|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak kvůli takovému konci zničil jeden chlap rodinu svým dětem. Smutné. Ale pro Kuki teď veselé :-). Zase jednou boží mlýny zamlely správným směrem. Třeba se mu teď trochu rozsvítí.
Není tady

jen jestli ta zář bude žádoucí...
Není tady
...nevěřte světlu v očích muže,to jen slunce prosvítá jeho dutou hlavou...ahojte všichni
Není tady
lakino ahoooj, kam ses ztratila? Ráda tě čtu
mě? jak jsem tu brečívala? už jsem dále....sama sice,ale ten klid...jsem přes léto mimo byt a na net není čas,ale dnes mám volno,tak se tu rozhlížím
Není tady
lakino no pocém, ráda tě vidím
ahoj ffllyy jsme už pamětnice což
Není tady
No jo to jo. Takže nakonec si sama? Ale vidím, že se ti daří dobře.
jasně,bm jsem uvolnila k milence už v lednu,zatím kamarádky i kamarády,převozníci se nabízejí,ale nechci a nemám chut ani na ten sex s něma, je mi ted dobře,někdy smutno,ale dovedu to vzpomínání zaplašit činností,bojím se ale prvních vánoc,asi je zruším
Není tady
lakina napsal(a):
jasně,bm jsem uvolnila k milence už v lednu,zatím kamarádky i kamarády,převozníci se nabízejí,ale nechci a nemám chut ani na ten sex s něma, je mi ted dobře,někdy smutno,ale dovedu to vzpomínání zaplašit činností,bojím se ale prvních vánoc,asi je zruším
Ahoj laki..jsem pro, rušíme vánoce..mmchdm, dlouho jsem Tě neviděl, doufám, že se daří dobře.
zvykám si žít sama a není to tak zlé,je klid a pohodička,spát jdu kdy chci,vstávám kdy chci,vařím-nevařím,neperu,nežehlím i našemu děcku pere a žehlí ta úžasná a já mám konečně čas jen a jen na sebe
Není tady
Ahoj Lakino, tak to jsem ráda, že to tak dobře zvládáš. A vánoc se neboj - jen nepodlehnout té komerční vizi radostné rodinné pohody, která na nás začne sálat z výloh a reklamních letáků už za pár týdnů, uvědomit si, že ve většině rodin jsou vánoce stresem s mnoha rodinnými hádkami :-) a že holt to vaše dítě bude mít vánoce nadvakrát, stejně jako mnoho jeho kamarádů. A věřit, že jednou zase i ty budeš s někým, když budeš chtít.
Není tady
Prosim vas, holky, nezacinejte uz ted s vanocema..... ja uz ani nepocitam, pokolikaty budu sama, to bych si to musela hodit....
Není tady
Dnes jsem byla po téměř třech letech nakoupit se synem v Globusu. Chodívali jsme tam často s mým BM. Vzpomínky mě docela dohnaly. 
No jo, Majko, toho se asi nezbavíme. Ale snášíme to čím dál lépe, ne ? 
Není tady
Ahoj Laki, neboj, Vánoce budou nakonec možná lepší, než ty předchozí.
Já měla docela škodolibou radost, když jsem vloni poslouchala, jak se tchyně a můj BBM hned poránu na Štědrý večer pohádali - za přítomnosti milenky. Nikdy nevíš, co bude. A u nás byla pohodička, žádnej stres...
.
Není tady
Opravuji : poránu na Štědrý den je správně. 
Není tady
Ahoj Lakino, ráda tě vidím 

holky,slibte mi,že tu budete
Není tady
na ty vánoce...,moc jste mi pomohly a bez vás bych si tu mašli asi hodila
Není tady
laki nebuj a nemysli v září na vánoce! babo jedna. A jinak na vánoce tu bude bezesporu plno kolednic, mašlu si hoď, ale za svoje půvabné ouško.
Co děláš, co podnikáš?

Není tady
Kuki, to nám to procitnutí trvalo! Tááák a teď to vypadá, že budeš paní situace ty, moc ti to přeju.
Lakino, už tu byla po tobě sháňka.
Není tady
novinky po víkendu - Blběna nemá na chatě žádný věci, ex vypadá, že se mu ulevilo. Dceři řekl, že je Blběna na dovolený, ale víme, že se tam ve čtvrtek plížila lesem a sondovala. Potkala totiž v autobuse synovu přítelkyni a byla odhalena.
Osobně si myslím, že je to z její strany nátlaková akce a že zkouší všechny zbraně. Nechceš dítě, tak já odejdu....a doufá, že jí zavolá zpět a pořídí si miminko a na všechno přistoupí, jak bude zoufalý...
Ani jedno dítě za otce neoroduje a neusiluje o jeho návrat. Syn mu řekl "se na tebe vys...la, jo?" To mi přišlo celkem škodolibé.
Koi - paní situace nejsem. Ale radost jsem měla. Pánbu mi odpust - taky škodolibou.
Není tady
Petro, knihu objednávám. Mám 2 potencionální zájemce. Ještě bych potřebovala nějakou s názvem "Jak muži přistupují k hygieně" pro našeho vedoucího. To je smrad, prase jedno. 32 let a vypadá jako strejc. Hnus!
A běžte někam s vánocema 1. září!!! Ještě začněte kolik druhů cukroví a já odcházím. Přiznám se hned,žádný!! Nepčeu, nevařím, nešílím z nákupů a je mi fááááj.
Tak Kuki, zazvonil zvonec a pohádky je konec?
Není tady