Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 1. 9. 2008 9:17

Vanda
Host

Re: novinka pro pamětníky

To bude, Kuki, ještě asi dobrej seriál...takhle zdálky.

#52 1. 9. 2008 13:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

já ... teda...ehm...mám už jeden dárek na Vánoce...no jooooooooo už mlčím big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Kuki, myslím že na  TROCHU te škodolibosti "po tom všem"  máš nárok  tonguetonguetonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#53 1. 9. 2008 21:15

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Člověk, který si dovolil milovat někoho jiného než nás trpí. Jaká výživná potrava (zde spíše pastva) pro naše uražené ego.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#54 1. 9. 2008 21:26

Somaia
Host

Já myslím, že to vidíš moc jednostranně Axi, v jistých ohledech může být tam kde je, protože sklízí co před nedávnem zasel. Nebyl by první ani poslední pán v nejlepších letech, big_smile , kterému se plánovaná úrodička poněkud nevyvedla a shnila. Myslím, že Kukačka se mu neposmívá...ani si neleští Ego... jen uvádí prostá fakta... smile

#55 1. 9. 2008 21:48

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Samozřejmě, že sklízí co zasil. Pořídit si děti se ženskou, která má radost z toho, že se mu nedaří, byl holý nerozum.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#56 1. 9. 2008 22:05

Vanda
Host

Jak můžeš, Axi, vědět, že teď trpí? Třeba se mu ulevilo.

#57 1. 9. 2008 22:13

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Axi, nebuď jedovatý smile
Ahoj Vandi, máš se?

Není tady

#58 1. 9. 2008 22:20

Vanda
Host

Ahoj Aevko, naše vnučka na tuhle otázku dělá ručičkama "jen tak tak", tak to dělám taky....mohlo by být i líp, ale jsem v pohodě, a doufám, že mi to nějakej čásek vydrží. A co ty?

Upravil(a) Vanda (1. 9. 2008 22:21)

#59 1. 9. 2008 22:23

majkafa
Host

Axi zase vyskočil jako čertík z krabičky a plivnul jedovatou slinu. Zaklapl víko a zasejc o něm chvíli neuslyšíme. Jak ušlechtilý a poučný lidský čin. lol

#60 1. 9. 2008 22:27

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Moje malinká neteř taky dělá tak tak všelijak .... No, já se mám docela hezky. A taky doufám, že mi to vydrží. Chodím sem občas číst, abych věděla, jak se holkám daří /i klukům/. A upřimně, jsem teď docela hodně šťastná. Ale to jen píšu, nahlas to neříkám, aby nepřišla nějaká ťafka.

Není tady

#61 2. 9. 2008 8:23

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Axi - netrpí, ulevilo se mu. Natolik, že mě po roce a půl poslal na účet peníze, které mi dlužil.
Bez emocí jsem mu poděkovala a vyměnili jsme nějaké sms. Nemám vůči němu zášť, jen mě mrzí, že poničil něco, co stálo za to. Pro něco, co za to nestálo a nemělo ani šanci.
Pořídil by sis dnes dítě s dvacetiletou dívkou?

Děkuji ti, opět jsi nezklamal.
Napsala jsem tu informaci pro to, aby ostatní viděli (včetně tebe), jak taky může dopadnout příběh.
Přeji ti pěkný den.

Není tady

#62 2. 9. 2008 8:37

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi, tady jsi trefil vedle, Kuki není zatrpklá  ženská, co považuje bývalého pořád za svůj majetek a má radost z jeho pádu.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#63 2. 9. 2008 8:51

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Axi napsal(a):

Samozřejmě, že sklízí co zasil. Pořídit si děti se ženskou, která má radost z toho, že se mu nedaří, byl holý nerozum.

Nech toho, chlape. Jinak máš dobré poznámky,ale teď nemluvíš i trochu za sebe? Nemáš taky takovou zkušenost, že ta hořká slina?

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#64 2. 9. 2008 8:58

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kukačka napsal(a):

...Koi - paní situace nejsem. Ale radost jsem měla. Pánbu mi odpust - taky škodolibou....

zcela lidská reakce

Axi napsal(a):

Člověk, který si dovolil milovat někoho jiného než nás trpí. Jaká výživná potrava (zde spíše pastva) pro naše uražené ego.

zcela lidská reakce na zcela lidskou reakci

Somaia napsal(a):

Já myslím, že to vidíš moc jednostranně Axi, v jistých ohledech může být tam kde je, protože sklízí co před nedávnem zasel. Nebyl by první ani poslední pán v nejlepších letech, big_smile , kterému se plánovaná úrodička poněkud nevyvedla a shnila. Myslím, že Kukačka se mu neposmívá...ani si neleští Ego... jen uvádí prostá fakta... smile

atd... zcela lidská ....
nemáte si co vyčítat  - ale nechápu , co je jedovatého a vyskakovacího na Axim? (tady na tomto vlákně)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#65 2. 9. 2008 9:05

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Axi napsal(a):

mě osobně vytočilo tohle. Já si zase pořídila děti s chlapem, který je nechal být

já nemám radost, že se mu nedaří. Znamená to ztrátu i pro mě.
Kdo je Axi, aby věděl, co já cítím a jak prožívám různé situace? Zná jen pár písmenek....
Ovšem velice rád a s gustem vynáší ostré soudy.
Pro mě za mně může jít třeba do pr...

Není tady

#66 2. 9. 2008 9:19

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kukačka napsal(a):

Axi napsal(a):

mě osobně vytočilo tohle. Já si zase pořídila děti s chlapem, který je nechal být

já nemám radost, že se mu nedaří. Znamená to ztrátu i pro mě.
Kdo je Axi, aby věděl, co já cítím a jak prožívám různé situace? Zná jen pár písmenek....
Ovšem velice rád a s gustem vynáší ostré soudy.
Pro mě za mně může jít třeba do pr...

aha, tak tenhle příspěvek byl až později
ano, to je jedovaté
ta první reakce mi přišla normální
ta druhá je útočná - Axi, jdi do p.r.d.e.l.k.y - na děti se našahá dumbom

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#67 2. 9. 2008 9:47

Vanda
Host

A Axi....i kdyby trpěl...I KDYBY...to jen přece křičí jeho ego. Jestli ji miluje, tak jí láskyplně vypustí na jí vybranou cestu a bude jí na ní přát jen to nejlepší...no ni?
(A radost, Axi, teda nevím jestli Kuki má....spíš ne. Já bych to tipla spíš na pocit....došlo na to, že se nově stavěná stavba nepodařila, a minulá je už bohužel zbořená....škoda dobrých zbouraných staveb. Spíš smutek.)

Upravil(a) Vanda (2. 9. 2008 9:50)

#68 2. 9. 2008 10:02

Somaia
Host

Takže já to trochu vezmu úhrnem, aby nevznikaly "šumy" lol .
Kukačku znám.... tummenupp Kuki patří mezi typ schopné a energické ženy... schopní  muži by si měli sakra dobře rozmyslet, jestli takovou ženu opustit pro cokoliv ( od flirtu.... po Pygmalionské pudy... big_smile ) , málokdy se jim totiž  poštěstí a osud je obdaří stejně výraznou ženou....nevstoupíš dvakrát do téže řeky .....  sad
i toto se stalo mému drahému otci, kterého miluji.... a tak jsem celý dorostenecký život měla možnost sledovat zblízka jaká je realita... protože je náš vztah velmi blízký, ani nespočítám, kolikrát jsem za ty roky byla svědkem "smutného povzdechu, smutného klauna..." jojo.... schopné a šikovné ženy se neopouští!! a myslete si o tom co chcete pánové... jednou.... BRZY big_smile vám to stejně dojde... big_smile

jak praví klasik: .... opustíš-li mě nezahynu, opustíš-li mě zahyneš" big_smile i to se , bohužel, někdy stává... big_smile
P.S. Pro rejpaly: já vím, že původně se báseň vztahuje  k lásce  k vlasti... leč já jsem si dle svých zkušeností trochu rozšířila, což není  daleko od věci... big_smile berte to jako nadsázku... big_smile

Upravil(a) Somaia (2. 9. 2008 10:06)

#69 2. 9. 2008 10:08

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já jsem byla to nejlepší, co ho v životě potkalo.
myslete si o mně, že jsem velkohubá, namyšlená a cokoliv jiného. Vím své.
Taky vím, že on nebyl to nejlepší co potkalo v životě mně.

Byla to trochu krutá  zkušenost, ale děkuji i za ni. Hodně mě to naučilo - o mně, o něm, o rodičích, o přátelích. A o Babinetu.

P.S.
Som, přesně jak řííkáš! Tedy s klasikem...

Upravil(a) Kukačka (2. 9. 2008 10:09)

Není tady

#70 2. 9. 2008 19:42

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Kuki - nenech se vytočit :-). Z Axiho je vždycky cítit něco shnilého v jeho nitru - já si vždycky říkám, že ten kluk to musel někde mít moc těžký. A tys to napsala moc pěkně. Když už se na vás vykašlal, tak kdyby to aspoň stálo za to. Ale takhle? Pro tebe jen ta velká životní zkušenost, o kterou jsi nestála. Teď jen doufat, že ji zúročíš v dalším žití. Ale co to dalo tvým dětem ..... to opravdu těžko říct, jestli něco dobrého. To všechno ukáže čas.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#71 2. 9. 2008 20:39

majkafa
Host

Na ty, kdo nejvíc soudí jiné a bodají bodáky, taky dojde. big_smile Svatý Axi. wink
Budeme tady na babi, abychom při tobě stáli/y, až to jednou přijde.
Vím, o čem mluvím. big_smile

#72 3. 9. 2008 8:46

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Kukačko, a co uděláš, až se k tobě bude chtít vrátit? Přijmeš ho?

Není tady

#73 3. 9. 2008 10:27

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

a jak myslíš, že by to dlouho fungovalo, Půl roku?

Není tady

#74 3. 9. 2008 11:17

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Nevím... Třeba se poučil a fungovalo by to... Neznám ho. Jen jsem se zeptala...

Není tady

#75 3. 9. 2008 11:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ono, veľa závisí od toho, koľko času už uplynulo od rozchodu, ale hmm v takomto prípade tomu nedávam veľa šancí. Podľa mňa ste už každý inde... aspoň v mojom prípade to tak bolo. Ja som sa urvala priďaleko z reťaze, na ktorej som bola ku koncu vzťahu, a on by bol tak rád nadviazal tam, kde sme prestali - čo už, pravda, nešlo.... stolt
Ale neviem, ako to má nastavené Mr. Kukačka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí