29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
Kočku na noc seženu ale toť vše. To co hledám nenalézám
Z toho si nic nedělej, já taky ne
A díky za nabídku, ale kočku na jednu noc si umím sehnat ještě sám, zas takovej zoufalec nejsem...
Není tady
Pisateli, a tys zapomněl reagovat na bod z mého sdělení nejpodstatnější - totiž - neber sebe ani mě tak vážně! sice tu něco hájím, ale rozhodně se za to nebiju - záměrně přeháním a ženu to do krajností, aby vyniklo to, že to myslím v podstatě jako vtip (proto to bylo samý smajlík )... a neberu si to osobně, taky občas ráda brblám na všecky chlapy, co je země nosí - a nijak zle to nemyslím, prostě jsem ráda, že jsou
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A díky za nabídku, ale kočku na jednu noc si umím sehnat ještě sám, zas takovej zoufalec nejsem...![]()
Helo kocourku a co tvoje drahá ta tě pak nehoní po střechách a jiných místech planety?¨
Není tady
Pisatel napsal(a):
Helo kocourku a co tvoje drahá ta tě pak nehoní po střechách a jiných místech planety?¨
Nikoli, jsem kocour domácí, takže mi pouze občas nakoukne přes rameno na monitor
Není tady
tina napsal(a):
Pisateli, a tys zapomněl reagovat na bod z mého sdělení nejpodstatnější - totiž - neber sebe ani mě tak vážně! sice tu něco hájím, ale rozhodně se za to nebiju - záměrně přeháním a ženu to do krajností, aby vyniklo to, že to myslím v podstatě jako vtip (proto to bylo samý smajlík
)... a neberu si to osobně, taky občas ráda brblám na všecky chlapy, co je země nosí - a nijak zle to nemyslím, prostě jsem ráda, že jsou
No Tíno věšet se z toho všeho tady dnes řečeného ale i jindy nebudu. Já dost často ironicky ukazuj,i že je to o komunikaci:) a votom to myslím vše je
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nikoli, jsem kocour domácí, takže mi pouze občas nakoukne přes rameno na monitor
Poslední rok Ale jo beru tě do smečky
Není tady
Pisatel napsal(a):
tina napsal(a):
Pisateli, a tys zapomněl reagovat na bod z mého sdělení nejpodstatnější - totiž - neber sebe ani mě tak vážně! sice tu něco hájím, ale rozhodně se za to nebiju - záměrně přeháním a ženu to do krajností, aby vyniklo to, že to myslím v podstatě jako vtip (proto to bylo samý smajlík
)... a neberu si to osobně, taky občas ráda brblám na všecky chlapy, co je země nosí - a nijak zle to nemyslím, prostě jsem ráda, že jsou
No Tíno věšet se z toho všeho tady dnes řečeného ale i jindy nebudu. Já dost často ironicky ukazuj,i že je to o komunikaci:) a votom to myslím vše je
já taky nechtěla, aby se někdo věšel - vzdávám to, prostě asi nemáš svůj den - a možná ani já ne...
Není tady
tina napsal(a):
Pisatel napsal(a):
tina napsal(a):
já taky nechtěla, aby se někdo věšel - vzdávám to, prostě asi nemáš svůj den - a možná ani já ne...
Ale nechytej mě za slovo a usměj se, já zkoušel se jak pověsit tak skočit a zjistil jsem že občas je s Váma všema i sranda. Tak jo řekl bych že místo věšení pujdu udělat radost Maxíkovi a hledat druhou mízu, ale jak to dopadne nevím
Není tady
Pisateli, ty budeš hledat Maxíkovu druhou mízu? Jééé tak to bych chtěla vidět
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A díky za nabídku, ale kočku na jednu noc si umím sehnat ještě sám, zas takovej zoufalec nejsem...![]()
Kocourku a co ty vlastně hledáš ?
Není tady
Santala napsal(a):
Kocourku a co ty vlastně hledáš ?
Kočičku
Sorry, San, ale na blbou otázku - blbá odpověď....
Upravil(a) Mikeš (25. 9. 2008 17:59)
Není tady
To nebyla blbá otázka vzhledem k tvé poznámce o nenalézání, nemyslíš?