|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Moc bych se přimlouvala za to, aby si autor Axi programoval svou mysl také v soukromí a jako spořádaný občas neobtěžoval ostatní svými veskrze moralistickými názory. A jelikož není dobré někomu jeho názory omlacovat o hlavu, chápu, že někde to prostě "vyblít" musí a tady je pro něho přímo živná půda, a co s tím udělat? NIC
Takže mu nezbývá nic jiného, než se s tím smířit, že už to něco "nemorálního" vyleze na sklo, nebo by měl sám sebe přeprogramovat do jiných lovišť a své nezvládnutelné pudovosti dal prostor tam a nesnažil se zde si něco dokazovat - a to ještě průměrným blběnám - MÁŠ NA VÍC, NEBO SNAD NE? 
Není tady
Axi napsal(a):
Ale hlavně ho už opravdu otravuje v každém druhém příspěvku číst slovo blběna. Nemohla by si autorka programovat svoji mysl někde v soukromí? Nemohl by Jura s Kalikem zařídit, aby se klomě slov p-o-r-n-o a o-d-p-o-r-n-ý filtrovaly i blběny?
To je nápad - mě taky už nebaví ty reklamy na Nově, tak zkusím napsat majitelům, zda by to nemohli nějak zařídit.
Mě už taky opravdu otravuje pořád na ovladači mačkat čudlík vypnutí zvuku. 

Upravil(a) petra72 (5. 9. 2008 10:12)
Axi, nezlob se, ale mně připadá, že jsi spoluautor té knížky"Co všechno vědí muži o ženách". Máš podle mě pravdu v otázce třeba bezpodmínečné lásky, tomu rozumím, v plno věcech s tebou souhlasím....ale co se týká žen a jejich cítění a myšlenkových pochodů, tam mi připadáš vedle jak ta jedle (nebo trošku jako pověstný slon v nádobí).
A proč se domníváš, že pan Kukačka trpí? Nevíš to ty, nevím to já...to, co cítí, ví jen pan Kukačka. Tam trochu podsouváš svoje vidění...a vyjedeš, že se tomu někdo malinko škodolibě usmál. Koho se to vlastně zastáváš?
Upravil(a) Vanda (5. 9. 2008 13:37)
Misa II napsal(a):
Já osobně to Kukačce moc přeju, a je mi u zadku, co si o tom kdo myslí. A že ona není zapšklá stařena si snášející jen ve svém kurníku kurnik
. Blběna, Lověna, Pradlena, Madlena - vždyt je to jedno. je moc fajn, že už si žijem po svém.
PS: HLásím se z duchovního suterénu, já jí říkám pička. Chápejte, píč... je dost hnusné a to jsem zakázala , a mému BM kdysi dala opičku tak jsem to trošililinku zkrátila.
Mišicko 
i když jsi to hlásila dopředu že se hlásíš ze suterénu
...Axi to stejně nevydejchal 

:

a mě jsi rozesmála

Není tady

Vanda napsal(a):
Axi, nezlob se, ale mně připadá, že jsi spoluautor té knížky"Všechno, co muži vědí o ženách"...
uááá

Není tady
Knížku mám už doma. Je skvělááá! Včera jsem ji předložila svému synovi, aniž by tušil, co v ní je. Konstatoval, že takové blbosti nečte. Když jsem v ní před ním zalistovala, najednou ji se zájmem popadl a CELOU ji přečetl, od prvního do posledního písmenka včetně poslední stránky. Byl nadšen! 
Asi ji Aximu věnuju při první příležitosti, jak ho potkám, abych konečně uvěřila, že někdo takový skutečně existuje a není vymyšlený! 

Axi napsal(a):
[Když se budu chtít zasebevraždit, taky neskočím z mostu na rušnou ulici abych tím obtěžoval ostatní, ale jako spořádaný občan se pěkně esteticky oběsím na půdě, ne?
Axi, ty si nevidíš na koneček nosu. Chceš říct, že když se oběsíš na půdě, nebudeš tím obtěžovat ostatní? A kdopak tě najde, sundá atd.? Ježíši, ty tak strašně kecáš! 

majkafa napsal(a):
Knížku mám už doma. Je skvělááá! Včera jsem ji předložila svému synovi, aniž by tušil, co v ní je. Konstatoval, že takové blbosti nečte. Když jsem v ní před ním zalistovala, najednou ji se zájmem popadl a CELOU ji přečetl, od prvního do posledního písmenka včetně poslední stránky. Byl nadšen!
Asi ji Aximu věnuju při první příležitosti, jak ho potkám, abych konečně uvěřila, že někdo takový skutečně existuje a není vymyšlený!
Axi JE skutočný a pomerne prekvapivý.
Ale to mnohí ľudia v porovnaní s písmenkovým prejavom. (Možno vrátane mňa.)
Není tady
Já s ním taky nemám problém. Teď to prostě jen asi přehnal. Trochu to bodlo možná do jeho ega.
Ale Majko, na tebe Axi taky funguje jako muleta na býka,co? 
Není tady
Tak já musím napsat za sebe, že s vámi děvčaty opravdu ale opravdu nesouhlasím...... 
Vám nevím čím to je, ale mě nechává naprosto v klidu a občas velmi dobře pobaví.....né že by nebyl vostrej
a že bych souhlasila s každým písmenkem.
Teď jsem vám to prozradila a jdu teda přemýšlet, jestli nejsem divná 

ffly napsal(a):
Tak já musím napsat za sebe, že s vámi děvčaty opravdu ale opravdu nesouhlasím......
Vám nevím čím to je, ale mě nechává naprosto v klidu a občas velmi dobře pobaví.....né že by nebyl vostreja že bych souhlasila s každým písmenkem.
Teď jsem vám to prozradila a jdu teda přemýšlet, jestli nejsem divná
asi jo... seš prostě na voběšení

Není tady
Klubko napsal(a):
Já s ním taky nemám problém. Teď to prostě jen asi přehnal. Trochu to bodlo možná do jeho ega.
Ale Majko, na tebe Axi taky funguje jako muleta na býka,co?
Klubko, přesně tak. A teď mi ještě nasadil brouka s tím oběšením spořádaného občana, jak svým činem nebude obtěžovat své spolupozemšťany. To bych fakt chtěla, aby mi vysvětlil. 
A taky si myslím, že Axi při tak malých zkušenostech se ženami, jelikož vím, o kolika ženách psal, že se s nimi miloval bo tak něco, absolutně netuší, vo co ve vztazích go, ale hlavně, že poučuje.
Viď, Axi? 

spořádaný občan, který chce odejít z tohoto světa sám, se řádně musí připravit. Umýt, obléct, nachystat rakev a v soukromí, nikoho nerušíce a neobtěžujíce si přivodí smrt.
Můj strýc se oběsil v ložnici (také v soukromí, ne?) a před tím zkontroloval, zda se jeho matka, manželka a tři děti v poklidu dívají na televizi. Udělal to správně?
Není tady
Jestli ale rodina měla zrovna před dovolenou, tak se zachoval jako sobec, protože oni kvůli jeho oběšení museli měnit své plány ( protože asi museli strojit pohřeb....
ale to už zavání černým humorem, co???
Není tady
Kukačka napsal(a):
včera jsem se dozvěděla, že mého BM opustila princezna Blběna....chtěla miminko a svatbu a ono nic...
Mého BM předminulý týden opět opustila NM a opět se vrátila již asi po páté..... Nevím, zda napsat, že mu to přeju, nebo ne, mám k tomu nezaujatý postoj.
Věšet se nebudu, počkám, až sejdu ze světa přirozeným způsobem.... Možná to bude mé spoluobčany taky obtěžovat, alespoň děti mi budou muset vykopat na zahradě hrob, protože nemám na pohřeb.
Není tady
Tetomám prosím tě ten hrobeček si předkopej!!!
I když mám pro Axiho slabost, budu hájit Kukačku, protože jaksi lze vycítit z příspěvků, že píše s nadsázkou. Že je nad věcí je také čitelné. To , že něco zlehčuje, je pochopitelné a myslím dokonce pro mnoho situací pud sebezáchovy nebo způsob přístupu. Pokud člověku tato forma pomůže přijmout některé životní nepříjemnosti, tak v tom nevidím nic špatného. Mně je tento způsob bližší, než násilné povrchní smíření se se situací, přičemž to uvnitř bují a vře.
Mně zase vadí ty zapšklé ukřívděné ženské, které mají plnou pusu svých duchovních proměn , porozumění a lásky, ale když se láme chleba, tak se projeví jako prvoligové dryáčnice a spustí stavidla svých zadržovaných toxinů.....
Axi, myslím, že se tě dotklo víc, než mělo nebo muselo. Vzpomínám si , že jsem se pousmála, když jsem četla to konkr. oslovení ...Nic víc.
Kukačko, jsem zvědavá jak se tvá situace dál vyvine, že je to poučení pro nás všechny, netřeba psát....
A držím palce
Upravil(a) Wiki (5. 9. 2008 12:51)
Není tady
Majko,
on se pozná zkušený partner a znalec žen (či žena znalkyně mužů) dle toho kolik jích ošu.ká? Jo tak to jsem nevěděla?

Nezlob se, ale to byl taky výkřik do tmy. Ty bys mohla vztahy vyučovat, či co? 
Jinak Axi, já jsem teda tak pro Blběnu. Hodně se mi to líbí. Sama jsem si tak v duchu začala říkat, když se mi něco nepovede.
Takže spolkni slinu jedu a klid. nevím zda znáš Kuki osobně, já jo a je fakt v pohodě
Není tady
Blběna je krásná - teda myslím tím, název 
Já vám se taky prsknu trochu toho černého humoru.
BM sám sebe označil za bezdomovce, protože se blíží doba jeho odstěhování od nás...
Tak jsem se zasmála a odepsala jsem mu, že by mělo být na světě víc takových bezdomovců, na které čeká vyhřátá postel, teplá kuchyně a náruč mladé slečny... Že by hned bylo na světě veseleji.
A on mi na to odepsal: I ty hloupoučká a stojí mi to za těch 20 let zápřahu?
No tak holky vidítě to, mladého masíčka se "kanci" zachtělo
, oblbovat jí svou láskou může, ale všechno má své hranice. Vocamcať pocamcať. Teplá postel ANO, budoucnost NE. 
No není on krásně upřímnej? 
Jo, a včera mi napsal, že přijede za holkama a né za mnou - tak dostal odpověď: Beru na vědomí - děti a kufry budeš mít v sobotu připravené.
Petro ty ses teda pochlapila... 
ffly napsal(a):
Petro ty ses teda pochlapila...
Viď. A víš kolik mě to stálo sil? Jsem celkem charitativně zaměřená a ono "vyrazit" takového chudáka bezdomovce - to vydá za 3 hodiny v posilovně. 
Upravil(a) petra72 (5. 9. 2008 13:27)
petra72 napsal(a):
Jo, a včera mi napsal, že přijede za holkama a né za mnou - tak dostal odpověď: Beru na vědomí - děti a kufry budeš mít v sobotu připravené.
Ale, ale ...!! někdo se nám tu konečně "pochlapil " !! ??? 
Není tady
to Petra 72 : dost dobré :-)))
Není tady
Mikulenka napsal(a):
petra72 napsal(a):
Ale, ale ...!! někdo se nám tu konečně "pochlapil " !! ???
Hele, neříkej HOP, dokud jsi nepřeskočil. Já mu do jeho věcí sahat nebudu. Sbalí se sám. Ale už děti připravuji na to (vlastně hlavně tu menší), že tatínek u nás už spát nebude. Na dřívější návrh BM beru na vědomí jeho verzi pro malou - tatínek musí pomáhat babičce s dědou, i v noci.....
Dál se uvidí. Myslete na mě v sobotu odpolko. Bude dusno.