29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký večer všem ,
za chvíli jdem na koupalíko,tak jsem ještě nakoukla .
Petruš,díky za pochvalu fotek .
Andulko,no,opravdu si "užíváš",tak ať to brzy přejde.
Dupačky má Verunka na doma,na noc overálky a ven se jezdí vystavovat v kaťatech,když je chladněji,jinak jen v bodýčku...a fusakličky,má pořád studený nožičky.A koupila jsem jí takový ty klasický dětský punčocháčky-růžový,je v nich legrační .
V jídle se docela omezuju,ale občas si dám něco smaženýho,piju hodně ovocné čaje a rooibos,někdy kávovinu s mlíkem.Bublinkovou vodu vůbec a trošičku si sosnu od manžy tonic,nebo kolču .Ale nemůžu normální chleba,i kdyby byl dva dny starý,tak má po něm Verunka prďochy.O pivu jsem se zmínila jednou,že bych si koupila černý,bylo mi řečeno,že bych smrděla(on ho nepije)...tak nic
.
Meryblue,hezky si užij párty .S nočníkem ještě opravdu počkej
,máte čas
.
Není tady
ahoj holky,
BUBBLE dufam že jste si dnešek užili na tý oslavě
MERY taky doufam že jste si užili, krásný počasí, tak určitě jo
ANDULKO to je dobře že už je Davídkovi OK, ty se drž
Není tady
PENÍZKU nemáš zač My taky furt máme fusekle, taky má nohy jak žabák. Na noc má overálek a teplý ponožky a i tak je má většinou studený.Často i ručičky. Domča to měl taky
Není tady
holky tak právě jsme s Kubíčkem docvičili na balonu, zezačátku brečel a pak se mu to líbilo. Krásně byl opřenej o to předloktí.
HERI prosím tě jak dlouho a jak často se na tom má cvičit? díky
Není tady
tak jsem zase tu kluci jsou okoupaní a v pokojíku,Dami teď jedl a usíná
a mě bolí celá huba od 8
Není tady
jj a už mě bolí od toho i spánky si už připadám jak hypochondr
nejen ,že mi děsně padají vlasy a lámou nehty, ale kyčle mě bolí, teď ještě ten kašel a rýma, do toho ty 8 horní obě dvě a to bolení spánků
v týdnu mě bolelo koleno,fakt jak důchodce,nebo hypochondr
ale jsou horší věci ...
Anulko,
co u nás?
Veru,to samé u tebe ??
Petruš,
a kde máš Domču ?
holky co vaše párty??
Není tady
jé to je nepříjemný Novi nechybí ti vápník? Vlasy, nehty, zuby, klouby...
Domča jel dopoledne s našima k mýmu dědovi a navečer přišla SMSka že mu mám přinýst zítra čistý oblečení, že spí u našich. On tam teď spí vcelku často (min. 1xza14dní), tak jsem mu tam minule už dala náhradní pyžamo a hrnek na pití (netekoucí), abych nemusela vždycky běžet domu pro věci. Takže mi občas oznámí že spí u babičky a nejde se mnou domu. Tak teď to vylepšili,už mi to rovnou oznamujou SMSkou
Není tady
Tak to máš Já se těším, jak si naši vezmou všechny 3
to budou brzo šediví
naši si berou Sebiho často
Tobiho ještě moc nechtějí, jen, když jsou na něj oba dva,jelikož on nesmí být minutu o samotě,jinak je zle
a vidíš, s tím vápníkem mě to nenapadlo... sice piju hodně mlíka,ale v kolik v tom je vápníku že
sýry taky jím,ale asi fakt chybí....
takže otázka do placu berete někdo vitamíny??? a pokud ano ,tak jaké???
Upravil(a) Novia (30. 8. 2008 20:27)
Není tady
Neboj, naši si taky nikdy určitě nevemou na noc oba. Ale až bude Kuba větší, tak jen co Domča bude spát u tchýně, tak Kuba poputuje k našim a já na večeři. Takže to čekam tak za rok
Není tady
no já taky
teď čtu tohle a tu diskuzi pod tím http://www.rodina.cz/clanek6528.htm
Není tady
no konečně jsem si sedla..od rána jsem byla v Praze, pak jsem se večer po šesté vrátila pak šla ještě ven, přišli v osm, vykoupaly, nakrmily a tedka stahuju fotky:-) musím Vám něco ukázat, tak vydržte..
doma tak napůl ok.. ještě si musíme promluvit ... zachvilku napíšu víc
Není tady
já taky, jenže se vrátil manže, tak mě asi vyhodí
Není tady
VERu supr fotka, moc vám to sluší. už musim jít, měla jsem samozřejmě pravdu (ani jsem nedoufala v opak ) a D. mě vyhazuje... :hrater:
Není tady
jj sluší vám to moc!!!!
tak jsem teda nucena jít pověsit to prádlo, no a že se mi fakt chce
hned jsem tu
Není tady