29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak šel se slovy : ráno za dětmi přijdu....
Tak už to zase začíná - "člověk ho vyrazí dvěřmi a on přijde oknem"....
Pro AXIHO: je to humor, u nás je to už národní sport.
Jojo, je na čase nastavit pravidla.
Petro, obdivuji , jak to zvládáš. Pro mě by vaše situace byla jen trápení. Ale věř mi, že až to jednou konečně vyřešíš /a bude to samozřejmě na tobě to řešení/, tak se ti strašně moc uleví a otevřou se úplně jiné dveře. Ale ty to víš
Není tady
ano Peťuš, to si myslím i já... je načase, abys ve VLASTNÍM!!! bytě určila pravidla a byla důsledná
Aevo, není co obdivovat. Je to kolotoč, ze kterého už hodlám definitivně vystoupit. Ale věř mi, že to není až tak jednoduché-né kvůli mě, ale kvůli dětem.
Som - jasně, pravidla budou. Huš se na nich pracuje.
petra72 napsal(a):
Aevo, není co obdivovat. Je to kolotoč, ze kterého už hodlám definitivně vystoupit. Ale věř mi, že to není až tak jednoduché-né kvůli mě, ale kvůli dětem.
Som - jasně, pravidla budou. Huš se na nich pracuje.
Ty tak kecáš... trošku Děti to nakonec vezmou víc v pohodě, než si myslíš - však ti to už ukázaly, že není důvod cokoli kvůli nim prodlužovat, tajit a obcházet, ne?
Stanovená pravidla by totiž měli dodržovat všichni, včetně dětí. Konkrétně zrovna jim to dává jistotu, že takhle to funguje a dobře, a navíc příklad, že dodržovaná pravidla jsou fajn, když platí. Těžko to ovšem po dětech vyžadovat, když nemají páru, že nějaká pravidla jsou, že?
Já jsem si taky myslela, že kvůli dítěti tohle a támhleto... jenže všechno má své hranice, a cokoli jim dnes předvedeš, jak co zvládat, to pak budou aplikovat ve svém životě. A ruku na srdce, Peti, tohle natahování nesvědčí nikomu Lepší je říct hned pravdu a pak si o ní dlouze povídat, než dlouze zamlčovat a pak s pravdou stejně muset rychle ven.
No a jelikož neumíš pouštět hrůzu jako já (teda já si dodnes nemyslím, že ze mě jde strach, ale BM tvrdí, že jo, že se bál na mě jenom promluvit), musíš "aspoň" tvrdě nastavit pravidla a tvrdě na nich trvat. Vybrala sis delší a těžší cestu, z mého pohledu. Jasně, že ty to vidíš jinak, to je v pořádku.
Mě při tom čtení napadlo: lepší řád než neřád!!
Alí, já vím, že to děti vezmou líp - vždyť jsem to zažila. Bajkař si je omotal. Všechno jde - jen to musí být pomalu, postupně - prostě to musí mít vývoj - né na ně hrrrrr...
majkafa napsal(a):
Axi, znáš tu o nevyžádané pomoci?
Dyk se tě NIKDO neprosí. Huš
Majkafo - zbytečné..., nemyslíš?
Není tady
Selima napsal(a):
Wiki napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja som v rámci toho, že chcem rodine ušetriť nielen traumu, ale aj pohrebné výdavky, plánujem "v hodine H" vyplávať na more(nie na lodi, samozrejme) a nevrátiť sa.Akurát neivme, či to kao plavec nebudem mať sťažené - možno ma budú musieť dokonca nejaký čas z brehu odtláčať takými bidlami, aby som sa skutočne utopila.
Ale zasa - pre poisťovňu to bude jasná nehoda a pozostalí dostanú vyplatenú poistku.
Selimo, a co kdyby třeba pro tebe vyjeli záchranáři!!? Víš kolik stojí taková hodina zachraňování? A nepomyslela jsi sobecky na to, že by jeden z nich (třeba) mohl při akci skočit- spadnout do studené vody (neplánuješ snad jadran??!) a mohl by se nachladit. Uvědomuješ si ten dopad?!Mňa už zachraňovali
a nie som taká blbá, aby som vyplávala cez deň...
jedine proti noci... Samozrejme, že plánujem moje milované Stredozemné mroe - keď už byť naveky súčasťou niečoho, tak len neho...
Nejlepšie pri Kréte alebo Egypte.
Dobře. Vidím, žes o tom skutečně přemýšlela a nenecháš to náhodě. Mám ráda lidi, Kteří vědí co chtějí.
Není tady
Hej, ja som Panna a isté veci nenechám na improvizáciu ani náhodou... Možno to máme v rodine. Minule sa mi štvorročná neter zverila, že očkovanie bolí a ona radšej zomrie na smrteľnú chorobu a keď som sa jej snažila vysvetliť, že by nám chýbala, a zaklincovala som to otázkou: "A čo na to v škôlke?" tak s budhistickým kľudom odvetila: "Už som volala Tinke, prevezme to tam za mňa."
!! Je dobré mať isté veci vybavené už v útlom veku.
Upravil(a) Selima (8. 9. 2008 18:50)
Není tady
Kukačko,
přeju ti pohodu, zdraví, překvapení jen příjemná, hojně radostnění -(s případnými mráčky si určo poradíš )- a posílám virtuální
Kuki, přeju ti lásku od milovaných a přátelství od přátel. Všechno nej nej. Hezké narozeniny.
Není tady
Kukíííí - - hooodně lásky a sexíku...
Kuki hodně štěstí, lásky a víc hub
Kuki já tam dala papriky, cukety, houby, vejce a nakonec rukolu. A docela dobrý.
Kuki v těch rajčatech je hodně vody, proto možná...
Kuki taky
Krasafica inteligentná, schopná, šoférujúca, etc... šecko najlepšie k najlepším rokom tvojho života!
Není tady
Kukačko,
tak to zas taková blběna nebyla, ne? Věděla co chtěla, nedostala, kopla ho do řiťky a šla o dům dál. Ještě že holka má rozum a nečekala třeba dalších hezkých mladých 5 let na zázrak.
Blbej je tvůj ex, když si myslel, že se mladá holka bude přizpůsobovat a bude mu jen zpestřovat krizi středního věku
Kup ty nový zámky ke dveřím, protože začne postrádat ponožky a večeře
Není tady