29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Verunka napsal(a):
já taky nedávám dupačky.. akorát overalky na spaní a nebo lítá v kalhotech či tepláčkách.. vůbec si nedokážu takovýho našeho habánka dávat do dupaček:)))
Veru, to "lítá" se mi líbí
To jsem jediná dupačková? Máme velikost 62, to přece není až tak moc.
Není tady
Ado já jsem na sebe tak do 4m byla přísná,ale teď už to moc neřeším.Piju jedno kofejnový kafe denně,většinou Late od Jacobs,občas perlivou vodu,a zrovna včera jsem si dala Kofolu,protože jsem na ni měla strááášnou chuť.A hodně si teď vařím Roibos.
Není tady
Heri...
asi tak nějak s těma Ing. Mudrů atd :-))))))))))) Tím Andulko neschazuju, ale pobavilo mě to
Aduš.. já piju od začátku snad úplně všechno kojící čaje, vodu, ale i vodu z bublinkama, coca-colu.. no mattonku mochito:-)))
Není tady
Ado malinkou holčičku si v dupačkách umím představit,ty naše klacky už fakt ne
Není tady
Verunka napsal(a):
Heri...
![]()
![]()
asi tak nějak s těma Ing. Mudrů atd :-))))))))))) Tím Andulko neschazuju, ale pobavilo mě to
Aduš.. já piju od začátku snad úplně všechno kojící čaje, vodu, ale i vodu z bublinkama, coca-colu.. no mattonku mochito:-)))
Já se tím opravdu nechci nikoho dotknout,to fakt ne,jestli to tak vyznělo.
Ale bohužel je to tak.
Není tady
Jo,Veru Mattoni Mochito jsem pila na litry,když vyběhlo,ale teď mi přestává chutnat.Je to strašně sladký
Není tady
Heri, tak jsi mě uklidnila, už jsem myslela, že jsem zase s dupačkama zaspala dobu
Tak chlazenou půllitrovou kofolu někde na zahrádce....to bych si dala
Já jsem na sebe byla hodně přísná v jídle kvůli prdíkům hlavně. Ale už hodně zkouším hlavně zeleninu, protože ta mi strašně chyběla.
Ale to pití jsem zatím nějak nezhřešila. Kafe mi kupodivu nechybí, nahradila jsem ho meltou, tou se nalévám pořád
A vždycky jsem pila bublinkovou vodu a už jsem si zvykla na obyč.
Není tady
Holky ..to já byla předevčírem s holkama venku a bylo nějak teplo a jak jsme tlačily kočárky a tak jsme si sedly do takový venkovní hospůdky a všechny jsme si daly černý malý pivo:-))))ježiš to tak bodlo:)))) a to jsem měla pivo naposled snad v 16 ti letech:-)
Není tady
Jo a na pivo jsem zapomněla .Piju nealko,ale občas jdeme do pivovaru na zahrádku,tak si dám malý kvasnicový.Mňam.
Není tady
VERU dobrou noc,t aky za chvíli jdu
ADO my taky dupačkujem. Většinou. Když bylo tepleji ale ne na kraťasy, tak jsem mu koupil aplátěný kalhoty, aby ten lacl nedělal druhou vrstvu oblečení na těle a nebylo mu horko, jinak ale když je chladněji, tak má dupačky anebo takový ty dupačky bez ťapek a ponožky
ANDULKO ať se Davídek z tý virozky nebo co to má do zítra vyspí a je mu dobře. Držim mu palečky
Není tady
Heri jojo není Ing jako Ing....taky znám spoustu magorů (třeba já, že?)
Jo a já se nehlídám v jídle od 4měsíce ukončeného takže už sladké 3měsíce jím a piju vše.(ale né alkohol, ředktvičky a kedlubny, fazole a lusky) jinak vše a kávy tak 3kousky denně jinak bych padla na hubu po tolika kojení za noc
Není tady
Andulkotak tebe jsem fakt nemyslela .Ty jsi sice Ing.,ale normální.Teda alespoň myslím
Já se vždycky ptám manžela,když něco udělá fak blbě - ¨Nejsi ty náhodou inženýr¨
Není tady
ahojky, holky, vy frčíte, já vás absolutně nestíháááám-)
K tomu bydlení....bydlíme v trvalým pronájmu v baráku, kde jsou 4 byty a celá léta jsme měli slíbeno, že až ten pán nad náma dožije, tak koupíme i ten byt nad námi a uděláme si ho dvoupodlažní...že na tom zdravotně není dobře...ale milej starej pán je na tom pořád stejně už 6 let a my už tu o sebe zakopáváme...byt je malý...tak cese díváme po nějakém malém baráčku, nebo bytě a zahrádce-externě....
Heri, díky, jsme jen na koju, ale hrozně mi poslední dny u toho blbne, odcucává se a řehtá se, nesoustředí se, pořádně se nenapije, takže v noci kojim už zase skoro furt..dělá to i v noci, potvora....-)))
marůdci, malí, velcí..uzdravte seeeee-)
Novi, štěpík má toho pejska od Lamaze nejradši...furt se na něj směje a povídá...
Tak prcík mi v kočáře ted už spí hezky, odpo i 3 hodky, jako třeba včera v lesoparku...chtěli jsme mu ukazovat zvářátka a on to celé prospal-)
my to máme s kojem obráceně-přes den tomu moc nedá, je hrozně roztěkaný, pořád víšká, šměje se, šije sebou atd, je hrozně živej, ale v noci by baštil snad v kuse.-)
holky, od kdy se začíná s nočníčkem? něco jsem četla, ale chtěla bych znát vaše zkušenosti.....??????????????
Není tady
jinak, já dupačkuju i tepláčkuju, jak se to hodí.... na spaní dávám už pyžámko..overálky 68 už mu táhnou....
Já si dám občas taky malý pivo, vodu bez bublin, kafe 3 v 1, občas slabýho turečka hned po koju, kojící čaja a občas hlt coly...malej je v poho....jdu do hajan, zítra máme velikou zahradní párty-8 dospělých a 5 dětí a můj prcek k tomu, takže musim být čerstvá...papa.
Není tady
MERY užijte si dnešek
Držim palce ať seženete něco pěkný k bydlení
holky mě se malej teď už nekolik nocí budí po hodinách. Ale dam mu dudla a spí dál. Snad ho to brzo přejde
Není tady
hezkou sobotu - jdu jen na skok, nez si vypiju kafe a letim makat na zahradku (babicka hlida malou, tak toho musime vyuzit)
vsem morodum preji brzke uzdraveni (ja myslela, ze me taky uz neco klati - vcera jsem byla na zachode snad 5x, ale rano nastesti dobry)
jinak nedupackujeme asi od 2 mesice - vubec me ty dupacky nebavily, mam radeji teplacky, leginy... (je to dole raz dva)
v jidle uz se taky moc neomezuju - jen co vylozene nadyma (lusteniny, zeli) a k piti - vetsinou vodu bez bublinek nebo domaci stavu - a kafe bez kofeinu (to je moje) taham si ho vsude na navstevy (piju ho asi od 4 mesice tehotenstvi, tak si na to uz vsichni zvykli, ze chodim s vlastnim kafem)
no nic, uz jsem odvelena - musim jit makat
Není tady
jo a ke spani se radeji uz ani nevyjadruju, uz ani nepocitam kolikrat v noci kojim (ale vic jak 2 a kdyz se zadari 3 hodiny v kuse nespim) - kojim nejak v polospanku - pres den nekdy dela u jidla taky blbiny (v noci nastesti ne), ale to ji nenecham u prsa - dam ji vetsinou na chvilku vedle sebe, az fakt dostane hlad a pak se chytne a saje jak zbesila (uz bez blbin), asi ji dojde, ze by jinak nic nedostala - proste kdyz nechce, nedostane
Není tady
Vše nej nej nej do nového domečku!
Andulko, snad už je Davídkovi líp, držím pěstičky....
Dupačky už taky nedáváme delší dobu. Jen občas, když bylo chladněji a já mám všechny kalhoty v prádle....jinak taky používáme kalhoty, kraťásky a samozřejmě šatičky....na noc mívá overálky...
Mery užij si to....taky tady míváme často narváno, když se slezeme s kámoškama, tak každá má 2 děti a jedna má 3 jako já, tak nás je tu taky požehnaně...třeba 4 maminy a 10 prcků...
A včera jsme dělali u kámošky ukončení prázdnin dětem, tak nás tam bylo 9dospělých a 14 dětí a jedno v bříšku...
My dnes jedeme na oslavu neteři, má 1 rok, bude tam tak 30 lidí....taková skoro svatba
Upravil(a) bubble (30. 8. 2008 9:31)
Není tady
ahojky, děkuju,...tak manža jel pro něco na auto, tak vzal malýho s sebou, uklidila jsem si a tak a odpo to vypukne...
Dneska noc dobrá-kojo v 1h a ve 4h, kéž by to tak zůstalo, ale vždycky když to vyslovim, tak další noc je děs-))))
hezký den.
Není tady
Holky tak noc v pohodě
Dr nám nakázal mu do půlnoci nedat...jen černý čaj(žádný dětský ale normální) a hodně osladit hroznovým cukrem.Že mu to dodá energii. No samozřejmě čaj nechtěl....ani náhodou.Byl kojený v 16.00 a v 19.30 už byl tak hotový z hladu že se to nedalo a dala jsem mu cucnout....párkrát potáhl a vysílený usnul.Pak se vzbudil ve 23.00 a to už se napapal normálně.No a v noci klasika po 2 hodinách
Ráno jsem byli ještě na pohotovosti se pro jistotu ukázat. Dr se zhodla s tím včerejším že to bude asi těma příkrmama že neumí papat ze lžičky a nalokal se vzduchu a to ho tlačilo No a další varianta budou zuby.Sice je ještě nemá ale už tam vidím 2 zarudlé čáry....dásna má hodně tvrdé....tak myslím že do měsíce budou venku možná dříve. No a o tom že jsem vůbec nespala nemusím ani psát....jsem úplně mimo a neumím spát přes den takže se mi to zbírááááa je mi už až na omdlení
No a včera jsem odstříkávala mlíko ručně a dneska mám zase zánět Minule jsem to taky měla po tom co jsem odstříkávala ručně takže jsem si jistá že je to na tuty z toho....nevystříkala jsem pořádně všechny žlázy a mám tam zas bulku jak vajíčko
Bolí mě celá paže
Se zblázníííííííím
Kluci šli ven tak jdu odpočívat....snad usnu
Není tady
Hezký den
manžel před chvílí odjel na fesťák do druhýho města... se to někdo má ....
Andulko,
ty si teda užíváš ať je bro líp!!!!!
Není tady
Mery,
hezky si to dneska užijte a na nočník máte hafo času
doma dupačkujeme,tepláčkujeme a na ven dupky nedávám,jen tam mám nějaký sameťáčky sportovní...
Není tady