29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hezky vecer - jsem si pekne makla - jak jsou tu tchanovci, tak pohlidali malou a my makali na zahrade jak o zivot - jsem ryla, pritel to vozil atd. Jsem utahana jak kote - ale Amalku to v noci asi zajimat nebude, ze?
Petrus to mas dobre, ze ti maly takhle prazdninuje (na noc)
Veru hezky vam to slusi - Adamek vypada jak pulrocni dite
Novi a to ti neni dobre a tvuj si sel jako ven? Tak to fakt asi nepochopim
Není tady
Akar,
on jel už ve 2 odpo na fesťák a ty debilní zuby začaly až k večeru a momentálně jsem ráda,že je v čudu,můžu tady sedět
kluci spí,tak mám vegáč
jo a to jsem ještě dostala 2 MS skoro na hodinu přesně
a jdu dočíst
Není tady
jé VERUNKO teď jsem znovu koukala na tu tvojí dnešní fotčku a má Adámek sstejný bačkůrky jako Kubuša,akorát my máme bílý
Není tady
Akar leda,že by jsi uvařila odvar z makovic tak pak bude
Upravil(a) Novia (30. 8. 2008 21:56)
Není tady
jo pro ty,kdo neví,jak se starat o předkožku dětí,ne tatínku
http://www.rodina.cz/scripts/detail.asp?id=5274
Není tady
Novia napsal(a):
Akar,
on jel už ve 2 odpo na fesťák a ty debilní zuby začaly až k večerua momentálně jsem ráda,že je v čudu,můžu tady sedět
kluci spí,tak mám vegáč
![]()
jo a to jsem ještě dostala 2 MS skoro na hodinu přesně
a jdu dočíst
tak to jo
ja MS nemela od te doby, co jsem vysadila Cerazzete, tak dobry
Není tady
Petruša napsal(a):
akar myslim že nebude...
jojo, to uz mi ted predvedla, v devet usla a ted jsem ji tam byla uklidnovat, zase mela zavrene oci a brecela, se ji neco nelibilo, nastesti vetsinou staci ji rozsvitit svetilko na kolotoci a pustit pisnicku a zase zabere - ja nevim, asi ma spatne sny nebo nevim, co ji trapi
Není tady
no mě břicho nebolí a silná MS taky zatím není... jo kdyby byla taková pořád tak jdu rodit ještě 1 a nebudu ji mít vůbec
mám to vždy lepší
akorát ovu jsemteda nepoznala, vždycky mě bolelo šíleně břicho a teď nic od porodu Damiho...
Není tady
Novia napsal(a):
Akar leda,že by jsi uvařila odvar z makovic
tak pak bude
tak tohle muj taky uz navrhoval, ze bychom to mohli prubnout (samozrejme v legraci)
Není tady
ted jak jste to psaly (o tech ponozkach na noc), tak jsem se musela jit na malou podivat, jestli ji nahodou neni zima. Spava v takovych tech overalcich bez tapek a je prikryta perinou (kdyz je chladneji tak spava ve spacim pytlu). No a nozicky ma teploucke, jak kaminka. Jsem se vydesila, jestli zase nedelam neco zle, ale kdyz je ma teple, tak ji ty ponozky davat nemusim, co myslite?
Není tady
Petruša napsal(a):
jé VERUNKO teď jsem znovu koukala na tu tvojí dnešní fotčku a má Adámek sstejný bačkůrky jako Kubuša,akorát my máme bílý
jj taky mame bily, ale uz nam jsou pomale maly a ruzovy s kytickama
Není tady
akar napsal(a):
Petruša napsal(a):
jj taky mame bily, ale uz nam jsou pomale maly a ruzovy s kytickama
my máme modro béžový sametový jestli teda jsou to ty samý, ale snad vidím dobře
Není tady
tak ja to jdu zalomit, mala zabrala a musim trosku neco naspat - prvni buzeni bude kolem pulnoci pak kolem druhe atd. (kde jsou ty casy kdy se prvne budila kolem ctvrte )
holky dobrou
Není tady
Dobré ráno maminky a mimískové,
přeju Vám hezkou neděli...
u nás to vypadá že bude i krásnej sluneční den, tak jsem ráda...
holky tak vy co máte děti školou povinný, jak se těšíte na zítra.. .konečně už zase pomastí do škol, co :-)))
Tak u nás bude dneska veselo..manžel jede přesne na 12:00 pryč a vrátí se až v pondělí..tak to jsem na to zvědavá jak tady budu s klukama válčit:))) naštěstí mám klokánku tak to snad zvládneme:)
Joo holky na webíku jsou nový fotečky tak taky videa.. jak paseme koničky a jak pijeme..teda spíš u toho kecáme :-))
http://mimi2.valigate.com
Upravil(a) Verunka (31. 8. 2008 7:58)
Není tady
Hezké ránko
Veru,
to zvládneš, ono nic jinýho ti ani nezbyde a vrátí se ti v pondělí
já budu na kluky taky sama, manža jde zítra do práce a vrátí se v úterý,ale přijde mi to normální
o něco horší bylo,když odjel do Kosova a to neměl Tobi ani měsíc,ale šlo to.... za rok by mohl jet zase
a jdu juknout, zorvna snídám no ne,že bych spala tak dlouho,jen jsem se za ty 2 hodiny k tomu ještě nedostala
Není tady
ahoj holky, tak hlásim další děsnou noc,je to čím dál horší sice nejí po dvou hodinách, ale do tří se vzbouzel po hodině a od tří po půl. V 6.20 budíček
Není tady