|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jinak dnes jsem si byla zažádat o rodičák a dozvěděla jsem se to samé co Andulka... mám peška 
Vyšlo by nám to, kdybych neměla mateřskou vyšší než je ten rodičák na 2roky, protože by mi vznikl nárok v říjnu a vyšlo by to, ale protože ji mám vyšší, vznikne mi nárok až v listopadu a to už je pozdě. Jsou to kreténi!

Není tady

Veru,
taky jsem sama
manžel je ve služně vrátí se zítra
a mám klid 
Dami je te´d hodnej, v sobotu jsem o něm skoro něvěděla... ale je to jak kdy... někdy je jako by tady ani nebyl a druhý den řve,jak 10 děcek a událm doma kulový ....
tak už kupuju na Vánoce
Dami dostane tu chobotnici lamaze, jsem ji na netu koupila za 570 i s poštou... ještě mu koupím tu knížku GALT, tu velkou,a která je dobrá? koukala jsem,že mají asi 3-4 druhy....
Tobi dostane velkou vláčkodráhu,mám spadeno na 130 dílů a Sebimu nevím...
Sumi,
jaké máte doma hračky? předtím jste se tady s petruš bavili o něčem... něco s čím si Šimi hraje a je to i nějaký naučný... díky
Není tady
ahoj
Sumi, děkuju za podporu, no sem zvědavá, už jsem dlouho nebyla s klukama sama... naštěstí Adámek má dneska spací a furt spinká, i tedka jsem ho nakojila a chrupká a Honzík je ve svém pokojíčku, leží v posteli a místo aby hajal tak si prohlíží knížky:)
jo a malej je moc šikovnoučkej:-)
Aluško, nemáš zač
s těma myšlenkama jsem na tom stejně, vždycky chci něco říct a hned na to zapomenu...
Aluško já měla Honzíka taky pořád v posteli s náma.. s pokojíčkem máte fakt čas,my ho prdli až v jeho dvou letech a hned se chytil, takže nikam nepospíchejte
Není tady
Novi
hihi takže jsme osiřeli obě:-)
no s těma vánocema, to máš super že už víš a že už nakupuješ... My totiž absolutně nevíme co koupit.
ale jak jsem byla v sobotu v Ikee tak jsem koupila Honzíkovi takovou tabuli, na jedné straně je na křídu a druhá strana na tabuli a malému se to moc líbí...a myslím si že je to taková fajn hračka i universalní až půjdou kluci do školy tak se na ní budou učit:-)
Není tady

Alusko,
tak to mě mrzí, jsou to kreténi !!!! a popravdě, tak ani nechápu, proč to nejde.... vždyť je jedno ne,kolik bereš ? jsou to fakt volové 
Není tady
Sumo, super, že je práce hotova!
Verunko, držím palce ať kluci nezlobí a v pohodě to zvládnete.
Cam, ať je očičko ok.
Petruš, cvičení zdar!
Novi, vidím, že splín je pryč.. to je dobře...život je příliš krátký na to, abysme ho prosmutnili 
Heri, ty jsi náš děda vševěda 
Andulko, kdy vás čeká zase neurologie? Já tam jdu volat a objednat nás na 6.měsíční prohlídku (máme zavolat min. měsíc dopředu), tak mám celkem strach co bude. Máťa nějak výrazně nepokročil, od té doby co jsme tam byli... jde skokem, tak snad ten skok do té doby přijde 

Není tady
Ohledně mé mateřské:
Napsali mi dneska z Občanského Juda ať jim o tom napíšu více....že by to dali svému právníkovi
Alčo nespojíme síly 
Není tady

Veru,
no já si na osiření zvykla
přece jen mám doma
a mívají cvičení atp. ....
Není tady

Andulko,
tak to jim napiš,třeba přece jen tam šance bude... mě stejně připadne,že každej kdo má nějakou funkci si dělá co chce ...myslím tím hlavně lidi na socce a dr
Není tady

je tu někdo ,kdo má práce doma dost a přece tady sedí jako já ? 
Upravil(a) Novia (1. 9. 2008 13:33)
Není tady
Novi, ja to taky nechapu... obcas si v tomhle state prijdu jako v kocourkove.
Ja mam k Vanocum pro Mátu kostky Galt a takovej míč s různejma výstupkama a tak a možná pořídím taky tu chobotnici.. mam na ni zálusk už dlouho ale nějak vždycky nezbydou penízky.

Není tady
Andulko..Aluško..určitě spojte síly..určitě to vyjde a vyzrajete nad státem, taky jenom zírám, jsou to fakt troubové...
Novi...jj práce nad hlavu a taky sedím radši u pc:-))) i když dneska už jsem zvládla vyžehlit haldu prádla, uvařit, a dokonce uklidit už i tu kuchyn:-)
Není tady
Aluško a co už Maťa umí?
Novi dobu na odvolání jsem prošvihla
Takže už stím nic neudělám ale napíšu jim ve skratce a mohly by se tím zaobírat aspoň kvůli ostatním 
Není tady
Novi, třeba já
Čeká mně tu prádlo a chci upéct buchty.
Andulko, jasně. Se přidám.

Není tady
Novia napsal(a):
je tu někdo ,kdo má práce doma dost a přece tady sedí jako já ?
Já se hlásím! Do ničeho se mi nechce. Sebi teď usnul a za chvíli pojedu pro Šimonka...
NOVI, my máme takovou logickou hru, kde vytváříš bludiště. Je to tedy od 5ti let, ale asi polovinu toho Šimi zvládá, dál je to už dost těžký. No zahrajou si i rodiče. Někdy se u toho hádáme, protože to chceme hrát všichni.
Těch her je spousta variant a ta naše je asi nejlehčí...
No a začali jsem doma hrát "prší" s kartama. Jen máme problém, že Šimi se vzteká, když prohraje. Jak jste to naučili ty své děti?
Není tady

tak jsem umyla nádobí aspoň a tady zase nejsou poslední příspěvky
zase jim to blbne 
Není tady
Andulko, pase koníčky, občas perfektně, občas je to bída - přepadává.
Přitahuje kolínka. No a pořád sebou mele, nevydrží chvíli vklidu.
Spojuje ručičky a strká je do pusy. Když ho držím, chytne moji ruku a cpe si ji do pusy. Hračku na hrazdičce chytá a chce si ji nacpat do pusy. Když mu dám hračku k ručičkám, chytí ji a nacpe do pusy
Ale sám po hračce nešáhne.
No a jinak je děsně ukecanej - buď brouká nebo řve 
A to je tak všechno - nepřetáčí se, ani se nepřitahuje do sedu (to jen když je jakoby v polosedě u mě na klíně o mě opřenej tak se trochu přitahuje) a ani se neotáčí za zvukem (když mu třeba vpravo od hlavy pustím hrací hračku, tak se neotočí), ale slyší dobře, jenom mi přijde, že ho ty hračky moc neberou.

Není tady
Já se snažím najít, co potřebuji na vyřízení toho rodičovského příspěvku. Nerada bych to prošvihla...
Není tady
Veru, kdybych mohla, poslala bych Máťu taky už do školy
To by byl klid! Mám ho zase v Ergu, protože jinak by naše domácnost nemohla fungovat. Já bych skončila v blázinci a naše domácnost by se utopila ve špíně.

Není tady
Sebi, když má dobrou náladu si dokáže pohrát pod hrazdičkou sám.
To Šimi vůbec nedělal. Tak se Sebim mi připadá všechno jednodušší. I uklidit se občas dá. Je hodnej. 
Není tady

ja mam doma taky poradnej bordel a stihla jsem tak max. pozbirat pradlo ze susaku bo mi asi zmoklo - jinak by tam mozna vyselo az se vratime z plavani
za pul hodky chci vyrazit a co myslite - Amalka spi a spi - to mi dela vzdycky, kdyz mame nekam vyrazit a pak nestiham

Není tady
Sumi, já potřebovala jeden papír s potvrzením výše mateřské (potvrdili v práci), pak tu žádost o rodičák a pak papír s volbou délky rodičáku, plus občanku mojí a manžela a rodný list Máti. Ale ty děláš asi na živnostňák, tak to budeš mít možná jiné.

Není tady
Aluško ...
já teda musím napsat že u prvního syna Honzíka jsem na tom byla stejně a absolutně nic jsem nezvládala, ale Adámek nám to vynahrazuje...pláče strašně malinko, já ho položím a stačím u něj udělat plno věcí okolo... jsem ráda že to tak je.
jinak malej se taky nepřetáčí ale věřím že pasení koníčku nám vcelku jde a on se normálně když ho chytnu přitáhne sám až do sedu:)))
Není tady