|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky,
tetování mám na zádech a musím souhlasit - na páteři to bolí fest... teď si kreslím něco na nárt, ale napřed musím přesvědčit přítele, moc kérkám neholduje.... a s tím, že to je droga musím souhlasit taky, jedna nikdy nestačí....

Není tady
jo jo ja bych sva tri tetovani nevymenila!!!
je to droga..uz premyslim o dalsich dvou !!! 
Není tady
Jo vypalování a vyřezávání je machrovinka.Do vyřezanejch ran se pak dávaj různý věci,aby chytly barvičku.Sůl-červený obrazec,med-zlatavý obrazec...Nešla bych do toho ani omylem.
Jinak propíchnutí jazyku nebolí,ale asi jde taky o to jak je kdo "citlivý".
Není tady
Nově otevřený salon v Brně nabízí prostory pro zájemce o spolupráci v oblasti modeláže nehtů, tetování nebo piercingu. Nabízím připravené prostory v centru Brna s výbornou dostupností MHD i autem. Vlastní klientela vítána, ale těším se i na nově začínající. Prezentace na internetu a reklama v miste zajištěna.
Podminky po dohodě na tel.:777028245
Není tady
AHOJKY... KOUKÁM KOUKÁM A TOTO MĚ CELKEM ZAUJALO...JE MI 19 LET A MÁM PIERCING V PUPÍKU UŽ 4 ROKY A ZATÍM S NÍM NEMÁM ŽÁDNÝ PROBLÉM...URČITĚ HO NEBUDU MÍT CELÝ ŽIVOT, ALE NEVIDÍM NA ZDOBENÍ TĚLA NIC POHORŠUJÍCÍHO...ZÁLEŽÍ NA TOM, KDE JE OZDOBA UMÍSTĚNA SAMOZŘEJMĚ...CO SE MI ALE DOOPRAVDY NELÍBÍ, JSOU OZDOBY NA OBLIČEJI...DÍVČÍ TVÁŘ BY SE NEMĚLA HYZDIT KOVEM..OCELÍ A PODOBNÝMI VĚCMI...JEMNÝ PIERCING V NOSÁNKU NENÍ ŠPATNÝ, ALE KDYŽ OBČAS POTKÁM NA ULIVI POTETOVANÉ HOLKY, KTERÉ MAJÍ PIERC V NOSE, OBOČÍ, JAZYKU, BRADĚ A NA ÚSTECH NAJEDNOU..JE TO FAKT po*nÉ...
UVAŽOVALA JSEM O MALÉM TETOVÁNÍ NA ZÁDECH NEBO KRKU...TO SE MI HODNĚ LÍBÍ, ALE BOJÍM SE TÉ BOLESTI
MNO..TAKŽE..JE TO VĚC NÁZORU A VKUSU ČLOVĚKA..NENÍ NA TOM NIC ŠPATNÉHO, ALE NIC SE NEMÁ PŘEHÁNĚT 
Není tady

teda...tak to sleduju dámy a asi budu první kluk co se tu zapojí do vaší diskuze, tetování sice ještě nemám ale chystám se na to, jdu 18. ledna tak mi držte palce, já si myslím, že tetování ani pier nejsou špatné, pirsingu sice neholduju a le je to všechno vyjádření naší osobnosti, já si budu nechávat tetovat fantasy draka na rameno, a rozhodně to není kíč, protože záleží na tom , jaký tattoo salon si vyberete . já du do Tattoo planet studio v brně sou to profíci a ví jak na to aby to vypadalo dobřesou tatéři, kteří mají sice licenci ale talent ne...pak z toho vznikne kíč, protože když jde po ulici někdo s pěknou kérkou která jde vidět, tak má 90ti % úspěšnost s tím, že se po něm lidi otáčí, myslím si, že to zosobňuje něco z toho člověka a to lidi láká , když se svým způsobem takto odhalíme, když vidím na zábavě holku s pěknou kérkou , tak to každého chlapa neuvěřitelně nažhavý a upoutá jeho pozornost a až budu starý,bude sice kérka vytahaná, ale pořád bude každému kdo ji uvidí naznačovat něco o tom člověku, jak asi žil atd, ještě sice tu moji kérku nemám ale už spřádám plány na něco dalšího na druhou stranu aby se to vyvážilo, nemusí to být třeba rameno, může to být předloktí, prsní sval nebo záda, veškerí tetování na těle by podle mě mělo působit symetricky, tak jako se cvičením, jaky by to vypadalo, kdyby měl chlap jednu ruku jako Arnold a druhou jak chlap z koncentráku...porstě to chce vyvyžovat a nepřeplácat...toť můj názor 
Není tady
Draci jsou fajn - můj bývalý přítel ho měl vytetovaného na prsou a drakův ocas se mu obtáčel kolem bradavky a vypadalo to opravdu skvěle i když samotné tetování nebylo moc dobře udělané.
Není tady
Ahojky !
V roce 2002 jsem si nechala udelat piercing do pupika,ale mela jsem stim dosti velke,problemi,porad me to vnisalo,dokonce se u toho udelal malej puchyrek,se ktereho pak tekla krev
a jeste me to bolelo,i kdyz jsem se ridilo navodu o osetreni+desinfekci,co me doporucili v piercing studiu,nic nepomohl,ke konci po 3mesicich jsem si to vyndala a nechala za rust.Pozdeji v roce 2004 jsem na erotickem veletrhu,narazila zase na piercing,a tak jsem se s tou pani o tom bavila a rikala jsem ji moji zkusenost s pupikem,chtela ho videt a tak jsem ji ho ukazala,rekla me ze se me nedivi,ze jsem s tim mela takove problemi,ze me ho v tom jinem studiu,spatne pichli.U teto pani jsem si nechala udelat dalsi piercing a tentokrat do prsni bradavky,a mela jsem dokonce stesti,
bylo to bez kompilikaci a v breznu tohoto roku,si chci nechat propichnout druhou bradavku
.Tetovani me sice taky laka,ale jeste nevim jestli si neco necham vytetovat 
Není tady
Ahoj. Tetování i piercing patří k mému životu, mam 3 kerky a všechny pro mě něco znamenaj, jsou pro mě důležité, první tetování sem si nechala dělat na krk, pak třísla a komplet záda, se všema jsem moc spokojená, kamarád má tetovací studio, takže jsem tam dost často:gloria:. Piercing už jsem omezila jen na ten, kterej má nějaké použití (v sexu) - jazyk, bradavky a intim. Byla tu řeč i o skarifikaci - vyřezávání, mam takhle vyřezaný čtyři písmena, bolest se dá vydržet, ale je to trvalejší než tetování (to se dá předělat kdykoliv), takže je potřeba dobře rozmyslet co chcete vyřezat
Není tady
Tak hlásím - od soboty čerstvý piercing v pupíku. Bolelo to docela dost, ale když to člověk chce, tak to prostě vydrží:-) Nejhorší na tom bylo, že mě ten piercing pak ještě asi dvě hodiny příšerně pálil - zřejmě dezinfekce. Moc dobře se mi teď nespí na břiše, ale je to super:-)
Není tady
Tak ja mam uz 6 let trvale tetovani na leve lopatce. Je to misto, ktere muzu kdykoli odkryt i zakryt, podle toho, jak zrovna chci a za tech 6 let se nijak nezmenilo. Je nadherne, ale samozrejme zalezi na tom, kdo toto umeni provadi. Muzu rict, ze kdo si dava permanentni tetovani, slape podle me zcela vedle, nezmiziiiiii ale zustane po nem skaredy flek. Kdyz uz neco delate, tak PORADNE
Ja nejsem zadny takovy zjev s pokerovanym telem a zelezem v obliceji. Jsme nomralni holka, co vystudovala techniku a pracuje v mezinarodni firme. Takze se tetovani nebojte...
Není tady
Jessi: Gratuluji!!!!
To co mas ted s palenim atd,jsem mela taky.Doufam,ze to u Tebe dobre propichl,abys pak ke konci nemela komplikace jako ja.
Kdyz my zenske chceme byt hezke,tak musime obcast i trpet! 
Není tady
Lexie:Ja sice mam pernamentni mejkap,oboci,vrchni linky,dolni linky a rty s tim jsem spokojena.Jestli si tetovani necham udelat tak uplne normalni.Chtela jsem se jen zeptat,jestli to dost boli?
Není tady
Ono zalezi, kam to tetovani chces. Hodne bolestivy je kotnik a lopatka, kvuli kosti, a hodne boli bedra, kde je velmi citliva kuze. nejmene to pry boli kolem bicepsu a podobne, kde mas hodne svaloviny. Ja ho mam na lopatce a taky jsem trosku trpela, ale mela jsem skveleho tetera, ktery ma za sebou 25 let tetovani v USA, takze pouzil nejakou specialni trojbritou jehlu a s ni to bolelo mnohem min. Pak na oprave tetovani po jeho zhojeni pouzil uz jen normalni jehlu a to bylo neco. Ale pro krasu se prece musi trpet ne
Kazdopadne vydrzet se to da v poho, hlavne kdyz si s tebou povidaji 
Není tady
Tak teda já jsem děsný bebíto, mám tetování s hudebním motivem kolem kotníku a vejskala jsem u toho a cukala se, až se tatér naštval a já se styděla. Ale mám... už asi 6 let.
Není tady
Jj, to se nedivim, kotnik bych nezvladla. Lopatka mi stacila a muzu rict, ze kost je kost, ale kotnik bych nepodstoupila aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu Chce to pevne nervy... 
Není tady
Lexie:Diky za tip. 
Není tady
Me se to nejen libi,ale i vzrusuje
.Mam v obou prsnich bradavkach,v pupiku ,na jazyku a v posevacku(ten v posevacku docela dost bolel),ale meho partnera to vzrusuje.On ma taky v intimni casti piercing .Jsem v tomhle dosti otevreni
.
ajujky....chci si dát piers do nosu nebo do pupíku...jedno z toho ted na léto a druhé někdy později...pordate mi kam je to lepčí??já myslím že ted na léto by byl lepčí do pupku...protože co s piercingem v pupku v zimě....prosím pordate...bolí to do pupku moc???
Není tady
To víš, že to bolí (i když dost lidí říká, že ne) ale krásně to vydržíš. Když jsem to zvládla já - na bolest největší cíťa, tak to snad vydrží každý.
Jinak si myslím, že piercing je o tom pocitu ho mít ne jen o tom ho ukazovat, takže je jedno jaký zvolíš - záleží na tobě, který se ti víc líbí ale i na tvém životě. Netuším kolik ti je - třeba někde v kanceláři by mohl být v nose problém, ale na břiše ho zase schováš.
Není tady
Ja jsem si nechala pichnout ucho (nahore, chrupavku), ty prvni 3 tydny jsem myslela ze umru, kdykoli jsem se ucha jen dotkla...
Ale vydrzis to, to zvladne kazdy, zadny strachy... 
Ale pospes si, pupik se celkem dlouho hoji a nesmi se to moc vystavovat slunicku, vode v rybnikach a tak...

Není tady
pupicek napsal(a):
Jste jeho příznivcem nebo vás pohoršuje?
Jaký máte názor na toto umění a zdobení těla?
Zdobí vás něco?
Mně se tetování líbí, ale samozřejmě všeho s mírou... když je vkusnej motiv, tak proč ne:)
Není tady

choysia napsal(a):
misha88 napsal(a):
Piercing se mi na ostatních líbí,pokud je na obličeji 1...ale víc-to už se moc tříská..sama mám 4 naušnice ale do ničeho víc bych nešla..a ještě mě zdobí tetování na levém kotníku..nic velkého..asi5x11cm
misha, ty musíš mít taky všechno, vid?
Já mám naušnic sedm a tetování chci taky, ale víš jak? 30let "stará"![]()
![]()
![]()
stará ? třicítky , pokud se udžují sou ty nejlepší šťabajzny choys
perfektně vyzrálé s perfektně vyvinutou postavou..... pravé ženy
jasně aji 20tky se mi líbí, ale pokud je ženská šikovná, tak ve 30ti je taková k nakousnutí.... teda aspoň pro mě....

Není tady
Já jsem se pro tetování rozhodla před 5 lety. Dlouho jsem pokukovala po ostatních, kteří ho měli a já si připadala bez něj neúplná :-))) Bývalý přítel mi ho daroval k narozeninám a mohla jsem si vybrat cokoliv. Když jsem přišla do studia k tatérovi a viděla tisíce různých motivů, tak jsem nevěděla, co si vybrat. Místo jsem měla předem promyšlené ale najednou jsem nevěděla co si nechat vytetovat.
Nakonec jsem si vybrala a trpěla 4 hodiny v křesle. Bolelo to jako čert! :grater:Ale dneska mám krásnou kérku :-)
Není tady