|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Hej, tomu úplne rozumiem. Ako hovoril istý náš dejateľ: "Späť cesta nemožná, vpred kráčať len..."
Není tady
Axi napsal(a):
Člověk, který si dovolil milovat někoho jiného než nás trpí. Jaká výživná potrava (zde spíše pastva) pro naše uražené ego.
z tohoto príbehu nijako nevyplýva, že ju miloval, naopak - bol schopný len brať , ty mi Axi pripadáš ako roztlieskavačka
Není tady
Selima napsal(a):
Hej, tomu úplne rozumiem. Ako hovoril istý náš dejateľ: "Späť cesta nemožná, vpred kráčať len..."
Naspať cesta nemožná, vždy napred sa ísť musí! 

sorry, nedalo mi, toto sme omieľali v škole tisíckrát. 
eset napsal(a):
Axi napsal(a):
Člověk, který si dovolil milovat někoho jiného než nás trpí. Jaká výživná potrava (zde spíše pastva) pro naše uražené ego.
z tohoto príbehu nijako nevyplýva, že ju miloval, naopak - bol schopný len brať , ty mi Axi pripadáš ako roztlieskavačka

Upravil(a) majkafa (3. 9. 2008 17:07)

Kukačka napsal(a):
včera jsem se dozvěděla, že mého BM opustila princezna Blběna....chtěla miminko a svatbu a ono nic...
kukačko není teda úplně košér se radovat z cizího neštěstí já vím já vím, ale tvoje reakce je tak upřímná a lidská, že jí nikdo nemůže odsoudit pokud se zamyslí nad tím co jí předcházelo... 
prostě zákon akce a reakce.
A jak tu někdo píše jestli by si ho vzala zpátky ...... to je nápad na 
Není tady
Je a není. V případě, že se lidé k sobě vrací, protože "dozráli" k tomu, že budoucnost má spolu smysl, tak hurá do toho. Akorát tohle by nechtěl snad žádný CHLAP se vracet ve chvíli, kdy je opuštěn milenkou. A i kdyby chtěl, tak pro mě by tím ztratil právě to chlapství.
Lidsky Tě Kuki chápu a spíš bych řekla, že po tomhle kromě drobného zadostiučení, normální ženská cítí lítost, že je ten její byl takový vůl a zbořil něco v čem i on kromě zamilování se do někoho jiného, neviděl nesmysl. 
Upravil(a) hrosanek (3. 9. 2008 19:22)
Tak jsem BM podarovala onou knihou.... a reakce byla nad očekávání - dokonce se smál a knihu si schoval do aktovky - asi jí bude ukazovat slečně, jak vtipnou a nápaditou má ex

Kukačka napsal(a):
já jsem byla to nejlepší, co ho v životě potkalo.
myslete si o mně, že jsem velkohubá, namyšlená a cokoliv jiného. Vím své.
Taky vím, že on nebyl to nejlepší co potkalo v životě mně.
Byla to trochu krutá zkušenost, ale děkuji i za ni. Hodně mě to naučilo - o mně, o něm, o rodičích, o přátelích. A o Babinetu.
P.S.
Som, přesně jak řííkáš! Tedy s klasikem...
mluvíš mi z duše 
a k té jedovaté slině od Axi, myslim že skutečně jedovatá byla. Kukačka kvuli tomu že to jejímu ex nevyšlo oslavu přece nepořádá. Věřím že pocit zadostiučinění uplně stačí.
A že to jejímu ex nevyšlo? Není jediný důvod proč by pro to měla uronit slzu.
Není tady

hrosanek napsal(a):
Je a není. V případě, že se lidé k sobě vrací, protože "dozráli" k tomu, že budoucnost má spolu smysl, tak hurá do toho. Akorát tohle by nechtěl snad žádný CHLAP se vracet ve chvíli, kdy je opuštěn milenkou. A i kdyby chtěl, tak pro mě by tím ztratil právě to chlapství.
Lidsky Tě Kuki chápu a spíš bych řekla, že po tomhle kromě drobného zadostiučení, normální ženská cítí lítost, že je ten její byl takový vůl a zbořil něco v čem i on kromě zamilování se do někoho jiného, neviděl nesmysl.
...cítila lítost? hmmm tak tenhle pocit mě nepotkal...každý to máme jinak. Já jsem teda po pocitu jisté satisfakce měla radost, že mě to posunulo jinam a taky že mi vlastně paradoxně tím, že on měl potřebu si užít jinde, dal možnost si užít taky. Prostě všechno zlý bylo najednou ke všemu dobrý. Nelituju vůbec, nudil se se mnou, ale později mi došlo, že já s ním taky, jen jsem si v tom stereotypu na rozdíl od exe lebedila....
Někdy dávno sem tu četla, že nekdo nakonec jejich "blběně" / ten jedovatej sleng je krásnej
/ poděkoval, já jí děkovala už mockrát. Kdo by to ještě nedávno řek´
Když tu čtu jak někdo pláče nad zjistěním nevěry, říkám si, že to třeba dopadne jako u mě, jako u nás, že vlastně ta něšťastná jednou bude díky tomu šťastná a jen to ještě neví. Kdybych věděla co vím dnes tak bych si některý situace opravdu užila. Větší radost než z nové svobody jsem asi měla z toho, že jsem se zbavila pekelně pošahaného tchána. Fuj jdu si dát za tu škodolibou radost něco hnusnýho k večeři

Není tady
xxxx s jedním můžu hurónsky souhlasit. Každý rozchod by nás měl posunout někam jinam. Především k vlastní schopnosti začít jinak a leckdy lépe. 

xxxx napsal(a):
...cítila lítost? hmmm tak tenhle pocit mě nepotkal...každý to máme jinak. Já jsem teda po pocitu jisté satisfakce měla radost, že mě to posunulo jinam a taky že mi vlastně paradoxně tím, že on měl potřebu si užít jinde, dal možnost si užít taky. Prostě všechno zlý bylo najednou ke všemu dobrý. Nelituju vůbec, nudil se se mnou, ale později mi došlo, že já s ním taky, jen jsem si v tom stereotypu na rozdíl od exe lebedila....
Někdy dávno sem tu četla, že nekdo nakonec jejich "blběně" / ten jedovatej sleng je krásnej/ poděkoval, já jí děkovala už mockrát. Kdo by to ještě nedávno řek´
![]()
Když tu čtu jak někdo pláče nad zjistěním nevěry, říkám si, že to třeba dopadne jako u mě, jako u nás, že vlastně ta něšťastná jednou bude díky tomu šťastná a jen to ještě neví. Kdybych věděla co vím dnes tak bych si některý situace opravdu užila. Větší radost než z nové svobody jsem asi měla z toho, že jsem se zbavila pekelně pošahaného tchána. Fuj jdu si dát za tu škodolibou radost něco hnusnýho k večeři![]()
k tomu tučnému 

uplně stejné. Taky už jsem došel ke zjištění že jsem s ex šťastnej moc nebyl. Šťastnej jsem byl z toho že mám dceru. Dnes jsem ex za sebe vlastně vděčen že to ukončila. Bohužel ale pouze za sebe. Skoda jen že se to nedá provést tak, aby na to nedoplatily děti.
Není tady
Ivana napsal(a):
Kukačko, a co uděláš, až se k tobě bude chtít vrátit? Přijmeš ho?
To by potom byla Blbena ona.
Není tady

Když si tak představím pana Kukačku jak někde snáší vejce na internetu, co že si to ta jeho žena našla za blbínka...a že se učí vyjadřovat emoce tím, že ho shodí z bruslí...a jakou že to má radost, když jí ten vztah s tím novým pánem nevychází...asi bych si zaťukal na hlavu a pomyslel něco o jeho malé vnitřní kapacitě a velké vnější závislosti. U dámy se nám to ale zdá nejen přijatelné, ale ještě k tomu děsně vtipné. A Kuki, místo aby si tuhle vnitřní kapacitu a velkorysost pokorně a ukázněně pěstovala, spaluje svůj čas hledáním viníků svých potíží. Inu, sebevědomá Chyřena, to se hned pozná.
Upravil(a) Axi (4. 9. 2008 5:53)
Není tady
Axi- nechci se nikoho zastávat, to mi nejde ani nepřísluší, ALE- Ty jsi nikdy nikoho třeba jen slovně neinzultoval? Opravdu nemáš někde v paměti zasunutý okamžik, který bys nechtěl vytahovat, protože zpětně ti připadá trošičku unfair, nebo dokonce blbý?
Tím nijak nezastírám, že název Blběna je z těch, jenž mi tady nesedí v příspěvcích u holek, které jinak apelují na lásku a empatii k milenkám a potvorám obecně...... 

Není tady
Axi, Chyřena? Že by DOKONALÝ Axi měl taky nějaké nedokonalosti?
Nevěříííím
No, jestli jsem to dobře pochopila, naše psaní na babi je Axim označováno jako - snášení vajec na internetu....
Hm, zajímavé... Pak by mě skutečně upřímně zajímalo, proč má Axi nutkání se do toho slepičince neustále vracet. To aby si dokazoval, jaký on je lepší?
Tak co Axi? Prozradíš nám, proč se do toho slepičince vracíš, čteš ty bludy a máš potřebu reagovat?
Z mého nestranného pohledu mi to připadá, jako by sis sám sobě musel neustále dokazovat, jaký ty jsi lepší, protože TY bys tohle NIKDY....
Skutečně ti nejde o to, aby sis zvyšoval své sebevědomí tím, že najdeš někoho, kdo jedná jinak a z tvého pohledu je to slepice? Opravdu nemáš potřebu se naparovat a schazovat ostatní? Skutečně to nepotřebuješ jako životabudič?
Upravil(a) petra72 (4. 9. 2008 8:46)
název Blběna je z těch, jenž mi tady nesedí v příspěvcích u holek, které jinak apelují na lásku a empatii k milenkám a potvorám obecně......
proč je to zase psáno v plurálu? proč se stále zobecňuje i v konkrétních případech ? Ono je tu stále nějaké my nebo jsme tu každý za sebe?? Nebo jseš tu za sebe jen ty a proti nějaká anonymní masa holek?? Stále nechápu....
No a k "potvorám" se ani nemám chuť vyjadřovat, to bych se opakovala...
Upravil(a) Somaia (4. 9. 2008 8:58)

Axi napsal(a):
Když si tak představím pana Kukačku jak někde snáší vejce na internetu, co že si to ta jeho žena našla za blbínka...a že se učí vyjadřovat emoce tím, že ho shodí z bruslí...a jakou že to má radost, když jí ten vztah s tím novým pánem nevychází...asi bych si zaťukal na hlavu a pomyslel něco o jeho malé vnitřní kapacitě a velké vnější závislosti. U dámy se nám to ale zdá nejen přijatelné, ale ještě k tomu děsně vtipné. A Kuki, místo aby si tuhle vnitřní kapacitu a velkorysost pokorně a ukázněně pěstovala, spaluje svůj čas hledáním viníků svých potíží. Inu, sebevědomá Chyřena, to se hned pozná.
vem to tak, je jaksi lidskou přirozeností, že se zaraduje pokud si přiloží "ruku na kamna" někdo, kdo předtím sám přitiskl na kamna hubu svého soka. Bylo by pokrytectvím tvrdit, že svým sokům přeješ jen všechno dobré. Když to tu čtu, hned se mi rozsvítí červená kontrolka - lež, přetvářka,pokrytectví a pánbíčkaření. Ale každý se vyrovnáváme po svém a Kukačka taky. Nevidím na tom nic špatného. Ještě jedna věc mi je jasná, spíš si tu přečteš "vejce" od holek a jestli ono to nebude tím, že si na webu pro holky /chybka bude asi jinde
/
Upravil(a) xxxx (4. 9. 2008 9:26)
Není tady
Axi napsal(a):
ráda bych tě poznala
Není tady

petra72 napsal(a):
No, jestli jsem to dobře pochopila, naše psaní na babi je Axim označováno jako - snášení vajec na internetu....
Hm, zajímavé... Pak by mě skutečně upřímně zajímalo, proč má Axi nutkání se do toho slepičince neustále vracet. To aby si dokazoval, jaký on je lepší?
Tak co Axi? Prozradíš nám, proč se do toho slepičince vracíš, čteš ty bludy a máš potřebu reagovat?
Z mého nestranného pohledu mi to připadá, jako by sis sám sobě musel neustále dokazovat, jaký ty jsi lepší, protože TY bys tohle NIKDY....
Skutečně ti nejde o to, aby sis zvyšoval své sebevědomí tím, že najdeš někoho, kdo jedná jinak a z tvého pohledu je to slepice? Opravdu nemáš potřebu se naparovat a schazovat ostatní? Skutečně to nepotřebuješ jako životabudič?
jj pěkně napsaný, slepice jsou strašný, ale budu jim šéfovat
a řikat jak to maj mít
Není tady
Somaia napsal(a):
název Blběna je z těch, jenž mi tady nesedí v příspěvcích u holek, které jinak apelují na lásku a empatii k milenkám a potvorám obecně......
proč je to zase psáno v plurálu? proč se stále zobecňuje i v konkrétních případech ? Ono je tu stále nějaké my nebo jsme tu každý za sebe?? Nebo jseš tu za sebe jen ty a proti nějaká anonymní masa holek?? Stále nechápu....No a k "potvorám" se ani nemám chuť vyjadřovat, to bych se opakovala...
Somaia- výraz Blběna tu v kontextu se současnou přítelkyní BM napsalo víc holek
.....
Ne jenom Kukačka...
Já se k tomu radostně vracím z důvodu , že když jsem já "naši milenku" označila jako chudinku, bylo mi tu otřískáno o sklo, jak moc jsem necitlivá a málo empatická bytost.... 
Naopak, já dokážu velmi dobře pochopit, že někdo nemusí milovat přítelkyni svého manžela a nazývat ji všelijak- třeba i hodně pejorativně. Jsme jen lidi.
A to , že jsem tu za sebe, no to si piš, že ANO! 
Není tady
xxxx - Nejen, jak to maj mít, ale co je správné a co je slepičí ....
Takový ten soudce nad námi, který jediný má právo rozhodnout, zda pocity druhého jsou správné, zda jeho reakce jsou přijatelné a zda se nemá raději nechat vodstřelit. 

Axi napsal(a):
Axi, vsadím se, že tebe samého se to právě týká...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
[Naopak, já dokážu velmi dobře pochopit, že někdo nemusí milovat přítelkyni svého manžela a nazývat ji všelijak- třeba i hodně pejorativně. Jsme jen lidi.
Tak to já jsem jednou milenu nazvala "soudružkou čekatelkou" a manžel se na mně významně podíval s dotazem, zda mu lustruju mobil. Taky jsem se na něj významně podívala a hrdě oznámila že ne a proč jako??? Tak mi sdělil, že milena mě nazývá taky soudružkou. To přídavný jméno nějak zamlčel 
Jestli my dvě nejsme nějaký zpřízněný duše 
Tak jsem jí překřtila na Majdalénu, i když se jmenuje jinak a byl klid. (všem Magdám se tímto omlouvám)
Není tady