Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 5. 9. 2008 15:07

Somaia
Host

Re: novinka pro pamětníky

Klubko : tummenupp lol lol

Upravil(a) Somaia (5. 9. 2008 15:08)

#177 5. 9. 2008 15:10

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Věřte nebo nevěřte, ale já se dozvěděla, že v Pelhřimově není krematorium... va

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#178 5. 9. 2008 15:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ffly napsal(a):

Seli esli vono nejni lepší propašovat se do krematoria a skočit do pece....a pak páč já jsem klaustrofobik - rozhodně odnést větrem neznámo kam.

Nie je. Ostatky sa nedajú identifikovať a poisťovňa ukráti mojich pozostalých a neplní poistku. dumbom grater

Upravil(a) Selima (5. 9. 2008 15:15)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#179 5. 9. 2008 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To tu pred časom tuším pisateľ či kto pertraktoval, že Pelhřimov nemá krematórium. Jeden z mýtov padol.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#180 5. 9. 2008 15:38

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Jééé, člověk celý den čumákuje a nechce se mu pracovat a ona je přitom tady taková sranda big_smile

Blběna je náhodou super přezdívka.

Není tady

#181 5. 9. 2008 16:04

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Říkáme si s kolegyněmi: Krasomilo rodna

Já už se vidím, jak se plazím po mořské pláži do moře - místa posledního odpočinku - jenže jestli to neuskutečním za týden /chci jet k moři/, tak to už abych zase začala šetřit. Teda zase, já jedu i teď na dluh..... rock

Není tady

#182 5. 9. 2008 16:14

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pokud se všechny míníte rozplynout ve vlnách, tak to prosím dělejte mimo sezónu... va
...mám vás ráda, ale nepředstavuji si svůj vzácný týden dovolené tak, že budu jednou rukou plavat a druhou odhazovat něcí kousky ... tongue

Není tady

#183 5. 9. 2008 16:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A kedy je sezóna topenia...? va
Mmch, more je sympatické práve tým, aké je veľké a ako nikto nenájde žiadne moje ostatky.

Upravil(a) Selima (5. 9. 2008 16:25)

Brita

Není tady

#184 5. 9. 2008 16:35

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Mmch, more je sympatické práve tým, aké je veľké a ako nikto nenájde žiadne moje ostatky.

dokud se tam nenahrnou všechny babinetky... pak to vidím na velkej nával wink

Není tady

#185 5. 9. 2008 17:12

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Tetamáma napsal(a):

Kukačka napsal(a):

včera jsem se dozvěděla, že mého BM opustila princezna Blběna....chtěla miminko a svatbu a ono nic...

Mého BM předminulý týden opět opustila NM a opět se vrátila již asi po páté..... Nevím, zda napsat, že mu to přeju, nebo ne, mám k tomu nezaujatý postoj.
Věšet se nebudu, počkám, až sejdu ze světa přirozeným způsobem.... Možná to bude mé spoluobčany taky obtěžovat, alespoň děti mi budou muset vykopat na zahradě hrob, protože nemám na pohřeb.

Ja som v rámci toho, že chcem rodine ušetriť nielen traumu, ale aj pohrebné výdavky, plánujem "v hodine H" vyplávať na more(nie na lodi, samozrejme) a nevrátiť sa. cool Akurát neivme, či to kao plavec nebudem mať sťažené - možno ma budú musieť dokonca nejaký čas z brehu odtláčať takými bidlami, aby som sa skutočne utopila. skurt Ale zasa - pre poisťovňu to bude jasná nehoda a pozostalí dostanú vyplatenú poistku.

lollol

Selimo, a co kdyby třeba pro tebe vyjeli záchranáři!!? Víš kolik stojí taková hodina zachraňování? A nepomyslela jsi sobecky na to, že by jeden z nich (třeba) mohl při akci skočit- spadnout  do studené vody (neplánuješ snad jadran??!) a mohl by se nachladit. Uvědomuješ si ten dopad?!

Není tady

#186 5. 9. 2008 17:14

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

Virginia Woolfová se šla utopit, a že uměla plavat, tak si nandala do kapes kameny. Možná je to lepší než ty bidla

V tomto případě se obávám, že by nedošlo k plnění pojistky.

Upravil(a) Wiki (5. 9. 2008 17:18)

Není tady

#187 5. 9. 2008 17:54

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Já vím, že je to už hodně černý humor, ale což si vlézt do kontejneru na odpadky a počkat........????????

Není tady

#188 5. 9. 2008 18:20

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Tetamáma napsal(a):

Já vím, že je to už hodně černý humor, ale což si vlézt do kontejneru na odpadky a počkat........????????

nene - to nedělej, to by mohl jít okolo taky nějaký bezdomovec, třeba ten od Petry72, vytáhl by tě ven doufajíc, že se o něho budeš starat, když už by ho Petra72 nechtěla.... rolllol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#189 5. 9. 2008 18:24

Alosek
Host

petra72 napsal(a):

Přestal brnkat na strunu - ubližuješ tím dětem, jsi sobecká - a začal z jiného soudku "bezdomovec". lol

Obávám se, že mu docházejí síly. Nejsilnější munici vyplýtval na začátek tongue
Což znamená, Peti, na této frontě hůř už bylo wink Teď už "jenom" vyděržať a nedát se. S úsměvem big_smile

#190 5. 9. 2008 18:33

Somaia
Host

Jessika napsal(a):

Selima napsal(a):

dokud se tam nenahrnou všechny babinetky... pak to vidím na velkej nával wink

nepřeháněj..... vidělas moře ? to není jako Macháč lol lol

#191 5. 9. 2008 18:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Selima napsal(a):

Tetamáma napsal(a):

Mého BM předminulý týden opět opustila NM a opět se vrátila již asi po páté..... Nevím, zda napsat, že mu to přeju, nebo ne, mám k tomu nezaujatý postoj.
Věšet se nebudu, počkám, až sejdu ze světa přirozeným způsobem.... Možná to bude mé spoluobčany taky obtěžovat, alespoň děti mi budou muset vykopat na zahradě hrob, protože nemám na pohřeb.

Ja som v rámci toho, že chcem rodine ušetriť nielen traumu, ale aj pohrebné výdavky, plánujem "v hodine H" vyplávať na more(nie na lodi, samozrejme) a nevrátiť sa. cool Akurát neivme, či to kao plavec nebudem mať sťažené - možno ma budú musieť dokonca nejaký čas z brehu odtláčať takými bidlami, aby som sa skutočne utopila. skurt Ale zasa - pre poisťovňu to bude jasná nehoda a pozostalí dostanú vyplatenú poistku.

lollol

Selimo, a co kdyby třeba pro tebe vyjeli záchranáři!!? Víš kolik stojí taková hodina zachraňování? A nepomyslela jsi sobecky na to, že by jeden z nich (třeba) mohl při akci skočit- spadnout  do studené vody (neplánuješ snad jadran??!) a mohl by se nachladit. Uvědomuješ si ten dopad?!

Mňa už zachraňovali cool a nie som taká blbá, aby som vyplávala cez deň... roll jedine proti noci... Samozrejme, že plánujem moje milované Stredozemné mroe - keď už byť naveky súčasťou niečoho, tak len neho... wink Nejlepšie pri Kréte alebo Egypte.

Brita

Není tady

#192 5. 9. 2008 18:47

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Tetamáma napsal(a):

nene - to nedělej, to by mohl jít okolo taky nějaký bezdomovec, třeba ten od Petry72, vytáhl by tě ven doufajíc, že se o něho budeš starat, když už by ho Petra72 nechtěla.... rolllol

Nebo zrovna můj BM, právě opět opuštěný od NM a já bych jim zase jela uklidit!!!!!!! Nestraš!!!!

Není tady

#193 5. 9. 2008 19:17

hrosanek
Host

Peťulí je to fakt drsňák, při jeho příjmech, věku, není schopen se prostě sám o sebe postarat a když se o něj staráte ty i slečna, tak ho to ještě ser.... Komu on se chudák hodí kolem krku, když ho všichni tak otravují,

#194 5. 9. 2008 19:52

petra72
Host

Hroší - je to drsňák bezdomovec .... lol

#195 5. 9. 2008 20:33

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Marná snaha.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#196 5. 9. 2008 20:41

majkafa
Host

Axi, znáš tu o nevyžádané pomoci?
Dyk se tě NIKDO neprosí. Huš dumbombig_smile

#197 6. 9. 2008 16:50

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

celkem veselé vlákno smile

Není tady

#198 6. 9. 2008 18:33

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak tady je opavdu sranda....lol...bezdomovci.....babinetí mořské víly......krematorium.....a nakonec i charita...lol  to je kráááásný guláš lepší jak maďarský lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#199 6. 9. 2008 18:57

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Mořské víly, hmm, vida, že to jde.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#200 6. 9. 2008 21:43

petra72
Host

Tak já bych vám přála vidět toho bezdomovce - chudáka. Dneska si to přihasil za dětmi (za mnou přeci podle jeho slov né) od slečny po 16-té hodině (noc z pátku na sobotu přenocoval u ní). Na dotaz, zda mladší dceru bude mít i na noc nebo mi jí vrátí, se strašně divil, jestli FAKT trvám na tom, aby tu přestal nocovat. lol

lol  lol  lol

Smějete se stejně jako já?  Tak jsem mu řekla, že "normální" člověk má jen jednu vlastní postel. Protože mu je bližší posltel u slečny, tak mu jí dopřeju a OPRAVDU si už dál nepřeju, aby se více než je zdrávo vyskytoval v mém bytě...

Kdo to kdy viděl - přespávat z pátka na sobotu u slečny a ze soboty na neděli u mě!  Jeejda, to by chtělo chlapů - nic nebude - tůůůdle.

Prý nejpozději v deset odejde - tak vám písnu, zda to dodržel.

PS:  Je na mě naštvaný a já vůbec nevím, co jsem provedla. Vždyť mu to štěstí přeju. lol

Upravil(a) petra72 (6. 9. 2008 21:44)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí