|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Krásný fotečky: Penízku, moc vám to na fotce sluší, jste krásná rodinka, manža je sypmaťák 
Alusko: výlet jste si koukám pěkně užili, taky bych někam vyrazila
, Mathiasek, je už taky kluk jako buk co? 
Verunko Moc vám to spolu s Adámkem sluší, je na něm vidět, že je to šťastné a spokojené miminko, co mu nic nechybí a tobě to moc sluší a manža ať si trhne ploutví - náhodou super účes, taky o něčem takovým přemýšlím 
Andulko jsem moc ráda, že už je Davídkovi dobře, a jak bylo na chatě ? Nemáš nějaké fotečky na pokochání? 
Hálóóó´ kde jste kdo? ????????

Není tady

CAMI to je síla, ten článek. Ale píšou tam že 11 měsíční dítě váží okolo šesti koligramů??? Zvláštní, tak to máme sumisty asi všechny 
Není tady
Petruša napsal(a):
CAMI to je síla, ten článek. Ale píšou tam že 11 měsíční dítě váží okolo šesti koligramů??? Zvláštní, tak to máme sumisty asi všechny
To máš pravdu, my už te´d vážíme 8 kg

Není tady

Ahojky...
Cam,
a ty vitamíny se teda berou 2 měsíce v kuse? jestli jsem to dobře pochopila
mrknu po tom, jelikož vlasy to je kapitola sama pro sebe, jsem ucapala ve vaně odtok
padají mi děsně + to vše další,což je masakr
díky moc, jdu to dneska koupit 
všem školáčkům do novýho školního roku,ať se jim vše dobře daří 
Není tady

mě taky hrozně padaj vlasy, jenže mam jich děsně moc, tak mi to zatim nevadí. Já hned tak nevyplešatim 
Není tady

s tím chlapečkem to bylo minulej týden ve zprávách , chudák.....
Petruš,
angličtinu? to by líbilo Sebimu, jsem zvě¨davá,jak to bude u nás....
Jinak kluci jsou zdraví,ven můžeme,ale jen na procházku, no Dami tam asi moc běšhat nebude že
a Tobi je zdravej 
Sebi jde tenhle týden da orl na KO té mandle,tak jsem zvědavá co nám řeknou 
Není tady

Novia napsal(a):
Ahojky...
Cam,
a ty vitamíny se teda berou 2 měsíce v kuse? jestli jsem to dobře pochopilamrknu po tom, jelikož vlasy to je kapitola sama pro sebe, jsem ucapala ve vaně odtok
padají mi děsně + to vše další,což je masakr
díky moc, jdu to dneska koupit
všem školáčkům do novýho školního roku,ať se jim vše dobře daří
Určitě kup, na ty klouby to pomůže stopro a na vlasy možná taky, stojí to kolem 350kč.
A jak se jinak vede? Co doma? je to lepší? A co ty vaše nemoci? Už máte pokoj? 

Není tady

Petruša napsal(a):
mě taky hrozně padaj vlasy, jenže mam jich děsně moc, tak mi to zatim nevadí. Já hned tak nevyplešatim
np já jich právě už tak moc nemám
natož to padání 
Není tady
Jo 2 měsíce se berou a 2 ne a zase dokola 

Není tady

Cam,
doma docela dobrý, nemoci no uvidíme,každopádně na alergologii to budu teď 22 100% řešit ...
Není tady

Novi já jsem se ještě domči neptala, tak nevim. Uvidíme,odpoledne to proberem. Vlasy ti klidně dám, mam dost
Když mi dělala kadeřnice drdol na svatbu, takudělala z půlky vlasů a říkala "takhle už to maj ostatní ženský hotový a u vás jsme teprve v půlce" 
Není tady

camelia napsal(a):
Jo 2 měsíce se berou a 2 ne a zase dokola
jo aha, a to dávkování je 2x1 nebo 2x2
nebo 1x 1 
Není tady

NOVI držim palce na ORL
CAM malýmu taky držim na to oční
Není tady
video je masakr....ale 6kg mysleli asi že mají vážit děti tam....všichni jsou tam hubení 
Jo a Cami taky to tak máme...ležím pod hrazdičkou už sním....sám tam nebude a nebude
Verun videa jsou suprovní....to víš že jsem je očumla všechny 
Heri David chodí spát tak kolem 21.30 a spí tak max do 7mi....přes den ho musím uspávat u prsa nebo drncáním v kočárku
Spí docela málo 
Jo a šátek je bezva....včera jsme se spolu učili věšet prádlo....a mýt nádobí
Super pomocník 
Akar tak to mají ti 2 tvoji miláčci velký den, co? nová práce a plavčo
Tak doufám že se objema bude jejich nová role líbit 
Není tady

Petruš,
díky 
Cam
a to očičko, je vidět,že by to dělalo pořád neplechu? nebo mu to budou sondovat a dle toho rozhodnou???
Držím pěsti,ať je to OK, mě stačilo 1x sondování
Není tady
Novi 2x2 denně 
Andulko nazdárek:gloria:
Holky mizím, jdu přebalit n nakrmit a uložit ke spánku a vrhám se žehlení. 
|Přeji krásný den 

Není tady
Novia napsal(a):
Petruš,
díky
Cam
a to očičko, je vidět,že by to dělalo pořád neplechu? nebo mu to budou sondovat a dle toho rozhodnou???
Držím pěsti,ať je to OK, mě stačilo 1x sondování
Vypadá to jako by s tím vůbec nic neměl, tak doufám, že se veškerým zákrokům vyhne
Ani mu to neslzí, nemá to červené, prostě nic, ůplně zdravé oko. Tak snad.......

Není tady

taky letim, musim přebalit Kubušu a za chvíli jdem pro Domču do školky
mějte hezký den 
Není tady
ahojky holky,
Andulko... tak to jsem ráda že ses na ně podívala:-) a co říkáš na to pasení koníčku.. jak je na tom přebalováku tak to je uplně nejposlednější co jsme natočily.
Cami... taky moc děkuju za kompliment... no chlapi jsou prostě jiný, no.. jemu se to nelíbí
NOvi, to je dobře že jsou kluci zdraví..
Holky tak jsem osiřela.. manžel odjel pracovně pryč, vrátí se až zítra a já tu budu s klukama.. no a právě se zatáhlo, tak doufám že nebude pršet, abychom pak mohli jít ven:)
kluci byly ještě dopoledne venku a Adámek mi celý dopoledne prospinkal tak jsem všechno vyžehlila a uvařila, tak tedka mám klídek:-) i když ještě trochu nádobí a ustlat ale to ani nemusím když zachvilku už zase bude večer...
no a tedka mi Honzík i Adámek leží na gauči v obýváku a koukají na DVD na Medvídka Pú:-))
Upravil(a) Verunka (1. 9. 2008 12:42)
Není tady
Holky, tak jsme zpátky z očkování. Máme 2. Hexu za sebou a ani jsme si toho nevšimli. Nebýt kapky krve na nožičce, tak ani sestřičce nevěřím, že Sebiho naočkovala. Já si s ním povídala a on ne že ani nekvikl, dokonce se ani nezamračil. 
Zítra jde Šimi na tu žloutenku A, to bude jiný masakr. Ten bude brečet za oba, se vsadím. Ale jde tam s ním tatínek, protože pak jdou oba na kontrolu na alergologii.
Petruš, a jahody jsem nesázela. Sebi jedna nespal tedy jen chvilinku a za druhé, jak dlouho nepršelo, tak je zem tak tvdá, že se nedá rýt. Ale třeba dneska sprchne? Kéž by.
Upravil(a) Suma (1. 9. 2008 13:16)
Není tady
Jo, zapomněla jsem. Sebi váží 6950g a měří 66 cm. Nevyrostli jsme, ale to prý nás minule špatně změřili. Tak nevím. Ale z oblečení mi vyrostl.
Upravil(a) Suma (1. 9. 2008 13:16)
Není tady
Verunko, to zvládneš. Máš hodné kluky. Držím palce!
CAM, tobě držím moc palce na kontrole očiček!
Není tady
Ahoj holky moje,
tak jsem chtěla na spoustu věcí reagovat a zase vím prdlajs... od porodu neudržím myšlenku déle než pár vteřin 
Předně všem děkujeme za pochvalu fotek.
Naše autosedačka jde do všech aut - ta podložka Isofix jen do těch co Isofix podporují, do ostatních jde bez isofixu normalne pripoutat pomoci pasu jako ostatni autosedacky.
Přejeme všem školkovkářům ať se jim ve školce líbí, najdou spoustu kamarádů a paní učitelky je nezlobí.
Se spaním jsme na tom také bledě, dnes od 1h od rána spal opět u nás v posteli a obávám se, že to tak bude nadále... nevím na co mu děláme pokojík 
Sám být taky nechce, pod hrazdičkou musíme být taky s ním...když si potřebuji dojít na záchod, tak většinou řve, že se v klidu ani nevys...

Není tady