|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Akar, tak to znám... když má spát nespí a když potřebujeme někam jít, tak by spal klidně celý den 

Není tady
Veru, tak to je super, že se přitahuje.
Já doufám, že si to s Máťou vyberu a další dítko bude hotovej andílek 

Není tady
Aluska napsal(a):
Akar, tak to znám... když má spát nespí a když potřebujeme někam jít, tak by spal klidně celý den
To dělají všechny děti, že? Neučí je to náhodou už v porodnici??? 
Není tady
Aluska napsal(a):
Sumi, já potřebovala jeden papír s potvrzením výše mateřské (potvrdili v práci), pak tu žádost o rodičák a pak papír s volbou délky rodičáku, plus občanku mojí a manžela a rodný list Máti. Ale ty děláš asi na živnostňák, tak to budeš mít možná jiné.
Alusko, díky. Ta manželo občanka by mě nenapadla. Mám ji náhodou dneska u sebe, škoda, že nemám čas tam zajet. Je to od nás na druhou stranu než školka... 
Snažím se stáhnout ty formuláře z internetu, ale nejde mi to kvůli zabezpečení. 
Upravil(a) Suma (1. 9. 2008 13:53)
Není tady
Holky, chci Matýskovi namalovat v pokojíčku na zeď létající balon. Jednu stěnu jsme udělali světlounce modrou, jako obloha a na to chci namalovat bílé obláčky a mezi nimi tak dva létající balony. Tak jsem hledala nějaké barvy na zeď ale nic jsem nenašla, jen klasické tónovačky do Primalexu.
Nevíte o něčem... něco prostě jako temperky na zeď...

Není tady
Suma napsal(a):
Aluska napsal(a):
jjj s tím naprosto souhlasím:-))))
Není tady
Suma napsal(a):
Aluska napsal(a):
Že by?

Není tady
Aluska napsal(a):
Holky, chci Matýskovi namalovat v pokojíčku na zeď létající balon. Jednu stěnu jsme udělali světlounce modrou, jako obloha a na to chci namalovat bílé obláčky a mezi nimi tak dva létající balony. Tak jsem hledala nějaké barvy na zeď ale nic jsem nenašla, jen klasické tónovačky do Primalexu.
Nevíte o něčem... něco prostě jako temperky na zeď...
Aluško, my máme zářivé barvy na zeď. Koupili jsme je v Hornbachu. Jsou to malé lahvičky a koupíš si jaký chceš odstín. Ale nejde to pak dolů. Musí se to oškrábat. A k tomu máme třpytivé fixy na zeď (tedy barvu v tubě) a tím maluji hrany.
Není tady
Verunka napsal(a):
Aluško..určitě, já věřím že ty druhý děti jsou opravdu hodnější:-))
Že by Sebastiánek troufnul andílka Šimonka? Tedy platí toto pravidlo i po 1. roce života??? 
Není tady

tak ja se musim odlepit, jinak tam nedojedeme vcas - pak doctu a sdelim zazitky
jeste vam sem hodim foto - zkousely jsme dopo plavky

Není tady
Jé, jahůdkové! To je krása!
AKAR, držím palečky a těším se tvé dojmy!
Já se do Juklíku nedovolala. Jsou přetíženi. Budu to zkoušet zítra...
Není tady

Suma napsal(a):
Jé, jahůdkové! To je krása!
AKAR, držím palečky a těším se tvé dojmy!
Já se do Juklíku nedovolala. Jsou přetíženi. Budu to zkoušet zítra...
dik, ja se tam dneska dovolala az na po pate - volani na mobilni cisla jsem vzdala a na pevnou mi to vzali hned na podruhe - snad budes mit zitra vic stesti

Není tady
Akar, taky mi vzali pevnou, ale s tím, že na objednání nových kurzů nemají čas. 
Není tady
Akar,úžasná fotka!
Sumi, díky, mrknu v Hornbachu.
Taky mizím nebo nic neudělám, večer snad ještě nakouknu.

Není tady

Verunka napsal(a):
akar...to krtečkový puzzle vypadá opravdu skvěle... asi ho taky koupím.. holky kde vy jste ho kupovaly?
Veru ja ho mam po synovci - mame dve jedno krteckovy a pak se zviratkama, cislama a pismenama - vse jsem hodila do pracky a mala na tom ted radi

Není tady

hele Sumo, mam vzit autosedacku sebou nebo ji nechat v aute - bravala jsi ji sebou? ja vetsinou jen Amalku hodim na sebe do nositka a jdem, tak nevim

Není tady
holky tak jsem to našla na mmb
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11659042&tab=1
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11659060&tab=1
Není tady

holky tak jsme zpet - Amalka je z vody nadsena - celou dobu se smala placala do vody, parkrat me pekne ohodila - no jo jak kacena. jsme v bazenu pouze 3 tak jsme meli mista plno. Asi ji to dostatecne unavilo - jen jsem ji dala do auta okamzite usla.

Není tady
ahojky,určitě se někdy sejdeme....takže stačí plínka do vody, plavečky nemusí?
Sumi, o tom Německu jsem slyšela, je to fakt kousek..
Sumi, rotstly houby, když jste ted byli? Odkud jsi?
HOlky, mimča se vám přetáčejí bez plínky, nebo oblečený?
Veru, já myslela z obou prsou při jednom kojení.-))))))))))))))))))))))))))) i když známá kojila kluka opravdu pořád jen z jednoho, protože z druhého nechtěl.....
Mě padaj vlasy taky dooost
tak mi děláme vše, co píšealuška bez přetáčená a ještě zvedá ruce na nastavení .když ho chci zvednouzt....
Není tady