29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Verčo tak jsem vám to shlídla, super. Manžel koukal jak pase Adámek koníčky, tak jsme říkali Kubušovi ať si bere příklad
Není tady
hezke rano - tak navsteva je fuc a ja si v klidku popijim kafco
Není tady
Petruša napsal(a):
ahoj holky, tak hlásim další děsnou noc,je to čím dál horší
sice nejí po dvou hodinách, ale do tří se vzbouzel po hodině a od tří po půl. V 6.20 budíček
tak to fakt nezavidim, kdyz to tak ctu, tak to se celkem mam, ja vstavam jen kazde 2 hodiny
Není tady
my jsme vcera nakousli diskuzi o autosedackach (babicka nam ji zaplati - tak cenu neresim) tak bych se chtela zeptat jake mate a nebo jake se chystate nakupovat, ja zatim resim to, jestli koupit 9-18 nebo 9-36 a jestli Isofix nebo ne
Není tady
já vůbec nevim co blbne, už je toněkolik nocí Naštěstí po mě nic nechce, ale strašně sebou hází, to me vzbudí. Někdy i kňourá. Nasadim dudla a spí zase chvíli dál
Není tady
akar pokud máš tu možnost že ti to někdo platí, ak bych koupila 9-18 a isofix asi taky když ti to jde dou auta. A určitě polohovací když jezdíš na tu Moravu...
Není tady
akar.. my máme pro Honzíka 9-18 a taky už mu budeme muset pořídit novou.. a vlastně Adámek dostane tu po Honzíkovi.. taky bych brala tu s tím ISOFIXEM.. hodně dobrá je od Romeru( přehlasovaný o) nejde mi to napsat:) a ta je jedna z nejlepších a nejbezpečnějších...
Není tady
Isofix nam do auta jde, primo v knizce je napsana autosedecka Romer nebo Kiddy. Jenze Isofix mame jen v jednom aute (s nim jezdim ja, tak to problem neni), v druhem neni no a kdyz by byla mala u nasich nebo Slovensku na prazdninach tak tam isofix taky nemaji tzn. koupit jeste jednu provizorni autosedacku - tak nevim. jo a jak dlouho vydrzi ta 9-18? na netu pisou do 4 let, ale Verunka pise, ze zacina byt Honzikovi mala. nasla jsem na internetu toto - co na to rikate http://www.ajuty.cz/shop/kiddy-comfort- … .1286.html
Není tady
Verunka napsal(a):
Akar.. ta je dobrá a moc hezká... hele ale to neznamená že když má isofix že nepůjde připoutat do ostatních aut tam jde o to že to má šanci i připoutat bezpečněji z důvodu toho isofixu:-)
aha, to jsem teda koza , ja myslela, ze to jde bud jen tak nebo tak - dik za radu
Není tady
Verunka napsal(a):
Akar.. já nepsala že malému je malá ale že už bude za potřebí sehnat mu větší aby Adámek mohl jít do téhle, kort když už těch 9kg skoro má :-)))
tak to jsem spatne pochopila, tak to mu je jeste porad dobre?
Není tady
Ahoj holky, jen zdravim a preji krasnou nedeli. My zase makame na zahrade.
Vcera jsme si udelali nadherny vylet na Krivoklat. Dokonce jsme zvladli i 90min prohlidku interieru - Matysek byl v Ergu a spinkal. Mela jsem strach co budeme delat, kdyz se vzbudi a zacne plakat, ale nastesti se vzbudil az venku u obeda.
Vecer hodim na rodinku nove fotky Matyska a fotky z vyletu.
Pa pa.
Není tady
Hezké odpoledne ,
venku je fakt suprově,za chvíli vyrážíme ven .
Vašíka máme na výletě s dědou.
Novi,bolení zubů ti teda nezávidím ... Ptala ses na vitamíny,beru calibrum a listovku kvůli krvi.
Alusko,na Křivoklát bych se taky jela podívat,máme to kousek .
víc nenapíšu,Verunku kojím a čutá mi do ruky ...
mějte krásnou neděli
Není tady
holky-)))))) zas tu vypadám jako blázen, kterej chce dávat malýho už na nočnííííík-))))))))))))))) já se ptala jen orientačně, kdy se tak začíná-)))))))))))))????????????????na nočníku chudáka fakt trápit nehodlám-ted, když ještě ani nesedí-))))))))))))))))
Novi, já beru vitamíny-momentálně-co tu domy zbylo, b, c , zinek, nějakou čínskou pilulku na podporu plodnosti atd....pak zakoupim asi klasickej multák-)
Jinak párty se povedla, lítala jsem samo, jako pometlo, malej byl zlatej, ani nepípl, uložila, nakrmila a vrátila se na zahradu, dala jedno pivko během celýho večera a o půlnoci byli všichni chlapi namol, tak se to ukončilo, ale povedlo se to-))))
malej někdy ze spaní pobrekává, nebo se směje...
já měla MS jen jednou, když jsem začla brát tu cerazzete, od té doby je pokoj...
Není tady
MERY takt o je výborný že jste si to tak užili K tomu nočníku - některý maminy dávaj hned jak začne prcek sedět nebo kolem roku. Čůrání se vychytá, většinou čůraj když se vzbuděj a maminy se pak chlubí jak čůrá na nočník. Jenže ten prcek si to neuvědomuje, takže to je úspěch maminky a ne prcka. Každopádně je to všechno opět individuální, já Domčovi dávala nočník někdy v cca roce a 3/4, jenže on z toho měl hysteráky. Tak jsemt o zase zkusila kolem dvou let a opět. No a nakonec ve 2a 1/4 kdy běhal jen v triku a nočník stál na koberci se tam vyčůral a od týdoby byl přes den bez plíny. Takže sice začal později, za to ale bez nehody a hned (akorát nechtěl čůrat venku ve stoje, to neuměl, tak jsem jezdila s golfáčema a nočníkem
)
Není tady
Ahoj holky
Tak víkend OK. Už ráno v sobotu mu bylo dobře
Dneska už jsme byli na chatě
Verčo kde najdu videa Adámka? Pod tvou fotkou je jen Honzík....ty už jsem viděla Jo a mám kvůli tomu dotaz.Je tam video jak krmíš Honzíka přesnídávkou a psala jsi tu že nic do 13tého měsíce krom mlíka neochutnal!!!!!!Tak jak jsi to myslela
Není tady
Ahojky....
Mery,
hezky jste si užili párty jsem ráda,že se vyvedla
Andulko,
super,že je Davídkovi líp!!! jsem si říkala,kam jsi se poděla a ona na chatě
mám depku, nejraději bych se s damim sbalila a odjela někam na víken pryč, tak přemýšlím,jak to udělat, když nejsem mobilní
Mám tady toho všeho po krk a nějak to na mě padá
add nočník... Sebiho jsem dala ve 20M a za týsden byl bez a ani přes noc se nepočůral. Tobi má plínky stále, je mu jedno,že je mokrej a když se ho zeptám,jestli půjde na nočník,tak jednoznačně NE... včera byl ve slipech,pokadil se a jen smrad ho odhalil....
Není tady
ahojky holky..
Novi, copak se děje, proč máš depku???
Mery, to je super že jste si to užily, já bych taky chtěla něco takovýho podniknout,, jenže u nás by to šlo tak akorát na balkoně)
Andulko.. Adámkovo videa jsou na http://mimi2.valigate.com a tenkrát jsem to zkoušeli a on to všechno vyblil a pak už jsme mu to nedávali a jestli se nepletu tak první to bylo okolo 12-tého měsíce..jinak opravdu dřív nic neměl...
Není tady
Ahoj holky, tak fotky jsou na rodince.
Jdu aspon kousek docist.
Není tady
b]Akar[/b], my mame Isofix a Maxi Cosi a jsme vic nez spokojeni. Budeme dal pokracovat v Isofixu, ale tu vetsi autosedacku koupime asi Romer.
Andulko, to je dobre, ze je Davidkovi lip. Tak snad je ta viroza pryc.
Verunko, moc vam to s Adamkem na te fotce slusi. Adamek je fakt velikej.
Novi, at zuby neboli! Vitaminy beru Calibrum mami - brala jsem ho v tehotenstvi a jeste beru horcik, mam ho malo.
Novi, snad depka brzo prejde - nemas nejakou kamosku co ma treba chatu, ze bys vypadla tam?
Mery super ze se oslava povedla!
Tak jdu kojit a koukat na bednu. Pa a hezky vecer.
Není tady