Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 19. 9. 2008 8:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kolik sexuálních partnerů?

Heřmanka napsal(a):

Barusja napsal(a):

Já bych brala zkušeného partnera:rodna: Myslím, že chlap by to mohl ocenit, že je prvnísmile

jo to jo big_smile nezapomenu vždycky na ty výrazy v obličeji kluků na zábavách, při zjisštění....ty jsi poctivá... big_smile

A jak to zjišťovali? va
big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#77 19. 9. 2008 8:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Barusja napsal(a):

Já bych brala zkušeného partnera:rodna: Myslím, že chlap by to mohl ocenit, že je prvnísmile

jo to jo big_smile nezapomenu vždycky na ty výrazy v obličeji kluků na zábavách, při zjisštění....ty jsi poctivá... big_smile

A jak to zjišťovali? va

Na co myslíš? Už máš zase choutky lol vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#78 19. 9. 2008 9:14

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

A jak to zjišťovali? va

Na co myslíš? Už máš zase choutky lol vissla

tak ty já mám pořád big_smilebig_smilebig_smile

a k tomu jak se to zjištuje...no, kluci, kolik vám je ???? vždycky jste museli vlézt holce až do kalhotek? abyste to poznali ?...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli wink

a výraz v obličeji byl úžasnej...smile pro ten stálo za to, být panna smile gloria a když vydechli to slovo "poctivá" ...bylo v tom všechno...úžas, obdiv, zaskočení, vzrušení...prostě všechno smile

Není tady

#79 19. 9. 2008 9:24

Damila
♥♥♥♥♥♥-

To je ale krásná diskuse!
Já jsem byla taky dlouho panna, ale nedobrovolně. sad
Zkoušela jsem to asi od 16-ti let.  Za totáče se moc neznaly lubrikanty, no. grater

A jak už jo, tak když nám ho šel přítel do lékárny koupit, tak taková postarší lékárnice se ptala na celou lékárnu: "A na co to má být, pane? To máte do oka?" lollollol
Už nevím, co můj bud. muž tenkrát odpověděl, ale napadlo ho jistojistě něco ve smyslu "na ...píp..., ty krávo".

Od té doby už jsem si to musela kupovat sama, odmítal magistrám dávat přednášky o průběhu našeho pohlavního styku.tummenupp

Není tady

#80 19. 9. 2008 9:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

a k tomu jak se to zjištuje...no, kluci, kolik vám je ???? vždycky jste museli vlézt holce až do kalhotek? abyste to poznali ?...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli wink

a výraz v obličeji byl úžasnej...smile pro ten stálo za to, být panna smile gloria a když vydechli to slovo "poctivá" ...bylo v tom všechno...úžas, obdiv, zaskočení, vzrušení...prostě všechno smile

A to se musí vlést až tam? Já mám dojem, že to má každá na čele hezky napsané. vissla
Po zkušenosti kolik je s takovou pannou práce jsem raději volil dobrovolně celibát lol vissla

Není tady

#81 19. 9. 2008 9:25

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli wink

Já neměl, to je fakt... odjakživa jsem spíš na starší, tak možná proto...

Není tady

#82 19. 9. 2008 9:27

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

To je ale krásná diskuse!
Já jsem byla taky dlouho panna, ale nedobrovolně. sad
Zkoušela jsem to asi od 16-ti let.  Za totáče se moc neznaly lubrikanty, no. grater

A jak už jo, tak když nám ho šel přítel do lékárny koupit, tak taková postarší lékárnice se ptala na celou lékárnu: "A na co to má být, pane? To máte do oka?" lollollol
Už nevím, co můj bud. muž tenkrát odpověděl, ale napadlo ho jistojistě něco ve smyslu "na ...píp..., ty krávo".

Od té doby už jsem si to musela kupovat sama, odmítal magistrám dávat přednášky o průběhu našeho pohlavního styku.tummenupp

Damilko, promiň ale kdysi magistry v lékárně bývaly staré panny, tak si aspoň užívali verbálního nebo orálního sexu a nebo vzpomínaly na své mládí. lol
No tohle jsem nějak neřešil, horší bývalo chodit při pultovém prodeji kupovat "Always" bez křidýlek lol

Není tady

#83 19. 9. 2008 9:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

...když byla poctivá, tak vás do určitých míst míst nepustila ani kdybyste slibovali hory doly...ne ? a nebo jste žádnou poctivou nikdy neměli wink

Já neměl, to je fakt... odjakživa jsem spíš na starší, tak možná proto...

Tak to tě Mikešku lituji fakt. Poznat pannu a pak s ní mít styk je ...,  ale to jsou vzpomínky starého zbrojnoše.

Není tady

#84 19. 9. 2008 9:34

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Po zkušenosti kolik je s takovou pannou práce jsem raději volil dobrovolně celibát lol vissla

Ty ty ty!
To mi připomnělo ten starý filmový muzikál...no...jak se jmenuje???
A tam kluk jak zjistil, že je holka panna, odvrátil se se slovy: "Jo, Ty jsi ještě panna? Tak sorry, na to já nemám nervy." lol

Někoho taková "práce" baví. Být ten první, ukazovat jak se co dělá, být učitel. Být ten, co ví, zná, umí, má zkušenost.

Není tady

#85 19. 9. 2008 9:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Tak to tě Mikešku lituji fakt. Poznat pannu a pak s ní mít styk je ...,  ale to jsou vzpomínky starého zbrojnoše.

Já vlastně s jednou pannou chodil... ale ke "klasickému" styku nedošlo, byli jsme poctiví oba a nějak nám to...ehm...no prostě, nešlo... rodna

Není tady

#86 19. 9. 2008 9:55

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ty ty ty!
To mi připomnělo ten starý filmový muzikál...no...jak se jmenuje???
A tam kluk jak zjistil, že je holka panna, odvrátil se se slovy: "Jo, Ty jsi ještě panna? Tak sorry, na to já nemám nervy." lol

Někoho taková "práce" baví. Být ten první, ukazovat jak se co dělá, být učitel. Být ten, co ví, zná, umí, má zkušenost.

A tak poctivou práci postivým, nemusím být pořád první. Stačilo lol jsou zde nový, mladí, já už mám svoje od.... vissla lol

Upravil(a) Pisatel (19. 9. 2008 9:56)

Není tady

#87 19. 9. 2008 10:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

A tak poctivou práci postivým, nemusím být pořád první. Stačilo lol jsou zde nový, mladí, já už mám svoje od.... vissla lol

Ty možná jo, ale já to ještě nevzdávám... lol lol lol

Není tady

#88 19. 9. 2008 10:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ty možná jo, ale já to ještě nevzdávám... lol lol lol

tummenupp godlikelol

Není tady

#89 19. 9. 2008 10:25

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Já vlastně s jednou pannou chodil... ale ke "klasickému" styku nedošlo, byli jsme poctiví oba a nějak nám to...ehm...no prostě, nešlo... rodna

jj...byli jsme poctiví oba...měla jsem z toho přeraženej nos, byla jsem samá modřina a myslela si, že když přežiju "tohle" tak už všechno...zato druhý den ve vlaku...ten byl supr big_smile

Není tady

#90 19. 9. 2008 10:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

...byli jsme poctiví oba...měla jsem z toho přeraženej nos, byla jsem samá modřina...

Ono taky začínat hned napoprvé s praktikami SM je holý nerozum, Heřmanko... tohle jsou už hrátky pro zkušenější páry... big_smile

Není tady

#91 19. 9. 2008 10:34

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

...byli jsme poctiví oba...měla jsem z toho přeraženej nos, byla jsem samá modřina...

Ono taky začínat hned napoprvé s praktikami SM je holý nerozum, Heřmanko... tohle jsou už hrátky pro zkušenější páry... big_smile

Ale Mikešku povidej nám chvilku o SM praktikách, rád si nějaké moudra vyslechnu smile
Mikeš, ona možná Heřmanka napoprvé poznala araba, ti říkají bíj ženu denně, ona si důvod vždycky najde smile

Není tady

#92 19. 9. 2008 10:37

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Dneska tu máte veselo. Prskám si na klávesnici nudlovou polívku!!!

Není tady

#93 19. 9. 2008 10:47

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Dneska tu máte veselo. Prskám si na klávesnici nudlovou polívku!!!

Dami, ty nudle se z klávesnice špatně vytahují dávej pozor smile
Jen na okraj tady není nic k smíchu tady se řeší vážné věci jako například SM praktiky v podání učitele Mikeše smile

P.S. Začíná to nudlema a končí to kudlou v břiše , jsem tak nějak našel na zdejším Netu. přímo k tématu  tonguelol

Upravil(a) Pisatel (19. 9. 2008 10:49)

Není tady

#94 19. 9. 2008 10:49

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

no a to jsme to ještě měli s obecenstvem big_smile ti dva další potichu sledovali moje "uvedení mezi ženy" a tak nějak jsem zjistila, že i celá třída...vůbec nechápu, co je na mém panenství fascinovalo...a loni na srazu třídy jsem se dozvěděla, že mu záviděla polovina kluků ze třídy...což taky nechápu, protože rozhodně nejsem typ modelka...

ovšem já s nebezpečnými praktikami začínala celkově nějak brzy...epizoda 3 na jednu stála taky za to...nejdřív docela dobrá hra...ve chvíli, kdy zamkli, abych neutekla mi začlo být jasné, že jde víc nežli do tuhého...naštěstí bylo otevřené okno a byla jsem jen ve zvýšeném přízemí...ve chvíli, kdy mě chytil jeden a pronesla jsem hrozbu útěku oknem, když mě nepustí, tak se jen zasmál a ostatní taky a to co bylo vidět v očích mě opravdově vyděsilo...když se přiblížil druhý...stála jsem už na parapetu...a ve chvíli, kdy jim běžel třetí na pomoc jsem skočila...otočila jsem se směrem k nim a vysmála se jim do obličeje....jejich překvapení bylo krásnou odměnou..

Není tady

#95 19. 9. 2008 10:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

no a to jsme to ještě měli s obecenstvem big_smile ti dva další potichu sledovali moje "uvedení mezi ženy" a tak nějak jsem zjistila, že i celá třída...

Aha, takže nejen SM, ale rovnou i grupáč big_smile
Pisateli, na té Tvé "Škole sexu" nebudeme přednášet my dva, ale Heřmanka lol lol
Máme se od mladých ještě co učit... tummenupp

Není tady

#96 19. 9. 2008 11:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

no a to jsme to ještě měli s obecenstvem big_smile ti dva další potichu sledovali moje "uvedení mezi ženy" a tak nějak jsem zjistila, že i celá třída...

Pisateli, na té Tvé "Škole sexu" nebudeme přednášet my dva, ale Heřmanka lol lol

Mikešku omyl, ona dostane roubík, bude zauzlovaná do diamantu k židli a bude jen koukat a když bude kukat špatně tak i kápi na hlavu smile

Není tady

#97 19. 9. 2008 11:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

...a když bude kukat špatně...

Kukat???
Nepřeklepl jsi se???
lol lol lol

Není tady

#98 19. 9. 2008 11:24

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš a Pisatel se v práci nudí...co?
ale je s vámi aspoň sranda. big_smile

Není tady

#99 19. 9. 2008 11:26

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

jj. mám za sebou i dvě na jednoho...taky dost dobrá story...chceš ji slyšet ? wink gloria

Není tady

#100 19. 9. 2008 11:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

...mám za sebou i dvě na jednoho...taky dost dobrá story...chceš ji slyšet ? wink gloria

Já ne, my všichni ji chceme slyšet big_smile tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí