Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 8. 2008 15:48

L_aura
♥♥♥♥♥--

Kolik sexuálních partnerů?

Tak se u nás rozvinula debata, co je moc a co málo sexuálních partnerů, a zda jejich počet svých současným partnerům uvádět. Já před časem v práci řekla o svých devíti (je mi 30) a má o generaci starší kolegyně se z toho šíleného počtu málem zhroutila. Když jsem to řekla své kamarádce, která je o pár let mladší, přiznala se k počtu jednou tolik, další kamarádka v našem věku jich zase měla dokonce 50! No a můj současný partner už jich měl taky už několik desítek. To mi na začátku vztahu docela dost vadilo, protože mí předchozí mužové byli pravý opak (měla jsem dokonce tři panice). Co je podle vás moc a co málo? Vadil by vám partner, který toho má hodně za sebou? Nebo spíš ten, který málo či nic?

Upravil(a) L_aura (29. 8. 2008 15:50)

Není tady

#2 29. 8. 2008 16:39

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Kolik sexuálních partnerů?

Tohle není o generaci. Například moje kámožka (40) spala za svůj život jen se svým manželem. Já (41)měla sexuálních partnerů hodně, když spočítám úplně všechny. A nevidím na tom nic špatného. Je to každého věc. Ale partnerovi do toho nic není - čo bolo, to bolo

Jinak, na tvoji otázku - já bych raději volila toho, co už se vyřádil a ví, že v tom tak podstatné rozdíly nejsou, aby to stálo za to, hledat pořád něco nového. Ti nezkušení jednou začnou mít pocit, že o něco přišli, a ..........

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 29. 8. 2008 16:39

henrietta
♥♥♥♥---

Teda 50 už se mi zdá opravdu hodně. Kdyby mi před pár lety někdo řekl, že 9, tak by se mi to zdálo taky hodně. Teď je mi 23 a  zase doufám, že tento 6. partner je poslední, tak kdyby nebyl, dostala bych se k těm 10 jednou asi taky, takže už mě to číslo nijak nešokuje:) Ačkoli mi nepřijde, že bych žila dosud nějak promiskutně, tak ke třem dlouhodobým vztahům se přidá noc s kamarádem a další s někým téměř cizím a než se člověk naděje, tak přichází další partner. Samotnou mě tuhle překvapilo, co už jsem stihla:) Ale 50, toho bych se u sebe určitě nerada dožila a dost možná by mi to vadilo i u partnera a radši bych to v tom případě nechtěla vědětsmile.

Není tady

#4 29. 8. 2008 16:43

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nikdy neříkám přesný počet a ani se na něj neptám, podle mě to není důležité a může to akorát vyvolat problémy....nebo pochybnosti. Jinak, podle počtu sexuálních partnerů nikoho neposuzuji (jasně, kromě rosenberga s jeho 3000 lol ), takže mě by nevadil ani zkušený ani nezkušený partner wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#5 29. 8. 2008 16:55

L_aura
♥♥♥♥♥--

henrietta napsal(a):

Teda 50 už se mi zdá opravdu hodně. Kdyby mi před pár lety někdo řekl, že 9, tak by se mi to zdálo taky hodně. Teď je mi 23 a  zase doufám, že tento 6. partner je poslední, tak kdyby nebyl, dostala bych se k těm 10 jednou asi taky, takže už mě to číslo nijak nešokuje:) Ačkoli mi nepřijde, že bych žila dosud nějak promiskutně, tak ke třem dlouhodobým vztahům se přidá noc s kamarádem a další s někým téměř cizím a než se člověk naděje, tak přichází další partner. Samotnou mě tuhle překvapilo, co už jsem stihla:) Ale 50, toho bych se u sebe určitě nerada dožila a dost možná by mi to vadilo i u partnera a radši bych to v tom případě nechtěla vědětsmile.

Henrieto, to, že je poslední, já doufám vždycky:-))))

Není tady

#6 29. 8. 2008 16:56

L_aura
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

Tohle není o generaci. Například moje kámožka (40) spala za svůj život jen se svým manželem. Já (41)měla sexuálních partnerů hodně, když spočítám úplně všechny. A nevidím na tom nic špatného. Je to každého věc. Ale partnerovi do toho nic není - čo bolo, to bolo

Jinak, na tvoji otázku - já bych raději volila toho, co už se vyřádil a ví, že v tom tak podstatné rozdíly nejsou, aby to stálo za to, hledat pořád něco nového. Ti nezkušení jednou začnou mít pocit, že o něco přišli, a ..........

mashanko, jsi mě trošku uklidnila. Můj partner si totiž s mou kamarádkou mohou trošku konkurovat. U kamarádky je to jedno, no wink

Není tady

#7 29. 8. 2008 17:04

henrietta
♥♥♥♥---

L_aura napsal(a):

henrietta napsal(a):

Henrieto, to, že je poslední, já doufám vždycky:-))))

Já taky, teda kromě toho prvního, ikdyž jsme spolu byli pět let, tak jsem vždycky tak nějak tušila, že bych ráda věděla, jaký to bude s někým jiným (nikým konkrétním) dumbom

Není tady

#8 29. 8. 2008 17:23

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Můj manžel (31let) měl přede mnou cca 6 sex. partnerek (sám prý přesně neví kolik). Já (24let) jsem přišla o panenství s ním, takže je můj první a jak to vypadá, tak i poslední. Nikdy mi nevadilo, kolik měl přede mnou partnerek (i když, jak si tak čtu vaše příspěvky, měl jich docela málo). A protože jsem předtím byla panna, tudíž neměla žádné zkušenosti, často jsem se ho ptala na jeho bývalé, jaké to bylo a tak. Sice občas nerad odpovídal, ale já aspoň získávala zkušenosti i jinak. Nevím, jestli se to dá pochopit, ale pro mě to bylo důležité. Nechtěla jsem slyšet, že jsem nejlepší (i když to manžílek pořád tvrdí), ale jak něco třeba prožívaly ony a tak...

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#9 29. 8. 2008 19:03

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

kijjo, jasně, že jsi nejlepší, proto si tě taky vzal wink...a navíc, všechno co umíš je jeho práce smile

Není tady

#10 29. 8. 2008 19:24

Myška
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Já myslím, že nejlepší je zlatý střed, i když já i moje kamarádky k němu máme daleko. Já sama (25let) jsem měla jen 2 partnery, a můj manžel (tedy druhý partner) měl přede mnou 3 partnerky, s nimiž něco bylo. Jinak známostí platonických měl mnohem více, prý hledal. Moje kamarádky jsou na tom podobně. Ale mám jednu, která měla partnerů 5 (je stejně stará jako já) a i to už mi přijde dost, ale asi proto, že si to neumím představit.
Jsem ráda, že manžel zkušenosti má (i když já jich měla víc, můj předchozí vztah byl totiž delší než ty jeho 3 dohromady), nevím, jak by na mě zapůsobilo, kdyby mi řekl, že měl žen třeba 15. Moc dobře asi ne.

Není tady

#11 29. 8. 2008 19:32

lojla
♥♥♥----

Ahoj, pri cteni tehle diskuze jsem si vzpomnela na kamaradku, ktera se svym pritelem vzdycky vedla debatu, kdo z nich zahne jako prvni. Ona - do 19 (nez si nasla tohoto kluka) stihla asi 30 chlapu, on byl panic. Ona tvrdila, ze zahne on, aby to vyzkousel s jinou, on zase, ze kamaradka, ptz neni zvykla byt jen s jednim...... vite jak to dopadlo? Podvedla ona, po 2 letech. Proste neumela rict ne:) Pritom vybourena uz byla az az..
Jinak k otazce, pocet partneru neni pro me nejak smerodatny, ale kdyby mi partner rekl, ze jich mel kolem 40, nejakou dobu bych si pripadala, ze jsem jenom jedna z mnoha, ze to neni pro nej nic vyjimecneho, vzdyt uz to zazil na 40 zpusobu.. radeji bych to nevedela:) Nicmene daleko dulezitejsi je, jak se chova ted ke mne, nez jak se s kym choval prede mnou..

Není tady

#12 29. 8. 2008 19:43

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

tado debata tu nekde byle...psalo se počet sex.partnerů/věk tazatele...mrknete...lidi celkem odpovídali:)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#13 29. 8. 2008 20:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lojla napsal(a):

Ahoj, pri cteni tehle diskuze jsem si vzpomnela na kamaradku, ktera se svym pritelem vzdycky vedla debatu, kdo z nich zahne jako prvni. Ona - do 19 (nez si nasla tohoto kluka) stihla asi 30 chlapu, on byl panic. Ona tvrdila, ze zahne on, aby to vyzkousel s jinou, on zase, ze kamaradka, ptz neni zvykla byt jen s jednim...... vite jak to dopadlo? Podvedla ona, po 2 letech. Proste neumela rict ne:) Pritom vybourena uz byla az az..
Jinak k otazce, pocet partneru neni pro me nejak smerodatny, ale kdyby mi partner rekl, ze jich mel kolem 40, nejakou dobu bych si pripadala, ze jsem jenom jedna z mnoha, ze to neni pro nej nic vyjimecneho, vzdyt uz to zazil na 40 zpusobu.. radeji bych to nevedela:) Nicmene daleko dulezitejsi je, jak se chova ted ke mne, nez jak se s kym choval prede mnou..

S chlapem, co jich měl přede mnou hromady bych se taky cítila jako jedna z mnoha, navíc bych přemýšlela, co je on zač, přece jen mít tolik bab va asi bych na něj začala koukat, jakože nemá problém skákat z jedné postele do druhé nebo nevím. Dobrý pocit bych z toho neměla, pro mě je sex dost intimní záležitost a tohle  jednou šup  s tou, po druhé šup s jinou, "vojet" 50 bab jen tak, to by na mě bylo asi silný kafe roll
Ale u chlapa, co nemá zkušenosti žádné bych se právě lekla toho, že je bude shánět dodatečně a pak bude problém ...
Je to těžký, asi bych se snažila neřešit, jestli jich bylo přede mnou 10 nebo 50, důležitý je, jak se chová teď když je se mnou, ne jak se choval dřív.
Ale že bych z chlápka, co mu postelí prošlo půl okresu byla ve střehu a pouštěla si ho k sobě s dost velkou nedůvěrou a jen horko těžko, o tom není řeč.

Upravil(a) PPavlaa (29. 8. 2008 20:43)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#14 29. 8. 2008 20:43

mashanka
Zablokovaný

L_aura napsal(a):

mashanka napsal(a):

mashanko, jsi mě trošku uklidnila. Můj partner si totiž s mou kamarádkou mohou trošku konkurovat. U kamarádky je to jedno, no wink

Možná tě uklidní ještě víc, že muži v tomhle trochu zveličují lol

Není tady

#15 29. 8. 2008 20:59

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Nedávno jsem slyšel (četl?) příběh o tom, jak spolu žili tři, kluk s dvěma holkama.
Nějakou dobu se zdálo, že jim to krásně klape.
Po čase ale ta jedna ze žárlivosti toho kluka zabila - prý se s ní vždycky miloval až jako s druhou v pořadí... dumbom
To fakt naštve, ne?!

Takže málo platný, asi není nad to, když se dva mají rádi a když si mohou věřit.
A když si oba vyzkoušeli sex taky s někým jiným.
No a počet?
Když to je těžký, každý doufá, že někde existuje ten pravý(-á).... gloria

Není tady

#16 29. 8. 2008 21:07

majkafa
Host

Já budu offtopic
V přečtených řádcích mě zarazilo párkrát psaní, v tak mladém věku přispěvatelek, ve smyslu, že tenhle partner je, jak to vypadá, již poslední. Jo, taky jsem si to 21 let myslela, než se můj BM zamiloval do slečny kolegyně v práci. Já vím, já vím, cpu sem věci z duchovního, něco ve stylu NIKDY a NAVŽDY. Ale celkem mě mrazilo, takové přivolávání si k sobě událostí našimi NIKDY a NAVŽDY.

Upravil(a) majkafa (29. 8. 2008 21:08)

#17 29. 8. 2008 21:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já budu offtopic
V přečtených řádcích mě zarazilo párkrát psaní, v tak mladém věku přispěvatelek, ve smyslu, že tenhle partner je, jak to vypadá, již poslední. Jo, taky jsem si to 21 let myslela, než se můj BM zamiloval do slečny kolegyně v práci. Já vím, já vím, cpu sem věci z duchovního, něco ve stylu NIKDY a NAVŽDY. Ale celkem mě mrazilo, takové přivolávání si k sobě událostí našimi NIKDY a NAVŽDY.

Majko, to je to mládí smile já tenkrát mluvila stejně smile taky jsem stopro věděla co nikdy a co je navždy smile Jen někdy krucaj to nikdy se setsakra vrací a to co nechceme teď a na stopro to víme, nám začne brzy chybět a to navždy zase brzo překážet ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#18 29. 8. 2008 21:48

mashanka
Zablokovaný

Slavek17 napsal(a):

Nedávno jsem slyšel (četl?) příběh o tom, jak spolu žili tři, kluk s dvěma holkama.
Nějakou dobu se zdálo, že jim to krásně klape.
Po čase ale ta jedna ze žárlivosti toho kluka zabila - prý se s ní vždycky miloval až jako s druhou v pořadí... dumbom
To fakt naštve, ne?!

Takže málo platný, asi není nad to, když se dva mají rádi a když si mohou věřit.
A když si oba vyzkoušeli sex taky s někým jiným.
No a počet?
Když to je těžký, každý doufá, že někde existuje ten pravý(-á).... gloria

Vidíš - a třeba mu zrovna na ní záleželo víc, proto se nejdřív rozcvičil na té první, aby pak déle vydržel. Je hloupá - já bych to ocenila lol

Není tady

#19 30. 8. 2008 7:13

Maya.82
Host

Toto tému už tu bylo jestli se nemýlím.

#20 30. 8. 2008 7:18

Maya.82
Host

Tak jsem to hledala a nenašla.

#21 30. 8. 2008 22:27

henrietta
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Já budu offtopic

Majkafo já vím, že všechno bude v životě jinak, než si to člověk naplánuje, taky proto nepíšu, že "to bude navždy" ale že "doufám" tzn. byla bych ráda, protože mi je s ním hezky:hjarta: a kdyby to Navždy mohlo být takhle spokojené, tak už Nikdy nepotřebuju nikoho jiného:)

Není tady

#22 31. 8. 2008 14:17

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

kijjo napsal(a):

Můj manžel (31let) měl přede mnou cca 6 sex. partnerek (sám prý přesně neví kolik). Já (24let) jsem přišla o panenství s ním, takže je můj první a jak to vypadá, tak i poslední. Nikdy mi nevadilo, kolik měl přede mnou partnerek (i když, jak si tak čtu vaše příspěvky, měl jich docela málo). A protože jsem předtím byla panna, tudíž neměla žádné zkušenosti, často jsem se ho ptala na jeho bývalé, jaké to bylo a tak. Sice občas nerad odpovídal, ale já aspoň získávala zkušenosti i jinak. Nevím, jestli se to dá pochopit, ale pro mě to bylo důležité. Nechtěla jsem slyšet, že jsem nejlepší (i když to manžílek pořád tvrdí), ale jak něco třeba prožívaly ony a tak...

Neboj, kijjo, jak ti bude 38-40, získáš zkušenosti taky... co když ti do života vstoupí někdo...? Pak zjistíš, jaké to je... že je to třebas naprosto normální...

Myslím že řešit počet lidí se kterými máš sex - to je naprosto irelevantní... prostě to nejde.. Každý má jiná kritéria.

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#23 31. 8. 2008 14:29

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Salvator napsal(a):

kijjo napsal(a):

Neboj, kijjo, jak ti bude 38-40, získáš zkušenosti taky... co když ti do života vstoupí někdo...? Pak zjistíš, jaké to je... že je to třebas naprosto normální...

Jak už tady psala henrietta, nikdo neví co bude, ale v současné době si neumím představit, že bych manžela někdy podvedla, nebo že bych vůbec toužila mít někoho jiného. Teď to cítím takhle (já vim jsem mladá a nevybouřená gloria), třeba to za 10 let uvidim jinak, ale o tom se můžem pobavit potom...

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#24 31. 8. 2008 14:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Salve, ty va na sexuologickým vava

Upravil(a) PPavlaa (31. 8. 2008 14:30)

Není tady

#25 31. 8. 2008 14:42

Hamsun
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

Salve, ty va na sexuologickým vava

.....................................
Co ty Pavlo a počet partnerů??...lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí