|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Axi napsal(a):
Když si tak představím pana Kukačku jak někde snáší vejce na internetu, co že si to ta jeho žena našla za blbínka...a že se učí vyjadřovat emoce tím, že ho shodí z bruslí...a jakou že to má radost, když jí ten vztah s tím novým pánem nevychází...asi bych si zaťukal na hlavu a pomyslel něco o jeho malé vnitřní kapacitě a velké vnější závislosti. U dámy se nám to ale zdá nejen přijatelné, ale ještě k tomu děsně vtipné. A Kuki, místo aby si tuhle vnitřní kapacitu a velkorysost pokorně a ukázněně pěstovala, spaluje svůj čas hledáním viníků svých potíží. Inu, sebevědomá Chyřena, to se hned pozná.
Pokud jsi pozorně četl, musel sis všimnout, že Kukačka svůj pocit zadostiučinění a škodolibé radosti vyjadřovala s určitým pocitem lehkého zahanbení..
Ale i kdyby ne..Tak co? Zboří se svět? Ukaž mi jednoho jediného člověka, kterého občas emoce neovládnou. A ti, kteří se touto schopností velkohubě kasají, většinou jen mlátí slámu a skutek utek. Na netu může být hrdina každý, aniž by se na to přišlo. Já si naopak lidí, kteří své "poklesky" přiznají, vážím. Každý takovou odvahu nemá, viď?!
Není tady
Kukačka napsal(a):
ando! Ahoj!! Jak je, holka zlatá??
Ahoj Kuki, zatím všechno fajn, zítra se konečně chystáme na dovolenou. Chystáme. Že odjedeme, není až tak jisté. Když si představím, co vše je ještě třeba zařídit, jímá mě hrůza. Jinak už jsem 3 měsíce přestěhovaná, pomalu si zvykám, jediné, co mi občas kazí radost, je tchýně bydlící ve vedlejším domě. Ta je jasným důkazem toho, že vysokoškolský titul nemusí nutně znamenat vysoké IQ. Nicméně - fajn je, že drahá polovička straní při občasných a zatím drobných třenicích osobě mé, takže držím, zatínám zuby, aby ze mně nevypadlo něco natolik ošklivého, že by se to po rodině tradovalo ještě 20 let
Není tady
Somaia- výraz Blběna tu v kontextu se současnou přítelkyní BM napsalo víc holek
Noooo, já teda "znám" ( z vyprávění...
) jen jednu!!! princeznu Blběnu a když to slyším nebo čtu ... vím, o koho konkrétně se jedná a vykouzlí mi úsměv na rtech...
Proč princezna dostala takovou přezdívku vím TAKY a rozhodně to není kvůli tomu , že Kukačce rozbořila hnízdo
... a tím jí způsobila trauma na celý život... čímž pádem je to POTVORA, kterou je třeba litovat... případně dost intenzivně čas od času nenávidět....
Princezna Blběna ( od slova Zdoběna
) totiž vůbec není pejorativní... je roztomilá a někdy k zulíbání
... jen trochu víc naivní....viď Kuki, to se občas některým mladým kuřátkům stává
....
Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 10:54)
Kukačka napsal(a):
tak to ráda slyším, že je spokojenost! Držím palce, ať se na zaslouženou dovču dostaneš.
Tchýni je třeba přežít, nic jeného neporadím
Toho se taky snažím držet. Aby to úmrtí v případě zásadnějšího problému nebylo úmrtím mým..
A co Ty? Pár novinek jsem se tu dočetla, nové (dle mého názoru velmi povedené tetování) taky viděla a jinak?
Není tady
Jinak, co bych ti tak řekla...asi si nemám na co stěžovat. Snad je na to, že když vypadám jak vypadám (s úsměvem na rtech), některý lidi to těžce nesou. A snad už kvůli tomu si koupím to nový auto, aby měli tý závisti víc. Tohle je momentálně jediná věc, která mě "trápí", takže pohoda.
Není tady
Sominko - už není třeba rozebírat, co to pro mě bylo a jak to bylo.
Mohly bychom popsat tuny papíru a plodit květnaté věty. Aximu bychom se stejně nezavděčily. On žije na své straně řeky a já na jiné. A z jeho výpadů si moc nedělám. Jsou to takové pšouky pro pobavení.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Jinak, co bych ti tak řekla...asi si nemám na co stěžovat. Snad je na to, že když vypadám jak vypadám (s úsměvem na rtech), některý lidi to těžce nesou. A snad už kvůli tomu si koupím to nový auto, aby měli tý závisti víc. Tohle je momentálně jediná věc, která mě "trápí", takže pohoda.
Kup si hned dvě, ať je to tutáč..A pokud to není nic jinýho, zaplaťbůh za to.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Mohly bychom popsat tuny papíru a plodit květnaté věty. Aximu bychom se stejně nezavděčily. On žije na své straně řeky a já na jiné. A z jeho výpadů si moc nedělám. Jsou to takové pšouky pro pobavení.
To nebylo Aximu 
Somaia napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Mohly bychom popsat tuny papíru a plodit květnaté věty. Aximu bychom se stejně nezavděčily. On žije na své straně řeky a já na jiné. A z jeho výpadů si moc nedělám. Jsou to takové pšouky pro pobavení.To nebylo Aximu
i já vím
Není tady

petra72 napsal(a):
xxxx - Nejen, jak to maj mít, ale co je správné a co je slepičí ....
Takový ten soudce nad námi, který jediný má právo rozhodnout, zda pocity druhého jsou správné, zda jeho reakce jsou přijatelné a zda se nemá raději nechat vodstřelit.
ještě že se tak miluju
, kdybych to tu brala podle těch ptákovin co tu o mě lidi napsali tak už visim na švestce
nebo koukám do Bohnickýho parku
Není tady

Kukačka napsal(a):
ale tam je náhodou pěkně!! budu tam dělat zahradníka
tebe už pustili až do zahrady

Není tady
tady je dneska nějak veselo... tak nějak napříč babinetím spektrem....
i když... taky jsem si plákla... takže spíš lépe řečeno: emoce a PMS se mnou dnes zmítají ode zdi ke zdi ....
:lol. 
Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 16:08)
se Sisinkou na duchovním... jsem si plákla. Neboooj nikdo mě tu nemlátí ani mi jinak neubližuje... jsem jako v bavlnce... ... jsem tu sama samotinkaá. 

Kukačka napsal(a):
ale tam je náhodou pěkně!! budu tam dělat zahradníka
jj babička bydlí v domku přes ulici 
Není tady
Somaia napsal(a):
se Sisinkou na duchovním... jsem si plákla. Neboooj nikdo mě tu nemlátí ani mi jinak neubližuje... jsem jako v bavlnce... ... jsem tu sama samotinkaá.
...a tak to dopadne, když se sejdu dvě, co maj PMS

Není tady
....
popláčou si ve svorném objetí
vytahují kostlivce ze skříně...
znám.... 
Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 16:10)
Anda napsal(a):
Axi napsal(a):
Když si tak představím pana Kukačku jak někde snáší vejce na internetu, co že si to ta jeho žena našla za blbínka...a že se učí vyjadřovat emoce tím, že ho shodí z bruslí...a jakou že to má radost, když jí ten vztah s tím novým pánem nevychází...asi bych si zaťukal na hlavu a pomyslel něco o jeho malé vnitřní kapacitě a velké vnější závislosti. U dámy se nám to ale zdá nejen přijatelné, ale ještě k tomu děsně vtipné. A Kuki, místo aby si tuhle vnitřní kapacitu a velkorysost pokorně a ukázněně pěstovala, spaluje svůj čas hledáním viníků svých potíží. Inu, sebevědomá Chyřena, to se hned pozná.
Pokud jsi pozorně četl, musel sis všimnout, že Kukačka svůj pocit zadostiučinění a škodolibé radosti vyjadřovala s určitým pocitem lehkého zahanbení..
Ale i kdyby ne..Tak co? Zboří se svět? Ukaž mi jednoho jediného člověka, kterého občas emoce neovládnou. A ti, kteří se touto schopností velkohubě kasají, většinou jen mlátí slámu a skutek utek. Na netu může být hrdina každý, aniž by se na to přišlo. Já si naopak lidí, kteří své "poklesky" přiznají, vážím. Každý takovou odvahu nemá, viď?!
Bláááázne,
Axi přeciž ŽÁDNÉ poklesky nemá! 

Neriešte Axiho, proste ho preskočte, ja to tak robím so spústou príspevkov a prispievateľov.
Obom stranám je to jedine na úžitok. 
Není tady
Já osobně to Kukačce moc přeju, a je mi u zadku, co si o tom kdo myslí. A že ona není zapšklá stařena si snášející jen ve svém kurníku kurnik 
. Blběna, Lověna, Pradlena, Madlena - vždyt je to jedno. je moc fajn, že už si žijem po svém.
PS: HLásím se z duchovního suterénu
, já jí říkám pička. Chápejte, píč... je dost hnusné a to jsem zakázala , a mému BM kdysi dala opičku tak jsem to trošililinku zkrátila. 

majkafa napsal(a):
Bláááázne,
Axi přeciž ŽÁDNÉ poklesky nemá!
Statisticky vzato jako každý jiný, to snad pochopí i průměrná blběna; právě proto nemá rád moralisty. A pokud sám moralizuje, pak jenom proto, aby jim ukázal jejich veskrze nízké pohnutky, obvykle nezvládnutou pudovost (zdravím eset).
Ale hlavně ho už opravdu otravuje v každém druhém příspěvku číst slovo blběna. Nemohla by si autorka programovat svoji mysl někde v soukromí? Nemohl by Jura s Kalikem zařídit, aby se klomě slov p-o-r-n-o a o-d-p-o-r-n-ý filtrovaly i blběny?
Když se budu chtít zasebevraždit, taky neskočím z mostu na rušnou ulici abych tím obtěžoval ostatní, ale jako spořádaný občan se pěkně esteticky oběsím na půdě, ne?
Misa II napsal(a):
Já osobně to Kukačce moc přeju, a je mi u zadku, co si o tom kdo myslí. A že ona není zapšklá stařena si snášející jen ve svém kurníku kurnik
. Blběna, Lověna, Pradlena, Madlena - vždyt je to jedno. je moc fajn, že už si žijem po svém.
PS: HLásím se z duchovního suterénu, já jí říkám pička. Chápejte, píč... je dost hnusné a to jsem zakázala , a mému BM kdysi dala opičku tak jsem to trošililinku zkrátila.
Ááá, dobří holubi se vracejí. To co děláš je nerozum, ale oceňuju, že tím obtěžuješ jenom sama sebe. 
Není tady