|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

SUMI dávám mu obojí. Přijde v teplákách (čistých samozřejmě
mam to přes ulici) a tam bude mít kraťasy. ve školce bude v teplákách a až půjdou ven,tak se buď převlíkne do kraťasů a po návratu zvenku zpět do tepláků anebo zůstane venku v teplákách a po návratu do třídy si veme kraťasy. teď ještě aby to pochopil 
Není tady
akar napsal(a):
Verunka napsal(a):
Akar.. ta je dobrá a moc hezká... hele ale to neznamená že když má isofix že nepůjde připoutat do ostatních aut tam jde o to že to má šanci i připoutat bezpečněji z důvodu toho isofixu:-)
aha, to jsem teda koza
, ja myslela, ze to jde bud jen tak nebo tak - dik za radu
AKAR, manžel tvrdí opak. Že isofix jde jen do některých aut, které to podporují. My Isofix máme a nemůžeme tu sedačku dát třeba babičce do Coroly!
Není tady
Petruša napsal(a):
SUMI dávám mu obojí. Přijde v teplákách (čistých samozřejmě
mam to přes ulici) a tam bude mít kraťasy. ve školce bude v teplákách a až půjdou ven,tak se buď převlíkne do kraťasů a po návratu zvenku zpět do tepláků anebo zůstane venku v teplákách a po návratu do třídy si veme kraťasy. teď ještě aby to pochopil
Aha, dám mu tedy i kraťasy. Dík. 
Není tady

Verunka napsal(a):
Holky a nechcete dát dětem dvoje tepláky.. ono už má být ošklivě od zítra, tak aby jim třeba nebyla zima:-)
myslim že když bude venku v teplákách a ve třídě v kraťasech, takže v tý třídě mu zima nebude...uvidíme jak bude ráno
Není tady

tak holky dobrou, už sotva čučim a rozplývaj se mi písmenka 
Není tady
Veru, Šimi bude mít 1 tepláky do třídy, 1 tepláky na ven + kraťasy, 2 trička a jednu mikinu pro případ zimy, 1 náhradní ponožky a bačkůrky. Vše zůstává ve školce do ušpinění... 
Není tady
No, my zkoušeli Ergo na houbách a Sebimu se moc nelíbilo. Nevím, jestli to bylo jen tím, že ho měl tatínek... no uvidíme zítra... budem trénovat...
v kočárku se mu nelíbí, jen když chce spát... v náručí se nosí rád, tak snad si zvykne i v tom Ergu...
Není tady
Veru, tak to máš pravdu... letí to strašně... a bojím, co s těmi dětmi udělá škola...
Není tady
Verunka napsal(a):
Sumi já si taky koupila klokánku od chicca:-)... jukni pár stránek zpátky .. Adámkovi se tam taky líbilo ale jak chtěl spinkat tak chtěl do kočárku:-)
Jo, fotky moc krásný... ale jak psala Heri - tak klokanku ne... budu se držet Erga... jen aby se mu zalíbilo...
Není tady
Je to špatný na záda. Má je moc rovný... v Ergu je přirozeně, kulatá záda... Zeptej se HERI, ona ti to vysvětlí odborně...
Není tady
andulka napsal(a):
Ahoj holky
Tak víkend OK. Už ráno v sobotu mu bylo dobře
Dneska už jsme byli na chatě
Verčo kde najdu videa Adámka? Pod tvou fotkou je jen Honzík....ty už jsem vidělaJo a mám kvůli tomu dotaz.Je tam video jak krmíš Honzíka přesnídávkou a psala jsi tu že nic do 13tého měsíce krom mlíka neochutnal!!!!!!Tak jak jsi to myslela
Andulko... na http://mimi2.valigate.com
Není tady
Penízku krásné fotky ze svatby
Moc vám to sluší....všem
A malá je celý táta 
Není tady
Verčo vám to na fotkách taky mooc sekne/jako vždy 
Alčo taky krásné fotky....jsi moc pěkná baba 
Není tady
Dobré ránko, holky 
Moc nejsem v obraze, dočítala jsem tak hodně zběžně...
Zachytila jsem jen toto: 
Vitamíny beru Femibion - pro těhotné a kojící. Hned po porodu jsem doužívala Mamavit, co mi zůstal a pak na to kašlala, což se mi nevyplatilo....vlasy, nehty, únava
A asi po dvou měsících jsem najela na toto. Taky protože nejím bohužel tolik ovoce a zeleniny, jako dřív - kvůli nadýmání, tak ať do sebe aspoň něco z vitamínů dostanu.
Verunko, Suma má pravdu. Heri tu rozebírala ty klokanky už dřív. Radši jsi si měla přidat peníze a koupit už Ergo - má ho tu hodně holek, poradily by ti. Anebo šátek.
Já mám doma klokanky dokonce dvě - obě půjčené od kamarádek. Jednu nějakou obyčejnou neznačkovou a druhou taky od Chicca, ale malou bych tam nedala.
Jinak jsem ráda, že sem Heri chodí s takovou osvětou
Nebýt jí, možná už bych tam malou taky v nevědomosti nacpala. 
Upravil(a) ada78 (1. 9. 2008 8:01)
Není tady

ahoj holky
vsem detickam, co jdou dnes do skolky - at se jim tam libi a skolakum spravne vykroceni do noveho skolniho roku
tak s Amalkou najizdime zpet do starych koleji, po tom blazinci co tu posledni mesic/dva bylo, se to snad zklidni - pritel sel dnes prvne do nove prace a my vyrazime odpo plavat - jsem moooc zvedava, jak se ji to bude libit
jo Sumo, kde jste byli v bazene, nekde v Praze?
jojo Veru, Heri to tu nekolikrat psala
jdu zkouknout fotecky

Není tady