29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
L_aura napsal(a):
lojla napsal(a):
Ahoj, pri cteni tehle diskuze jsem si vzpomnela na kamaradku, ktera se svym pritelem vzdycky vedla debatu, kdo z nich zahne jako prvni. Ona - do 19 (nez si nasla tohoto kluka) stihla asi 30 chlapu, on byl panic. Ona tvrdila, ze zahne on, aby to vyzkousel s jinou, on zase, ze kamaradka, ptz neni zvykla byt jen s jednim...... vite jak to dopadlo? Podvedla ona, po 2 letech. Proste neumela rict ne:) Pritom vybourena uz byla az az..
Jinak k otazce, pocet partneru neni pro me nejak smerodatny, ale kdyby mi partner rekl, ze jich mel kolem 40, nejakou dobu bych si pripadala, ze jsem jenom jedna z mnoha, ze to neni pro nej nic vyjimecneho, vzdyt uz to zazil na 40 zpusobu.. radeji bych to nevedela:) Nicmene daleko dulezitejsi je, jak se chova ted ke mne, nez jak se s kym choval prede mnou..Jo, to mě taky napadlo. Kdyz je proste clovek zvykly stridat sexualni partnery, tak si pak asi těžko odvyká
Takže pokud tomu dobře rozumím, napadají tě myšlenky na to, že přirozeností partnera je střídat sexuální partnerky (zahalit to do pěkných slovíček o budoucnosti a báječném vztahu)...a bojíš se toho?
A ptáš se tedy na to, kolik partnerů je jakoby ještě zkoušecích (s cílem najít tu pravou) a kolik je již "styl života"?
Není tady
Nicolasi,
:offtopic:upřímně, já už sem nechodím řešit "vážná témata". Proto mé poslední příspěvky jsou spíš tady v sexuologické, což je oblast mého života, která je tedy nejméně problematická:-)) Jsem na tom podobně jako Račice, řeším si věci ze svého dětství a je to těžké tak, že mám někdy pocit, že nedokážu přežít už ani minutu.
Z tohoto úhlu pohledu je prostě problém počtu sexuálních partnerů mého partnera zcela nepodstatný. Pokud Tě ovšem zajímá otázky:
1) Zda mi vadí, že jich měl "hodně" (co je hodně?), pak ano, ale není to důvod k rozchodu, protože je to minulost, se kterou nic neuděláme
2) Zda se bojím, že bude mít potřebu mít ještě v budoucnu jiné, pak ano, ale ne nijak více než v případech, kdy budu mít za partnera muže, který se holedbá, že on NIKDY, protože je to budoucnost, kde se může stát cokoli a nic s tím neuděláme, a protože vím, že je to spíše na něm, než na mě
Není tady
L_aura napsal(a):
Nicolasi,
:offtopic:upřímně, já už sem nechodím řešit "vážná témata". Proto mé poslední příspěvky jsou spíš tady v sexuologické, což je oblast mého života, která je tedy nejméně problematická:-)) Jsem na tom podobně jako Račice, řeším si věci ze svého dětství a je to těžké tak, že mám někdy pocit, že nedokážu přežít už ani minutu.
Z tohoto úhlu pohledu je prostě problém počtu sexuálních partnerů mého partnera zcela nepodstatný. Pokud Tě ovšem zajímá otázky:
1) Zda mi vadí, že jich měl "hodně" (co je hodně?), pak ano, ale není to důvod k rozchodu, protože je to minulost, se kterou nic neuděláme
2) Zda se bojím, že bude mít potřebu mít ještě v budoucnu jiné, pak ano, ale ne nijak více než v případech, kdy budu mít za partnera muže, který se holedbá, že on NIKDY, protože je to budoucnost, kde se může stát cokoli a nic s tím neuděláme, a protože vím, že je to spíše na něm, než na mě
TAkže to máš logicky a rozumově srovnaný, ale malý bubák strachu tě občas přepadne :-)
Jinak k řešení ostatního držím moc palce!! Opravdu.
Není tady
Ale jo, Nicolasi,
bubaci jsou vzdycky. Ale jsou ted spis o tom, ze jsem tak po*n, ze me nikdo nemuze mit rad, a tedy ani ON , takze bude proste chtit i jine zeny - a ted jsi mi nasadil brouka do hlavy s tim, ze on prece je na jine zeny tak zvykly! Ne, kecam
Muj pritel ma dobre srdce a momentalne nez chut na jine ma strach o me...
Za podporu dekuju. Snazim se mit rada a hyckat se, momentalne masazemi a tak a pristi tyden jdu na kinezku.
Není tady
Definitiv napsal(a):
Nikdy neříkám přesný počet a ani se na něj neptám, podle mě to není důležité a může to akorát vyvolat problémy....nebo pochybnosti. Jinak, podle počtu sexuálních partnerů nikoho neposuzuji (jasně, kromě rosenberga s jeho 3000
), takže mě by nevadil ani zkušený ani nezkušený partner
Tak tak, kým sa tu nezačali vyskytovať podobné ankety, nezamýšľala som sa nad svojimi "počtami", ani som ich nerátala... Ja nejako nie som na tie čísla(a keď už, tak na iné ).
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Nedávno jsem slyšel (četl?) příběh o tom, jak spolu žili tři, kluk s dvěma holkama.
Nějakou dobu se zdálo, že jim to krásně klape.
Po čase ale ta jedna ze žárlivosti toho kluka zabila - prý se s ní vždycky miloval až jako s druhou v pořadí...
To fakt naštve, ne?! ...
blbý řešení... měla zabít tu holku a mohla být první
Není tady
Som myslela, že to je o počte a nie o poradí...
Není tady
Jessika napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Nedávno jsem slyšel (četl?) příběh o tom, jak spolu žili tři, kluk s dvěma holkama.
Nějakou dobu se zdálo, že jim to krásně klape.
Po čase ale ta jedna ze žárlivosti toho kluka zabila - prý se s ní vždycky miloval až jako s druhou v pořadí...
To fakt naštve, ne?! ...blbý řešení... měla zabít tu holku a mohla být první
Není tady
kijjo napsal(a):
Můj manžel (31let) měl přede mnou cca 6 sex. partnerek (sám prý přesně neví kolik). Já (24let) jsem přišla o panenství s ním, takže je můj první a jak to vypadá, tak i poslední. Nikdy mi nevadilo, kolik měl přede mnou partnerek (i když, jak si tak čtu vaše příspěvky, měl jich docela málo). A protože jsem předtím byla panna, tudíž neměla žádné zkušenosti, často jsem se ho ptala na jeho bývalé, jaké to bylo a tak. Sice občas nerad odpovídal, ale já aspoň získávala zkušenosti i jinak. Nevím, jestli se to dá pochopit, ale pro mě to bylo důležité. Nechtěla jsem slyšet, že jsem nejlepší (i když to manžílek pořád tvrdí), ale jak něco třeba prožívaly ony a tak...
No, tak mě zatím říkal každej chlap, že jsem nejlepší
"Vono, taky málokterej ti řekne, ta před tebou byla lepší"
Což, nevylučuje, že to tak skutečně může být.
Každopádně, já jsem za své zkušenosti vděčná.
Ten první byl fajn,ale do hodnocení " sexuální harmonie" to mělo daleko
Není tady
PetrHl napsal(a):
mashanka napsal(a):
Tohle není o generaci. Například moje kámožka (40) spala za svůj život jen se svým manželem. Já (41)měla sexuálních partnerů hodně, když spočítám úplně všechny. A nevidím na tom nic špatného. Je to každého věc. Ale partnerovi do toho nic není - čo bolo, to bolo
Jinak, na tvoji otázku - já bych raději volila toho, co už se vyřádil a ví, že v tom tak podstatné rozdíly nejsou, aby to stálo za to, hledat pořád něco nového. Ti nezkušení jednou začnou mít pocit, že o něco přišli, a ..........s tím tučným nemohu souhlasit. Neznamená to však že schvaluju neustálé hledání toho uplně nejlepšího
Podstatné rozdíly fakt JSOU a věřím, že to platí oboustranně
Není tady
L_aura napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já budu
V přečtených řádcích mě zarazilo párkrát psaní, v tak mladém věku přispěvatelek, ve smyslu, že tenhle partner je, jak to vypadá, již poslední. Jo, taky jsem si to 21 let myslela, než se můj BM zamiloval do slečny kolegyně v práci. Já vím, já vím, cpu sem věci z duchovního, něco ve stylu NIKDY a NAVŽDY. Ale celkem mě mrazilo, takové přivolávání si k sobě událostí našimi NIKDY a NAVŽDY.Majko, to je to mládí
já tenkrát mluvila stejně
taky jsem stopro věděla co nikdy a co je navždy
Jen někdy krucaj to nikdy se setsakra vrací a to co nechceme teď a na stopro to víme, nám začne brzy chybět a to navždy zase brzo překážet ...
Holky a "nezávidíme" jim trošku tu naivní bezstarostnost?
![]()
Já si vždycky vzpomenu na Erbena:
Však lépe v mylné naději sníti,
před sebou čirou temnotu,
nežli budoucnost odhaliti,
strašlivou poznati jistotu!
nene, já tak jedině věk takových 18 a vědět co vím dnes
Upravil(a) PPavlaa (3. 9. 2008 17:56)
Není tady
teda koukám, že někteří tady neodpovídají k tématu, kolik je pro ně málo a kolik moc a raději se tady pochlubí vlastními čísly
Není tady
Jo to je těžký. To je jako s řízením auta...někdo řídí celý život a stejně se to pořádně nenaučí a je jedno kolik aut vystřídal Ale prý kdo se naučí ve starý škodovce zvládne každý auto
Není tady
17-ale 4 byli delší dobu -6let-20let -20měsícú a ten byl nejsladší a ted asi 8měsíců.
Není tady
No jo, jak říkala jedna má kamarádka, ony dlouholeté vztahy Ti pak děsně zkazí průměr
Já měla jen dlouholeté, ale jeden za druhým
Upravil(a) L_aura (9. 9. 2008 10:18)
Není tady
Někdy jsou dva až moc a jindy zase deset jich je málo - záleží na okolnosti.
Upravil(a) Ona (10. 9. 2008 16:34)
Není tady
Tak me zrovna napadlo:offtopic:, jak asi zkusenejsi chlap vidi sex s pannou? Bavilo by ho to ci by mu to lichotilo ci co si myslite o tom, jak to vnima? Soude podle sebe - ja bych asi z panice moc nadsena nebyla:-) samozrejme, ehm, kdyby to byla osudova laska navzdy, tak to by byla jina:-)))
Není tady
Spíš záleží, jak je učenlivá
Není tady
Môj prvý bol vcelku nadšený... a spomína na "to" dodnes. Ja možno tiež, aj keď nijako intenzívne... a záleží asi naozaj viac na učenlivosti a prispôsobivosti než na skúsenostiach. Ak sa menej skúsený muž nechá viesť, môže to byť celkom
Není tady
Já bych brala zkušeného partnera:rodna: Myslím, že chlap by to mohl ocenit, že je první
Upravil(a) Barusja (17. 9. 2008 10:59)
Není tady
Já, kdybych byl chlap, tak bych pannu nechtěla. Bych se bála, že jí to bude bolet a tak.
Není tady
Prd, (sorry), mňa nič nebolelo... teda PRI tom. To, že som na druhý deň ledva chodila, už mal z druhej ruky.
Není tady
Selima napsal(a):
Prd, (sorry), mňa nič nebolelo... teda PRI tom. To, že som na druhý deň ledva chodila, už mal z druhej ruky.
No mě to taky nebolelo, jsme se na to ale řádně s partnerem připravovali několik měsíců jiných metod... no a taky pomohl tampon:-))... ale, co jsem slyšela od kamarádek...
Není tady
Barusja napsal(a):
Já bych brala zkušeného partnera:rodna: Myslím, že chlap by to mohl ocenit, že je první
jo to jo nezapomenu vždycky na ty výrazy v obličeji kluků na zábavách, při zjisštění....ty jsi poctivá...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Barusja napsal(a):
jo to jo
nezapomenu vždycky na ty výrazy v obličeji kluků na zábavách, při zjisštění....ty jsi poctivá...
A jak to vypadá pochlub se
Není tady