, které je i po vyprání stále chlupaté. Pořád přejíždět válečkem mě to úž nebaví a taky ty řeči od manžela...!dumbom

Stále chlupaté??? To máš asi psa co??

#6 31. 8. 2008 22:47

Sindy
♥♥-----

Co myslíš tím "chlupaté"? Jako že na něm drží (např.) kočičí chlupy?

Není tady

#7 1. 9. 2008 11:07

Petra Zárubová
♥------

Nemám žádné zvíře. Oblečení, hlavně tmavá trika a kalhoty, na těch je to nejvíce vidět, je jako když si sundám svetr. Samý malý chloupky! Manžel mě za to pořád peskuje, že peru trika i s ponožkama, a že je to pak samý chlup. Ale já peru trika naruby, bez chlupatých věcí i sítko v pračce je čisté. Nevím, co s tím a pěkně mě to nervuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí