Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 4. 9. 2008 10:29

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Re: novinka pro pamětníky

Axi napsal(a):

Když si tak představím pana Kukačku jak někde snáší vejce na internetu, co že si to ta jeho žena našla za blbínka...a že se učí vyjadřovat emoce tím, že ho shodí z bruslí...a jakou že to má radost, když jí ten vztah s tím novým pánem nevychází...asi bych si zaťukal na hlavu a pomyslel něco o jeho malé vnitřní kapacitě a velké vnější závislosti. U dámy se nám to ale zdá nejen přijatelné, ale ještě k tomu děsně vtipné. A Kuki, místo aby si tuhle vnitřní kapacitu a velkorysost pokorně a ukázněně pěstovala, spaluje svůj čas hledáním viníků svých potíží. Inu, sebevědomá Chyřena, to se hned pozná.

Pokud jsi pozorně četl, musel sis všimnout, že Kukačka svůj pocit zadostiučinění a škodolibé radosti vyjadřovala s určitým pocitem lehkého zahanbení..
Ale i kdyby ne..Tak co? Zboří se svět? Ukaž mi jednoho jediného člověka, kterého občas emoce neovládnou. A ti, kteří se touto schopností velkohubě kasají, většinou jen mlátí slámu a skutek utek. Na netu může být hrdina každý, aniž by se na to přišlo. Já si naopak lidí, kteří své "poklesky" přiznají, vážím. Každý takovou odvahu nemá, viď?!

Není tady

#102 4. 9. 2008 10:35

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ando! Ahoj!! Jak je, holka zlatá??

Není tady

#103 4. 9. 2008 10:47

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

ando! Ahoj!! Jak je, holka zlatá??

Ahoj Kuki, zatím všechno fajn, zítra se konečně chystáme na dovolenou. Chystáme. Že odjedeme, není až tak jisté. Když si představím, co vše je ještě třeba zařídit, jímá mě hrůza. Jinak už jsem 3 měsíce přestěhovaná, pomalu si zvykám, jediné, co mi občas kazí radost, je tchýně bydlící ve vedlejším domě. Ta je jasným důkazem toho, že vysokoškolský titul nemusí nutně znamenat vysoké IQ. Nicméně - fajn je, že drahá polovička straní při občasných a zatím drobných třenicích osobě mé, takže držím, zatínám zuby, aby ze mně nevypadlo něco natolik ošklivého, že by se to po rodině tradovalo ještě 20 let

Není tady

#104 4. 9. 2008 10:51

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

tak to ráda slyším, že je spokojenost! Držím palce, ať se na zaslouženou dovču dostaneš.
Tchýni je třeba přežít, nic jeného neporadím smile

Není tady

#105 4. 9. 2008 10:54

Somaia
Host

Somaia- výraz Blběna tu  v kontextu se současnou  přítelkyní BM napsalo víc holek

Noooo, já teda "znám" ( z vyprávění...big_smile) jen jednu!!! princeznu  Blběnu a když to  slyším nebo čtu ... vím, o koho konkrétně  se jedná a vykouzlí mi úsměv na rtech...
Proč princezna dostala takovou přezdívku vím TAKY a rozhodně to není kvůli tomu , že Kukačce rozbořila hnízdo big_smile... a tím jí způsobila trauma na celý život... čímž pádem je to POTVORA, kterou je třeba litovat... případně dost intenzivně čas od času  nenávidět....
Princezna Blběna ( od slova Zdoběna  lol )  totiž vůbec není pejorativní... je roztomilá a někdy k zulíbání lol ... jen trochu víc naivní....viď Kuki, to se občas některým mladým kuřátkům stává lol ....

Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 10:54)

#106 4. 9. 2008 11:07

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

tak to ráda slyším, že je spokojenost! Držím palce, ať se na zaslouženou dovču dostaneš.
Tchýni je třeba přežít, nic jeného neporadím smile

Toho se taky snažím držet. Aby to úmrtí v případě zásadnějšího problému nebylo úmrtím mým..
A co Ty? Pár novinek jsem se tu dočetla, nové (dle mého názoru velmi povedené tetování) taky viděla a jinak?

Není tady

#107 4. 9. 2008 11:20

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jinak, co bych ti tak řekla...asi si nemám na co stěžovat. Snad je na to, že když vypadám jak vypadám (s úsměvem na rtech), některý lidi to těžce nesou. A snad už kvůli tomu si koupím to nový auto, aby měli tý závisti víc. Tohle je momentálně jediná věc, která mě "trápí", takže pohoda.

Není tady

#108 4. 9. 2008 11:26

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sominko - už není třeba rozebírat, co to pro mě bylo a jak to bylo.
Mohly bychom popsat tuny papíru a plodit květnaté věty. Aximu bychom se stejně nezavděčily. On žije na své straně řeky a já na jiné. A z jeho výpadů si moc nedělám. Jsou to takové pšouky pro pobavení.

Není tady

#109 4. 9. 2008 11:28

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

Jinak, co bych ti tak řekla...asi si nemám na co stěžovat. Snad je na to, že když vypadám jak vypadám (s úsměvem na rtech), některý lidi to těžce nesou. A snad už kvůli tomu si koupím to nový auto, aby měli tý závisti víc. Tohle je momentálně jediná věc, která mě "trápí", takže pohoda.

Kup si hned dvě, ať je to tutáč..A pokud to není nic jinýho, zaplaťbůh za to.

Není tady

#110 4. 9. 2008 11:32

Somaia
Host

Kukačka napsal(a):

Mohly bychom popsat tuny papíru a plodit květnaté věty. Aximu bychom se stejně nezavděčily. On žije na své straně řeky a já na jiné. A z jeho výpadů si moc nedělám. Jsou to takové pšouky pro pobavení.

To nebylo Aximu wink

#111 4. 9. 2008 11:50

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Somaia napsal(a):

Kukačka napsal(a):

To nebylo Aximu wink

i já vím

Není tady

#112 4. 9. 2008 12:09

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

petra72 napsal(a):

xxxx -  Nejen, jak to maj mít, ale co je správné a co je slepičí .... lol  Takový ten soudce nad námi, který jediný má právo rozhodnout, zda pocity druhého jsou správné, zda jeho reakce jsou přijatelné a zda se nemá raději nechat vodstřelit. lol

ještě že se tak miluju lol , kdybych to tu brala podle těch ptákovin co tu o mě lidi napsali tak už visim na švestce wink nebo koukám do Bohnickýho parku

dum spiro spero

Není tady

#113 4. 9. 2008 12:22

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ale tam je náhodou pěkně!! budu tam dělat zahradníka

Není tady

#114 4. 9. 2008 12:26

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kukačka napsal(a):

tebe už pustili až do zahrady wink smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#115 4. 9. 2008 12:36

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

za vzorný chování

Není tady

#116 4. 9. 2008 12:36

Somaia
Host

tady je dneska nějak veselo... tak nějak napříč babinetím spektrem.... lol

i když... taky jsem si plákla... takže spíš lépe řečeno: emoce a PMS se mnou dnes zmítají ode zdi ke zdi .... lol :lol. lol

Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 16:08)

#117 4. 9. 2008 12:47

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

copááák?

Není tady

#118 4. 9. 2008 13:04

Somaia
Host

se Sisinkou na duchovním... jsem si plákla. Neboooj nikdo mě tu  nemlátí ani mi jinak neubližuje... jsem jako v bavlnce... ... jsem tu sama samotinkaá. lol

#119 4. 9. 2008 13:12

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

jj babička bydlí v domku přes ulici tongue

dum spiro spero

Není tady

#120 4. 9. 2008 14:34

sisa70
♥♥♥♥♥--

Somaia napsal(a):

se Sisinkou na duchovním... jsem si plákla. Neboooj nikdo mě tu  nemlátí ani mi jinak neubližuje... jsem jako v bavlnce... ... jsem tu sama samotinkaá. lol

...a tak to dopadne, když se sejdu dvě, co maj PMS smile wink

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#121 4. 9. 2008 16:09

Somaia
Host

.... lol lol popláčou si ve svorném objetí lol vytahují kostlivce ze skříně... lol lol znám.... big_smile

Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 16:10)

#122 4. 9. 2008 16:20

majkafa
Host

Anda napsal(a):

Axi napsal(a):

Když si tak představím pana Kukačku jak někde snáší vejce na internetu, co že si to ta jeho žena našla za blbínka...a že se učí vyjadřovat emoce tím, že ho shodí z bruslí...a jakou že to má radost, když jí ten vztah s tím novým pánem nevychází...asi bych si zaťukal na hlavu a pomyslel něco o jeho malé vnitřní kapacitě a velké vnější závislosti. U dámy se nám to ale zdá nejen přijatelné, ale ještě k tomu děsně vtipné. A Kuki, místo aby si tuhle vnitřní kapacitu a velkorysost pokorně a ukázněně pěstovala, spaluje svůj čas hledáním viníků svých potíží. Inu, sebevědomá Chyřena, to se hned pozná.

Pokud jsi pozorně četl, musel sis všimnout, že Kukačka svůj pocit zadostiučinění a škodolibé radosti vyjadřovala s určitým pocitem lehkého zahanbení..
Ale i kdyby ne..Tak co? Zboří se svět? Ukaž mi jednoho jediného člověka, kterého občas emoce neovládnou. A ti, kteří se touto schopností velkohubě kasají, většinou jen mlátí slámu a skutek utek. Na netu může být hrdina každý, aniž by se na to přišlo. Já si naopak lidí, kteří své "poklesky" přiznají, vážím. Každý takovou odvahu nemá, viď?!

Bláááázne, lol Axi přeciž ŽÁDNÉ poklesky nemá! lollollol

#123 4. 9. 2008 18:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Neriešte Axiho, proste ho preskočte, ja to tak robím so spústou príspevkov a prispievateľov. wink Obom stranám je to jedine na úžitok. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#124 5. 9. 2008 1:15

x21365
Host

Já osobně to Kukačce moc přeju, a je mi u zadku, co si o tom kdo myslí. A že ona není zapšklá stařena si snášející jen ve svém kurníku kurnik winklol . Blběna, Lověna, Pradlena, Madlena  - vždyt je to jedno. je moc fajn, že už si žijem po svém.

PS: HLásím se z duchovního suterénu dumbom , já jí říkám pička. Chápejte, píč... je dost hnusné a to jsem zakázala , a mému BM kdysi dala opičku tak jsem to trošililinku zkrátila. gloriagloriagloria

#125 5. 9. 2008 7:48

Axi
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Bláááázne, lol Axi přeciž ŽÁDNÉ poklesky nemá! lollollol

Statisticky vzato jako každý jiný, to snad pochopí i průměrná blběna; právě proto nemá rád moralisty. A pokud sám moralizuje, pak jenom proto, aby jim ukázal jejich veskrze nízké pohnutky, obvykle nezvládnutou pudovost (zdravím eset).

Ale hlavně ho už opravdu otravuje v každém druhém příspěvku číst slovo blběna. Nemohla by si autorka programovat svoji mysl někde v soukromí? Nemohl by Jura s Kalikem zařídit, aby se klomě slov p-o-r-n-o a o-d-p-o-r-n-ý filtrovaly i blběny?

Když se budu chtít zasebevraždit, taky neskočím z mostu na rušnou ulici abych tím obtěžoval ostatní, ale jako spořádaný občan se pěkně esteticky oběsím na půdě, ne?

Misa II napsal(a):

Já osobně to Kukačce moc přeju, a je mi u zadku, co si o tom kdo myslí. A že ona není zapšklá stařena si snášející jen ve svém kurníku kurnik winklol . Blběna, Lověna, Pradlena, Madlena  - vždyt je to jedno. je moc fajn, že už si žijem po svém.

PS: HLásím se z duchovního suterénu dumbom , já jí říkám pička. Chápejte, píč... je dost hnusné a to jsem zakázala , a mému BM kdysi dala opičku tak jsem to trošililinku zkrátila. gloriagloriagloria

Ááá, dobří holubi se vracejí. To co děláš je nerozum, ale oceňuju, že tím obtěžuješ jenom sama sebe. godlike

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí