Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 23. 5. 2007 17:52

vesela.zofka
♥------

Re: Tattoo, peircing

Ahoj, já jsem si vždycky chtěla nechat dát tetování. Vzhledem ke sparťanské výchově rodičů mi to nebylo umožněno. Já se ale nedala a nakonec jsem si aspoň propíchla nos. Naušnice mi tam ale moc dlouho nevydržela. Zkoušela jsem si teda přidat ještě nějaké díry do uší, ale hrozně mi krvácely, takže opět nic a nakonec jsem se asi ve 20 rozhodla, že si nechám uděla malinké tetování na kotník. Vrátila jsem se domů s 35 centimetrovým výtvorem, který vede od prstu u nohy, přes nárt, kotník až do půlky lýtka. Vypadá to úžasně, ale do dalšího bych už asi nešla, takhle je to přece jenom ještě elegantní, ale kdyby toho bylo víc, tak už fakt nevím...

Není tady

#102 23. 10. 2007 20:00

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Já mám radši piercing, anžto ho lze vyndat. Tatoo se mi - někdy - líbí, záleží na místě, na motivu a koneckonců i na nositeli, ale tak nějak mě odpuzuje, že je trvalé... možná za to může ta stará paní, kterou jsem potkala na snídani v hotelu - bylo jí tak pětašedesát, měla odbarvený řídký vlasy, nevkusný brejle, krátkou skládanou sukni, silonkový ponožky (!), kovbojský střevíce a obtažený růžový triko s odvážným výstřihem, kde bylo možno na jednom z vrásčitých ňader odtušit cosi jako tetování. A to tetování bylo strašný big_smile Já jsem si před čtyřma lety propíchla pupík a nelituju, pořád tam nosím ozdobu, nicméně trička si kvůli tomu nevykasávám, jako aby každej viděl. Toto je tajemství, které vidí jenom někdo rock

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#103 31. 10. 2007 22:43

Ivett
♥------

Ahoj, máte někdo zkušenosti s piercingem v pupíku? Chtěla bych si ho dát, ale mám dilema. Můžu provozovat to, co normálně? Tzn. dál chodit do solárka, koupat se a plavat, atd. nebo toto musím omezit, než se to zahojí? Popř. jak to dlouho trvá? Díky za radu smile

Není tady

#104 1. 11. 2007 9:01

jolka
♥♥♥♥---
Místo: litomerice

ahojky,je jasne ze musis dodrzovat radnou hygienu nez se ti to zahoji.....no ale u toho pupiku ja nemam dobre zkusenosti....mam, vic nausnic a vsechny se mi hojili dobre,jen pupik se mi hojil asi pul roku vissla

http://lilypie.com/pic/070521/TToB.jpghttp://bf.lilypie.com/OkCjp2/.png     
http://lilypie.com/pic/070521/heb6.jpghttp://b5.lilypie.com/FbErp2/.png

Není tady

#105 1. 11. 2007 9:02

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Ivett, dávala jsem si piercing do pupíku už dávno, měla jsem ho několik let a po nějakém čase jsem ho vyndala. Pravidelně mi to hnisalo, třeba půl roku byl klid a pak mi to začalo hnisat. Teď už ho nemám několik let a ta dírka se nikdy pořádně nezavřela a nezahojila.
Je to sice jen moje zkušenost, ale do piercingu bych už nešla.

Ale zato jsem si nechala udělat moooc hezky tetování na rameno. wink

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#106 1. 11. 2007 16:17

Ivett
♥------

Já mám také tetování na rameni už asi 4 roky a jsem s tím spokojená. S tím piercingem si to asi rozmyslím, ohlasy jsou asi tak 50 na 50, někomu se to zahojí hned a někomu to dělá potíže. Nebudu to přeci riskovat, že? wink

Není tady

#107 6. 11. 2007 19:09

kaca17
♥♥♥----
Místo: Okres HK

Ahoj, měla jsem v pupíku a rok mi to hnisalo nedalo se s tím nic dělat. Dělal mi to doktor. po vyndání se to do druhýho dne úplně zatáhlo. Kamarádka má z toho zas po porodu opravdu šerednou jizvu. Každý to asi snáší jinak.

Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.

Není tady

#108 6. 11. 2007 21:10

Lexie
♥♥♥♥---

Ahojki, tetovani mam uz 6 let a bez problemu, je to neco, co me prece jen trosku zdobi ne wink Kdyz se zvoli to spravne misto i obrazek, muze to cloveka jen zprijemnit... smile

Není tady

#109 23. 2. 2008 10:28

Petruše,,
♥------

Ahoj, mohli byjste mi prosím poradit? Mám den staré tetování, namazala jsem si ho infadolanem, ale asi moc a teď  se mi rozmazává a teče mi barva. Nevím co s tím?

Není tady

#110 26. 2. 2008 15:10

Jessie
♥♥♥♥♥--

K tomu, kdo ti to tetoval. Nebo možná do nějakého lepšího studia. Tohle mi přijde jako pořádně odfláknutá práce.
Ten infadalon ti na to byl doporučen? Nevím, jestli by to mohl způsobit (spíš těžko), ale dávat ho na tetování mi taky moc nesedí

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí