|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Peto
a dusno bude nejen ve vztazích 
Není tady
Petro taky mám místo mozku charitu...chápu tě. A raduju se s tebou, jako kdybych to dokázala já sama, páč vim, jak je to pro takhle postižený lidi přetěžký.....
Přestal brnkat na strunu - ubližuješ tím dětem, jsi sobecká - a začal z jiného soudku "bezdomovec". 
Petro, gratlujuji. Super.
A až ti ještě jednou řekne "Ty, hloupoučká" , tak doporučuji rovnou ránu mezi oči.... 
Není tady
Petro vždyť na to kurňa musí přijít, která se rozezní, když zabrnká, tahle minulá prostě zůstala hluchá....no!
petra72 napsal(a):
Přestal brnkat na strunu - ubližuješ tím dětem, jsi sobecká - a začal z jiného soudku "bezdomovec".
Jo, neboj. Třeba ještě přinese potvrzení od urologa na zánět prostaty. Na lavičce bude už v zimě chladno:) Tak abys nebyla za tu nejhorší, vyhrab ještě někde doma velký formát Rudého práva,ať se má čím podložit...
Není tady
ffly napsal(a):
Petro taky mám místo mozku charitu...chápu tě. A raduju se s tebou, jako kdybych to dokázala já sama, páč vim, jak je to pro takhle postižený lidi přetěžký.....
Už se vnitřně připravuju na to, jak mu budu muset každý večer "připomínat", že babička čeká, třeba potřebuje něco pomoci, že je čas, aby už šel..... 
Ufff - nebude to lehký
Klubko napsal(a):
Petro, gratlujuji. Super.
A až ti ještě jednou řekne "Ty, hloupoučká" , tak doporučuji rovnou ránu mezi oči....
On to raději napsal v sms. To je jistota.
Wiki napsal(a):
I když mám pro Axiho slabost, budu hájit Kukačku, protože jaksi lze vycítit z příspěvků, že píše s nadsázkou. Že je nad věcí je také čitelné. To , že něco zlehčuje, je pochopitelné a myslím dokonce pro mnoho situací pud sebezáchovy nebo způsob přístupu. Pokud člověku tato forma pomůže přijmout některé životní nepříjemnosti, tak v tom nevidím nic špatného. Mně je tento způsob bližší, než násilné povrchní smíření se se situací, přičemž to uvnitř bují a vře.
Mně zase vadí ty zapšklé ukřívděné ženské, které mají plnou pusu svých duchovních proměn , porozumění a lásky, ale když se láme chleba, tak se projeví jako prvoligové dryáčnice a spustí stavidla svých zadržovaných toxinů.....
Axi, myslím, že se tě dotklo víc, než mělo nebo muselo. Vzpomínám si , že jsem se pousmála, když jsem četla to konkr. oslovení ...Nic víc.
Kukačko, jsem zvědavá jak se tvá situace dál vyvine, že je to poučení pro nás všechny, netřeba psát....
A držím palce
děkuji
sebeironie, černý humor a nadsázka, to je moje. BI
Není tady

Tetamáma napsal(a):
Kukačka napsal(a):
včera jsem se dozvěděla, že mého BM opustila princezna Blběna....chtěla miminko a svatbu a ono nic...
Mého BM předminulý týden opět opustila NM a opět se vrátila již asi po páté..... Nevím, zda napsat, že mu to přeju, nebo ne, mám k tomu nezaujatý postoj.
Věšet se nebudu, počkám, až sejdu ze světa přirozeným způsobem.... Možná to bude mé spoluobčany taky obtěžovat, alespoň děti mi budou muset vykopat na zahradě hrob, protože nemám na pohřeb.
Ja som v rámci toho, že chcem rodine ušetriť nielen traumu, ale aj pohrebné výdavky, plánujem "v hodine H" vyplávať na more(nie na lodi, samozrejme) a nevrátiť sa.
Akurát neivme, či to kao plavec nebudem mať sťažené - možno ma budú musieť dokonca nejaký čas z brehu odtláčať takými bidlami, aby som sa skutočne utopila.
Ale zasa - pre poisťovňu to bude jasná nehoda a pozostalí dostanú vyplatenú poistku.
Není tady
Seli esli vono nejni lepší propašovat se do krematoria a skočit do pece....a pak páč já jsem klaustrofobik - rozhodně odnést větrem neznámo kam.
ffly napsal(a):
Seli esli vono nejni lepší propašovat se do krematoria a skočit do pece....a pak páč já jsem klaustrofobik - rozhodně odnést větrem neznámo kam.
tak u toho chci být, jak budeš skákat do té pece. Baba jaga?
Není tady
Ne ale rovnou po sobě uklidím....
Selima napsal(a):
Ja som v rámci toho, že chcem rodine ušetriť nielen traumu, ale aj pohrebné výdavky, plánujem "v hodine H" vyplávať na more(nie na lodi, samozrejme) a nevrátiť sa.
Akurát neivme, či to kao plavec nebudem mať sťažené - možno ma budú musieť dokonca nejaký čas z brehu odtláčať takými bidlami, aby som sa skutočne utopila.
Ale zasa - pre poisťovňu to bude jasná nehoda a pozostalí dostanú vyplatenú poistku.
Nechtěla bych býti tím bidelníkem
i když někdy je to prý dobré bydlo býti bidelníkem
( jak říkal Werich)
Upravil(a) Somaia (5. 9. 2008 14:33)
Tak dneska už máte PMS úplně všechny , ne? Co je to za téma ???? 

Somaia napsal(a):
Tak dneska už máte PMS úplně všechny , ne? Co je to za téma ????
ale, holka, dneska to stojí za p.r.d ...
sebevraždy

Upravil(a) Jessika (5. 9. 2008 14:37)
Není tady
No jo, ale s humorem 
to vidím....
tak já sem přidám svou dětskou vizi pro romantiky : vždycky jsem se chtěla jako malá mořská víla elegantně, čistě a úpravně rozplynout při východu slunce jako pěna na moři.... aaaaaccchhhh jooooo...
Ale obávám se, že jsem na to moc hmotná... a stejně jako Selimu by mě určitě nejdřív ohlodaly dravé ryby

Upravil(a) Somaia (5. 9. 2008 14:42)
Klubko napsal(a):
Majko,
on se pozná zkušený partner a znalec žen (či žena znalkyně mužů) dle toho kolik jích ošu.ká? Jo tak to jsem nevěděla?![]()
Nezlob se, ale to byl taky výkřik do tmy. Ty bys mohla vztahy vyučovat, či co?
Jinak Axi, já jsem teda tak pro Blběnu. Hodně se mi to líbí. Sama jsem si tak v duchu začala říkat, když se mi něco nepovede.
Takže spolkni slinu jedu a klid. nevím zda znáš Kuki osobně, já jo a je fakt v pohodě
Klubko, vztahy bych nemohla vyučovat a právě proto je nevyučuju.
Já že psala něco o šu.kání? Kde? 

Ale myslím, že neomylný Axi dostane daleko náročnější lekci, než takovou, kterou lze zvládnout milováním. 
Kukačka napsal(a):
zavilíííí šakalííííí zavileee vylíííí
Lesné víly vence vili a psi z vily na ne vyli. 
Pán Biely bieli biely dom. 
Poslali ma naši k vašim, aby prišli vaši k našim. Keď neprídu vaši k našim, tak neprídu naši k vašim. 

Bidelníku Soamio a máš bílé bidlo proti černému pozadí?....
To jen mezi námi Werichovci...
Kdybyste chtěli školení,ptejte se. Vím jak to vypadá v kremáku.Byla jsem se podívat i na novou pec v kremáku v Pcích. Je to dost vysoko, musíte mít dobrej odraz. A to je vedro, fuj!
Není tady
Tak se mějte na výletě co nejlíp, a pak podejte věrnou zprávu, ať z toho taky něco máme. Já jdu trénovat odrazy.