Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 8. 2008 15:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Kolik sexuálních partnerů?

Hamsun napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Salve, ty va na sexuologickým vava

.....................................
Co ty Pavlo a počet partnerů??...lol

řekla bych, že do toho ti nic není wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 31. 8. 2008 16:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

kijjo "Můj manžel (31let) měl přede mnou cca 6 sex. partnerek (sám prý přesně neví kolik)."

A safra, to je, panečku, skleróza v 31 letech wink big_smile a při deklarovaných "pouhých" šesti.
Kdyby si nepamatoval, jestli jich měl 33 nebo 35, to by se mi zdálo pravděpodobnější... smile

Není tady

#28 31. 8. 2008 16:27

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Tercila napsal(a):

kijjo "Můj manžel (31let) měl přede mnou cca 6 sex. partnerek (sám prý přesně neví kolik)."

A safra, to je, panečku, skleróza v 31 letech wink big_smile a při deklarovaných "pouhých" šesti.
Kdyby si nepamatoval, jestli jich měl 33 nebo 35, to by se mi zdálo pravděpodobnější... smile

vím, že jich neměl moc, copak na tom záleží, kolik přesně jich měl? Copak si vy děláte záznamy?

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#29 31. 8. 2008 16:51

henrietta
♥♥♥♥---

kijjo napsal(a):

Tercila napsal(a):

vím, že jich neměl moc, copak na tom záleží, kolik přesně jich měl? Copak si vy děláte záznamy?

smile tak při těch šesti si opravdu pamatuju každého, ale když jsem k tomu číslu docházela, tak jsem si samozřejmě musela každého zvlášť vybavit. Kijji manžel si třeba prostě ani vybavovat nechtěl a proto řekl, že přesně neví, není to pro něj důležité.

Není tady

#30 31. 8. 2008 16:55

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

henrietto díky tummenupp, přesně takhle jsem to myslela, není to pro něj až tak důležité...

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#31 31. 8. 2008 17:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

rypno big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#32 31. 8. 2008 19:21

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

mashanka napsal(a):

Tohle není o generaci. Například moje kámožka (40) spala za svůj život jen se svým manželem. Já (41)měla sexuálních partnerů hodně, když spočítám úplně všechny. A nevidím na tom nic špatného. Je to každého věc. Ale partnerovi do toho nic není - čo bolo, to bolo

Jinak, na tvoji otázku - já bych raději volila toho, co už se vyřádil a ví, že v tom tak podstatné rozdíly nejsou, aby to stálo za to, hledat pořád něco nového. Ti nezkušení jednou začnou mít pocit, že o něco přišli, a ..........

s tím tučným nemohu souhlasit. Neznamená to však že schvaluju neustálé hledání toho uplně nejlepšího

Upravil(a) PetrHl (31. 8. 2008 19:21)

Není tady

#33 31. 8. 2008 20:01

šamšulka
♥♥-----

..bylo jich 7 a je mi 22 rodna ...no a taky jsem si vždycky myslela, že je to ten pravý a poslední tongue ...kromě toho posledního, to byl kamarád a trochu to mezi náma zajiskřilo. Těsně předtím jsme si řekli, že z toho nic víc nebude.... A je to v pohodě storstark

Není tady

#34 31. 8. 2008 20:42

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky vždyť je úplně jedno kdo kolik měl sexuálních partnerů, hlavní je, že jsme se se životem a současnými partnery spokojené. Já mám hodného a milujího manžela hjarta a žádného už bych nechtěla. A pár mužů jsem před manželem  také měla. Ale teďka žiji jen pro manžela a pro našeho synka Matýska dudlik .

henrietta napsal(a):

kijjo napsal(a):

Tercila napsal(a):

smile tak při těch šesti si opravdu pamatuju každého, ale když jsem k tomu číslu docházela, tak jsem si samozřejmě musela každého zvlášť vybavit. Kijji manžel si třeba prostě ani vybavovat nechtěl a proto řekl, že přesně neví, není to pro něj důležité.

Upravil(a) topazio (31. 8. 2008 20:42)

Není tady

#35 31. 8. 2008 22:42

maricka
♥♥♥♥♥--

No já jich také měla habaděj, více než deset, ale méně než dvacet... A docela se sama sobě divím, protože sex bez lásky mi nic neříká a nelíbí se mi. Možná jsem tu lásku kdysi hledala příliš a nacházela jen sex... Jinak kdysi jsem si myslela, že bez sexu žít nemohu, ačkoliv jsem ho vždy chtěla mít spojený s láskou, ale poslední dobou zjištuji, že se bez něj docela v pohodě obejdu a nijak významně mi nechybí... Takže kdyby nastal rozchod, tak si určitě žádného "překlenováka", jak je to dnesmoderní, hledat nebudu, nevím, bez lásky je to nuda... A ano, asi to jedno kdo kolik, pokud není ten člověk nakažený pohlavní chorobou, zkažený nebo ryze promiskuitní...:-)

Není tady

#36 1. 9. 2008 9:14

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Já byla pro BM první a já jeho taky a musím říct, že bych brala zkušenějšího chlapa. Teď mám přítele, na počet se neptám, protože podle toho jak se chová se dá usoudit, že nevleze do postele jen tak s nějakou ženskou. A v sexu je vidět obrovský rozdíl. S BM jsem měla problém vůbec jsem neměla chuť a teĎ bychl mohla několikrát dennně rodna

Není tady

#37 2. 9. 2008 10:43

L_aura
♥♥♥♥♥--

lojla napsal(a):

Ahoj, pri cteni tehle diskuze jsem si vzpomnela na kamaradku, ktera se svym pritelem vzdycky vedla debatu, kdo z nich zahne jako prvni. Ona - do 19 (nez si nasla tohoto kluka) stihla asi 30 chlapu, on byl panic. Ona tvrdila, ze zahne on, aby to vyzkousel s jinou, on zase, ze kamaradka, ptz neni zvykla byt jen s jednim...... vite jak to dopadlo? Podvedla ona, po 2 letech. Proste neumela rict ne:) Pritom vybourena uz byla az az..
Jinak k otazce, pocet partneru neni pro me nejak smerodatny, ale kdyby mi partner rekl, ze jich mel kolem 40, nejakou dobu bych si pripadala, ze jsem jenom jedna z mnoha, ze to neni pro nej nic vyjimecneho, vzdyt uz to zazil na 40 zpusobu.. radeji bych to nevedela:) Nicmene daleko dulezitejsi je, jak se chova ted ke mne, nez jak se s kym choval prede mnou..

Jo, to mě taky napadlo. Kdyz je proste clovek zvykly stridat sexualni partnery, tak si pak asi těžko odvyká sad

Není tady

#38 2. 9. 2008 10:44

L_aura
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

L_aura napsal(a):

mashanka napsal(a):

Tohle není o generaci. Například moje kámožka (40) spala za svůj život jen se svým manželem. Já (41)měla sexuálních partnerů hodně, když spočítám úplně všechny. A nevidím na tom nic špatného. Je to každého věc. Ale partnerovi do toho nic není - čo bolo, to bolo

Jinak, na tvoji otázku - já bych raději volila toho, co už se vyřádil a ví, že v tom tak podstatné rozdíly nejsou, aby to stálo za to, hledat pořád něco nového. Ti nezkušení jednou začnou mít pocit, že o něco přišli, a ..........

mashanko, jsi mě trošku uklidnila. Můj partner si totiž s mou kamarádkou mohou trošku konkurovat. U kamarádky je to jedno, no wink

Možná tě uklidní ještě víc, že muži v tomhle trochu zveličují lol

Jo, to si taky myslím big_smile A ženy si zase ubírají big_smile

Není tady

#39 2. 9. 2008 10:47

L_aura
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já budu offtopic
V přečtených řádcích mě zarazilo párkrát psaní, v tak mladém věku přispěvatelek, ve smyslu, že tenhle partner je, jak to vypadá, již poslední. Jo, taky jsem si to 21 let myslela, než se můj BM zamiloval do slečny kolegyně v práci. Já vím, já vím, cpu sem věci z duchovního, něco ve stylu NIKDY a NAVŽDY. Ale celkem mě mrazilo, takové přivolávání si k sobě událostí našimi NIKDY a NAVŽDY.

Majko, to je to mládí smile já tenkrát mluvila stejně smile taky jsem stopro věděla co nikdy a co je navždy smile Jen někdy krucaj to nikdy se setsakra vrací a to co nechceme teď a na stopro to víme, nám začne brzy chybět a to navždy zase brzo překážet ...

Holky a "nezávidíme" jim trošku tu naivní bezstarostnost? big_smile dumbom Já si vždycky vzpomenu na Erbena:

Však lépe v mylné naději sníti,
před sebou čirou temnotu,
nežli budoucnost odhaliti,
strašlivou poznati jistotu! dumbom

Není tady

#40 2. 9. 2008 11:48

henrietta
♥♥♥♥---

L_aura napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já budu offtopic
V přečtených řádcích mě zarazilo párkrát psaní, v tak mladém věku přispěvatelek, ve smyslu, že tenhle partner je, jak to vypadá, již poslední. Jo, taky jsem si to 21 let myslela, než se můj BM zamiloval do slečny kolegyně v práci. Já vím, já vím, cpu sem věci z duchovního, něco ve stylu NIKDY a NAVŽDY. Ale celkem mě mrazilo, takové přivolávání si k sobě událostí našimi NIKDY a NAVŽDY.

Majko, to je to mládí smile já tenkrát mluvila stejně smile taky jsem stopro věděla co nikdy a co je navždy smile Jen někdy krucaj to nikdy se setsakra vrací a to co nechceme teď a na stopro to víme, nám začne brzy chybět a to navždy zase brzo překážet ...

Holky a "nezávidíme" jim trošku tu naivní bezstarostnost? big_smile dumbom Já si vždycky vzpomenu na Erbena:

smile Moc pěkný, a co vy, vy už znáte strašlivou jistotu, že před sebou máte čirou temnotu? To mi neříkejte, že nesníte aspoň trošku v mylné naději, ikdyž už máte špatné zkušenosti wink

Není tady

#41 2. 9. 2008 12:14

L_aura
♥♥♥♥♥--

Henrietto, já mám spíš katasfrofické fantazie a vyžívám se v nich:-)) Ale to odjakživa:-))

Popravdě, ano, ve svých třiceti už nedokážu tak snít, jak jsem dřív snila. Ale já jsem asi trošku jiný případ. Vždycky jsem měla problém s tím "napořád" a "každodenně"... bojím se všednosti, strašně.... Ale popravdě, už je to o dost lepší než to bývalo dřív. Jsem za to ráda. A i to snění jsem za to klidně obětovala.

Není tady

#42 2. 9. 2008 17:42

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

Já byla pro BM první a já jeho taky a musím říct, že bych brala zkušenějšího chlapa. Teď mám přítele, na počet se neptám, protože podle toho jak se chová se dá usoudit, že nevleze do postele jen tak s nějakou ženskou. A v sexu je vidět obrovský rozdíl. S BM jsem měla problém vůbec jsem neměla chuť a teĎ bychl mohla několikrát dennně rodna

Přesně - já to teď mám taky tak. Tj. moje nynější přítelkyně mě miluje a taky se na počet neptá.
Ale BM byla moje první a taky furt mrmlala, že by raději někoho zkušenějšího......... lol dumbom godlike
Tak se v tom čert vyznej.

P.S.: Teda - mezi BM a dnešní přítelkyní jich pár bylo (naštěstí!)..... gloria .... pomohlo mi to vyléčit si zdeptané sebevědomí.

Není tady

#43 2. 9. 2008 17:56

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

L_aura napsal(a):

A i to snění jsem za to klidně obětovala.

Ale snít můžeš...ty holko...

Není tady

#44 2. 9. 2008 20:46

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

rolluschvisslagloria

Není tady

#45 2. 9. 2008 21:08

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

je mi 30 a mela jsem jich 13 nebo 14, presne nevim. Kolik mel pritel, to netusim a ani me to moc nezajima. Dulezita je pritomnost. Jestli je posledni? Nevim, ale asi ne. Sem tam me napadne, ze bych to jeste chtela zkusit se dvema muzi najednou. Tak treba nekdy, ale zase neni to neco, co bych nedokazala ozelet ;-))

42!

Není tady

#46 2. 9. 2008 21:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kolik? K mému věku - přiměřeně lol lol lol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#47 2. 9. 2008 21:31

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

konečně to někdo napsal úplně přesně big_smile tummenupp

Není tady

#48 2. 9. 2008 21:42

hrosanek
Host

henrietta napsal(a):

L_aura napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

smile Moc pěkný, a co vy, vy už znáte strašlivou jistotu, že před sebou máte čirou temnotu? To mi neříkejte, že nesníte aspoň trošku v mylné naději, ikdyž už máte špatné zkušenosti wink

Hlásím, že přes své "stáří" a životní zkušenosti věřím na vztahy na vždycky. Klidně ve dvaceti a nebo v padesáti. smile

#49 2. 9. 2008 22:38

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Heřmanka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

konečně to někdo napsal úplně přesně big_smile tummenupp

vzhledem k mému životu tolik, kolik jsem měla mít a kolik si zasloužila smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#50 3. 9. 2008 9:10

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

to Slávek, tak já mu to nějak nedávala najevo, on se docela snažil(BM), ale prostě to nemělo takovou tu jiskru a poslední 2 roky, jsem to dělala vlastně jen, aby dostála manželské povinnosti a měla klid. Možná je to drsné, ale je to tak.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí