Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 1. 2006 20:45

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

Tattoo, peircing

Jste jeho příznivcem nebo vás pohoršuje?
Jaký máte názor na toto umění a zdobení těla?
Zdobí vás něco?

Není tady

#2 27. 1. 2006 18:19

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

Re: Tattoo, peircing

tak jsem se trefila do fora, kde nikdo neholduje tomuto umění :-)

Není tady

#3 28. 1. 2006 13:43

evčina
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj

http://ikonky.kvalitne.cz/animace4/3869.gif

http://www.stastnezeny.cz/data/USR_001_USR_IMAGES/Ev(2).gif

Není tady

#4 1. 2. 2006 11:59

Luisa K.
Host

Mně se to líbí wink

#5 2. 2. 2006 13:14

Zuzka S
♥♥♥----
Místo: Žatec

Tetování se mi líbí,nechala jsem si vytetovat malinkej obrázek na kotník-bolelo to jako blázen-ale výsledek se povedl.Peircing se mi taky líbí,ale do něj bych asi nešla.

Není tady

#6 5. 2. 2006 10:51

Martka
Host

HOj, tetování se mi hrozně líbí, určitě bych v budoucnu něco chtěla, ale určitě tak v 21, kdy se teprve přestává vyvíjet tělo.
Piercing moc nemusím

#7 5. 2. 2006 11:54

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ano líbí se mi to. Ale musí se myslet na to, jak to bude vypadat, až dané osobě bude o 20 let více. Pak takové sluníčko v pupíčku může být dost šeredné. Zatímco na kotníku může vypadat pořád dobře.

Není tady

#8 5. 2. 2006 15:43

Pešta
♥♥♥♥---

Rovnou bych šla do nějakého většího obrázku. Od kamarádek vím, že kdo má malé tak přidává větší.
Piercing nemusim.

Není tady

#9 6. 2. 2006 21:25

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

přesně tak jít do většího. já sama měla nějaká malá tetování, která si nechávám zvětšovat.
holduji  jak tattoo tak piercingu

Není tady

#10 10. 2. 2006 14:51

Lehena
♥♥-----

ahojky,
tetování i piercing se mi líbí. Sama jsem měla propíchnutý pupík (asi ve 14) a pak také nos (malý kamínek), ted už to nemám,ale na nos se chystám znova..ale pozor, strašně to bolí..Jinak tetování se mi taky dost líbí a sama bych si ho v nejbližší době chtěla nechat udělat..na záda (nad zadeček) ornament..toť názor

Není tady

#11 10. 2. 2006 15:54

maminka2904
♥♥-----
Místo: Rokycany

Já měla propíchnutý pupík, ale kvůli těhotenství jsem ho musela vyndat. také jsem měla propíchnutý jazyk, ten jsem vyndala kvůli příteli. O tetování přemýšlíme oba s přítelem. Jen nám chybí ta odvaha

http://www.rodice.cz/metrik/828.png

Není tady

#12 10. 2. 2006 22:01

Tes
Host

Tetování i piercin je odraz osobnosti a člověk ho musí fakt chtít. Sama už jsem odsotupila od piercingu, který tělo jen zdobí, už mám jen jazyk a intim a je to fakt super.Tetování mám víc a je to jak droga, jak si človek nechá udělat jedno, tak už nepřestane:)

#13 10. 2. 2006 22:22

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Mě nepohoršuje, to ne, jen mi přijde škoda, když si hezoučká holka nechá zmrzačit tělo. Myslím tím obočí, nos, ret.... jako by tím z ní  odešla něha - což je asi účelem, ale je to škoda.
Jinak, třeba u pupíku se mi to líbí, když má hezké bříško, ale ne zase tak, že bych to musela mít

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#14 13. 2. 2006 19:43

maggie7
Host

ahojík, mně se líbí malý tetování na rameni.. a z piercingu se mi líbí malinká pecička do nosu... to je takový decentní a jemný, a nic jinčího bych si nedala..smile

#15 13. 2. 2006 20:25

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Maminko 2904-mám taky piercing v pupíku, už asi pět let a čekám až otěhotním, abych ho vyndala.Jen mám strach aby se mi to nějak nerozšklebilo s rostoucím bříškem.Nebo bych ho radči měla vyndat dřív než otěhotnim?

Není tady

#16 16. 2. 2006 12:29

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nezdobí, ale určitě bude...jenom mi na to pořád nezbývají peníze.

Mě se tetování líbí, tedy pokud je nějaké rozumné. A taky bych brala piercing do pupíku akorát se obávám moje bříško má do plochého ideálu daaleko předalleko

Není tady

#17 16. 2. 2006 12:42

maminka2904
♥♥-----
Místo: Rokycany

Lucka 1 napsal(a):

Maminko 2904-mám taky piercing v pupíku, už asi pět let a čekám až otěhotním, abych ho vyndala.Jen mám strach aby se mi to nějak nerozšklebilo s rostoucím bříškem.Nebo bych ho radči měla vyndat dřív než otěhotnim?

Lucko, já jsem ho vyndala hned jak jsem zjistila, že jsem těhotná. To jestli se ti to rozšklrbí jak píšeš záleží na typu pokožky. Mě se jizva trochu rozjela směrem nahoru, ale to až na konci těhu a hlavně měla jsem pupík píchaný doma, neodborně a několikrát.

http://www.rodice.cz/metrik/828.png

Není tady

#18 18. 2. 2006 11:55

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

S manželem se opět chystáme ozdobit svá těla a to už příští pátek, já piercingem a muž tattoo. Líbí se nám to, je to odlišení od druhých, vyznání určitého stylu a také výborná provokace.
V žádném případě nejsme zastánci kýčů motýlku, srdíček a růži, či malých tetování, když už  něco je to nádherné mít potetovanou větší plochu těla, takže pokaždé když se ušetří nějaká kačka, tak si jdeme tattoo zvětšovat.
No a už vůbec ne dělat si něco sama doma, ani peircing ne.

Není tady

#19 14. 3. 2006 22:12

afi
♥♥-----

Já mám piercing v pupíku a ani to nebolelo. Měla jsem kliku, že jsem neměla problémy s hojením. Chvíli jsem si užila i piercing v nose (malý kamínek), ale kvůli příteli jsem to vyndala, jelikož tomu příliš neholduje, ikdyž v pupíku mu nevadí. Tetování se mi taky líbí. Dřív bych do něčeho asi šla, ale postupem času už nejsem tak hrr, jelikož mám obavy, že se mi později zvolený obrázek přestane líbit hmm

Není tady

#20 21. 3. 2006 19:05

Kucinka
Host

Ja bych sla moc rada na peircing do oboci,uz si hledam i mesta pobliz bydliste kde bych si to mohla dat udelat.Ale moc me zajima jak vypada takovy proces s propichovanim a jestli to boli.Mam propichane jen usi..Mocinecky dekuju

#21 22. 3. 2006 6:39

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

Kucinka já osobně s piercem v obočí nemám dobré zkušenosti, prostě mi odpadl, ale je plno lidí, kteří s tím problém nemají.
Postup je takový, první se nakreslí dvě tečky, tak aby byly souměrné, a mohl se udělat vpich, potom, nedělá to každý "piersař" ti stříkne na místo vpichu suchý led, na znecitlivění ( není to vůbec nutné) dalším krokem je umístění kůže, mezi takové speciální kleště, to dostatečně stačí na znecitlivění. No a pak už se to jen píchne a vsadí šperk.
Nutné je časté ošetřování šperku.
Já mám ted nový pierc v kořenu nosu a na to jak je to docela velká ploška, toho vpichu, tak se mi to zahojilo poměrně rychle.

Není tady

#22 22. 3. 2006 9:54

maggie7
♥♥♥----

Ahoj pupicku, já bych taky chtěla piercing do kořene nosu, chtěla bych se zeptat jak o to pečovat a za jak dlouho se ot asi zahojí... reta

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#23 22. 3. 2006 10:23

pupicek
♥♥♥♥♥♥-

maggie7 no ono záleží na člověku. mě se hojí všechno nějak rychle, tattoo i peirc. V ostaních piercech mám ocel a v tom kořeni nosu mám bioplast, tedy jen tu tyčinku, kuličky jsou z ocele. Bioplast se prý hojí lépe ale jak říkám já neměla nidky problém. V salone, který navštěvuju, mi říkal, že je to hodně podbné piercu v pupíku, prej se to hojí někomu až půl roku. Já mohu říci, že po měsíci to vypadá už skoro zahojené. Rozhodně si nekupuj naušnici nikde ve zlatnictví, ten kdo ti to bude píchat přesně ví jakou délku......
No a dobrý je na to oftalmoframikon, obyčejný framikoin je dost silný. Bohužel je jen na předpis. Ale můžeš si koupit oftalmoseptonex, je hodně podobný, i když ne tolik léčivý. Minimálně 3x denně promazávat, oddělávat zaschliny od kuliček. Já tak po 5 dnech vzala na špjlku alpu a aplou to čistím.

Není tady

#24 22. 3. 2006 11:43

dzahila
Host

Ahojky,chtěla bych potvrdit,že hojení je individuální.Mě se hojí všechno pomalu.Měla jsem píchnutý jazyk,ale když se mi nehojil snad půl roku a byl pořád nateklý,tak jsem ho od peircingu osvobodila.Stejně pupík,měla jsem ho píchlý dvakrát,nahoře a dole v ose.Spodní jsem si nechala píchnout dýl a asi rok jsem ho tam snesla,přestože nebyl zahojený.Pak mi ale o něj párkrát zavadil přítel a dost to bolelo,takže už je taky venku.Ale zase můj bráška má píchnuté snad všechno,x-krát uši,obě bradavky,jazyk,obočí atd.Obočí si píchal sám a má ho tam už snad 10 let bez problémů.
Na závěr:já teď mám pupík a velké tetování na bedrech dělané ve Velké Británii.

#25 22. 3. 2006 15:29

maggie7
♥♥♥----

A co na ty vaše piercingy říkali lidi winkvissla

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí