29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Heřmanka napsal(a):
Barusja napsal(a):
Já bych brala zkušeného partnera:rodna: Myslím, že chlap by to mohl ocenit, že je první
jo to jo
nezapomenu vždycky na ty výrazy v obličeji kluků na zábavách, při zjisštění....ty jsi poctivá...
A jak to zjišťovali?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Barusja napsal(a):
Já bych brala zkušeného partnera:rodna: Myslím, že chlap by to mohl ocenit, že je první
jo to jo
nezapomenu vždycky na ty výrazy v obličeji kluků na zábavách, při zjisštění....ty jsi poctivá...
A jak to zjišťovali?
![]()
![]()
Na co myslíš? Už máš zase choutky
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jo to jonezapomenu vždycky na ty výrazy v obličeji kluků na zábavách, při zjisštění....ty jsi poctivá...
A jak to zjišťovali?
![]()
![]()
Na co myslíš? Už máš zase choutky
![]()
tak ty já mám pořád
a k tomu jak se to zjištuje...no, kluci, kolik vám je ???? vždycky jste museli vlézt holce až do kalhotek? abyste to poznali ?...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli
a výraz v obličeji byl úžasnej... pro ten stálo za to, být panna
a když vydechli to slovo "poctivá" ...bylo v tom všechno...úžas, obdiv, zaskočení, vzrušení...prostě všechno
Není tady
To je ale krásná diskuse!
Já jsem byla taky dlouho panna, ale nedobrovolně.
Zkoušela jsem to asi od 16-ti let. Za totáče se moc neznaly lubrikanty, no.
A jak už jo, tak když nám ho šel přítel do lékárny koupit, tak taková postarší lékárnice se ptala na celou lékárnu: "A na co to má být, pane? To máte do oka?"
Už nevím, co můj bud. muž tenkrát odpověděl, ale napadlo ho jistojistě něco ve smyslu "na ...píp..., ty krávo".
Od té doby už jsem si to musela kupovat sama, odmítal magistrám dávat přednášky o průběhu našeho pohlavního styku.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
a k tomu jak se to zjištuje...no, kluci, kolik vám je ???? vždycky jste museli vlézt holce až do kalhotek? abyste to poznali ?...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli
a výraz v obličeji byl úžasnej...pro ten stálo za to, být panna
![]()
a když vydechli to slovo "poctivá" ...bylo v tom všechno...úžas, obdiv, zaskočení, vzrušení...prostě všechno
A to se musí vlést až tam? Já mám dojem, že to má každá na čele hezky napsané.
Po zkušenosti kolik je s takovou pannou práce jsem raději volil dobrovolně celibát
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli
Já neměl, to je fakt... odjakživa jsem spíš na starší, tak možná proto...
Není tady
Damila napsal(a):
To je ale krásná diskuse!
Já jsem byla taky dlouho panna, ale nedobrovolně.
Zkoušela jsem to asi od 16-ti let. Za totáče se moc neznaly lubrikanty, no.
A jak už jo, tak když nám ho šel přítel do lékárny koupit, tak taková postarší lékárnice se ptala na celou lékárnu: "A na co to má být, pane? To máte do oka?"
Už nevím, co můj bud. muž tenkrát odpověděl, ale napadlo ho jistojistě něco ve smyslu "na ...píp..., ty krávo".
Od té doby už jsem si to musela kupovat sama, odmítal magistrám dávat přednášky o průběhu našeho pohlavního styku.
Damilko, promiň ale kdysi magistry v lékárně bývaly staré panny, tak si aspoň užívali verbálního nebo orálního sexu a nebo vzpomínaly na své mládí.
No tohle jsem nějak neřešil, horší bývalo chodit při pultovém prodeji kupovat "Always" bez křidýlek
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli
Já neměl, to je fakt... odjakživa jsem spíš na starší, tak možná proto...
Tak to tě Mikešku lituji fakt. Poznat pannu a pak s ní mít styk je ..., ale to jsou vzpomínky starého zbrojnoše.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Po zkušenosti kolik je s takovou pannou práce jsem raději volil dobrovolně celibát
![]()
Ty ty ty!
To mi připomnělo ten starý filmový muzikál...no...jak se jmenuje???
A tam kluk jak zjistil, že je holka panna, odvrátil se se slovy: "Jo, Ty jsi ještě panna? Tak sorry, na to já nemám nervy."
Někoho taková "práce" baví. Být ten první, ukazovat jak se co dělá, být učitel. Být ten, co ví, zná, umí, má zkušenost.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tak to tě Mikešku lituji fakt. Poznat pannu a pak s ní mít styk je ..., ale to jsou vzpomínky starého zbrojnoše.
Já vlastně s jednou pannou chodil... ale ke "klasickému" styku nedošlo, byli jsme poctiví oba a nějak nám to...ehm...no prostě, nešlo...
Není tady
Damila napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
Ty ty ty!
To mi připomnělo ten starý filmový muzikál...no...jak se jmenuje???
A tam kluk jak zjistil, že je holka panna, odvrátil se se slovy: "Jo, Ty jsi ještě panna? Tak sorry, na to já nemám nervy."
Někoho taková "práce" baví. Být ten první, ukazovat jak se co dělá, být učitel. Být ten, co ví, zná, umí, má zkušenost.
A tak poctivou práci postivým, nemusím být pořád první. Stačilo jsou zde nový, mladí, já už mám svoje od....
Upravil(a) Pisatel (19. 9. 2008 9:56)
Není tady
Pisatel napsal(a):
A tak poctivou práci postivým, nemusím být pořád první. Stačilo
jsou zde nový, mladí, já už mám svoje od....
![]()
Ty možná jo, ale já to ještě nevzdávám...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A tak poctivou práci postivým, nemusím být pořád první. Stačilo
jsou zde nový, mladí, já už mám svoje od....
![]()
Ty možná jo, ale já to ještě nevzdávám...
![]()
![]()
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Já vlastně s jednou pannou chodil... ale ke "klasickému" styku nedošlo, byli jsme poctiví oba a nějak nám to...ehm...no prostě, nešlo...
jj...byli jsme poctiví oba...měla jsem z toho přeraženej nos, byla jsem samá modřina a myslela si, že když přežiju "tohle" tak už všechno...zato druhý den ve vlaku...ten byl supr
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...byli jsme poctiví oba...měla jsem z toho přeraženej nos, byla jsem samá modřina...
Ono taky začínat hned napoprvé s praktikami SM je holý nerozum, Heřmanko... tohle jsou už hrátky pro zkušenější páry...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
...byli jsme poctiví oba...měla jsem z toho přeraženej nos, byla jsem samá modřina...
Ono taky začínat hned napoprvé s praktikami SM je holý nerozum, Heřmanko... tohle jsou už hrátky pro zkušenější páry...
Ale Mikešku povidej nám chvilku o SM praktikách, rád si nějaké moudra vyslechnu
Mikeš, ona možná Heřmanka napoprvé poznala araba, ti říkají bíj ženu denně, ona si důvod vždycky najde
Není tady
Dneska tu máte veselo. Prskám si na klávesnici nudlovou polívku!!!
Není tady
Damila napsal(a):
Dneska tu máte veselo. Prskám si na klávesnici nudlovou polívku!!!
Dami, ty nudle se z klávesnice špatně vytahují dávej pozor
Jen na okraj tady není nic k smíchu tady se řeší vážné věci jako například SM praktiky v podání učitele Mikeše
P.S. Začíná to nudlema a končí to kudlou v břiše , jsem tak nějak našel na zdejším Netu. přímo k tématu
Upravil(a) Pisatel (19. 9. 2008 10:49)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
no a to jsme to ještě měli s obecenstvem ti dva další potichu sledovali moje "uvedení mezi ženy" a tak nějak jsem zjistila, že i celá třída...vůbec nechápu, co je na mém panenství fascinovalo...a loni na srazu třídy jsem se dozvěděla, že mu záviděla polovina kluků ze třídy...což taky nechápu, protože rozhodně nejsem typ modelka...
ovšem já s nebezpečnými praktikami začínala celkově nějak brzy...epizoda 3 na jednu stála taky za to...nejdřív docela dobrá hra...ve chvíli, kdy zamkli, abych neutekla mi začlo být jasné, že jde víc nežli do tuhého...naštěstí bylo otevřené okno a byla jsem jen ve zvýšeném přízemí...ve chvíli, kdy mě chytil jeden a pronesla jsem hrozbu útěku oknem, když mě nepustí, tak se jen zasmál a ostatní taky a to co bylo vidět v očích mě opravdově vyděsilo...když se přiblížil druhý...stála jsem už na parapetu...a ve chvíli, kdy jim běžel třetí na pomoc jsem skočila...otočila jsem se směrem k nim a vysmála se jim do obličeje....jejich překvapení bylo krásnou odměnou..
Není tady
Heřmanka napsal(a):
no a to jsme to ještě měli s obecenstvem
ti dva další potichu sledovali moje "uvedení mezi ženy" a tak nějak jsem zjistila, že i celá třída...
Aha, takže nejen SM, ale rovnou i grupáč
Pisateli, na té Tvé "Škole sexu" nebudeme přednášet my dva, ale Heřmanka
Máme se od mladých ještě co učit...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
ti dva další potichu sledovali moje "uvedení mezi ženy" a tak nějak jsem zjistila, že i celá třída...
Pisateli, na té Tvé "Škole sexu" nebudeme přednášet my dva, ale Heřmanka![]()
Mikešku omyl, ona dostane roubík, bude zauzlovaná do diamantu k židli a bude jen koukat a když bude kukat špatně tak i kápi na hlavu
Není tady
Pisatel napsal(a):
...a když bude kukat špatně...
Kukat???
Nepřeklepl jsi se???
Není tady
Mikeš a Pisatel se v práci nudí...co?
ale je s vámi aspoň sranda.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pisateli, na té Tvé "Škole sexu" nebudeme přednášet my dva, ale Heřmanka![]()
jj. mám za sebou i dvě na jednoho...taky dost dobrá story...chceš ji slyšet ?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...mám za sebou i dvě na jednoho...taky dost dobrá story...chceš ji slyšet ?
![]()
Já ne, my všichni ji chceme slyšet
Není tady