Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 19. 9. 2008 12:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kolik sexuálních partnerů?

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

...a když bude kukat špatně...

Kukat???
Nepřeklepl jsi se???
lol lol lol

kukat od slova jukat či koukat lol tongue

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#102 19. 9. 2008 12:04

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

...mám za sebou i dvě na jednoho...taky dost dobrá story...chceš ji slyšet ? wink gloria

Já ne, my všichni ji chceme slyšet big_smile tummenupp

To jsi na tom tak špatně, nemáš představivost?, závidíš? Komu?, kočkám nebo pánovi?

Není tady

#103 19. 9. 2008 13:55

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Teda Heřmanko, já jen zírám. To jsem opravdu úplný žabař proti tobě se svýma zkušenostma. No holt člověk se učí celý život. Ale povídej a přeháněj big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#104 19. 9. 2008 14:37

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Teda Heřmanko, já jen zírám. To jsem opravdu úplný žabař proti tobě se svýma zkušenostma. No holt člověk se učí celý život. Ale povídej a přeháněj big_smile

jo holka...a to mi bylo ubohých 18 big_smile...žila jsem nějak rychle...srdce jsem měla až v krku big_smile a věděla jsem, jak si hrát s ohněm a přitom se nespálit...a to jsem tu ještě nemluvila o svém životě na jednom pokoji se 4 muži a tak big_smile

každopádně to není tak zajímavé, jak se zdá...vždycky jsem byla tak nějak "nedotknutelná" ....nevím proč...měla jsem privilegia a nikdo na mě nevztáhl ruku, pokud jsem nechtěla... a když tě to uklidní, tak většina holek tohle v mém okolí neměla...ty si to musely tak nějak "vybojovat", mě to bylo "dáno"

Není tady

#105 19. 9. 2008 15:27

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Sice jsem začala sbírat zkušenosti už v patnácti, ale hnedka jsem do toho vlítla, vdala se  a od té doby ty zkušenosti tak nějak zamrzly hmm Až v poslední době nějaké malinké jsem posbírala big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#106 19. 9. 2008 20:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

a k tomu jak se to zjištuje...no, kluci, kolik vám je ???? vždycky jste museli vlézt holce až do kalhotek? abyste to poznali ?...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli wink

a výraz v obličeji byl úžasnej...smile pro ten stálo za to, být panna smile gloria a když vydechli to slovo "poctivá" ...bylo v tom všechno...úžas, obdiv, zaskočení, vzrušení...prostě všechno smile

A to se musí vlést až tam? Já mám dojem, že to má každá na čele hezky napsané. vissla
Po zkušenosti kolik je s takovou pannou práce jsem raději volil dobrovolně celibát lol vissla

Ja som celoživotná Panna a nepoznal si nič! big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#107 23. 9. 2008 12:23

dzifdayly
♥♥♥♥---
Místo: Ústí n.Labem

Tak to mě v 49letech potkal 24letý panic a prožili jsme 21 moc hezkých měsíců.Pak mě napadlo najít si věkem bližšího muže,ale kdyby to šlo tak to vrátím zpět...  grater

Upravil(a) dzifdayly (23. 9. 2008 12:24)

Není tady

#108 23. 9. 2008 12:47

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mne panny nevadili tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#109 23. 9. 2008 20:19

L_aura
♥♥♥♥♥--

dzifdayly napsal(a):

Tak to mě v 49letech potkal 24letý panic a prožili jsme 21 moc hezkých měsíců.Pak mě napadlo najít si věkem bližšího muže,ale kdyby to šlo tak to vrátím zpět...  grater

No ja mela taky nejak moc panicu, vlastne je to polovina mych sexualnich partneru (nechapu). Ale kluky to neboli, ani nekrvaci wink

Není tady

#110 23. 9. 2008 20:31

Maxík
Host

Pisatel napsal(a):

... já už mám svoje od.... vissla lol

Nějak brzo, ne? tongue
Hele, mladej ... ono se Ti to za pár týdnů překulí, a pak tomu třeba přijdeš znovu na chuť! Nebo nevíš, co je to "druhá míza"?

#111 23. 9. 2008 20:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Maxík napsal(a):

Pisatel napsal(a):

... já už mám svoje od.... vissla lol

Nějak brzo, ne? tongue
Hele, mladej ... ono se Ti to za pár týdnů překulí, a pak tomu třeba přijdeš znovu na chuť! Nebo nevíš, co je to "druhá míza"?

To jako podle sebe soudíš mě? No ve stavu žen na českých scénách myslím, že tu druhou mízu chlapče si nechám na příští život lol

Není tady

#112 23. 9. 2008 20:45

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Pisateli, tak to je "napřesdržku" (ne-li přes něco jinýho), taková věta na babinetu dumbom

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#113 23. 9. 2008 20:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

Pisateli, tak to je "napřesdržku" (ne-li přes něco jinýho), taková věta na babinetu dumbom

A kerá holka? Tady to není seznamka, ale jedno velké plakání o tom jaké jsme nehorázné plemeno.... lol Jak se říká dokaž mi opak a vemu tu (nevím kterou) větu zpět a omluvím se. (Vážně)

Není tady

#114 23. 9. 2008 21:00

tina
Moderátor(ka)
Web

To jako podle sebe soudíš mě? No ve stavu žen na českých scénách myslím, že tu druhou mízu chlapče si nechám na příští život lol

přesně tahle věta... ty... druhá míza je přece (teda podle mě) o chtění - a ty bys nechtěl žádnou ženu z českých scén? a navíc - vyhlásíš to zrovna tady? tststs...vissla

Není tady

#115 23. 9. 2008 21:11

Maxík
Host

Pisatel napsal(a):

1) Nesoudím Tě, jen projevuji údiv!
2) Souhlasím s tinou, že je to "napřesnevymáchanouhubu"!
3) Mám dojem, že sis něco "šlehnul"!?!

#116 23. 9. 2008 21:13

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

přesně tahle věta... ty... druhá míza je přece (teda podle mě) o chtění - a ty bys nechtěl žádnou ženu z českých scén? a navíc - vyhlásíš to zrovna tady? tststs...vissla

Ale holka moje zlatá právě zde je to místo kde máme možnost si to vše vyříkat a hlavně změnit své pohledy a názory n a to druhé pohlaví, nebo si myslíš, že to má dělat někde za obrazovkou na jiném servru a jiném vlákně a tady dělat toho nej muže a vy ty nej ženy? Není to tak trochu pokrytecké?
P.S vzhledem jisté znalosti žen na jiných scénách dovolím si konstatovat, že mě ta česká zajímá více, ale nenalézám.... vissla vissla

Není tady

#117 23. 9. 2008 21:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

Přesně tak, zablokovat ho, prevíta! tummenupp big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#118 23. 9. 2008 21:27

tina
Moderátor(ka)
Web

Pisatel napsal(a):

Ale holka moje zlatá právě zde je to místo kde máme možnost si to vše vyříkat a hlavně změnit své pohledy a názory n a to druhé pohlaví, nebo si myslíš, že to má dělat někde za obrazovkou na jiném servru a jiném vlákně a tady dělat toho nej muže a vy ty nej ženy? Není to tak trochu pokrytecké?
P.S vzhledem jisté znalosti žen na jiných scénách dovolím si konstatovat, že mě ta česká zajímá více, ale nenalézám.... vissla vissla

nejsem tvoje a nejsem zlatá - to za prvé tongue
za druhé: koho chleba jíš - toho píseň zpívej... big_smile takže zde ženy jen chválit...
za třetí: a chceš, takže druhá míza tě přece dostala tongue
za čtvrté: neber se (ani mě) tak vážně
za páté: vyříkat jo, ale ne házet všecky do jednoho pytle - a ještě s visačkou "nežádoucí" - a teď se teda omluv tongue

Není tady

#119 23. 9. 2008 21:33

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

tina napsal(a):

A kerá holka? Tady to není seznamka, ale jedno velké plakání o tom jaké jsme nehorázné plemeno.... lol Jak se říká dokaž mi opak a vemu tu (nevím kterou) větu zpět a omluvím se. (Vážně)

co kecáš? já vás tady...to tvoje plemeno...bráním zuby nehty a ty řekneš, že je to tu velké plakání...no to je mazec...

Není tady

#120 23. 9. 2008 21:35

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

tina napsal(a):

noooo big_smile ty jsi taky kámoš lollollol

Není tady

#121 23. 9. 2008 21:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

noooo big_smile ty jsi taky kámoš lollollol

Tak zaprvý - já Pisatele osobně neznám, a zadruhý - já mít jeho potenciál, tj. bejt rozvedenej pražák... tak bych si už tady vybral tummenupp big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#122 23. 9. 2008 22:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

Pisatel napsal(a):

nejsem tvoje a nejsem zlatá - to za prvé tongue
za druhé: koho chleba jíš - toho píseň zpívej... big_smile takže zde ženy jen chválit...
za třetí: a chceš, takže druhá míza tě přece dostala tongue
za čtvrté: neber se (ani mě) tak vážně
za páté: vyříkat jo, ale ne házet všecky do jednoho pytle - a ještě s visačkou "nežádoucí" - a teď se teda omluv tongue

Když jsem vyzván abych zpíval tam kde jsem hostem Maxí omlouvám se začnu zde tedy skoro od konce
Tíno má omluva nejsi moje mila, ale jsi krásná žena a zdejší velitelka, byla to jakási forma poklony. Pokud jsem urazil pak se omlouvám.
Tíno, dovolím si nesouhlasit. Je pravdou, že jsem tady tak nějak rok a tak nějak dva měsíce jsem měl velkou krizi a trochu zde trojčil. Zaujala mě nějaké témata a myslím si, že některým ženám jsem možná poradil a snad i pomohl, podle některých odpovědí myslím že ano. A víš, můžeš si vyhledat že pokud je situace tak chválím, pokud ne z mého pohledu tak i prskám (a nejen já). Myslím, že jen chválit nelze. Není k tomu prostor (mnohdy)
Tíno, druhá míza mě nedostala, já ještě nedožil tu první. Víš chci ale to nemusí být vůbec v otázce nebo spojené se ženou vztahem jako takovým. V mém životě je mnoho žen a přesto s nimi nemám sexuální vztah a byla doba kdy jsem této oblasti měl "jaksi přesmíru".
Víš chci poznat hodně věcí a věnuji se více oblastem  a to nejen sexu po kterém všichni touží a představují si jako jeden z nejdůležitějších. Nuž dobrá žena která bude silně duchovně založená a současně i jednat jako 20ti letá a současně dáma a mít dost zájem o mé oblasti tak taková na scéně chybí, Bohuýžel to skládám z několika přítelkyň, takže proto mohu snad napsat že na české scéně zatím taková není. Myslím, žes to vzala osobně a to mě mrzí.
Tíno, drobný úsměv, neházím do jednoho pytle, ale do mnoha pytlů a visačky nedávám ty si dávají příslušné dámy sami. Já třídím, posuzuji, s každou dle jejího zájmu. A žádná žena u mě není nežádoucí. To mě moc neznáš.

Není tady

#123 23. 9. 2008 22:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Maxík napsal(a):

Pisatel napsal(a):

1) Nesoudím Tě, jen projevuji údiv!
2) Souhlasím s tinou, že je to "napřesnevymáchanouhubu"!
3) Mám dojem, že sis něco "šlehnul"!?!

Tak teď s tebou, šlehnul jsem si tvoje červené, já si svoje už v oblasti sexu užil a přenechám radosti jiným a mnohdy si užívám víc pohledem než oním spojením. Víš tvá masáž z Koliby a nebo z Brna je pro mě něčím co mě naplnilo daleko víc než...

Není tady

#124 23. 9. 2008 22:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

tina napsal(a):

Děkuji že jsi se postavil na mou stranu:lol: . Nic jiného než buřiče zablokovat, upálit, vykleštit, jazyk vytrhnout, prsty přelámat. lol Jsem rád, že mi v tom pomůžeš lol
Jo možnosti  já ti nebráním abys tady v Praze se účastnil lovu koček rád tě doprovodím. Kočku na noc seženu ale toť vše. To co hledám nenalézám sad

Upravil(a) Pisatel (23. 9. 2008 22:27)

Není tady

#125 23. 9. 2008 22:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

tina napsal(a):

co kecáš? já vás tady...to tvoje plemeno...bráním zuby nehty a ty řekneš, že je to tu velké plakání...no to je mazec...

No jo čestné vyjímky které tu a tam semele zdejší vlna . Ale sláva za ty co se vlně opizičníků postaví

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí